Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időt a mensi akkor, ha (3 db)

Mennyi időt csúszhat a mensi akkor, ha esemény utánit vesz be az ember?

ma vagyok a 31. napon... de fáj a derekam már 2 napja:(

Legjobb válasz: Max. pár napot,legalábbis nekem igy mondta a doki ill. igy is volt. Persze itt is vannak kivételek,hiszen elég sok hormont tartalmaz a tabletta,ami megzavarhatja a hormonrendszert.

Max. pár napot, legalábbis nekem igy mondta a doki ill. igy is volt. Persze itt is vannak kivételek, hiszen elég sok hormont tartalmaz a tabletta, ami megzavarhatja a hormonrendszert.
Mindneki mésképp reagál rá. Nekem annó idõben jött meg, csak megvonásos vérzésem volt, nem áttöréses. Ha bevetted, szerintem terhességtõl nem kell aggódnod, a cilus meg visszaáll majd.

Január 9. én volt peteérésem és a párommal akkor együtt voltunk.23. án nem kellene megjönnie. Ha késik a mensim mennyi idõ után teszteljek? és mekkora lehet a terhesség esélye?

eddig semmi jel hogy meg akarna jönni.. has szurka van és fáj a mellem de az utóbbi 2 hónapja tart kb...

Legjobb válasz: A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.

A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.
Nem védekeztetek? Akkor nyilván jó esély van a terhességre. A tesztet 26-27-e tájékán csináld, reggeli vizeletbõl. Elõbb nincs értelme. Ha pozitív, akkor február 6 körül mehetsz dokihoz, akkor már fogja tudni igazolni a terhességed. Ha negatív, és továbbra se jön meg, pár nap múlva próbálj még egy tesztet, de másik fajtát. Elõfordulhat, fõleg ha védekeztetek, hogy a teszt negatív. ebben az esetben okozhatja a késést hormon zavar, nem megfelelõ fogamzásgátló gyógyszer, hirtelen étrend változás, fogyás vagy hízás, stressz, fáradtság vagy a szexuális élet felborulása. Ha mindkét teszt negatív, és kimarad egy vérzés, ne foglalkozz vele. Két kimaradt vérzés esetén én már mindenképp orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem védekeztünk mert szeretnénk a babyt :)
Akkor csináld meg a teszted 26-án, és majd írd meg mi volt, szorítunk :)
A kérdező hozzászólása: hát meg jött ma :( pedig annyira szerettük volna a babát.....
Ne keseredj el, és ne stresszelj, majd jönni fog! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást :)

Ha a gyógyszert abbahagyom a hónap közepe fele akkor mennyi idő múlva jön meg a mensi?

Legjobb válasz: 2-3 nap után kéne megjönnie,de miért hagyod abba a ciklus közepén?

2-3 nap után kéne megjönnie, de miért hagyod abba a ciklus közepén?
na hagyd abban semmiképpen sem, nagyon-nagyon felborítja a hormonháztartásodat, bármennyi idõs is vagy! ez nem játék!
Szia. Én is hónap közepén hagytam abba, illetve 10 szem után. Nekem volt egy csúnya petefészek gyulladásom, nem akart tisztulni, a gyógyszer gátolta. Azóta sem szedem, meggyógyultam, és a ciklusaim ahhoz az idõponthoz álltak be, amikor ott megjött. Nekem is rá két napra megjött. Remélem nincs semmi bajod, és csak babát szeretnétek. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!