Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen otthon a picit (1 db)

Mennyi idősen hagyhatom otthon a picit?

Most 3 hetes a babám,még nem akarom az Anyukámra hagyni,de szeretném tudni,hogy mikor tehetem ezt meg,hogy a picurkának se legyen rossz.

Legjobb válasz: Hihetetlen, hogy valaki 3 hét után ezen gondolkodik. Kislányom 5 hónapos, és kb 4x 2 órára hagytam a férjemmel. Ebbõl 2 vásárlás és 2 fogorvos volt. Én viszem magammal, cumisüveget nem is ismeri:)

Hihetetlen, hogy valaki 3 hét után ezen gondolkodik. Kislányom 5 hónapos, és kb 4x 2 órára hagytam a férjemmel. Ebbõl 2 vásárlás és 2 fogorvos volt. Én viszem magammal, cumisüveget nem is ismeri:)
Az fontos lenne, hogy mennyi idõre hagynád otthon a picit!?Ha csak pár órára (amíg te sétálsz, vásárolsz, pihensz...)azt már most megteheted.Telefon van , ha baj van ugyis hívnak.Kell neked is egy kis kikapcsolódás!
5.válaszolónak. Az igény szerinti szoptatás erre nem magyarázat. Le lehet fejni a tejet. Persze nem célom vitázni, végül is úgy csinálod ahogy jónak látod, csak azért, mert más nem így gondolja, nem kell lenézni a másikat. Fogadd el te is, hogy más másképp csinálja.
Én az 5. válaszoló vagyok. Nem vagyok lestrapált, sõõt:) Csak igény szerint szoptatok, ezt vállaltam, ebbe nem fér bele a fodrász egyedül...
Hogy képzeled nem csak anya szeretnél lenni hanem nõ is? Igazad van és ha te ettõl jobban érzed magad menj el nyugodtan pl fodrászhoz ( csak ne változtass nagyot a frizurán, mert észreveszi a pici is). Legyél nõ addig anyukád tud rá vigyázni. A mésik meg az, hogy ha te jobban érzed magad akkor a pici is észre veszi és nyugodtabb õ is. Az nem bûn ha nem csak lerongyolódott lestrapált anyák vagyunk. lehetünk csinosak is:) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Tényleg jól jönne egy óra, amikor magammal foglalkozom.Ugyanis a baba mellett itt van a férjem is, akinek szintén szeretnék megfelelni.Hiába mondja, hogy így szülés után is gyönyörû vagyok(borzalmas haj, karikás szemek, extra sápadt bõr), szeretném magam rendbe hozni.
Nyugodtan hagyd anyukádra a babád, tejcsivel. Én is pl. ha el kell mennem vásárolni stb. akkor anyukám itthon van vele. Mindent tud hol találjon (pelus, ruci, tej, cumi stb.) így nincs vele gond, ráadásul hamar meg is szokja a bébi, hogy mással is el kell lennie. Amelyiknél kizárólag anyuci van, késõbb lehet, hogy egyáltalán nem tudod egyik nagyszülõnél otthagyni. Ráadásul annak meg semmi értelme, hogy anyuka elõbb-utóbb kiboruljon, mert hazudik az, aki azt mondja, nem megterhelõ egy pici babával bánni. Annak meg nincs semmi értelme, hogy kiboruljon a bili. Kell a feltöltõdés az anyukának is, legyen ez bevásárlás vagy séta vagy akármi! 8 hetes kislány anyukája.
igen, az ötödik választ húzzuk ki :)
Az ötödik válaszolónak! Vannak helyzetek amikor "le kell passzolni" a gyereket. Nekem csak a férjem és a sógornõm van. S képzeld nekem néha kettõt kell megoldanom. Egy pict és egy nagyot. Nem vihetem magammal a picit ha fogorvoshoz viszem a nagyot. vagy ha a nagy beteg és orvoshoz viszen norm betegrendelésre. Nem viszem magammal a picit olyan helyekre sem ahol túl hosszú várakozásnak van kitéve. amikor a nagy volt kicsi akkor is alkalmanként rá kellett bízzam valakire. Mikor beteg voltam és orvoshoz mentem nem vittem magammal. Vagy ha tanácsadásra mentem stb.. Sajnálom, hogy te képtelen vagy felfogni, hogy vannak anyukák akik szívesen rábizzák kicsit a saját feltöltõdésük érdekében nagyira férjre a gyereket. Kívánom a legjobbakat és néha ha kimerült vagy gondolj arra, hogy milyen jó ha kcsit gyerek nélkül vagy.
Az utolsó válaszadónak mondanám, hogy vannak sajnos helyzetek amikor tényleg kénytelen ilyenen gondolkozni az anyuka, pl. ha örökletes betegsége van, és minden sûrûn kell kontrollra járnia olyan szakrendelõbe, ahol ülõ hely sem akad, és tolonganak az emberek. Ilyennek azért nem tennék ki egy pici babát, inkább "lepasszolom", vagy tévedek? Egyébként meg szerintem néha kell a feltöltõdés anyukának is... szerintem.
Az én kincsem 5 napos volt, mikor anyukámra és aférjemre hagytam lefejt tejjel a hûtõben (SOS esetre), és elmentem nagybevásárolni, mert csak én tudtam, mi kell otthonra a kórházból hazajövet. Igaz én könnyen szültem, hamar felépültem és a babám is elsõ perctõl 3 órás volt. Legyen a hûtõben tejecske a babónak, és menj bátran. Úgyis lelkizni fogsz, én is majd meg bolondultam, mi lehet a babával... Mindenütt a sírását hallottam :) aztán minden rendben volt. Úgyhogy, hagyd nyugodtan arra a babád, akiben bízol és kapcsolj ki nyugodtan. Ha közel leszel, nyugodtabb leszel. :) Sok boldogságot!
Hát az én fiam 4 hónapos volt, amikor elõször rábíztam anyukámra egy estére (éjszakára). De neki ez nem volt nagyon feltûnõ, mert amúgy is együtt élünk anyukámmal. És nyolc hónapos volt, amikor két napra elmentünk a férjemmel (most nyáron), és akkor is a nagyival volt a pici. Nem volt belõle semmi baj, jól elvoltak.
Így van. 1-2 órára nyugodtan te is elmehetsz már most othhonról. Csak, hogy pihizz egy kicsit. késõbb mikor pár hónapos lesz még hosszíthatod az idõt aztán eljuttok majd odáig, hogy "lepasszol" a gyerek. Nálnuk ez úgy alakult hogy pl 1 évesen elment minden zokszó nélkül a 100 km-re lakó nagyiékhoz hétévégre:) )) Élvezte élvezi:)
Annyit még hogy én csak most olvastam a kérdést, apuka is jó ha van a gyerekkel és tud vele mindent meg az a gyereknek is jó, én 2 hete voltam itthon akkor volt 1 hósan mikor elmentem pár órára.4 és fél hós nayuka


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pelenkatapasztalatok? Összehasonlitva dragabb, olcsobb markajut, az olcsobb miben, mennyivel rosszabb?

Pampers baby dry-t vettünk eddig (5 honapig), a nagynak vegig ez volt, neki sztem jo is volt. Akkoriban nem is volt idöm utananezni, mi van mas markakkal, es az ö böre eleg erzekeny, emiatt sem kiserleteztem massal. A 2. babanknak nincs szüksege popsikremre sem, viszont sokkal aktivabb, talan emiatt lehet, hogy minden kakinal ruhat is kell cserelni, igy nem vagyok elegedett, erdekelnenek masok tapasztalatai, amit elöre is köszönök!

(5 hos, mostani pelusa 9 kg-ig hordhato, ö 6 es fel kg-os.)

12

14 hónapos lányom csak kés szót használ: "nenene" és "dedede", minden más "gnü". Nincs lemaradva?

Hallása, mozgásfejlődése rendben van, mindent megért, és meg is érteti magát, csak a fiam ilyenkor már legalább 20 szót használt. Nem akarom összehasonlítani őket, csak aggódom kicsit.

7

Holnap utaznánk vidékre vonattal a 4 hónapos babámmal. Pestről mennénk. Mivel a BKV-n elég macerás a babakocsis közlekedés, arra gondoltam, mei tai-ban viszem. Maga a vonat út kb 1, 5 órás. Szerintetek vállalható?

2

Melyik a legjobb junior ital? Te melyiket veszed?

Babám a Humana tápszert issza (Humana3). Arra gondoltam, hogy szintén Humana terméket vennék neki 12 hónapos kora után.

5

Mennyi idős korától fényképeztétek a babót vakuval?

4

Mennyi idős babát tennétek ilyen hintába? Feltétele, hogy tudjon ülni már?

http://www.brendon.hu/Products/Details/24602

8

Éjjelre hosszú ujjú rugi alá, rövid vagy hosszú ujjú bodyt adjak? 21, 22fokban. Nem tudom hogy lenne a jobb neki? !

9honapos

8

Hogyha egy baba (15 hónapos) ivott már bolti tejet és nem lett tőle semmi kiütése akkor később (2-3 év múlva) lehet tejfehérje allergiás?

8

Nem túlzás ennyire beöltöztetni a lakásban egy 9 hónapost?

Barátnőmnél voltunk délelőtt, akinek van egy 9 hónapos kislánya. Jó meleg volt bent a lakásban náluk, 23-24 fok kb. A kislányon kisnadrág, alatta harisnya, azon egy zokni, hosszú ujjú body, azon egy vékonyabb felső, meg még egy kapucnis cipzáras pulcsi. Egyébként a kislány már sétál a bútorok mellett és mászik, szóval elég sokat mozog. Szegénykém le volt izzadva, láttam hogy melege van, de nem mertem szólni. Igaz az én lányom már másfél éves, de rajta csak kisnadrág, zokni, body, és egy hosszú ujjú van a lakásban.

7

Fiús Anyukák! Mi lehet a baj? Vigyem orvoshoz?

18 hónapos fiamnak ma pelenkacserekor átlátszó folyadék volt a kukiján mármint a nyíláson, az is lehet, hogy pisi, viszont piros is ott középen és mikor hozzányúltam, hogy megnézzem sírdogált szerintem fájt neki.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!