Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időt adni az (31 db)

Mennyit és mikor, hogy adjátok a fogzásra a homeós cuccokat? Mennyi ideig kell adni? Van itthon chamomilla vulgaris 15ch és viburcol kúp is. Hogy lenne a leghatásosabb? Innentől addig adjam ameddig az összes foga ki nem bújik?

Legjobb válasz: Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.

Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.

1. Mennyibe kerül egy "sima" válás? 2. Bárhol be lehet adni a váló keresetet, vagy az állandó lakóhelyhez kötött? 3. Hogyan zajlik a válás? (mennyi idő, mire hivatalosan is elváltak lesznek? )

4. Muszáj-e mindkét félnek eljönni, vagy az is elég, ha csak az egyik fél indítja el és van jelen?(A vagyonon megtudnak egyezni.)

Legjobb válasz: 1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el,és mindenben egyetértetek,ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van,hogy kinél legyen,ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó,ingatlan vagyon,közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk,így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba,és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés,hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl,mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....

1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el, és mindenben egyetértetek, ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van, hogy kinél legyen, ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó, ingatlan vagyon, közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk, így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba, és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés, hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl, mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....
Jajjhj de szomorú, hogy el akarsz válni :...( nem tudok sokban segíteni de azt tudom, hogy az én szüleimnek irtó hosszú ideig tartott.1év kb. de ha mindenben megegyeztek, akkor csak egy tárgyalás kell, és utána kimondjak a válást. nem baj, ha megkérdezem, hogy van e gyereketek? vagy inkább úgy kérdezem, hogy nekik. mert nem írtad, hogy rólad van szó.
1. Ügyvéd nélkül 12.000 forint. 2. Az utolsó KÖZÖS lakhelyhez tartozó bíróságra kell beadni. 3. Változó. Közös megegyezéssel az elsõ tárgyaláson elválasztanak, ha nincs gyerek. Min. 2-3 hónap. A tárgyaláson lehet kérni, hogy nem szeretnél a fellebezés jogával élni, így kéred az azonnali hatályt. Így már aznap elvált vagy hivatalosan. 4. A tárgyalás során van alperes és felperes. Ha a felperes nem vesz részt a tárgyaláson, akkor a bíróság visszavonásnak tekinti. A bíró ilyenkor feltételezi, hogy a felperes meggondolta magát. Röviden ennyi.

Mennyi idõ alatt tudok lefogyni kb.15 kg-t? Most 80 kg vagyok és 165 cm (nõ vagyok) mennyi idõ szükséges hogy le tudjam adni azt a 15kg-ot? És hogyan? Mi lenne a leggyorsabb módszer? Ha fitneszterembe kezdek el járni az jó lesz?

Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!

Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!
Ha gyorsan fogysz, tönkre megy a bõröd és csak plasztikázni lehet majd, hogy újra normális legyen. Max heti fél vagy 1 kiló. A Sárga tényleg hasznos, érdemes elolvasni. Összefoglalva: aerób edzés és (lehetõleg kiszámolt) diéta kell neked.
Megfelelõ edzés, precíz táplálkozás plusz pihenés.Nem lesz olyan gyors mint ahogy elvárod, kitartás kell hozzá, neten szarásig vannak jó cikkek ilyen témában, keress utána:)
igen a bõrödre figyelj testvérem fél év alatt fogyott 20 kg ot nagyon rondán nz ki a hasa viszont én 1 év alatt fogytam 10 kg ot és semmilyen rondaság nincs rajtam


Én 3-4 napig adtam neki egy fajtát.
és a 3. napon, már annyit adtam neki, amennyi jól esett neki
nem, nem jól tudod :) egyszerre nem csak egyfélét lehet adni, akár 3-4 félét is majd 2-3 hét múlva ha ott tartotok. egyszerre csak egy új ízt lehet adni! 3-4 nap alma után jöhet a barack, abból 2 kiskanállal adj az elsõ nap, de nyugodtan belekeverheted az alma adagjába vagy egybõl a 2 kiskanál barack után jöhet az alma :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszi az okosságokat:) ))Sokat segítenek
A kérdező hozzászólása: Hányszor adjak neki, 1nap egyszer, vagy lehet 2x is?
nem, csak 1x lehet! egy étkezés kiváltására kb. 2 hét az ideális. ha egybõl 2x adsz neki az megterheli a pocakját. különben is csak almát eszik még, majd ha 2-3 féle zöldségetbevezettél, akkor lehet majd elkezdeni az ebédet, 10óraira meg marad a gyümölcs. de kóstoltatni mindig a 10órai elõtt kell, mert ha allergiás az ne pont éjjel jöjjön ki
Ezek az infók nekem is hasznosak, így nem teszem fel én is ezt a kérdést! Köszönöm! :) Nekem is ennyi idõs a kisfiam, én barackkal próbálkoztam! Egyik ismerõsöm mondta, hogy egészben is meg lehet vele kóstoltatni, igaz, csak egy gerezdet adtam neki! Odáig van érte... és nem fájt a pocakja, ez a lényeg!!! Ezt kapta 3 napig, most egy kis szünet van! :) Szép napot mindenkinek! ;)
Én is két ezret adok ha kijön.Rendelésen semmit, minek?(XXIII.ker)
Én 3000.-et adtam annó… Viszont engem meg az érdekelne, hol talál az ember olyan orvost, aki hajlandó kijönni? Mert nálunk mindig azt mondják, menjünk be (a régi, jó fej dokink, aki kijött, sajnos meghalt közben) a rendelõbe…
Én csak egy ezrest szoktam. XV. kerületi. Nekünk még csak nem is körzeti, mert az utca másik oldala az övé. Ennek ellenére ha hívom simán kijön. Még nagyon indok sem kell, hogy miért.
2ezret szoktak felénk adni (19. ker). Persze hallottam, már, h van, aki többet, de olyat is, hogy kevesebbet. A rendelésen sosem adok neki

Ti nők mennyi türelmi időt tudnátok adni az új párotoknak, ha korai magömlése lenne?

Legjobb válasz: Addig van türelmi idõ, ameddig szeretem.

Addig van türelmi idõ, ameddig szeretem.
ha nem akar változtatni rajta, akkor nem sokat. ha látom, hogy tesz érte, és próbálkozik, hogy ne legyen, akkor bármeddig!
Nalunk az elso 3 ev necces volt. Utana megoldodott a problema. Ennek mar 2 eve.
"Türelmi idõ"...miért hangzik a GYK-n minden szexualitással kapcsolatos dolog úgy mint egy büntetõeljárás?
párom már 8 éve türelmi idõn van ... és még bármennyit adnék neki, mert attól hogy korán elsül attól még fontos számára az én kielégülésem is..
1 év 50 kg
minimum 1 év, énis mentem volna úgy 2 hónapja vért adni de mondták hogy nem lehet mert tetkóm még nem múlt el egy éves
ma volta vért adni és a kérdõíven az volt, h. fél évnél öregebb tetoválás/piercing esetén lehet, és 50 kg felett

Mennyi folyadékot kell innia 4 hónapos kislányomnak? (anyatejes) Kevés forralt és lehűtött vizet szoktam adni. Ki kell bírnia a 4 óránkénti evést? Folyadékkal mennyi ideig tudom elnyújtani az evést de úgy, hogy szopizzon is?

Legjobb válasz: Lányom is 4 hós, nem adok neki folyadékot. Nyáron adtam vizet, mikor nagyon meleg volt, elfogadta. De mióta nincs kánikula, ne igényli, kiköpi és bukik tõle. Azóta ne is adtam neki. Én 3 óránként szoptatok, illetve ahogy kéri, de nagyjából 3 óránként jön ki:-)

Lányom is 4 hós, nem adok neki folyadékot. Nyáron adtam vizet, mikor nagyon meleg volt, elfogadta. De mióta nincs kánikula, ne igényli, kiköpi és bukik tõle. Azóta ne is adtam neki. Én 3 óránként szoptatok, illetve ahogy kéri, de nagyjából 3 óránként jön ki:-)
Szerintem sem kell innia a tej mellett és nem is kell 4 óráig kibírnia. Az én 5 hónapos lányom 2, 5 - 3, 5 óránként eszik és még a nyári nagy melegben sem itattam vele vizet, inkább megszoptattam.
Miét kell kibirnia a 4 óránkénti evést. Az anyatejes babának nem kell innia legfeljebb ha nagyon meleg van, de most nem így van. Az anyatej elegendõ neki. Miért nem igény szerint szoptatod? Ne nézd az órát, amikor jelzi szoptasd meg.
Tényleg ne adj neki vizet, hidd el, felesleges. Tejcsi kell neki, akkor amikor õ szeretné.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! :) Akkor szoptatok csak ha kéri!!! :D

Kaptam egy nõstény tengerimalacot 3 napja mennyi idõ után szokik hozzám, és az új környezetéhez? Kiveszem gyakran simogatni is és salátát azt tényleg nem lehet neki adni? Almot milyen gyakran kell cserélni egyedül van 50X31 es ketrecbe?

Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Hmm... a ketrec méretét elírtad, ugye? Mondd, hogy legalább 70x40-es... Salátát ne adj neki, de a legjobb, ha itt utánaolvasol: www.gemon.ro És ha teheted, vegyél neki egy azonos nemû társat!

Hmm... a ketrec méretét elírtad, ugye? Mondd, hogy legalább 70x40-es... Salátát ne adj neki, de a legjobb, ha itt utánaolvasol: http://www.gemon.ro És ha teheted, vegyél neki egy azonos nemû társat!
50X31 ez tuti elírás, ez még hörcsög kecónak is nagyon-nagyon kicsi. A tengerimalacnak minimum 100X50-es+emelet vagy nagyobb ketrec kell. Tengerimalacot tilos egyedül tartani, ez az aranyszabály, a legfontosabb. Keresd fel a fajmentést, és fogadj örökbe egy társat neki. A salátát tényleg kerüld el, legjobban ezen tapadnak meg a méreganyagok (permetszerek), könnyen halálhoz vezethet egyetlen rossz saláta levél is. Az alom csere függ, a kecó méretétõl (a tiéd nem nevezhetõ kecónak, de csak elírtad), a malacok számától, az alom fajtájától (forgács, pellet) stb. A fent leírt oldal nagyon jó, érdemes elõlrõl-hátulról megtanulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket, válaszokat!hamarosan jön mellé még 1 nõstény. Igen a méretett elírtam/mértem!!

Spermavizsgálat! Hogyan zajlik? Mennyi idő? Kell fizetni? Minden érdekelne ezzel kapcsolatban! Adná az ég, hogy ne legyen rá szükség, a párom óckodik!

Legjobb válasz: vagy ott helyszinen kell csinálni van egy ksi szoba ahova bevonul és aztán leadja de viheti otthonról is de akkor be kell érnie fél órán belül vele és csak ö adhatja le van ahol fizetõs van ahol ingyen van. attól függ hol csináltatja. Ez a legkevesebb a emddõségi kezelések, vbiszgálatok között. Persze kellemetlen egy férfinak viszont egy nõnek sok fájdalmas kezelés viszgálat van, tehát az aa férfi aki gyereket akar annak nincs ezzel problémája.

vagy ott helyszinen kell csinálni van egy ksi szoba ahova bevonul és aztán leadja de viheti otthonról is de akkor be kell érnie fél órán belül vele és csak ö adhatja le van ahol fizetõs van ahol ingyen van. attól függ hol csináltatja. Ez a legkevesebb a emddõségi kezelések, vbiszgálatok között. Persze kellemetlen egy férfinak viszont egy nõnek sok fájdalmas kezelés viszgálat van, tehát az aa férfi aki gyereket akar annak nincs ezzel problémája.
Szia! Pont úgy, ahogy az elsõ válaszoló írta. Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha a párodnak ezzel gondja van, mondd neki, hogy cseréljetek vizsgálatokat. :-)
Ha maszek rendelõbe mentek, az elsõ megbeszélés kb. 5 ezer, a vizsgálat 15ezer kb. Mi Tapolcára jelentkeztünk be, le is mondtam a maszek vizsgálatot a páromnál, mert nem tudtam, hogy ingyenesen megcsinálják. Mintát kell adnia, ezt bevizsgálják, majd egy doki is kikérdezi, megvizsgálja a párodat. Picit kellemetlen, mert végbélen keresztül is "tapogat" a doki, de ha babát akar, ennyit ki kell bírnia.. Nekünk nõknek sem kellemes beterpeszteni a pinológusnál, mégis megtesszük egy évben akár többször is..:)
Nálunk így történt: Az én nõgyógyászom adott beutalót a férjemnek, mivel már két éve nem sikerült teherbe esnem. Hozzánk az egri kórház volt a legközelebb, ahol végeznek ilyen vizsgálatot. Idõpontra mentünk, amit hellyel közzel tartottak is, az asszisztens behívta a vizsgálóba, alsógatya le, megtapogatja, hogy minden rendben van-e, aztán magára hagyta a vizsgálóban (orvos nem volt bent), teljes nyugalomban, hogy "produkáljon" egy üvegcsébe. Azt mondta az asszisztens, hogy ha végzett és kész a mû, akkor kijöhet a vizsgálóból (ott addig ki volt téve a tilos a bemenet tábla), és a produkciót követõen kb 30 perc múlva szóljunk neki (keressük meg). Így történt. Megkerestük, magába (az asszisztens) bement a vizsgálóba, megvizsgálta az "anyagot", és aztán behívta a férjem, és közölte vele, hogy tökéletesek az eredményei. Visszavittük az eredményt a nõgyógyászomhoz, aki kedvesen megállapította, hogy én vagyok a hunyó...így kezdetét vette a gyötrelmes kivizsgálások hada...szóval valóban a spermavizsgálat a legkevesebb. Nem nagy cucc, nem is ciki, szóval ne izguljon a párod, a nõknek tényleg gázosabb a helyzet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!