Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időt a mensi akkor, (8 db)

Volt már olyan, aki a nem várt előtt tesztelt pozitívot? Mennyi idővel? Olyanokra gondolok, akiknek rendszeres volt a mensijük.

Legjobb válasz: Nem várt elõtti délután. Azaz 13 nappal a tüszõrepdés és együttlét után.

Nem várt elõtti délután. Azaz 13 nappal a tüszõrepdés és együttlét után.
Nekem 27 naposak voltak a ciklusaim es a 26.napon delelott teszteltem pozit. :) 5+4hkm
Nekem 28 naposak voltam a ciklusaim, és 25. napon délután erõs pozitívat teszteltem. 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Nekem 28 naposak a ciklusaim és 2 nappal elötte már pozi lett:) 12hetes
Szia. Nekem 28-32 naposak a ciklusaim. A nemvárt elõtt 5 nappal pozitív lett a teszt. 9 hetes kismama

Mennyi időt csúszhat a mensi akkor, ha esemény utánit vesz be az ember?

ma vagyok a 31. napon... de fáj a derekam már 2 napja:(

Legjobb válasz: Max. pár napot,legalábbis nekem igy mondta a doki ill. igy is volt. Persze itt is vannak kivételek,hiszen elég sok hormont tartalmaz a tabletta,ami megzavarhatja a hormonrendszert.

Max. pár napot, legalábbis nekem igy mondta a doki ill. igy is volt. Persze itt is vannak kivételek, hiszen elég sok hormont tartalmaz a tabletta, ami megzavarhatja a hormonrendszert.
Mindneki mésképp reagál rá. Nekem annó idõben jött meg, csak megvonásos vérzésem volt, nem áttöréses. Ha bevetted, szerintem terhességtõl nem kell aggódnod, a cilus meg visszaáll majd.

Múlthét hétfő óta szedem a Harmonetet, rendesen, a mensi első napjától kezdve. A tájékoztató csak arra tér ki, hogy akkor kell védekezni, hanem első napon kezdtem. Mennyi idő után véd rendesen?

Legjobb válasz: Ha az van ráírva, hogy akkor nem véd, ha nem az elsõ napon szeded, akkor ez azt jelenti, hogy ha az elsõ naptól szeded, akkor végig véd. Néha egy kicsit gondolkozz is. Valamint valóban, fontos kérdésekben ne idegenek véleményét kérd, hanem szakemberét.

Ha az van ráírva, hogy akkor nem véd, ha nem az elsõ napon szeded, akkor ez azt jelenti, hogy ha az elsõ naptól szeded, akkor végig véd. Néha egy kicsit gondolkozz is. Valamint valóban, fontos kérdésekben ne idegenek véleményét kérd, hanem szakemberét.
Én biztos várnék legalább 2 hetet és addig másképp is védekeznék. Amúgy miért nem a dokit kérdezted meg???
Elvileg minden fog.gátló tájékoztatojában le van irva hogy hány db után véd, ha tényleg nincs akkor sztem két hét után már igen. Az enyém pl egy hát után már véd.
Mivel azt írja, hogy "ha nem az elsõ napon kezded, akkor 1 hétig kell kieg. védekezés", szerintem ez tök egyértelmûen azt jelenti, hogy ha az elsõ napon kezded, akkor nem kell védekezés, mert már az elsõ szemtõl hat! A legtöbb mai tabletta ilyen!

Akik szoptattak mennyi idöre jött meg a mensitek? 10 hos a fiam és már alig szopik, de még nem menstruálok. Ez normális?

Legjobb válasz: Lányom 3.5 hós koráéban, szopott ezerrel(6 hós koráig csak anyatejes volt) Utána amikor 5 hós volt, majd azóta havonta. A kiscsaj 16 hós és még mindig szopik.

Lányom 3.5 hós koráéban, szopott ezerrel(6 hós koráig csak anyatejes volt) Utána amikor 5 hós volt, majd azóta havonta. A kiscsaj 16 hós és még mindig szopik.
valakinek ugy van amig szoptat nem menstruál de ez mindenkinél más de havonta egyszer szopizik akkor minek?....
Teljesen normális ne aggódj. Én kisfiam is 10 hós lesz, nekem megjött amikor 2 hónapos volt, de a saját hülyeségem miatt. Nekiálltam tornázni, a tejem elkezdett fogyni, és meg is jött. Azóta tejcsi visszaállt, van bõven, de a mensi maradt. Nagyfiamat 2.5 évig szoptattam, õ 6 hós volt amikor elõször megjött. Mindenkinek máshogy reagál a szervezete, ne aggódj!
A kisebbik fiam már 1 éves volt mikor elõször megjött, a következõ hónapban már sikerült is teherbe esnem az ikrekkel.:) )
másodiknak: Ki szoptat havonta egyszer, nem értem? elsõ voltam
Teljesen normális. 6 hét és másfél év után is normális, és közötte bármi. 4 hós a fiam, csak anyatejes, még anyatejleadó is vagyok, és két napja megjött.
A kérdező hozzászólása: akarok még gyereket

Január 9. én volt peteérésem és a párommal akkor együtt voltunk.23. án nem kellene megjönnie. Ha késik a mensim mennyi idõ után teszteljek? és mekkora lehet a terhesség esélye?

eddig semmi jel hogy meg akarna jönni.. has szurka van és fáj a mellem de az utóbbi 2 hónapja tart kb...

Legjobb válasz: A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.

A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.
Nem védekeztetek? Akkor nyilván jó esély van a terhességre. A tesztet 26-27-e tájékán csináld, reggeli vizeletbõl. Elõbb nincs értelme. Ha pozitív, akkor február 6 körül mehetsz dokihoz, akkor már fogja tudni igazolni a terhességed. Ha negatív, és továbbra se jön meg, pár nap múlva próbálj még egy tesztet, de másik fajtát. Elõfordulhat, fõleg ha védekeztetek, hogy a teszt negatív. ebben az esetben okozhatja a késést hormon zavar, nem megfelelõ fogamzásgátló gyógyszer, hirtelen étrend változás, fogyás vagy hízás, stressz, fáradtság vagy a szexuális élet felborulása. Ha mindkét teszt negatív, és kimarad egy vérzés, ne foglalkozz vele. Két kimaradt vérzés esetén én már mindenképp orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem védekeztünk mert szeretnénk a babyt :)
Akkor csináld meg a teszted 26-án, és majd írd meg mi volt, szorítunk :)
A kérdező hozzászólása: hát meg jött ma :( pedig annyira szerettük volna a babát.....
Ne keseredj el, és ne stresszelj, majd jönni fog! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást :)

Volt olyan, akinek több, mint 1 hét telt el a mensi elmaradása és a pozitív teszt között? Mennyi volt a kettő között eltelt maximum idő?

Szeptember 4-én kellett volna megjönnie. Tegnap délután és ma reggel teszteltem, de mindkett? negatív lett.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes, a tesztnek már ki kellett volna mutatnia.

Szerintem nem vagy terhes, a tesztnek már ki kellett volna mutatnia.
Lehet, hogy késõbb volt peteérésed.Nekem az elsõ terhességemnél a nemvárt után 10 nappal lett csak halvány pozitív teszt.Úgyhogy van még rá esély, hogy babás vagy!Sok sikert!
A barátnõmnek soha nem mutatta ki a babáját a teszt, pedig már az orvos is látta a kis dobogó szívét. Õ két-három tesztet használt el. Nekem azt mondta az orvosom, hogy ne törõdjek a tesztekkel. Állítólag az 50%-uk hibás, emiatt vannak téves eredmények (tapasztalatból mondom, nekem is volt hamis pozim). Egyébként hasonló cipõben járunk. Nekem is napok óta késik, két teszt negatív, a cicim fáj, feszül, fáradt vagyok, reggel émelyegtem. Majd meglátjuk... Megy a drukk Angliába is! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Utolsó, megy a drukk! Kérlek, írd meg majd, hogy mi lett a vége:)

Ha a gyógyszert abbahagyom a hónap közepe fele akkor mennyi idő múlva jön meg a mensi?

Legjobb válasz: 2-3 nap után kéne megjönnie,de miért hagyod abba a ciklus közepén?

2-3 nap után kéne megjönnie, de miért hagyod abba a ciklus közepén?
na hagyd abban semmiképpen sem, nagyon-nagyon felborítja a hormonháztartásodat, bármennyi idõs is vagy! ez nem játék!
Szia. Én is hónap közepén hagytam abba, illetve 10 szem után. Nekem volt egy csúnya petefészek gyulladásom, nem akart tisztulni, a gyógyszer gátolta. Azóta sem szedem, meggyógyultam, és a ciklusaim ahhoz az idõponthoz álltak be, amikor ott megjött. Nekem is rá két napra megjött. Remélem nincs semmi bajod, és csak babát szeretnétek. :-)

A szoptatas es a cerazette abbahagyasa utan kinek mennyi idöre jött a menstruacioja? Szeretnek rendes bogyot szedni. Volt-e olyan aki nem várta meg a mensit es elkezdte szedni a masikat?

Legjobb válasz: Szia!Én tavaly szeptemberben hagytam abba a Cerazettet,mert a kisfiam 21 hónap után leszokott a cicirõl.Elmentem a dokihoz,de nem szedek semmit,mert lassan szeretnénk tesót.Utána kb.3 hét múlva jött meg.Egész szoptatás alatt megúsztam!

Szia!Én tavaly szeptemberben hagytam abba a Cerazettet, mert a kisfiam 21 hónap után leszokott a cicirõl.Elmentem a dokihoz, de nem szedek semmit, mert lassan szeretnénk tesót.Utána kb.3 hét múlva jött meg.Egész szoptatás alatt megúsztam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!