Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen külön (19 db)

Mennyi idös koráig mostátok külön a gyermek ruháit?

Legjobb válasz: én külön mosom. Még nem tudom meddig, ez majd adja magát. Nem azért mert baja lesz az egybemosástól, egész egyszerüen így esik kézre, meg az ö ruháit gyakrabban mosom mint a miénket. Külön szennyestartója is van. Szokás kérdése szerintem, akármikor egybe moshatod ha úgy gondolod.:)

én külön mosom. Még nem tudom meddig, ez majd adja magát. Nem azért mert baja lesz az egybemosástól, egész egyszerüen így esik kézre, meg az ö ruháit gyakrabban mosom mint a miénket. Külön szennyestartója is van. Szokás kérdése szerintem, akármikor egybe moshatod ha úgy gondolod.:)
15 hónapos még külön mosom. Nem tudom meddig:-)
Egy percig se. Nem is értettem miért kellene.
nem mostam külön. Ha foltos lett, a foltot kimostam azonnal, de a ruhát együtt a mieinkkel. Nem a bányában dolgozunk, hogy ne lehessen egybemosni a lehányt/bukott babaruhát a mieinkkel. Szerintem vegyél érzékeny bõre való mosógélt, öblítõt, és most egybe a ruhákat.
Semeddig. Se a nagynál, se a kicsinél. Folyékony mosószer vagy mosószóda, öblítõt nem használok, csak ha mosószódával moskok, akkor illóolajat. nem vasalok. Így is megy a mosógép elég sokat.
Én sem mosom külön a ruhácskáit, már csakazért sem, mert mire egy mosásra való összejönne sok nap eltelne, félig rakattal meg nem túl gazdaságos mosni... vettem sensitive öblítõt, és kész - na és persze nem az erõsen szennyezett ruhákkal mosom együtt( gondolok itt a kerti munkás ruhákra, vagy a párom munkás ruháira)
A kérdező hozzászólása: az én fiam 1 éves, én is külön mosom, hetente egyszer, addigra összejön, szerencsére sok ruhája van, külön szennyestarto van a szobájában.
Én elfogadom, hogy van aki külön mossa, csak azt árulja el valaki, hogy miért??? Mi az oka a külön mosásnak? Ha a baktériumok, akkor gondolom soha nem ült még egy kád vízbe anyuka a gyerekével, mert baktériumok. Vagy a testén más baktériumok vannak mint a bugyiján? Vagy nem értem már komolyan. De semmi bajom ezzel, aki ráér csinálja, csak árulja el valaki, hogy minek?
Egy korábbi válaszoló vagyok: Miért? Van, aki így tanulja, így esik jól neki. Én pl. úgy vagyok vele, hogy még a szárítón, az udvaron is furcsa, ha a kisfiam body-jai, a lányaim ruhái mellett más ruhák is száradnak. Egy adag mosás gyerekruha, kiteregetem, ebben a melegben fél óra alatt megszárad, beszedem, és 5 perc alatt elrakom. A következõ adag lehet akár a mi ruhánk is. Ez azt jelenti, ha valaki nem dobálja be együtt, hogy olyan marhára ráér, és unalomból csinálja??? Így szoktam meg, nekem ez a természetes. Sõt, még a gyerekek ruháit is úgy mosom, hogy náluk is a pólókat nem mosom a nadrágjukkal meg a bugyikkal, mint azt már itt rengetegszer olvastam. Volt, aki pár hete írta, hogy mindent egyszerre bedob a gépbe, és kész. Hát nekem meg az a furcsa:S
Értem és köszönöm a választ. Tehát ez csak egy megszokás, oka nincs. Akkor jó. :)
A kérdező hozzászólása: én amikor a babámat vártam és mostam a kisruháit.. valahogy azota is igy maradt hogy külön mosom.
nem akarok én vitába szállni senkivel, hogy miért fontos ez, vagy miért nem. Én nem hiszem, hogy a pár hetes babámnak feltétlenül kellene találkoznia az én bugyimról, apja gatyájáról származó baktériumokkal. De ez egyéni döntése mindenkinek. És nem hiszem, hogy az anyukám nagyon ráért volna. Falun laktunk, gazdálkodtak, a vizet még két gyerekesen is a sarokról hordták, tûzhelyen nagyfazékban melegítették, szóval ez minden, csak nem úri hobbi. Ez meggyõzõdés és odafigyelés kérdése volt már akkor is. 13.55-ös vagyok.
A mai napig külön mosom a gyerekruhákat, külön szennyestartójuk van. 2 és fél, 8 és 11 évesek. Nem is tervezem, hogy a mi ruháinkkal együtt mossam, és soha nem jutott eszembe, hogy a férjem pólóival is alsógatyáival mossam a gyerekek ruháit. A mi ruháinkat együtt mosom, a három gyereké külön téma, nem a felnõttek ruhái közé való. Engem így tanított anyu, mikor az elsõ gyerekem született, és még otthon voltunk. Elsõ volt a gyerekruha mosása, és akkor még keverõtárcsásban mostunk.
kedves utolsõ: lehet anyukád nagyon ráért, nekem ikerhugim vannak, úhgyhogy anyukémnak volt más "szórakozása" is, minthogy külön mosson ránk, hármunkra mi a frászkarika baja egy bodynak, ha mondjuk az én pólmmal mosom??
Kb fél éves koráig. Most szeptemberben jön a második baba, most a két gyerek ruháját egybe fogom mosni, a miénktõl külön.(21 hó korkülönbség lesz). Egy korábbi kommentelõhöz hozzászólva, az én anyukám 30 éve is külön mosta a babaruhákat mikor kicsik voltunk, anyósom is, pedig akkor még keverõtárcsás mosógép volt, öblítés kézzel, centrifugázás, víz melegítés, sehol nem volt a mostani kényelemhez képest, szóval nem divat kérdése ez szerintem.
11 hónapos korában meguntam...a vasalással együtt, a ddig mindent vasaltam, azóta csak amit szükséges, mert gyûrõdõs
Semeddig.
elõzõ ez csak a mai kor hülye divatja, 30-40 évvel ezelõtt anyám sem mosott ránk külön
3, 5éves a fiam és az elsõ perctõl külön mosom a ruháit!Édesanyám még 30éve is külön mosta a ruháinkat az övéiktõl!!Nekem így természetes!:)

Mennyi idos koraig kell vasalni a baba ruhakat? Es meddig kell kulon mosni oket?

Legjobb válasz: Én nem szoktam levasalni azt, ami nem gyûrött. A babának semmi baja nem lesz a vasalatlan ruhától, és semmivel nem jobb neki, ha vasaljuk (SZERINTEM). Az én kisfiam 25 hónapos, de külön mosom a ruháit, és ez még jó ideig így is marad.

Én nem szoktam levasalni azt, ami nem gyûrött. A babának semmi baja nem lesz a vasalatlan ruhától, és semmivel nem jobb neki, ha vasaljuk (SZERINTEM). Az én kisfiam 25 hónapos, de külön mosom a ruháit, és ez még jó ideig így is marad.
5 hós a lányom de vasalom. Nem csak azért mert kell hanem mert jobban szeretem ha vasalt és szép rendezetten adom rá a ruhát. Külön mosom még h azt meddig kell vagy nem kell passz. Jobb szeretem így csinálni. :)
Nem használok vegyszert: mosógolyóval, mosódióval mosok és ecettel öblítek, mindent vasalok, ahogy a saját ruháinkat is, külön mosom, érzékeny a fiam bõre, én nem mosom az õ ruháit a miénkkel.
Nekem még pocakban van a kislányom, bármikor kijöhet. Tehát eddig egyszer mostam ki a ruháit. Majdnem mindent külön mostam, enyhe mosószerrel és nagyon pici békás öblítõvel, talán 1-2 pólót raktam be a mi ruháink közül, de sosincsenek koszos ruháink. Nem is tudom, hogyan mosnék neki mindig mindent külön, hiszen a fehér ruhácskáit külön mosom, meg a színeseket. Annyi ruhája meg nincs, hogy mindig tele legyen a gép, igaz ehhez majd még jönnek a pelenkák is, takarók, törölközõk. Vasalni nem vasaltam és nem is fogok, mivel nincsen vasalónk. Rögtön amikor lejárt a gép, szépen kiteregetek mindent, kirázom és semmije nem lett gyûrött.
Nekem most lett elegem a vasalásból meg a külön mosásból, 16 hónap után.
A legelsõ alkalommal amikor még pocakban volt külön kimostam neki mindent, de azóta együtt mosom a mieinkkel. Persze nem a nagyon koszos ruhákkal, vasalni egyszer sem vasaltam neki (nincs gyûrõdõs ruhája)
6 hós a babám. Soha nem vasaltam a ruháit, csak ami gyûrött volt. 1 éves koráig tervezem külön mosni.
7 hónapos, kb. 1 hónapja már belekeverem az én ruháim is az övéi közé. Nem vasalom a ruháit 3 hónapos kora óta mióta a bátyám mondta, hogy õk sose vasaltak (5 egészséges gyerekük van). Igaza van, jobb dolgom is akad, mint vasalgatni, a kis gyûrõdések meg nem érdekelnek.
Én elsõ perctõl együtt mostam a mienkkel, mai napig vasalom, mint a mieket is 7hós
ja én sem azért vasalom mert vmi baja lesz tõle :) ez csak az én mániám :)
A kérdező hozzászólása: Ami gyurott persze en is kifogom mindig vasalni. De ami nem gyurott egyaltalan en arra ertem.
Szia! Az elejétõl kezdve együtt mosom a ruháit a mienkkel hiszen nagyon lassan jön össze egy mosásra való adag. Persze nagyon koszos cuccot nem rakok be mellé és Sensitives mosószert és öblítõt használok ezekhez a mosásokhoz. Vasalni csak a textil pelenkákat szoktam , a ruhái nem gyûrõdnek úgy össze.

A te gyerekednek van külön játszós cipője és külön ünneplős/kimenős? Mennyi idős kora óta? Nekem olyan furcsa ez.

Legjobb válasz: Muszáj hogy legyen, kb 2 éves kora óta. amióta dúrja a homokot a homokozóban, nyomja a motorozást és kopik az orra. Belegázol a vizes fûbe, sárba stb. Ilyen cipõvel azért nem megyünk fel e városi boltba. Viszont itthon meg nem akarom inteni arra, hogy vigyázz a cipõre. Mi ebben a furcsa?

Muszáj hogy legyen, kb 2 éves kora óta. amióta dúrja a homokot a homokozóban, nyomja a motorozást és kopik az orra. Belegázol a vizes fûbe, sárba stb. Ilyen cipõvel azért nem megyünk fel e városi boltba. Viszont itthon meg nem akarom inteni arra, hogy vigyázz a cipõre. Mi ebben a furcsa?
Sõt, a tiédnek még benti cipõje is van. Frankón nem értem akkor a kérdésed lényegét :)
Akkor nem értem mit furcsálsz, már bocs....a te gyerekednek is van sportcipõje és bõrcipõje is, azaz játszós és elegánsabb. Ezek után már ne haragudj, de mit furcsálsz? Én fiamnak van két edzõje, egyik elegánsabb, másik sportos, és két szandálja, egyik elegánsabb, másik sportos. Tehát neki is 4 van, de nem hiszem hogy versengeni kéne melyik gyereknek van több cipõje a gyk-s anyukák közül...... Tényleg nem értem mit furcsálltál egyébként a többcipõs gyerekeken, amikor listáztad hogy a tiédnek tulajdonképpen 4 van.....
Majd nálad is lesz játszós és elmenõs. Nekem két fiam van, egyik még itthon, másik ovis. Minden szezonban 2 cipõjük van, ennyi. Két szandi, két sportcipõ, két téli csizma, mondjuk gumicsizma csak egy.
11 hónaposan még nem volt neki, de most másfél éves és muszáj hogy több cipõje legyen (fõleg amióta jobb az idõ és nagyon sokat "maszatol" odakint), mert olyan pillanatok alatt koszolja össze õket, hogy kell a váltás, fõleg ha tényleg vendégségbe megyünk.
Kisfiamnak akkor is volt több cipõje, amikor még kisbaba volt, egyszerûen 1. ha egyikkel bármi van, ott a másik 2. ez már nem épp gyakorlati szempont, de volt két különbözõ kocsicipõje, egyik sportos, másik elegánsabb stílusú, attól függõen, hova mentünk és mit adtam rá. (2. voltam, csak eszembe jutott hogy még járás elõtt is több volt neki. )
Van. Onnantól, hogy járni tud. Fura lenen abban a játszótéren a homokban mászkálni, mint látogatóba menni...
Én kisfiamnak is van. Két éves lesz, de mindig is kettõ volt neki, amióta jár. Egy "játszós", amiben a homokozóba viszem, meg játszótérre, kertesházas ismerõseinkhez, és egy rendes, amiben vendégségbe viszem és ünnepekre. Csizmából is kettõ volt neki, szandálból is, edzõbõl is, mindenbõl, minden évszakban. Nekem ez nem furcsa, nekem sem egy pár cipõm van, mert nekem is van játszós (edzõ) és elegáns, férjemnek úgyszintén. Nekem ez nem furcsa, hanem természetes.
most azon gondolkodom, hogy lefényképezem a 2, 5 éves fiam 1, 5 hónapos játszós cipõjét holnap és elküldöm neked :) gyakorlatilag leszakadt az orra a motorozás közben, nincs sarka mert a sóderben csoszog. délelõtt kimegyünk a kertbe akkor vizes lesz mert belelép a tócsába, medencébe, lelocsolja miközben viszi a locsolót... tehát ha akarnám se tudnám abba levinni a boltba. de ezt majd jö9võ nyáron te is megtudod :) hidd el az lesz a furcsa ha túlél két hónapot egy cipõtök :D
14 honapos a lanyom, de neki is van jatszos cipõje. Muszáj, mert pl ma is megtalAlta az egyetlen sáros foltot az utcán, szépen bele is trappolt. Nyilván sáros, koszos cipõben nem viszem el mondjuk boltba. Van az udvarra 2 cipõje, egy nyitott szandal cipõ, meg egy zárt. Elmenosnek is van egy zárt és egy szandi.
Az én 1, 5 évesemnek több cipõje is van. Bár õ örökölte az itthoniakat, de nagyon jól jön a több cipõ, mert akár csak egy félórát vagyunk kint az udvaron a cipõje tiszta homokos, sáros, vagy éppen csurom vizes.
11 hónaposan azért még nem tud olyan nagy kárt csinálni a cipõjében. Pár hónap múlva majd szerintem Te is máshogy fogsz gondolkodni, amikor seperc alatt leamortizálja a cipõjét. Lehorzsolja a bõrét, és teljesen felismerhetetlen lesz a színe a homoktól meg sártól. Ezért tartanak az anyukák általában külön játszós és elmenõs cipõt, hogy pl. orvoshoz, vendégségbe, vagy ha valamilyen programra mennek, ne olyan cipõbe vigyék a gyereket, ami olyan, mintha a kutya megrágta volna.
Hát akkor te így csinálod, de általában az a furcsa, ha a gyerek az elegáns bõrcipõben tocskol a homokban, pocsolyában, fûben. De ez tényleg saját döntés, mindazonáltal én sem az elegáns cipõmben sétáltatom pl. a kutyát, vagy megyek le futni. A kicsinek is van olyan cipõje, amit nem sajnálok, ha saras lesz vagy füves.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert én bármelyiket ráadom a játszótéren, homokozóban, nincs tartogatva, hogy "ez csak akkor kell, ha megyünk valahová".
A kérdező hozzászólása: Értem. Nekem még 11 hónapos lesz, nincs játszós cipõje, biztos ezért tartom furcsának...
A kérdező hozzászólása: Ami neki van: -egy puhatalpú sportcipõ -egy bõrcipõ (pediped zárt) -egy szandál (pediped) -egy Liliputi De mindig amilyen az idõ és az öltözéke, úgy adom rá, nincs megkülönböztetve, hogy játszós-kimenõs. Mondjuk a Liliputit csak bent hordja, de ennyi. Akkor most tételesen, mibõl mennyi van nálatok?
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos voltál, kedves utolsó válaszoló!:) Sokmidennel van úgy az ember gyerek-témában, hogy el sem tudja képzelni milyen lesz, míg meg nem tapasztalja...sõt, a legtöbb dolog ilyen.:) Köszi!


Meddig mostátok külön babáitok ruháit? Mennyi idős koráig?

Legjobb válasz: Olyan fel eves koráig. Utána együtt mostam a miénkkel. Most 13 honapos, csak akkor mosom külön az õ ruháit, ha összejön egy egész adag.

13 hós a lányom. Még mindig külön mosom a ruháit. Összejön egy adag, a színfogó meg csodákra képes. Így kb 5 naponta van egy mosása.
Olyan fel eves koráig. Utána együtt mostam a miénkkel. Most 13 honapos, csak akkor mosom külön az õ ruháit, ha összejön egy egész adag.
én sem. de a doki néni leszidott miatta. nálunk a férjem városban koszolódós ruhái úgyis a sötét mosásba mennek, abban nincs babaruha. az én pólóim, meg ágynemû, törülközõ meg nem gondolom, hogy ártana a babaruháknak. legfeljebb a fehérnemûimet lenne célszerû feketenemûkre cserélni, hogy az is a koszosabb mosásba menjen. csak akkor volt külön babaruha mosás, ha 1 egész mosásnyi összejött az õ cuccaiból.
13 hónaposak az ikreim és mivel elég sok rucit használnak (ugyebár duplát) így szinte minden másnap összejön egy adagnyi. Ezért aztán én még mindig külön mosok rájuk.
Még most is, gyorsan összejön. Leeszi, leissza magát, játszótér stb. 14 hónapos. De van, hogy néha berakok fehéreket a mienkhez, de abba alsónemût nem teszek.
Az én ikreim is 13 hónaposak és még én is külön mosok rájuk. Pedig néha nem jön össze annyi mondjuk az én ruháimból, amennyi megtölt egy gépet, így bedobhatnám az övéikhez. Tényleg, jó ötlet:) A férjem melós ruháit mindentõl külön mossuk, tehát igazából nálunk ezért alakult ki ez, hogy mkinek külön mosunk.
Kb 20hónapos koráig teljesen külön mostam, 1éves koráig a mosószer és az öblítõ is más volt. Most csak akkor mosom külön ha összegyûlik egy adag. De a férjem koszos ruháival nem szoktam együtt mosni, csak az enyémmel. Olyan helyen dolgozik ahol vegyszer van.
A lányom 2, 5 éves, a kisfiam pedig 2 hós, és mindig külön mosok! Amíg nem született meg a kisfiam addig is külön mostam! 4-5 naponta összegyûlt egy adag mosás!Most meg 2 naponta mosok!
Sose mostam külön.
Soha nem mostam külön
A kérdezõ feltett egy kérdést. Kíváncsi volt, hogy ki mossa külön a baba ruháit és mennyi idõs koráig. Erre lepontozzák azokat akik azt válaszolták, hogy együtt mossák a ruhákat. Könyörgöm!!!!! Had döntse már el mindenki, hogy hogyan éli az életét és mit, hogyan csinál!!!! Miért kell ítélkezni és lepontozni, ha nem úgy csinálja, mint mások, vagy az õsanyák!!! Komolyan mondom nem értem itt az embereket!!! Az életben nem találkozom ilyen rosszindulattal, mint itt. Miért kell egy ilyen kérdésnél lepontozni??? Akik ezt tették válaszoljanak, mert kíváncsi vagyok. (itt nem a pontozásról van ám szó, csak a rosszindulattal)
21 hós lesz a kislányom és még mindig külön mosom. Hetente 1x simán összejön egy adag ruha.
Hát én nem használtam színfogót és a farmerja megfogta a pelenkákat és néhány ruháját.:(((
19hós lányom ruháit még mindig külön mosom.
egybe moshatom a ruhákat, színeseket a fehérrel anélkül hogy mondjuk egy piros ruhadarab miatt rózsaszín legyen az összes fehér.Ha új ruhád van pl akkor többet kell belõle használni, ráadásul nem fakul ki a ruha színe, szerintem nagyon hasznos ez a kis kendõ.
18 hós, és külön mosom, mert összejön egy adag a ruháiból. Leeszi, leissza, játszón koszos lesz stb. OFF Mit tud ez a színfogó? Miért használjátok?
ja és 11 hónapos, mi is színfogót használunk
Születése óta külön mosom, kezdetben fõleg azért, mert úgy gondoltam higénikusabb.Most már azért mert mindig összejön egy mosógépnyi adag.
19 hónapos, külön mosok rá. Néha 1-2 pólómat hozzádobom most már. Nekünk összejön a lánykám ruháiból is egy adag, úgyhogy maradunk a külön mosásnál.
11 hónapos de külön mosom neki. és színfogot használok.
Én sem mostam külön
Kislányom nagyon bukós, úgyhogy 1 hét alatt simán összejön 2 adag mosás neki, így még 6 hónaposan is külön mosom az övét.
2 éves a lányom és még most is külön mosok rá. Rengeteg szennyest csinál... Meg a mosógépünk is kisebb kapacitású.
szerintem en amig velem elnek majd a gyerekeim kulon fogom mosni a ruhaikat, ha nem is mindent, a fehernemut, torolkozoket, agynemut az 100%. egyenlore csak egy 2 evesem es egy pocaklakom van, de a kislanyom ruhai, torolkozoje, agynemuje kulon mosodik, a mi ruhaink kulon.

Mennyi idős koráig kell külön mosni a baba ruhákat a miénktől?

Legjobb válasz: Én csak az 56-os okat mostam elõre külön aztán amikor hazahoztuk már együtt mostam a mienkkel.

Én csak az 56-os okat mostam elõre külön aztán amikor hazahoztuk már együtt mostam a mienkkel.
Nem "KELL"... sokan rögtön együtt mossák a sajátjukkal, és semmi baja a gyereknek tõle. Én viszont betáraztam elõre akciós dreft sensitive mosószerbõl és lenor sensitiv öblítõbõl, mert eléggé érzékeny bõrû a párom, féltem, hogy a pici is örökli. Így 8 hónapos koráig külön mostam a gyerkõcnek mindent. Azóta egybe mosom a miénkkel, és nem használok már sensitiv szereket sem (egy a lényeg nálunk, hogy csak folyékony mosószert tudok használni).
Én is dreft sensitivet használtam , öblítõt nem , kb. 8-9 hós koráig csak külön mostam a miénktõl. Mondjuk most 19 hónapos , de a túl koszos ruhákkal még most sem mosom az õ ruháit.
Soha nem mostam külön
Nem kell külön mosni, ha csak nem munkásruhákról van szó.
Kb. az elsõ hónapban mostam külön. Azóta együtt a miénkkel. Tomi folyékony mosószert használtam, késõbb Formill (szintén folyékony), illetve sensitive öblítõ kb. 6 hós koráig. Utána mikor milyet vettem.
Nekem 2 éves a kislányom és még mindig külön mosom.
14.23-as vagyok. Az elsõ hónapban gépben nem is igazán mostam a ruháit.Nem koszolta õket össze, nem is volt jellemzõ, hogy bukott volna. Minden nap tisztát kapott mindenbõl, este kiöblítettem és ennyi. Ha kakis vagy pisis, lebukta , az ment a miénkkel együtt a mosógépbe.
Mi 6 hónapos koráig mostuk külön. Azóta együtt, de az öblítõ az sensitive maradt.
A 15 hónapos kislányomnak én is külön mosom a ruháit, kb. heti 1x.
A kérdező hozzászólása: 7 hós a fiam, és amióta nem csak anyatejes, gyakran foltos a ruhája (gyümölcs, fõzelék). Kézi mosással nem jön ki de a mosógépbe meg kevés ennyi ruha. Akkor szerintem együtt fogom mosni már a miénkkel, már ha nem koszos nagyon a miénk. :) Mi is bõrbarát öblítõt használunk. Köszönöm a válaszokat!

Mennyi idős volt a babátok, amikor a saját ruháitokkal mostátok az övét is, nem pedig külön?

Köszi

Legjobb válasz: Én kezdettõl a mieinkkel együtt mosom, persze kevesebb öblítõt használok, de pl nem külön babás mosószert. Ha valami extra koszos a mieink közül, azt nyilván nem rakom bele. Plusz vasalok mindent, a saját ruháinkat is.

Én kezdettõl a mieinkkel együtt mosom, persze kevesebb öblítõt használok, de pl nem külön babás mosószert. Ha valami extra koszos a mieink közül, azt nyilván nem rakom bele. Plusz vasalok mindent, a saját ruháinkat is.
8 hónapos korától kezdve. De csak azért, mert túlságosan bevásároltam dreft sensitive mosószerbõl és lenor sensitive öblítõbõl. Ahogy elfogyott, együtt mostam a miénkkel. De olvastam már ilyet az oldalon, hogy anyuka véleménye az volt: soha nem mosná együtt a bugyijait a gyerek ruháival (a tisztasági betét fogalmát persze nem ismeri), úgyhogy még az 5 éves gyereknek is külön mosnak.
Mind a 4-nek külön mostam 1, 5 éves koráig. Ennyit õk is megérdemelnek... Egy újszülött holmiját nem teszem össze egy izzadt, koszos ruhával, nálam ez alap.
Utolsó vagyok, bocsi nem külön mosom hanem együtt a miénkkel.
Szia. Juniusban szültem az elején kimostam kézzel minden este az aznapi kis bodyt.Mostmár lassan 9 hónapos de még külön mosom a ruháit kb 1-1, 5jön össze egy adag fehér és egy adag szines ruha.Természetesen ha esetleg van pisis vagy kakis akkor azt kimosom rögtön.
1-1, 5 hetente jön össze lemarad pár szó:)
A kérdező hozzászólása: Köszi Mindenkinek a válaszát!!!:) Rá kell jönni, hogy ezer féle képpen csináljuk......majd eldöntöm én is, hogy-hogy legyen.....!;)
Én azért mosom külön, mert többször átöblítem a babaruhákat és öblítõnek csak ecetet használok.
A kérdező hozzászólása: Ma én is ecettel öblítettem ki a pelenkákat és olyan jó friss illata van tõle:) ! Nem beszélve arról, hogy patyolat tiszta és nem olyan enyhén ragacsos, mint ha öblítõzném a Lenorral. Köszi Csajok!!!!!!:)
Én is a kezdetektõl külön mosom, mert minden nap ment a gép, annyi meg nem gyült össze hogy külön mossam.Soha nem okozott egy problémát a lányomnál.9, 5 hós.
20 hónapos fiam van és még mindig külön mosom a ruháit. Ugyanazzal a mosószerrel, öblítõvel, de külön. Szerintem már csak megszokásból. :)
Kb. 6-8 hónapos koráig mostam külön a kislányom ruháit. Aztán apránként kerültek egybe. Egy pólómat ki akartam mosni, bedobtam az övéi mellé. Aztán az õ egy-egy ruháját az enyémek mellé. Pár hét múlva pedig már mindent vegyesen, szín szerint mostam.
én kezdetektõl együtt osom, kivéve ha összejön csak babaruhából 1 mosás. vagy mosódióval, vagy Persil sensitive-vel mosom, öblítõt nem használok. (az benne marad az anyagban. nem akarom, hogy azt nyalogassa, amikor csócsálja a pelust, meg a bõrét is kikezdi.)
enyém 8 hós múlt, még külön mosom , külön tárolom, és a szennyesét is külön tárolom :S lehet akkor hamarosan ez megszûnik...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még!!!!!! Nagyon érdekel a dolog!:) Az én babám 3 hónapos. Nem akarom még a mieinkkel mosni, de kíváncsi vagyok, hogy ki hogy csinálja?! Én amúgy a mosáshoz mosódiót és mosószódát használok, öblítõnek pedig a Lenor sensitive-et, minden ruhához (a miénkhez is). Mégegyszer köszi!
2 éves lesz de nem is tervezem külön mosni.Ariel kapszulát használok mind 2 mosáshoz de neki Lenor sensitiv öblítõt veszek és teszek hozzá mindig vanisht.Külön szennyes tartója is van.
az elsõ pár hétben mostam csak külön. akkor is csak azért, mert annyi volt a lebüfizett, összeanyatejezett, pisis, kakis stb. cucca, hogy minden másnap megtelt vele a gép. amikor már nem volt ennyire sok rá a mosnivaló, a miénkkel tettem be. apa fizikai munkát végez, a munkásruháit teljesen külön mosom a többitõl. ja és kezdettõl folyékony tomi+lenor, foltokra gallszappan. egyéves a fiam, gyönyörû szép a bõre.
A kérdező hozzászólása: A babám arca kiomlott az ecetes öblítésû pelustól:(

Mennyi idős kortól alhat a baba külön szobában?

Nemsokára elköltözünk és nem tudom mennyire fogja megviseli az új környezet. Eddig vele aludtam egy szobában. A fiam 14 hónapos.

Legjobb válasz: Az én lányom is 14 hónapos, eddig velünk aludt. Hamarosan mi is új házba költözünk. Úgy tervezem, hogy ott már külön szobában fogom altatni. Egy ismerõs gyerekpszichológus azt mondta,hogy amíg meg nem szokja az új helyet, addig maradjak mellette amíg elalszik, késõbb már nem kell.

Az én lányom is 14 hónapos, eddig velünk aludt. Hamarosan mi is új házba költözünk. Úgy tervezem, hogy ott már külön szobában fogom altatni. Egy ismerõs gyerekpszichológus azt mondta, hogy amíg meg nem szokja az új helyet, addig maradjak mellette amíg elalszik, késõbb már nem kell.
Ha nem költözéskor teszed külön szobába, 2x fogja õt stressz érni. 1x amikor költöztök, és 1 x amikor külön szobába szoktatod
A van rá lehetõség, legyen az uj helyen külön szobája. Ha az elején szerinted nem érzi ott egyedül éjjel jól magát, akkor ott alszol nála, majd ha mindketten nyugodtak vAgytok és látod hogy meg sem moccan éjjel, vissza tudsz menni a hálótokba a férjed mellé. Szerintem itt az idõ a külön alvásra:)
Én már egyhónapos kortól is külön szobában altattam. õket. Igaz, hogy a szobájuk a miénk mellett volt.Nem volt sokkal több fáradtság átmenni hozzá, mint ha mellettem aludt volna.Az én ágyamban soha nem altattam.Nem hiszem, hogy az új környezet megviselné, legfeljebb egy-két nap kell, mire megszokja.
Hát ne pont költözéskor tedd külön, mert az meg fogja viselni!!! Én már ujszülötten külön raktam volna, de csak 4 hónaposan lett kész a szobája, azóta van külön.
Nálunk születésétõl kezdve külön szobában alszik. Este 8-tól reggel 9-ig, egy szopival. 4, 5 hós.
Fiam is pici koratol kulon szobaban alukal, mar 12hos lesz
Elsõ pillanattól külön szobában aludt mind a 2 manóm, ahogy haza jöttünk a kórházból egybõl.

Mennyi idősen célszerű külön szobába költöztetni a testvéreket?

Még csak egy gyerek van, de éppen tervezzük a lakásvásárlást és felújítást. Szeretnénk mégegy gyereket, olyan 4-5 év korkülönbséggel. Ha a kisebbik is megszületik, eleinte a mi szobánkban lenne, de fél évesen szeretnénk, ha már nem ott aludna. Akkor tegyük egy szobába a naggyal, vagy ne? És ha igen, akkor mennyi id?s korukig jó, ha egy szobában vannak, és mikortól jobb, ha külön vannak? Ha külön kell ?ket tennünk, akkor az azt jelenti, hogy nekünk megsz?nik a hálószoba, és a nappaliban kell aludnunk, ami éppen nem baj, csak tudni szeretném, hogy mik az el?nyei és a hátrányai annak, ha a testvérek közös szobában alszanak.

Legjobb válasz: Szia!Nekem öt éves lesz a fiam, most fog születni a kistesó.Most pillanatnyilag egy szobában lesznek, nagytesó kérésére, de mivel mi is építkazünk, ott már külön szobába mennek.Mondjuk a kicsi lány lesz.De szerintem 6 éves korban már amúgy is igénylik, hogy legyen egy kis saját kuckójuk, ami csak az övüké

Szia!Nekem öt éves lesz a fiam, most fog születni a kistesó.Most pillanatnyilag egy szobában lesznek, nagytesó kérésére, de mivel mi is építkazünk, ott már külön szobába mennek.Mondjuk a kicsi lány lesz.De szerintem 6 éves korban már amúgy is igénylik, hogy legyen egy kis saját kuckójuk, ami csak az övüké
Szia! Nekem két kisfiam van a kicsi 6 hónapos a nagy 4 éves. Kezdettõl fogva együtt külön szobában vannak. Vagyis van nekik kettejüknek egy szobája. Mivel fiúk ráérnek kb a nagy 10-12 éves korában külön költözni. Ha nem azonos nemûek ez valószínû elõbb következik be. Tehát szerintem gyereke válogatja. Én a húgommal 13 éves koromig laktam egy szobában. köztünk 5 év a korkülönbség.

Lányok, szerintetek mennyi idős vagyok? Továbbá mennyi pontot adtok a külsőmre 1 és 10 közt? Külön arcra és testre. Illetve sokat kellene-e még fogynom, és izmosodnom? 180 cm magas vagyok és most 82, 5 kg. Már 25 kg-ot leadtam.

Ide is felraktam, már alapban fotókkal. Ugyanis kaptam egy-két privát üzenetet, és soha nem bírtam kiemelni, közben meg elsüllyedt a kérdés.

Legjobb válasz: Szerintem 30 körül lehetsz.. A külsod teljesen átlagos 10/5 minden egybe véve. Rád nézek, de a tekintetem megy is tovább, nem fog meg benned semmi.

A kérdező hozzászólása: Valóban 36 éves vagyok. Ezt viszont a többiek nem tudták, mivel itt le van tiltva a névkijelzés. Tehát általában 7, 5 évvel kevesebbre tippeltek.
:D Még az iróniát sem érted. Figyelj! Nincs ízlésed, borzalmasan öltözködsz. Ha jót akarsz magadnak azt az öltönyt is sürgõsen kihajítod. Mint valami rossz, lepukkant biztosítási ügynök. A macsó pózolás sem áll jól.
A kérdező hozzászólása: A kérdés amire válaszoltam:) : Ki készíti ezeket a jó minõségû fotókat?
A kérdező hozzászólása: És, hogy a kérdésre is válaszoljak itt is: Én csináltam a fotókat, elég profi vagyok. 10-es sorozatokat szoktam készíteni álványon, önkioldóval. Aztán a vörös szemeket leveszem, mert a Canon gép nem mindig teszi meg automatán. Majd Crop-olom ACDSee-vel, és feltöltöm a képeket.
A kérdező hozzászólása: Igen, a régi e-mail címemmel is van egy, véletlenül azzal léptem be.
Dupla regisztráció? 0_0
Köszönöm a pozitív kritikát! Bizonytalan nem vagyok, csak kíváncsi vagyok a lányok véleményére, hogy mi a jobb frizura, öltözet nekem, meg hogy mennyit erõsítsek... Egyébként a Facebookra is feltöltöm a fotókat, azért is csinálom (igen a boxereseket is). 3 éve nem volt barátnõm. Közben elhunyt édesanyám. Édesapám már gyerekkorom óta, 21 éve nem él. A vállalkozásom is csõdbe ment. Úgyhogy nem éltem meg jó idõszakot.
Sajnálom, hogy a környezetedtõl várod a visszaigazolást és ilyen nagyon...mert elpazarolod vele az energiáidat és másnak adod át az ítélezés jogát magad felett. Soha nem lehet elég jó mindenkinek, mert mindenkinek más az ízlése...ezért képtelenség, hogy mindenkinek elég izmos, elég jó alakú, elég helyes, elég jó frizurájú legyél..Fiatal vagy, helyes, rendben vagy. Ne bizonytalankodj. A fotózás és GYK helyett irány valamerre és ismerkedj! Élvezd az életet, az ízeket, a sportot, a testedet! Sok boldogságot hozzá :-) Mióta nincsen barátnõd és miért vagy bizonytalan magadban?
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szia, Sokkal jobban áll a rövidebb haj! De tényleg nem kell ennyi hasonló képet feltenni. :) Nagyon jóll álan neked az elegáns öltözködés, egy jó ing, zakóval, tök jó lenne. :)
Hát ez szerintem tök gáz, bocs..
Hogy te mennyire beteg vagy!
A kérdező hozzászólása: Így szoktam mászkálni:)
Te az utcán is félmeztelenül feszítesz?
Szerintem ahogy vesztetted el a súlyodat, úgy nõtt az egód, nem? Az elején még egész szimpi voltál, de könyörgöm, minek ennyi fotó??? A ruhákat meg tényleg cseréld le, nem állnak jól, az öltöny, az ing nagyon jól állna, de más fazon, nem ez az idejétmúlt, régi szabású. Ahogy már írtam, nem kell sok pénz a jó ruhákhoz, nyugodtam menj el turikba, zseniális cuccokat lehet kifogni.
A kérdező hozzászólása: ":D Még az iróniát sem érted." Nem irónia volt, hogy profik a képek. Nagyon is komolyan gondolta a leányzó. Én is azt hittem eredetileg, hogy irónia. Sõt még sokkal rosszabb, mivel azt kérdezte, hogy az Édesanyám -akirõl elõtte írtam, hogy nemrég elvesztettem- készíti-e ezeket a jó képeket. Mint, kiderült nem olvasta a hozzászólást. Súlyos vita alakult ki itt, és végül hat kérdést törölt a moderátor (ebbõl az elsõt én kértem). Ezúton is bocsánatot kérek a lánytól (õ is bocsánatot kért), ne vegye egyáltalán magára amit írtam. Most már nyugodjon meg õ is, mert látom még az elõbb is írt egy hozzászólást, amit azonnal törölt is a moderátor a tartalma miatt. És még egyszer köszönöm, hogy megdicsérte a képeket.
"Szerintem ahogy vesztetted el a súlyodat, úgy nõtt az egód, nem?" Azok után amiken átmentem (ahogy írtam): elhagyott a barátnõm 3 éve, csõdbe mentem, és ha ez nem lenne "elég" elvesztettem az Édesanyámat tavaly márciusban, majd egy antidepresszánstól 25 kg-ot híztam pár hónap alatt, az önbizalmam 0 volt. Szerintem ezek után erõsen pozitívumként értékelhetõ, hogy sokat nõt az önbizalmam. "Az elején még egész szimpi voltál, de könyörgöm, minek ennyi fotó???" "Elnézést", a fotózás a mániám, azért van ennyi kép. De szerintem még mindig ezerszer jobb, mintha mobillal készült, f*s minõségû, meg tükörbõl fotózott képeket raktam volna fel magamról. És még olyat is láttam, aki a telefon kijelzõjét nézte fotózás közben.
Ne fáradj, már elárultad, amikor privátot küldtél és a nickedben benne volt a születési éved! 35-36
A kérdező hozzászólása: Szakáll és borosta témában ellenkezõ válaszokat kaptam:) Idáig maximum 25-tõl 35 éves korúig tippeltek, átlagban 28, 5 év jött ki. Azt hiszem már ideje lesz megadni, de estig még várok vele. Köszönöm a pozitív visszajelzéseket! Kedvesek vagytok!
Utolsó vagyok, a negyedik oldalon lévõ képeket nem is láttam, ott tökéletes a hajad! Egyébként én nem mondanálak többnek 25-nél.
Szia! Végignéztem az összes képedet, kivétel nélkül mind borzalmas, de te nem nézel ki rosszul, sõt! Nem használod ki a lehetõségeidet, sõt, rontasz is rajtuk, de ezen bármikor változtathatsz, holnap, ma éjjel, de akár most azonnal is, és ez lenne a legjobb! Engem nagymamáink férjeire emlékeztetsz, fiatal korukból, a fekete fehér fényképekrõl. A hajadat én levágnám, de nem teljesen rövidre és hátra zselézném, olyan elegáns fazonra és elegánsan öltözködnék, kérlek a szõrt ne hagyd meg az arcodon! Szerintem nagyon jól is kinézhetnél, az adottságid megvannak!
nekem is az ugrott be, hogy színész fejed van:D szerintem a borosta/szakáll kéne. úgy jobban néztél ki. nem kell minden tanácsot megfogadni, egy pasi igenis kegyen szõrös :) olyan 30 körüli lehetsz. nem az a tipikus jópasi vagy, de nálam egy esélyt szerintem kapnál. 10/7 L18
A kérdező hozzászólása: "nem jó hozzá a barna cipõ. Fekete jobb lenne, nekem nincs bajom a fekete cipõkkel." Nekem inkább a kék ing nem megy a barna cipõhöz. Nõibõl nekem sincs bajom velük, de azt nem hordanék:)
A kérdező hozzászólása: "A kord nadrág viszont nem túl elegáns, és a zakóhoz nem megy. Nincs vele bajom amúgy." Csak a zakót akartam megmutatni.
Amit linkeltél, ruha az tényleg szép, de szerintem nem jó hozzá a barna cipõ. Fekete jobb lenne, nekem nincs bajom a fekete cipõkkel.
Szia, A H&M ruháit nagyon szeretem, sokat vásárolok onnan, ha férfi lennék, akkor is sok ruhám lenne onnan, az tuti. :) Ezt nézd meg, ez az új kollekció, hát van egy-két érdekes darab, de az ingek, zakók nagyon jók. http://hestyle.blog.hu/2013/08/12/itt_a_h_m_oszi_kollekcioja.. A kord nadrág viszont nem túl elegáns, és a zakóhoz nem megy. Nincs vele bajom amúgy.
A kérdező hozzászólása: ":D Még az iróniát sem érted. Figyelj! Nincs ízlésed, borzalmasan öltözködsz. Ha jót akarsz magadnak azt az öltönyt is sürgõsen kihajítod. Mint valami rossz, lepukkant biztosítási ügynök. A macsó pózolás sem áll jól." Szerintem te sürgõsen fordulj orvoshoz!
Nyilván Zegnát akkor veszek, ha sok pénzem lesz újra. Bár csak alkalmanként hordanám. Ehhez mit szólsz?: http://www.amazon.co.uk/Zegna-Cloth-Regular-Piece-Check/dp/B.. A cipõ is tetszik, mert mindig barna bõrcipõt hordok. A fekete olyan nekem, mintha valami munkás vagy kéményseprõ cipõje lenne.
A kérdező hozzászólása: "És részvétem egyébként." Köszönöm! "a nadrág nem jó" Az egy fekete Red Star kordfarmer, az volt éppen rajtam. "De mondom, szerintem nem a márka a fontos, turiban nagyon jó ingeket lehet kifogni." Turival nem fogok találkozni, mert év végéig kiköltözöm én is Angliába (ahogy a másik bátyám is). H&M-rõl mit gondolsz?
Szia, Én javasoltam az elegáns öltözködést, és én írtam, hogy nõtt az egód. :) Ami tényleg érthetõ valamennyire, mert tényleg értékelendõ ez a sok fogyás és változás. És részvétem egyébként. Ez az utóbbi zakó tényleg jobb és jobban is áll. De a nadrág nem jó, és ne húzd ennyire fel. A sportos öltözködést szerintem felejtsd el, ezek egyáltalán nem férfiasak szerintem, Fila, stb. persze sportoláshoz oké, de nem utcára. Nem kell se Hugo Boss, se Ermenegildo Zegna ruhákra költeni, ezek árának töredékébõl is nagyon jó ruhákat lehetne venni, ha már ragaszkodsz a márkához, akkor pl. a Zarában, tessék: http://hestyle.blog.hu/2013/08/26/itt_a_zara_oszi_kollekcioja De mondom, szerintem nem a márka a fontos, turiban nagyon jó ingeket lehet kifogni.
29 év az átlagolt tipp idáig.
A kérdező hozzászólása: Még várok vele, hátha lesz még hozzászóló.
Vegyél egy szûkebb szabású sötétkék farmert, valami vidámabb pólót (legalábbis ne ilyen fakó sárgát). Lehet csíkos, vagy sima, de élénkebb színe legyen. Ne tett keresztbe a karod, állat le, mosolyogj és sokkal jobb lesz az összehatás. :) Most így ezen a képen nagyon szürke vagy. Sokat változtál, az alakod nagyszerû, az arcod is kedves lenne, csak mosolyogj! És mint írtam, megfelelõ méretû és élénkebb színû ruha, amiben a kisugárzásod is sokkal jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: "Nekem se, ugyanis ez inkább "pofapamacs"." Tudtam, hogy ezt fogod írni:) A körszakáll sajnos nem megy, mert nincs annyi arcszõrzetem. A második és harmadik fotón látszódik, hogy nem ér körbe kétoldalt. "A ruhád ugyanaz, amit régen hordtál, igaz? Óriási rád." Igen, pontosabban azok közül a farmerok közül való amiket, akkor vettem, amikor 4 hónap alatt elhíztam egy "gyógyszertõl". Ez ráadásul egy bõszárú változat. Még nem volt kedvem visszaváltani a régi nadrágjaimra:)
"ilyen arcszõrzettel is van fotóm, de nekem nem tetszett" Nekem se, ugyanis ez inkább "pofapamacs". Amire én gondoltam: a bajusz és az állon lévõ szakáll (mindkettõ rövidre nyírva) kétoldalt egy-egy függõleges vonallal kapcsolódik össze. A ruhás képrõl: állat le! Ugyanis így egyrészrõl olyan, mintha épp nem ebben a világban lennél (elmerülsz a gondolataidban). A keresztbe tett kar is megközelíthetetlenséget sugároz. Másrészt nagyon beképzeltnek tûnsz a felcsapott álltól. A ruhád ugyanaz, amit régen hordtál, igaz? Óriási rád. Így elég (erõsen fogalmazva) igénytelennek hat. Véletlenül se ilyesmiben ismerkedj, mert nagyban rontja az összképet.
7-es vagyok: Arra nem gondoltál, hogy a hajad kicsit hátra zselézd, ne lógjon ennyire az arcodba, szerintem jobb lenne.
Nem teljesen, csak rosszul hangsúlyoztam. A göndörséggel nekem sincs gondom, csak rövidebb formában jobban tetszene rajtad. Mondjuk egységes választ butaság lenne várnod, hisz mindenkinek más tetszik.
A kérdező hozzászólása: Ez és ez elég ellentétes:) : "viszont a hajad az imádnivaló, nagyon szeretem a göndör hajat" "A göndör hosszabb haj szerintem nem áll jól"
Nekem azon a képen vagy a legszimpatikusabb, amelyiken Kate Moss-sal vagy. A többi képen nem tetszik sem az arcod, sem a tested. A régebbi képre adok 10/8-at, az újabbakra viszont csak 10/5 jár. Csak az összhatást néztem, testet és arcot egyben.
Az biztos, hogy jó sokat változtál, elõnyõdre. Az alakoddal semmi probléma, sõt. Nem is kell már semmit tenni, maximum szálkásítani és vigyázni, hogy ne hízz vissza. Az arcod? Nem vagy az a tipikus jóképû, viszont a hajad az imádnivaló, nagyon szeretem a göndör hajat. Lehet hogy egy kis borosta jól állna. Egy kis mosolygás nem ártana :) Szerintem 28-30 körül lehetsz.
22N (lemaradt)
25-28 évesnek tippelnélek. A testeddel semmi gond nincs. Fogynod szerintem egyáltalán nem kell, izmosodnod se különösebben, maximum szinten tartani. Esetleg szálkásítani, de szerintem tényleg jól nézel ki alakra. Pontozni nem szeretek, fõleg nem testre, mert sokféle bejön. Az arcod viszont egyáltalán nem tetszik, de hát ez ízlések és pofonok.
Köszi!
Olyan színésznek való fejed van. Amúgy kb. 25 lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, hogy a korotokat légyszi adjátok meg. Gondolom egy ilyen test jobban bejönne neked: http://3.bp.blogspot.com/-GuuFdfSHgFw/TjmKJVZaXrI/AAAAAAAAA1.. Ehhez mondjuk sok dopping kell (konkrétan növekedési hormont használ).
A kérdező hozzászólása: "ne lógjon ennyire az arcodba, szerintem jobb lenne." Ennek most elég prózai oka van. A sok mozarellától, amit a fehérje miatt ettem, tele lettem pattanásokkal, és így eltakarja azokat a hajam:)
A kérdező hozzászólása: "Ne tett keresztbe a karod" Így jobban látszódnak az alkar izmai:)
Ha már ilyen sok képet felraktál, nincs egy olyan, amin mosolyogsz? :) Jól állna a borosta szerintem, kár hogy nincs annyi szõrzeted... A ruhatárad, ahogy van rá módod, azonnal cseréld le, ha már ilyen jó alakod lett, ne rejtsd el a bõ ruhák alá! Ingeket, színes pólókat, vászongatyákat, sötétkék farmert javaslok.
Szerintem 10-15 kg izom már nagyon sok lenne... Tök jó vagy így, csak tartsd szinten magad. A korodat azért elárulhatnád! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondoltam, hogy 10-15 kg izmot fel kellene még építenem, hogy jó formában legyek.
Most nem azért, de attól, hogy van, aki izmosabb, mint Te, nekem még ugyanúgy túl izmos vagy. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy nem tetszik a göndör a haj, erre mutatnál egy göndörebb hajú pasit. A lényegen nem változtat, nyilván ez az izom pláne túl sok..
A kérdező hozzászólása: "az én ízlésemnek talán sok is kissé az izom" Szokták mondani, hogy a nõk nem szeretik a nagyon izmos pasikat, a válaszok alapján úgy tûnik ez igaz. Ha rajtam sok van, akkor Colemanhez (8-szoros Mr. Olympia, 178 cm magas, a versenysúlya: 132 kg, felkészülési idõben: 150 kg-os), mit szóltok?: http://www.bodysport.hu/files/GP10.jpg
A kérdező hozzászólása: Ja és igen, nem élõben, csak a Madame Tussauds-ban.
A kérdező hozzászólása: "Am nekem mentálisan nem tûnsz a legstabilabbnak, bocs!" Ezt, mire érted?
A kérdező hozzászólása: 10/2 Idõpont ma 17:32 "Hosszú válasz volt" Test vagy arc? Hány éves vagy? Gondolom te topmodell vagy, és Brad Pitt-re is max 6 pontot adnál. Abból is kettõt csak azért, mert szupersztár.
Hát nem tudom, a ruhatárad sürgõsen cseréld le, mert tényleg látszik, hogy lógnak rajtad a cuccok és ez nem túl igényes. Izmosodnod, fogynod szerintem már nem kell, sõt, az én ízlésemnek talán sok is kissé az izom.. Nekem bocsi, de elég unszimpi, hogy minden képen így feszítesz. Ezeket leszámítva nincs veled komolyabb gond, de nincs benned semmi olyan sem, ami megfogna.
Úgy érted, Kate Moss viaszszobrának társaságában, igaz? Am az új képeken sokkal fiatalabbnak nézel ki, mint a 3 évvel ezelõttin, jobban áll ez a haj meg a szakáll hiánya. A tested szerintem átlagos, de szép eredmény, ha azt nézzük, milyen volt, úgyhogy én 10/7-et adnék rá. Az arcod 10/6.8. Am nekem mentálisan nem tûnsz a legstabilabbnak, bocs!
10/2
Köszi! Oké, értem, miért nem mutattad a homlokod :) Jól áll, úgyhogy tessék csak bátran mosolyogni! Jó lenne ha tudnál igányesebb ruhákat is hordani, hidd el, az még vonzóbbá tenne, az igényes ruházat nem a pénzen múlik! Amúgy a kicsit rövidebb haj jobban állna szerintem!
"Így jobban látszódnak az alkar izmai:) " Ha-ha! Kevesebb nõt érdekel, mint gondolnád! ;)
Szerintem 30 körül lehetsz.. A külsod teljesen átlagos 10/5 minden egybe véve. Rád nézek, de a tekintetem megy is tovább, nem fog meg benned semmi.
õ 15 (fiú), én 16 (lány), távkapcsolat, harmadik héten, második éjszaka már szex is volt.
17 évesen aludtam elõször nála :-)
az elso 10:21es es a 10:22es vagyok. a kulon szoba amugy szerintem marhasag, nekem ilyen eszembe nem jutott volna! nem azert alszok nehany utcanyival arrebb mert nincs sajat agyam hanem h a baratommal aludjak, szerintem ez egyertelmu. ahogy az is h a kulon szobabol/agybol ugyis mindig atlopozik mindenki, ugyhogy agynemu pazarlas :p a 14-15 eves lanyomnak meg nem hinnem h engednem h a baratjaval aludjon, esetleg 16 folott de szerintem meg az is kicsit korai. es remelem h nem lesz olyan sunyi mint en :) )
enge nem nagyon érdekelt az együtt alvás. nem vagyok romantikus :D nem tudom már nem is jegyeztem meg, de annyi biztos, hogy egy ágyban és nem külön szobában:D
Most már sajnos Távkapcsolat, és harmadik héten már szex is volt, mivel mindig együtt aludtunk, így ez sem volt kizárt!
16 évesen aludhattam elõször a barátomnál, õ nálunk kicsit elõbb, akkor fél éve jártunk. Most másik barátom van, pont elõjött ez a téma, 1 hónapja járunk, de szerintem még várunk vele. 18/L
15 vagyok és 5 hónapja vagyunk együtt. A barátomat elhívtam a nyaralásunkra, és a szüleim megengedték, hogy egy szobába legyünk együtt. Persze ezt azt is jelenti hogy egy ágyban.
15 vagyok, és 5hónapja vagyunk 1ütt a barátommal. Elhívtam a barátomat, a nyaralásra, és a szüleim megengedték, hogy 1 szobában legyünk 1ütt :D amit természetesen azt jelenti hogy 1 ágyban is :D
ja meg annyit h o hivatalosan sose aludt nalunk. csak ugy h nem tudtak/nem voltak itthon. de mivel nala mar megszoktuk, nagyobb az agy, nincs gond h ottvagyok, megszoktak egyszerubb nala aludni. na meg nem is erzi nagyon jol magat nalam, nem ertem miert. 20L
15 éves voltam elöször különszobában, de éjjelenként átlopoztunk egymáshoz aztán anyámék megunták és utána egy szobában:D most 18 vagyok ez már a 3-ik barátom:D
hat kicsit komplikaltabb ennel. en mar aludtam nala es o is nalam amikor csak par honapja voltunk egyutt (2-4 ho) de arrol nem tudtak a szulok mert vagy el votlak utazva, vagy ejjel mentunk miutan aludtak es hajnalba haza vagy reggel megvartuk mig elmennek valahova es mivel nem nyitnak be elotte, nem vettek eszre. eleg kockazatos volt, volt is adrenalin :) ez ment szinte 1 evig. kozben egyre tobbet voltam a baratomnal, es egy ejjel "ottragadtam hivatalosan" marmint egyszeruen nem mentem haza este mint maskor es ugy h a nagyija (vele lakik) is tudta. nem volt bejelentve, megkerdezve. ennyi. azota sincs semmi gond. akkor en 17-18 voltam, o 20-21. az en szuleimnek kb 2 es fel ev egyuttlet utan mondtam meg amikor hozza mentem aludni, addig csak mesek voltak h kinel vagyok. de az o apukaja mar akkor tudta h nala alszom amikor csak fel eve voltunk egyutt, mivel a baratom egyedul votl otthon, az apuja mondta h atjon reggel, o meg nagyon ellenkezett h hagyja aludni. erre az apja: "ooo fiam, ne add be nekem h te ilyen csipkerozsika vagy! fogadjunk ha felhivom a baratnod szuleit, meg ugy tudjak h ti a kirandulason vagytok?" :) )
8 egy ágyban
Õ elõször nálam akkor alhatott, amikor 2 hónapja jártunk, de akkor még nem aludtunk együtt, egy ágyban három hónap után aludtunk. Akkor 15 voltam, most 17 leszek októberben, és 16 hónapja járunk, én akkor alhattam elõször nála, amikor 15 hónapja jártunk. Persze akkor egybõl egy ágyban. Kicsit bonyolult, meg hülyén fogalmaztam, de remélem, hogy érthetõ.
14 voltam, kb. 2 hete jártunk, egy ágyban aludtunk, de nem csináltunk semmit, tényleg csak aludtunk.
18 vagyok és 1 hónap után aludt itt elöször:) persze egy szobában/ágyban
16 éves vagyok...fél év járás után aludhatott nálunk.Bár az éjszakát(amikor már tényleg aludtunk:D ) külön szobában töltöttük...de egész este velem volt és a szüleim sejtették, hogy nem csak tévézünk a szobámban.. :D Egy hét múlva én aludtam a barátomnál, természetesen egy szobában:)
15/L vagyok õ 19/F, és 3 hónap után aludtunk együtt elõször, de nem itthon voltunk. Szex is volt. Anyáéknak utólag mondtam el, hogy együtt aludtunk, a szexet persze nem tudják... (max. csak sejtik...) Nem mondtak rá semmit a szüleim, nem akadtak ki, semmi gáz nem volt, de azért nem merném nekik bejelenteni, hogy most kijön a srác és ittalszik, vagy én megyek hozzá... De egy hónap múlva anyáék elutaznak egy hétre, és enyém a ház... :) :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!