Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen meg először a (10 db)

Mennyi idösen fordult meg elöször a babátok? Kisfiam nagyon útál hason lenni kíváncsi vagyok így mikor fog átfordulni.

Legjobb válasz: Az én fiam hátrol hasra 3,5 hónaposan,hasról hátra 4,5 hónaposan fordult!

Az én fiam hátrol hasra 3, 5 hónaposan, hasról hátra 4, 5 hónaposan fordult!
elõzõ amíg nem maguktól csinálták, utáltak hason lenni
Fiam 3 hónaposan oldalra, 4 hónaposan hasra, 5 hónaposan hasról vissza hátra. Lányom 3 hónaposan hátról hasra, 4 hónaposan hasról vissza hátra.
Az én lányom már fél perc múlva visított hason...naponta párszor hasra fordítottam, de nem vittem túlzásba, mert nagyon utálta. 3.5 hónaposan fordult hasra, ekkor még jobban sírt és 5 hónaposan tudott csak visszafordulni. Onnantól nem volt gond a hasalás, sokszor úgy is alszik.
Szia! A lányom pont 4 hós volt, mikot hasról hátra, és 3 hét múlva pedig hátról is hasra! Szerintem is minél többet legyen hason, Te pedig vele szemben (hason fekve szórakoztasd!Hátha jobban élvezi majd!Meg mindig fordítsd vissza mikor már unja, de úgy ahogy majd neki is kell fordulni!Szóval mutasd meg neki, mit vársz tõle!És mindig dícsérd! :) 1 éves kislány anyuja!
Elõzõ vagyok. Tényleg ne izgulj, nincs elkésve!!! Hamarabb belejön, mint gondolnád!
Kislányom 3 hónaposan fordult hasra, vissza pár héttel késõbb. Õ sem szeretett hason lenni addig, amíg magától nem fordult. Most már szinte mindig úgy van :) Azért próbáld meg egy nap többször hasra rakni egy pár percre. Ja, és mutasd neki, hogyan tud magától hasra fordulni. (Nálunk tul.képpen így tanulta meg.)
Az én kisfiam is utált hason lenni sõt állandóan sírt, de aztán mikor õ úgy gondolta és már nem volt rossz neki megfordult, elõször az egyik irányból utána a másik irányból és vissza, pontosan nem emlékszem már, de tudom, hogy tuti 4hós elmúlt, ha nem több, mikor már oda vissza csinálta, csak minden anyuka azt akarja, hogy a gyereke ott legyen az elsõ között, nem kell aggódni még nincs elkésve!!!
A kérdező hozzászólása: 3, 5 hónapos
Na ezen forgatom magam én is. Kislányom 3hónapos és utál hason lenni. Naponta többször hasra rakom, de 5-10 perc és visít. A fejét szépen emeli sõt a mellkasát is de így hogy fog fordulni? /Mi 7, 3 kg vagyunk és a védõnõ szerint a súlya miatt késõbb fog fordulni./
Mennyi idõs a babád? Mindenképpen hasaltasd, mivel csak így erõsödnek a kar- és hátizmai, így tudja majd csak felvenni a mászáshoz a testhelyzetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Mostmár azért kicsit nyugibb vagyok..

Kutyátok mennyi idősen kapta meg először a veszettség elleni oltását?

Legjobb válasz: augusztusi a kuytám, veszettség ellen elõször decemberben oltottuk. kb 4 hónapos volt.

augusztusi a kuytám, veszettség ellen elõször decemberben oltottuk. kb 4 hónapos volt.
Azt hiszem kb. 3, 5 hónaposan.
Teljesen mindegy, hogy ki minek a híve. A veszettség oltás beadása jogszabályban elõ van írva a következõ módon: a 3 hónapos kort betöltött ebet 30 napon belül KÖTELEZÕ beoltani monovalens (kizárólag veszettség vírust tartalmazó) veszettség vakcinával. Ezt követõen a második, szintén monovalens oltást 6 hónapon belül kell beadni. Vagyis egy kutyának 1 éves koráig 2 db monovalens veszettség vakcinát kell kapnia. Az éves emlékeztetõ oltások már mehetnek kombinált vakcinában.
az enyém sokkal késõbb kapta meg mert nem vok híve a túl gyakori/2hetes/beadatásoknak, mert enyhén szólva nem tesznek jót a kutya immunrendszerének, és csak pénzhajhászat az egész. enyémnél kitolódott de nem lett semmi baja, sõt... aki ugy adatta be a kutyájának ahogy az orvos mondta/2hetente/, annak lett mindenféle baja, még bele is pusztult..
Én annak a hive vagyok, hogy 1 éves koráig kapja meg. Ez a már miden oltásra emlékeztetõ, kicsit lehuzás. Nem igazán tesz jót az a kiskutyának, ha 2 hetente oltva van mindenféle szarral.
Az elsõt féléves koráig kell megkapnia, a következõt 1 évesen, majd ezután csak évente.

Mennyi idősen fordul meg először a baba? Elöbb hasról hátra vagy hátról hasra fordulnak?

Legjobb válasz: Nekünk 3 hónaposan hasról hátra és kb. 2 hétre rá, fordítva is. A sorrend szerintem attól függ, hogy melyiket szereti. Kislányom nem szeret hason lenni, ezért gyorsan visszafordult. Állítólag 5 hósan is normális.

Nekünk 3 hónaposan hasról hátra és kb. 2 hétre rá, fordítva is. A sorrend szerintem attól függ, hogy melyiket szereti. Kislányom nem szeret hason lenni, ezért gyorsan visszafordult. Állítólag 5 hósan is normális.
Szia, a lanyunk mindig is utalt hason, ezert o eloszor 4, 5 honaposan hatrol fordult hasra. Most 5 hos, vissza meg nem tud fordulni.. neha kinyomja magat aztan megunja a nezelodest es sirni kezd, hogy valaki tegye vissza.
Az én lányom 4 hónaposan fordult hasra, már 5 hónapos elmúlt, de vissza még nem tud. Egyébként a "nagykönyv" szerint 4-5 hónapos kor között illik hasra fordulni egy babának.


Mennyi idős volt a gyermeked, mikor először halt meg közeli hozzátartozója? Hogyan magyaráztad el neki?

Legjobb válasz: 2 hónapos volt mikor a nagypapája meghalt, így nem kellett még magyarázni.

2 hónapos volt mikor a nagypapája meghalt, így nem kellett még magyarázni.
A legidõsebb 5 éves, a másik 3, a legkisebb 6 hetes, amikor az édesapjuk meghalt. Magyarázat: nagyon beteg volt, és felment az égbe, onnan néz le rád.
Amire emlékeznek: Dédi halála, nagybácsi halála. Ekkor voltak 6, ill. 9 évesek, a két nagyobb. A temetésre nem vittük õket, bár megkérdeztük azért, hogy szeretnének-e jönni. Mindkettõ elhunyt elõtte nagyon beteg volt, így ezt mondtuk nekik, megértették, hogy a betegség miatt elfáradtak és meghaltak.
2, 5 éves volt a kisfiam, amikor meghalt a mamája(anyósom). Azt mondtuk neki, hogy a mamája az égben van a csillagok között, ezért nem láthatja többet. De õ látja, és onnan figyeli, hogy milyen nagy és okos kisfiú lesz belõle.
Kedves Elsõ! Ez nagyon szomorú, két pici gyerekkel és egy újszülöttel egyedül maradtál? Részvétem és sok erõt kívánok Neked! Amúgy meg nem értem miért kellett õt lepontozni??????

Mennyi idős volt a gyereketek, amikor először bíztátok éjszakára a nagyszülők felügyeletére? Mennyire viselt meg titeket?

Legjobb válasz: szia!az én fiam 2hetes volt,amikor növérem könyörgött had aludjon nála éjszaka,mivel én akkor majd össze estem a fáradságtol!persze másnap reggel már 6orakor nála voltam a fiamért!éjjel párszor felkeltem,keretem öt,de megnyugtatott,hogy tudtam jo helyen van!

szia!az én fiam 2hetes volt, amikor növérem könyörgött had aludjon nála éjszaka, mivel én akkor majd össze estem a fáradságtol!persze másnap reggel már 6orakor nála voltam a fiamért!éjjel párszor felkeltem, keretem öt, de megnyugtatott, hogy tudtam jo helyen van!
Kb 3 hónapos korukban már kivettünk magunknak egy hétvégét a férjemmel. Egyáltalán nem viselt meg, nagyon örültem, hogy végre kettesben lehetünk. Tudtam, hogy biztonságban vannak, lefejt tej a hûtõben. Bár másfél napra eltûntünk utána ugyanúgy szopiztak tovább 1 éves korukig. Mi havonta mindíg elmentünk egy hétvégére.
Négy hónapos volt, amikor elõször elmentem éjszakára, de mi akkor a nagyinál laktunk, szóval annyi volt a különbség, hogy nem én fektettem le, de a fiam ugyan ott aludt, szóval neki ez nem volt nagy változás. Engem egyáltalán nem viselt meg, nagyon jó érzés volt végre elmenni a barátnõimmel. 1 éves kora óta lakunk külön, havonta egyszer tuti hogy ott alszik, de 8 hónapos korában volt, hogy 3 napra elmentem (azaz két éjjel nem voltam otthon), egyikünket sem viselte meg a dolog.

Mennyi idős volt a gyermeked, amikor nagyjából egyedül először kente meg a vajas kenyerét?

Legjobb válasz: Ha kiteszek a vajat, kést, 3,5 évesen megkeni

Ha kiteszek a vajat, kést, 3, 5 évesen megkeni
pont ma történt :D 3 éves a fiam, ma talált egy doboz pástétomot, kinyitotta, kivett a szekrénybõl egy kétszersültet, kést, rákente és megette, aztán nekem is csinált egyet :)
Ja! 4 éves múlt.
4, 5 éves lányom nekem is profin megkeni kenõkéssel a kenyeret.
Ezzel mi még várunk.nem adok kést a kezébe.
A kisfiam kis mûanyag kenõkéssel 2, 5 évesen megkente az én kenyeremet és a sajátját is.

Mennyi idős korában adott puszit először a gyermeked? És mikortól kezdte kérni, hogy te puszild meg őt?

Legjobb válasz: Kérni, nem kéri, ha kéri ha nem kapja:-) Kb. 1 korától ad puszit. Elõször csak a száját nyomta az arcunknak, 1,5 éves korától "boci puszi volt" végig nyalt minket. 20-21 hónapos lehetett amikor már rendes puszit adott.

Kérni, nem kéri, ha kéri ha nem kapja:-) Kb. 1 korától ad puszit. Elõször csak a száját nyomta az arcunknak, 1, 5 éves korától "boci puszi volt" végig nyalt minket. 20-21 hónapos lehetett amikor már rendes puszit adott.
Nem sokkal 2 éves kora elõtt már osztogatta a cuppanósokat:)
10 hónaposan adott elõször, hogy bekapta az arcunkat.12 hónaposan már cuppanósat adott.Már 23 hónapos és imádja ha puszilgatjuk.
8 hónaposan adott elõször anyukámnak:-) Odanyomta a száját egymás után 3x, azóta folyamatosan adja, amikor kedve van, meg persze kérésre. Most már 16 hónapos nagyfiú......
Egy éves kora óta ad, ha kérek, de kapni nem szeret, legtöbbször letörli... :( Most 3 éves.
Egy éves korától olyat adott, hogy a kis nyálas szájacskáját az arcomhoz nyomta. Most 14 hós, és már cuppog is, néha a számra adja. Sokszor csak úgy odajön és adja a puszikat. Kérni még nem kéri.
Az enyém most kezdett adni 23 hónaposan. Most viszont cuppog és a számra adja. Imádom!
10 hós korától kérek és nyitja a száját és bekapja az arcom vagy a szám:) utána tiszta nyál leszek:) )nagyon édes
A fiam is egy éves kora körül kezdte adni a puszit, odaszorítja az arcát az arcomhoz, és cuppog. Kb. másfél évesen kérte elõször, amikor beverte a fejét, odajött mutatta, hol fáj, és cuppogott. Azóta is minden bibire kér puszit:)
Kb. 1 éves korától ad puszit, de nem cuppan, csak a száját teszi az arcomhoz. Ha kárek puszit, ad, és rögtön ad az apjának is, és fordítva. Kérni, nem kér. 15 hónapos.
10 hósan adott elõször olyan nyálas odarakóst.:-))Aztán már cuppogott is hozzá.Most 17 hónapos, rendes puszit ad, van hogy csak úgy magától odajön és megpuszilgat, de nem egyet, hanem ahogyan mi szoktuk vele, sorozatpuszi:-))Ha megüti a kezét, már tartja, hogy pusziljam meg, a fejét is, a lábát is ha megüti.De ha csak úgy puszit kér, akkor odajön, és cuppog, és mutatja is, hogy hova kéri:-))

Kinek mennyi idősen aludta át először a babája az éjszakát? és ez mettől meddig tartó időt jelent órában? Az első átalvás után már mindig átaludta, vagy voltak még ébredések, mire végleg megszokta, hogy aludni kell éjjel?

Legjobb válasz: 17 hónaposan. ez este fél9-tõl reggel 6-ig alvást jelent. utána 6-kor kap tápszert és azon visszaalszik reggel fél8-ig. Ez az átalvás egy hónapja megy nála, természetesen borzasztóan örülünk neki, bár rögtön kezdjük újra, mert 2 hónap és jön a kistesó...

17 hónaposan. ez este fél9-tõl reggel 6-ig alvást jelent. utána 6-kor kap tápszert és azon visszaalszik reggel fél8-ig. Ez az átalvás egy hónapja megy nála, természetesen borzasztóan örülünk neki, bár rögtön kezdjük újra, mert 2 hónap és jön a kistesó...
Még nem volt 6 hetes a kisfiam, amikor az esti, 10 órás fürcsi-kaja után reggel fél 6-kor kelt fel elõször. Felriadtam, hogy Úristen, a gyerekkel mi van? Rongyoltunk át a párommal a szobájába, õ meg édesdeden aludt. :) Arra kelt fel, hogy bementünk hozzá. Onnantól kezdve minden reggel 5-6 között kelt, úgy, hogy este 9-10 óra között volt az utolsó kaja. Tápszeres is és anyatejes is volt.
Az én babám még csak most, 11 hónaposan kezdte el, hogy alszik este 8-tól reggel 7-fél 8-ig.Már nem ébred mostanság.
Kisfiam 9 hetesen kezdte ataludni. Mindig este 8-kor fektettuk le es ejjel 12-kor ebredt enni, utanna meg reggel 4-kor. 9 hetesen elhagyta a 12 orai ebredest es a reggel 4 orai ebredes kitolodott 5 orara. Kb 12 hetes volt amikor az 5 orai ebrede kitolodott reggel 6 vagy 7 orara. 4 honapos kora ota este 8-tol alszik reggel 8-8:30-ig. Most 7 honapos es ez igy beallt nalla azota sem valtozott. 9 hetes kora ota egyszer ebredt ejjel 2-kor amikor megvolt fazva 6 honaposan es eldugult az orra. :( Szerencsere jo alvo.
elsõ vagyok. látható, hogy milyen nagy a szórás. a pár hetestõl a másfél évesig :) ))
Anyatejes babám 2-5 hónapos koráig átaludta az ljszakákat, azóta egyszer megint megébred éjjel arra, hogy éhes.
4 hetes volt, mikor elõször átaludta a kisfiam az éjszakát, ami azt jelenti, hogy este 1/2 10-tõl reggel 1/2 8ig. Felriadtam 1/2 7kor, de nem mertem átmenni a gyerekszobájába, a férjemet küldtem át, a legrosszabbtól féltem, aztán a kis drága majd egy jó óra múlva ébredt, mintha mindig így tett volna. 2 hónapos koráig még néhány éjjel felébredt, de azóta 1x sem. Most 9 hónapos:) Az egész gyerek egy áldás!!

Kisfiús anyukák! A Ti kisfiatok is oda van a Bakuganért? Ti mennyi idősen vettetek Neki először? És miért vettétek meg?

Legjobb válasz: a kisfiúk mindig oda vannak valami éppen futú hóbortért, ugyanúgy, ahogy a lányok is... ha most a bakugan a menõ, akkor nem csak a te fiad van érte odáig... mikor én 10 éves körül voltam, akkor a dragon ball volt a fiúk kedvence, a lányoké meg a sailor moon...utána jött a pokemon, meg a yugi-oh...és így tovább a bakugan a legújabb hóbort, teljesen normális, hogy a kisfiad oda van érte, majd egy-két év múlva már valami másért lesznek oda... ha nem tartod srágának és értelmetlennek, vedd meg neki nyugodtan (bár nem tudom pontosan mire gondolsz, a mese részeire vagy valami játékra) ...de arra készült, h egy éven belül már csak kallódni fog és el lesz felejtve

a kisfiúk mindig oda vannak valami éppen futú hóbortért, ugyanúgy, ahogy a lányok is... ha most a bakugan a menõ, akkor nem csak a te fiad van érte odáig... mikor én 10 éves körül voltam, akkor a dragon ball volt a fiúk kedvence, a lányoké meg a sailor moon...utána jött a pokemon, meg a yugi-oh...és így tovább a bakugan a legújabb hóbort, teljesen normális, hogy a kisfiad oda van érte, majd egy-két év múlva már valami másért lesznek oda... ha nem tartod srágának és értelmetlennek, vedd meg neki nyugodtan (bár nem tudom pontosan mire gondolsz, a mese részeire vagy valami játékra) ...de arra készült, h egy éven belül már csak kallódni fog és el lesz felejtve
elnézést a sok elgépelésért, remélem így is érthetõ, amúgy nem vagyok fiús anyuka, de van egy kisöcsém és én se voltam olyan régen gyerek... (20/L)
Én 13 éves wok és 32 Bakuganom van. A mi sulinkban mindenki ezt játsza. Elvisszük és a szünetben játszunk vele.Tehát mifelénk is nagy dili!Cserélgetünk kártyát meg golyót és sztem lehet h ez az õrület pár év múlva lemegy addig is élvezzük ezt a játékot mert naon jóóó!!!

Mennyi idős volt a babád, mikor először odaadtad egy egész napra a nagyszülőknek? A kicsi hogy viselte nélküled? Nem agyaltál egész nap azon, hogy mi lehet vele még ha jó kezekben is van?

Legjobb válasz: Szia. 4,5 hónapos múlt a babám és most szombaton anyukám fog rá vigyázni reggeltõl estig. Már máskor is vigyázott rá de csak pár órát. Én nem agyalok, tudom hogy a legjobb kezekben van, persze azon szokott járni az agyam, hogy épp mit csinálhatnak, de aggódni nem aggódok. De eddig mindig minden rendben volt, anyu mindent úgy csinál ahogy arra kérem. Biztos minden okés lesz szombaton is. :)

Szia. 4, 5 hónapos múlt a babám és most szombaton anyukám fog rá vigyázni reggeltõl estig. Már máskor is vigyázott rá de csak pár órát. Én nem agyalok, tudom hogy a legjobb kezekben van, persze azon szokott járni az agyam, hogy épp mit csinálhatnak, de aggódni nem aggódok. De eddig mindig minden rendben volt, anyu mindent úgy csinál ahogy arra kérem. Biztos minden okés lesz szombaton is. :)
2 hónapos volt!Mert suliba járok.Amúgy a párom is szokott egész napot vigyázni a kislányunkra.Nyugodtan lehet lepontozni!Én nem görcsölök ezen mert tudom hogy jó kezekben van és imád ott lenni(már 15hós).
6-7 órára hagytam rájuk már 2 hónaposan, de egész napra csak 8-9 hónaposan tudtam, de csak a szoptatás miatt (ha tápit evett volna, akkor már sokkal korábban)
Menj el fodrászhoz vagy kozmetikushoz! Vagy menj és vegyél magadnak egy új rucit! Ha nem akarsz költeni, akkor is menj el, vegyél akkor magadnak csak valami apróságot! Egyébként nagy leértékelések vannak mindenhol!
ne maradj otthon szerintem. találj ki valamit...menj el valahova, ahova el szerettél volna eddig is, csak nem lehetett.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy elmúlik, de egész pénteken azon fogok agyalni, hogy mit csinálhat, eszik-e rendesen, nem sír-e utánam. Párom dolgozni fog, szóval itthon fogok unatkozni sajnos egyedül:((( Azt se tudom mit csináljak majd.
ha tudod, hogy jó helyen van, el fog múlni a "depi" :) használjátok ki a lehetõséget, és menjetek el a férjeddel valahova kettesben, mozduljatok ki, akkor nem lesz idõd depizni :)
A kérdező hozzászólása: Igen, neki biztos jó lesz, csak én vagyok ilyen depis tõle. Még nem volt tõlem így távol.
Nekem is nagyon nehéz volt az elsõ pár alkalommal, de a gyerek annyira szeret mindkét nagymamánál bulizni, hogy az õ kedvéért kénytelen voltam magam túltenni a saját hülyeségemen :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor csak én vagyok ilyen begyepesedett. Pénteken a nagyszülõk megkértek, hogy hagy vigyék már el egész napra, majd õk vigyáznak rá én meg pihenjek. A fiam majdnem 14 hónapos, volt náluk eddig is, de pár órára nem egész napra. De eldöntöttem, odaadom, csak nagyon fog hiányozni...
1-2 órára 2 hónapos korától, szoptatás miatt hosszabb idõre 4 hós korától. kb. 1 éves korától már simán ott is aludt a mamaánál. helyzetemet könnyítette, hogy anyósom óvónéni volt, nagyon szerette az összes gyerek (én is, mert anno az én óvónénim is õ volt :) )
Csak 1 éves kora után. 2 napokra pedig 2 után. Mondjuk nem a legfelhõtlenebb a kapcsolat köztünk, és ezért. Nem értették, tartották be a szabályokat, sõt, kifejezetten a megszegésükre utaztak.. Azóta 3 éves múlt a fiam, mindenkivel jól elvan. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, talán igazatok van. Lehet jobb lesz ha nem is vagyok itthon! Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!