Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen bébihordozóba (2 db)

Mikor cserélted le a bébihordozót rendes autósülésre? Mennyi idős volt a babád, ill. ha meg tudod mondani hány kg és hány cm? Mit vettél neki? 0-18 kg-os ülésre cserélném.

Legjobb válasz: 10 hónapos volt, 10 kg, 80cm. Maxi cosi priori xp vettünk. Azt kapta a dédiéktõl és a mamaiéktól karácsonyra.

10 hónapos volt, 10 kg, 80cm. Maxi cosi priori xp vettünk. Azt kapta a dédiéktõl és a mamaiéktól karácsonyra.
Szia! 9 hónapos volt a kisfiam, mikor lecseréltük a bébihordozóját autósülésre. Mi is 0-18 kg-os vettük, ami dönthetõ.
A fiam hatalmas gyerek volt, ot honaposan mar alig fert bele a hordozoba. Sulyra igen, de hosszra mar nem, kezdett kilogni a feje bubja a hordozon, ugy meg mar nem biztonsagos. Mivel meg nem ult fixen, igy csak 0-18ast vehettem neki, az ugye dontheto annyira, mint a hordozo.
10 hónapos volt a lányom amikor ülést kapott. Akkor már egyedül járt és stabilan ült, de mivel nem érte el a 9 kilót, így 0-18-as ülést vettünk neki és menetiránynak háttal lett bekötve.
11 hónapos volt a kisfiam, 80 centi és 9 kg. Maxi Cosit vettem, 0-18 kg-ost, elvileg 3.5-4 éves koráig lesz jó Neki. 3 állásban dönthetõ, menetiránnyal szemben kell bekötni.
Mivel a babahordozó nagyon kényelmetlen volt, hamar lecseréltük, olyan 7-8 hónapos volt, mikor egy 0-18 kg ülést vettünk. Ilyet: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/37829?storetype=s..
10 hónapos korában cseréltük le. Ekkor tanult meg stabilan ülni. Kaptunk kölcsön egy 0-18as ülést, ezt használja most is.

Mennyi idősen lehet bébihordozóba tenni a babát?

Legjobb válasz: Azonnal, hiszen a kórházból se nagyon tudod másban hazahozni, ha kocsival jöttök. Ugyanis a kocsiban csak hordozóban lehet utaztatni a babát.

Azonnal, hiszen a kórházból se nagyon tudod másban hazahozni, ha kocsival jöttök. Ugyanis a kocsiban csak hordozóban lehet utaztatni a babát.
A használati útmutatóban benne van mindig amit mi vettünk az pl. használható újszülött kortól. De amúgy is muszály használni az autóban, mert másban nem szállíthatod. Szóval szerintem ezeknek a hordóknak a legtöbb része már újszülöttekre van gyártva, ill rájuk is! Ha nem abban szállítod, nemcsak balesetveszélyes, de meg is büntet a rendõr. Csak ez az az eszköz amiben be tudod kötni! Ha veszed figyelj oda, hogy ne legyen nagyon nehéz, mert még ha beleszámolsz egy nemcsak újszülöttnek számító babát, mertr nem csak egy két hétig használod... hát akkor már elég megemelni! 37 hetes kismama
Újszülött kortól!Viszont 6 hetes koráig nem ajánlják napi 1-2 óránál tovább a hordozóban való tartózkodást, mert a gerincének nem tesz jót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!