Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen magammal a kislányomat pl (2 db)

Mennyi idősen vihetem magammal a kislányomat pl. bevásárolni, messzi útra rokonoknak bemutatni stb? És mikortól lehet bébihordókába tenni?

Kislányom most 4hetes, ilyen korban beletehetem már kézi bébihordókába vagy még várjak vele?Nemtudom hogy mikortól lehet már bevásárlóközpontba vinni magammal, vagy a rokonaimhoz elvinni.Félek hogy fárasztó lenne még a túra kislányomnak.

Legjobb válasz: Szia. Nyugodtan vidd magaddal bevásárolni a babádat.Jól öltöztesd fel,takard be plusszba a fejecskéjét.Én is féltem,de 2 hetesen eggyütt mentünk bevásárolni,mert a párom estig dolgozik,és senki sincsen,aki ezt megcsinálja hejettem.Jó annak,aki hejett ezt megteszik. Ne aggódj,nem lessz semmi bajotok.Söt,mink 7 hetesen haza utaztunk Németországból Nógrádmegyébe megmutatni a lányunkat.

Szia. Nyugodtan vidd magaddal bevásárolni a babádat.Jól öltöztesd fel, takard be plusszba a fejecskéjét.Én is féltem, de 2 hetesen eggyütt mentünk bevásárolni, mert a párom estig dolgozik, és senki sincsen, aki ezt megcsinálja hejettem.Jó annak, aki hejett ezt megteszik. Ne aggódj, nem lessz semmi bajotok.Söt, mink 7 hetesen haza utaztunk Németországból Nógrádmegyébe megmutatni a lányunkat.
semmi köze nincs hogy fárasztó vagy nem, a gyerek alszik ha fáradt. a hordozóba bármikor bele teheted sokan abban hozzák el, de már szerintem 4 hetesen bele mehet. rokonokhoz szerintem viheted, csak betegek ne legyenek. bevásárló központba mondjuk úgy 18 éves koráig ne vidd. én nem vinném el egésszen addig amíg ö nem kéri hogy elakar jönni, neked is jobb ha betojik akkor ne kelljen ott a koszban pelusoznod.... meg ugye a sok beteg köhécsel. a gyerekek csak azért mennek vásárolni hátha kapnak valamit, amúgy meg tökre unják és egy nagyobb is ha rájön hogy nem kap semmit, vagy már megkapta akkor elkezd hisztizni mert unja ha a 20-ik levesepor megvizsgálatát.
Bevásárlóközpontba még én sem vinném, hiszen ott a sok embertõl elkaphat bármi betegséget, én nem kockáztatnék. Persze elkerülhetetlen bizonyos helyzetben az emberek közelsége, de amennyiben tudod, még kerüld el. rokonokhoz viheted persze. és igaza van az elõttem szólónak, ha egy baba fáradt, akkor alszik.
"mink", "hejettem" LOL :D:D:D
Rokonokhoz már viheted babakocsiban, vagy ha autóval mész, akkor a hordozóban. Persze csak egészségesekhez. Ennyi idõsen még bárhol elalszik, a zaj sem zavarja. Bevásárolni nem a legjobb, de persze muszáj, a gyereket meg nem lehet addig otthon betenni a fiókba. Én azt mondom, kb. kéthónapos koráig ne vidd zsúfolt bevásárlóközpontba, vagy ha mégis muszáj, akkor szigorúan csak a vásárlás idõtartamára (nem shoppingolásra gondolok), mert tényleg egy fertõzéstelep az összes pláza meg árkád. Ha nagyobb lesz egy picit, akkor viheted, mert a legtöbb baba elalszik a babakocsiban, nem zavarja, hogy ottvan a nyüzsiben. Aztán ha majd még nagyobb lesz, akkor megintcsak ne vidd, mert baromira unják a gyerekek az ilyen helyeket. Persze arra majd meg lehet tanítani, hogy amíg megveszed az ebédnekvalót, addig viselkedjen rendesen, de akkor sem ajánlatos elvinni megkeresni az ideális melltartót vagy szoknyát.
Mi 6 hetes korában vittük elõször bevásárlóközpontba, arra viszont figyeltünk, hogy az ne hétvége és zsúfolt idõpont legyen, amikor 1000 ember rohangál. Reggeli elsõ szopi után felöltöztettük, be a kocsiba, reggel fél 7-kor már ott álltunk a multi elõtt, másfél óra alatt végeztünk. Hétköznap reggel alig vannak, még a pénztárnál se volt senki, a babóca pedig végig aludt. És neked is kell, hogy egy kicsit kimozdulj. Amikor betöltötte a 2 hónapot, már vittük mindenhová.
Szeritnem bébihozóba 12-hetes kora elõtt ne "ültessd" inkább fekve babakocsiban/mózesban, vagyhordozókendõben vidd (a gerince miatt) Mi 4 hetesen mentünk ki elõször az utcára a babával, de szerintem lehet akár korábban is. A lényeg, hogy fertõzéses idõszakban ne vigyétek túl zsúfolt helyre. Mi voltunk bevásárolni is, kirándulni is. Beteg embrek közé ne vigyétek, és ha tartasz attól, hogy elkap valamit idegenektõl, ne engedd, hogy mindenki végigpuszilgassa, ölelgesse. lesz rá késõbb alkalom még bõven. Baba akkor alszik amikor álmos, etesd meg amikor éhes, szoptatni bárhol lehet! tisztába tenni szintén. Ne legyél gátlásos. Vigyél magaddal jól felszerelt pelenkázó táskát, és nem lesz gond. Nálad mindig legyen innivaló. Neked fárasztóbb lehet mint a picinek :) de szerntem rád is rád férhet már egy kis kikapcsolódás.
SZia! Mi a fiam 2 hetes korától rendszeresen jártunk a rokonokhoz, persze ha valaki beteg volt, akkor õt letiltottuk az ölelgetésrõl. MIndig vittük magunkkal a babakocsit és abban aludt. Bébihordozó: egyik ismerõsöm már a kórházból is abban vitte haza a kisfiát. Bevásárló központ: Babakocsival bármi megoldható. +1 tipp: a széltõl is óvod a gyerkõcöd, akkor nem erõsödik meg az immunrendszere, és késõbb nagyon sokat lesz beteg.
Én is vittem bevásárolni, az butaság, hogy csak unatkozik a gyerek ott, meg csak azért jön, hogy kapjon valamit... különben is csecsemõrõl van szó! Szerintem meg kell tanulja, hogyan kell bevásárolni, és hogy ha unalmas is, muszáj. Az enyémek egyébként marhára szeretik, akkor is, ha nem kapnak semmit sem...

Mennyi idősen vihetem magammal a kislányomat pl. bevásárolni, messzi útra rokonoknak bemutatni stb? És mikortól lehet bébihordókába tenni?

Kislányom most 4hetes, ilyen korban beletehetem már kézi bébihordókába vagy még várjak vele?Nemtudom hogy mikortól lehet már bevásárlóközpontba vinni magammal, vagy a rokonaimhoz elvinni.Félek hogy fárasztó lenne még a túra kislányomnak.

Legjobb válasz: Már nyugodtan viheted bevásárolni és a családhoz hiszen már egy hónapos, bébihordozóba is. szia

Már nyugodtan viheted bevásárolni és a családhoz hiszen már egy hónapos, bébihordozóba is. szia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!