Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen a babák a babák (523 db)

Mennyi idős korig szopott a babád? Ha szopik még, mennyi idős, ha nem választja el magát, te mikor teszed?

Az enyém 20 hónapos, esze ágában sincs abbahagyni. 2 évesen le szeretném választani, ha tudom...

Legjobb válasz: Nekem sajnos csak 7 hónapig szopizott. Magától választotta elmagát, emrt 6.hónaptól kellett már +-ba tápit adni. Onnan több és gyorsabban jött...magától levált.

Nekem sajnos csak 7 hónapig szopizott. Magától választotta elmagát, emrt 6.hónaptól kellett már +-ba tápit adni. Onnan több és gyorsabban jött...magától levált.
17 hónapos, szopik még reggel a napközbeni elalváshoz és az esti elalváshoz.Mostanában gondolkodom az elválasztáson, de még nem hoztam határozott döntést.
9 hónapos a fiam és cicifüggõ :) 2 éves koráig szeretném szoptatni, ha õ igényli
18 hós a kisfiam, 2 évesen szeretném majd leválasztani, ha addig magától nem tenné meg. Bár ma nappali alvásnál nem kellett neki, pedig mindég cicin aludt el.Úgyhogy lehet, hogy nálunk elkezdõdött a folyamat.
14 hós a kisfiam, reggel és este szopizik még, szép lassan választottam el, és maradtunk ennél a kettõnél.Nagyon szeret cicizni, nem igen akar leválni róla.Én januárba visszamegyek dolgozni, akkor lesz másfél éves, szerintem akkortájt elválasztom, ha magától nem hagyja el.Egyébként eszik mindent.
még most is szopizik, 7 hós, és 2 éves kora után már nem "szeretném" szoptatni, ha õ elõbb le nem választja magát. Amióta hozzátáplálok, nem szoptatok annyit, na meg teákat is adok, tápszert nem adtam.
az én lányom 15 hõnapos és még napi4x cicizik.a télen szeretnénk nekiállni a tesónak!remélem addig abba hagyja, de ha mellette is sikerül össze hozzni akkor engem nem zavar!
Én kisfiam 17 hónapos korában gondoltam úgy, hogy eddig és nem tovább. Nagyon jól viselte az elválasztást, nem volt semmi gond.
5 hónapig mert elapadt a tejem azóta eszik minden mást.
Kisfiam 6 hónapos koráig szopott, aztán egyszerûen nem kellett neki. Kiköpte, játszott vele, de szopizni esze ágában sem volt... Szenvedtünk egy ideig, aztán ennyi... pedig akartam volna még...
1, 5 hét múlva lesz 1 éves, reggel-este szopik még. Régóta úgy vagyok vele, hogy 1 éves korától babatejet kap majd reggelire, vacsira. Most is úgy gondolom, hogy 1 hónapon belül abbahagyom a szoptatást. Biztos, hogy nem lesz gond, mert nálunk soha nem volt olyan, hogy húzta volna a ruhámat, hogy õ cicit akar... Mert barátnõm gyereke pl állandóan húzta a ruhát le a mellérõl, én fiam soha nem csinált ilyet. Pedig egy zabagép amúgy, de cicifüggõ sose volt.

Mennyi idos koruktol konnyebb a babakkal?

Pl mikor lesz tobb ido magamra,mikor nem kell majd kapkodva fozni stb?Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Ez baba függõ is. Az én fiam 3 hónapos koráig nagyon hasfájós volt és nyûgös. Éjjel is 2-3 óránként szopizott, 5 hósan aludta át elõször az éjjelt. Nekem mondjuk nem volt segítségem és a férjem is sokat dolgozik, sokszor itt se alszik, de a 3.hónap után kalsszisokkal könnyebb volt a fiammal. Valahogy megérett az idegrendszere, az emésztése erre a világra és rendesen aludt, (ha idõben észrevettem hogy álmos ásítozás stb. akkor hangját se lehetett hallani egész nap). Aztán 5-6 hónaposan már aktívabb lett, minden érdekelte a lakásban és ez máig így van, akkor teszvesz mindenfelé (persze veszélyes holmikat jóelõre elraktam) és akkor én is nyugodtan fõzhetek, végezhetem a házimunkát. Nem tudom a te babád mennyi idõs, de nekem jó 2-3 hó kellett hogy kiismerjem az én babámat és napirendet állítsunk fel nagyjából.

Ez baba függõ is. Az én fiam 3 hónapos koráig nagyon hasfájós volt és nyûgös. Éjjel is 2-3 óránként szopizott, 5 hósan aludta át elõször az éjjelt. Nekem mondjuk nem volt segítségem és a férjem is sokat dolgozik, sokszor itt se alszik, de a 3.hónap után kalsszisokkal könnyebb volt a fiammal. Valahogy megérett az idegrendszere, az emésztése erre a világra és rendesen aludt, (ha idõben észrevettem hogy álmos ásítozás stb. akkor hangját se lehetett hallani egész nap). Aztán 5-6 hónaposan már aktívabb lett, minden érdekelte a lakásban és ez máig így van, akkor teszvesz mindenfelé (persze veszélyes holmikat jóelõre elraktam) és akkor én is nyugodtan fõzhetek, végezhetem a házimunkát. Nem tudom a te babád mennyi idõs, de nekem jó 2-3 hó kellett hogy kiismerjem az én babámat és napirendet állítsunk fel nagyjából.
Egyik kétgyermekes barátnõm mondta, hogy szerinte 3 havonta olyan, mintha valami minõségi ugrás következne be a babáknál: sokkal könnyebb és egyre élvezetesebb velük lenni, foglalkozni. Pont ezt tapasztaltam én is a közel 8 hós babámnál és úgy látom, a többiek is hasonlókat írtak. 3 hónapos korára nagyjából kiismertem a sírás- és viselkedésfajták jelentését, illetve ezután már szinte megszûntek az "ok nélküli" vigasztalhatatlan sírások. A lányom 6 hónaposan elkezdett kúszni, majd mászni és azóta vigyorogva teper utánam a lakásban vagy éppen eljátszik bármivel, ami az útjába kerül. Ilyekorra már a napja is elég kiszámítható a babának, így magamra is több idõ jut.
3 hónapos kortól már rövid idõre lekötik a játékok, nyúl értük, próbálja õket megfogni. Én 4 hósan ismertem ki a fiam, most 6 hónapos és minden gördülékenyen mûködik. Ha unatkozik a szobájában, berakom a hordozójába és kiviszem magammal a konyhába, úgy fõzök, vagy teregetek... Kitartás!

Mennyi idősen kell másznia a babának?

Legjobb válasz: Hát nem tudom.De az én lányom 6 hónapos volt a húgomé meg 9 mikor elkezdett mászni.Mennyi idõs a babád? Mondjuk ösztönzésre elé rakhatsz valamit amit szeret,és ne add neki oda rögtön,hanem egy kicsit "szenvedjen" érte.No nem órákig csak lásd, hogy menne érte, és akkor add neki.Én mászó micimackóval ösztönöztem.Nekünk bejött.

Hát nem tudom.De az én lányom 6 hónapos volt a húgomé meg 9 mikor elkezdett mászni.Mennyi idõs a babád? Mondjuk ösztönzésre elé rakhatsz valamit amit szeret, és ne add neki oda rögtön, hanem egy kicsit "szenvedjen" érte.No nem órákig csak lásd, hogy menne érte, és akkor add neki.Én mászó micimackóval ösztönöztem.Nekünk bejött.
Én úgy tudom, hogy általában 8hónap, de ha ettõl elõbb, vagy késõbb csinálja, az sem baj. Pl nekem 8, 5hós a babám és nagyon nem mászik még, a kisebbik 7, 5hósan kezdett mászni.
Illetve a nagyobbik gyerekem 7, 5hósan kezdett mászni, most a kicsi 8, 5hósan még nem mászik. :)
Nekem kb. 7 hónapos kora óta kúszik, de csak most 9 és fél hónaposan kezdett el mászni. Nagyon ari, kis lassított felvétel. alig várom, hogy beinduljon... :)
10 hónapos kor az "elõírt", de sok baba már korábban tud. Az én lányaim mind a kettõ 10 hónaposan kezdett mászni.
A kisfiam lusti volt és csak 10 hónaposan kezdett mászni(5 hónapos korától kúszott). Nekem a védõnõ anno annyit mondott, hogy 9 hónapos koráig ha nem kezd el valamilyen mozgást(kúszás vagy mászás) akkor érdemes megnézetni szakorvossal ill. gyógytornásszal.
A lányom 1 éves, és 2 hete kezdett el mászni. Már elõtte megcsináltuk az egy éves státusz vizsgálatot, mert a védõnõm szabira ment. Kérdezte, mászik-e? Mondtam nem, erre azt mondta, nem baj, majd fog. Másnap elkezdett mászni. A védõnõ mondta, hogy sok gyerek kezd késõn mászni. Az a lényeg, hogy másszon.
Az én fiam 10 és fél hónapos és még csak most próbálgatja kinyomni magát! Voltunk már neurológusnál is. Mondta, hogy semmi baja a gyereknek, majd fog mászni, ha kész van rá, nem minden gyerek fejlõdik egyformán, nyugodjak meg!
7-10 hónapos kor között kezdenek általában mászni és elõtte a legtöbb gyerek kúszik. Az sem baj, ha 10 hónaposnál késõbb indul el, bár én ebben a korban már megnézetném szakemberrel.
7-10 tûnik nekem is a nagy átlagnak.
Vàltozò, minden gyerek máskor kezd.Általában 7-10hònap közt.A lányom 6 hònaposan màr jòl mászott, elõtte 5hònaposan fòka jàrást gyakorolta.
Szia, mennyi idõs a babád? Gondolom azért kérded, mert úgy hogy véled késik a mozgás? Nem tudom melyik városban élsz, de vidd el a gyerekorvoshoz, õ ad beutalót, mert lehet, hogy le van tapadva valahol izom, vagy épp túl laza, de lehet hogy semmi ilyesmi, de nem baj ha látja gyógytornász. Én elég késõn vittem el, és addigra tényleg letapadt néhány izom a külsõ combon, ami akadályozta. Harcoltam, hogy minél elõbb kerüljön valakihez, és utólag örülök neki, mert 2 alkalom után mászott. Ez sima masszázs volt, nem a "durvább" (nem jut eszembe a neve). Iszonyat élvezte, jól esett neki és egy órát foglalkozik a gyerekkel, mindenféle fejlesztés, amit a gyerek játéknak lát. Szóval, ha úgy érzed ne hagyd
Dévény módszernek hívják.


Mennyi idősen ülnek fel a babák általában?

Legjobb válasz: Változó,attól függ mennyire aktív vagy mennyire gyorsan fejlõdik 5-6 hónaposan akár már ülhet is magától!! Ne eröltesd az ülést amíg magától nem csinálja.

Változó, attól függ mennyire aktív vagy mennyire gyorsan fejlõdik 5-6 hónaposan akár már ülhet is magától!! Ne eröltesd az ülést amíg magától nem csinálja.
Kisfiam 5hónaposan már ûcsörgött, de nem szabad erõltetni. Majd a babó felül, ha úgy érzi. :-)
Szia! Kb. 5-6 hónapos kor körül tudnak ülni, ha felülteted, de maguktól felülni csak késõbb tanulnak meg, kb 8 hónapos koruk körül. Általában mászásból, ill. állásból csüccsenek le.
A nagyobbik lányom 6 hónaposan ült fel egyedül, a kicsi 5 hó 1 hetesen. Most 6hó 1 hetes, és 2 hete áll is. Amúgy ez korai inkább. Ha 7-8 hósan csinálja egyedül, az is tökéletes. Majd akkor csinálja, ha az izomrendszere felkészült rá, elég erõs lesz.
Kislányom 5 hónaposan már stabilan ült, de még magától mindig nem ül fel. 8 és fél hónapos. Mondjuk 10 kiló...:)
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem mert kisfiam 8 hetes és állandóan megfogja a kezem és húzza fel magát akkor ez mitõl van?tök jó dolog de nem korai kicsit ez amit csinál?amugy sem átlagos hangosan hahotázik és születése óta tartja a fejét.és forgatja is.csodagyerek :D :D

Ha este a tápszeres babád felébred és nem alszik vissza, akkor adsz neki tápszert, mennyit? S mennyi idős a babád?

Legjobb válasz: Attól függ mit csinál a baba. Ha csak sír és sír, akkor valószínûleg éhes vagy a hasa fáj. Az én lányom az elejétõl tápszeres (2 hónapig volt valamennyi tejem). 2 hónapos korától csak tápszert kapott és azóta átaludta az éjszakát 9 hónapos koráig. Azután felkelt éjszaka 2-3 alkalommal és teát adtam neki. Már nem akartam rászoktatni az éjszakai evésre. Végülis rájöttem, hogy neki már nem elég ez a fajta vacsora. Így áttértünk a tejpépre. Azóta alszik 20 órától reggel 8-9-ig.

Attól függ mit csinál a baba. Ha csak sír és sír, akkor valószínûleg éhes vagy a hasa fáj. Az én lányom az elejétõl tápszeres (2 hónapig volt valamennyi tejem). 2 hónapos korától csak tápszert kapott és azóta átaludta az éjszakát 9 hónapos koráig. Azután felkelt éjszaka 2-3 alkalommal és teát adtam neki. Már nem akartam rászoktatni az éjszakai evésre. Végülis rájöttem, hogy neki már nem elég ez a fajta vacsora. Így áttértünk a tejpépre. Azóta alszik 20 órától reggel 8-9-ig.
Milyen idõs?? Egy kis vízzel kínáld meg, de ne vedd ki az ágyából, simizd a hátát hasát amit érsz és ha vissza alszik csak erre a pár kortyra volt szüksége!Az én fiam 6 hetes korától végig aludta az éjszakát fûtés szezonba megébredt néha ekkor pár korty víz és alszik is!ha rögtön belenyomod a tápszert akkor persze hogy azt fogja kérni!Még akkor is ha neméhes persze ez sírástól függ a lányom mostanában rosszat álmodik mert muszály vagyok kivenni õ 1 éves kicsit felveszem ringatom megpuszilom vissza teszem a maciját mellédugom átöleli és alszik tovább!De mondom ez attól függ hogy milyen idõs és milyen a sírás!!!!!
A kérdező hozzászólása: 9 hónapos 10 éjszakából 8-t átalszik van amikor elég ha felkel, hogy ringatom az ágyába és bekapcsolom neki a körforgót, de van amikor keservesen sír innivalót nappal se tudom rátukmálni, így egy kevés tápszert kap, általában visszaalszik eddig nem szokott hozzá de van, hogy 2-3 órát fennvagyunk, nem szólok hozzá, hagyom sírni is, de mégse sírhat 2 órán át a hasa tuti nem fáj, sose volt hasfájós, meg ha felveszem csendbe van Olyan, mintha csak nem akarna aludni, persze van amikor a foga miatt lehet, de akkor is csendbe van, ha felveszem.
Én adnék neki rendes adagot. Az én fiam 11 hónapos, attól függ milyen napja volt, ha sokat evett és 8 körül alszik el akkor csak 6-7 között kel, akkor megissza a tápszert és alszik még 1 órát. Ha nappal valamiért kevesebbet evett, vagy annyira fáradt volt, hogy 7-fél nyolc körül alszik el akkor 5-kor kéri a tápszerét, és alszik 8-ig. Egy idõben én is próbáltam, hogy hajnalban nem adok neki tápszert, de egyszerûen nem aludt vissza, úgy gondoltam akkor minek kínozzuk egymást. Ha te is adnál neki rögtön egy rendes adagot akkor lehet nem lenne fent 2 órát. Szerintem egy próbát megér. Ja és nálunk kb 9-10 hónapos korától ki se veszem a kiságyból, mert lefekszik, és megissza magától, így csak oda kell adnom, és én is aludhatok tovább.

Mennyi idősen változik/változhat a babák, gyerekek hajszíne? A kisfiam vörös hajjal született, kíváncsi vagyok, ilyen marad-e.

Legjobb válasz: Én babám is vörös és remélem, hogy így marad :) 9 hónapos, vörösen született, azóta tart, már háromszor vágtuk neki, olyan szép szerintem, most már növesztjük (kislány).

Én babám is vörös és remélem, hogy így marad :) 9 hónapos, vörösen született, azóta tart, már háromszor vágtuk neki, olyan szép szerintem, most már növesztjük (kislány).
A kérdező hozzászólása: Nekem is tetszik a haja. A védõnõ szerint még változhat, bár ezt ennél a klasszikus vörös színnél nem nagyon tudom elhinni.
A kisfiam egészen világos, szõkés hajjal született, mindenki le volt döbbenve, mert egy generációig vissza nincs szõke a családban! Magyarázkodhattam!:) )) Most fél éves, és az újonnan növõ haja már fekete, mint mindannyiunknak.

Mennyi idosen kezd bujni a babak foga?

Legjobb válasz: Kinek mennyi idõsen. Az én fiamnak már 5 és fél hónaposan volt foga, másnak a babájának meg még közel 1 évesen sincs.:)

Kinek mennyi idõsen. Az én fiamnak már 5 és fél hónaposan volt foga, másnak a babájának meg még közel 1 évesen sincs.:)
elég tág az intervallum, genetikai is befolyásolja. ált. 6-8 hónaposan jön az elsõ, az én egyik kislányomnak most, 4, 5 hónaposan megindult az egyik foga - nekem is 4, 5 hónaposan jött ki, ráadásul egyszerre kettõ.
Ez tényleg egyénfüggõ. Két kislányom van, az egyiknek 5hónaposan áttört, majd villámgyorsan teljesen kibújt két foga egyszerre, a most 8hónapos kislányomnak 3hete tört át egy foga és azóta sem jött ki teljesen.
Az ocsemnek 9 honaposan bujt ki az elso. Ha az elso kinott utana pedig mar pikkpakk elkezd jonni a tobbi is

Mennyi idos koraig aludt a babad a kisagyban?

Legjobb válasz: 21hónapos a babám,még mindig kiságyban alszik.

21hónapos a babám, még mindig kiságyban alszik.
(tegnap 21:32) Ha most vettem volna, én is normál heverõt vennék. Mivel megvolt még az én régi ágyam, ami alig volt használva, mert a kishúgom születése után emeletes ágyunk volt, így azt használjuk egyelõre.
Sima 200 x 90 -es heverot vettun neki. Leeses gatlot szereltunk az oldalara, igy nem esik le. Nem is ertem, hogy miert kellene egy ilyen koru gyereket a kisagyba "zarni".
1 éves koráig.
2 éves, még mindig abban alszik.140x70-es az ágy.Õ is annyit forog éjjel h simán leesne a másikról még ha van is rajta leesésgátló. Plusz én nem szeretném ha az éjszaka közepén megjelenne nálunk.
Lányom 20 hónapos koráig aludt kiságyba, egyszerûen ki akart mászni a tetején, hiába vettük ki a két rácsot, hogy szabadon mászkálhasson.
Az én kislányom másfél évesen kapott egy gyerekágyat, mert a kiságyban ha felállt, már bõven a mellkasáig ért a teteje. Félõ volt hogy kiesik vagy kimászik!
13 hónaposan került át egy sima gyerekheverõre (még az enyém volt :) ). Most 19 hónapos. Örökké utálta a rácsost, nem tûri a bezártságot. Azóta nincs sírás éjjel, ha felébred, és hiányzunk neki, átjön közénk. Leesésgátlónak mellé van tolva a rácsos ágy, meg nappal abban tartom az ágynemût. Nyáron meg érkezik bele a tesó :)
Elsõ vagyok, lefekvéskor kiveszem az összes plüss játékot, párnát, és akkor bõven elfér benne.Igaz nem nagy 11kg, és 85cm.Egyenlõre gyerek ágyon nem szeretném altatni, mert akkor nem tudnám az ágyban tartani.:) Emellett le is esne, mert össze-vissza forog az ágyban.
Kb. masfel eves koraig aludt a kisagyban. Nagyon sokat forgolodott, es mindig beverte magat a racsba
120*60-as kiságyban alszik a fiam, augusztusban lesz 3 éves.
A kérdező hozzászólása: Az en kislanyom is 21 honapos, de mar ugy latom nem igazan erzi jol magat, nincs eleg helye.
2, 5 éves a kisfiam, még a kiságyban alszik. Mostanában szeretnénk csináltatni neki egy új ágyat.

Mennyi idős korában hagytad a babádat átaludni az éjszakát?

Kb. fél9kor eszik este, fürcsi után, éjjel úgy 2 körül megébred, nem sír(csak nagyon ritkán), de egyfolytában mocorog, nyöszörög, "g?gicsél". Ekkor megszoptatom, majd utána 5-6 óra fele jön a következ?. Most 8 hetes (5,2 kg). Vki azt mondja, hagyjam had nyöszörögjön, s szokjon rá, h éjjel nem kap enni, de nekem nincs szivem hozzá és még picinek is tartom hozzá. Nálatok hogy volt ez? Mennyi id?sen kell már átaludnia az éjszakát?

Legjobb válasz: A kerdest nem nekem tettek fol. Menyi ideig hagyott ejjel aludni a babad....Vicces ,de en soha nem koltottem csak o engem , de aszt kitartoan .

A kerdest nem nekem tettek fol. Menyi ideig hagyott ejjel aludni a babad....Vicces , de en soha nem koltottem csak o engem , de aszt kitartoan .
Szia! Olvasva az eddigi válaszokat, lehet hogy le fognak pontozni, de én máshogy csináltam.Amikor nem sírt, csak "gõgicsélt", 5 és fél hetesen éjszaka, felvettem, ringattam és szépen visszaaludt evés nélkül.Ez kb. ment egy hétig, azóta átalussza az éjszakát.Este nyolctól reggel fél nyolcig édesededen alszik. Próbáld ki, ha éhes úgysem alszik vissza.
A nagyobbik fiam ugy 11 hos koraig evett 1x ejjel, meg szuksege volt ra, azota mar o is alszik nyolctol nyolcig. Kisebbikem most 2 honapos ugy 2 hete atalussza az ejszakat, en voltam a legjobban meglepve az elso utan. Ha ejjel nyoszorog akkor visszaadom neki a cumit, elinditom a forgojat altalaban visszaalszik. Tudom hogy nem ehes, mert 1. akkor nem aludna vissza, 2. ha ehes minden atmenet nelkul azonnal ordit, nincs nyoszorges, vagy nyuglodes. :)
Nálunk elõször nyöszörög, akkor cumit dugok a szájába, ha látom, hogy nem alszik vissza, egyre jobban nyöszörög, akkor megetetem. Nem akarom, hogy teljesen felébredjen, ezért nem várom meg, hogy sírjon. De ha nyöszörög, tudom lassan enni fog.
Szia! Kb 7 hetes kora óta aludt fél 9-tõl reggel 6-ig. Persze volt, hogy felébredt éjszaka, nyöszörgött kicsit, hallatszott, hogy kakil, satöbbi, de én csak akkor etettem, ha konkrétan éhes sirás volt. Ilyen azóta sincs éjjel. Viszont a hajnalt végigmagyarázza kb 5 óra körül, úgyhogy már külön szobában is vagyunk. A nyöszörgés nem egyenlõ az éhes vagyokkal szerintem. Nálunk a legerõsebb sirás hónapokig az éhes vagyok volt, attól zengett a ház :) Tehát ha csak magyarázott, gõgyicsélt, én nem ugrottam soha hozzá, látszott, hogy nézelõdik, tesz-vesz, jól elvan. Most 1 évesen fél 8-tól 7-negyed 8-ig alszik, minden zökkenõ nélkül.
Amikor õ maga elég érett hozzá, hogy átaludja. Ha felébred és jelzi, hogy éhes, szerintem kár esetleg a sírásig várni vele. Az enyém még 20 hónaposan se alussza át az éjszakát, de csak azért, hogy fellármázza az egész családot és senki ne tudjon pihenni, nem fogom sírni hagyni... így mindenkinek jó...
Szerintem a Te babád még pici, hogy "trenírozd". Nyugodtan etesd meg, végül ha éhes, úgysem tud aludni, sírni fog csak. Szerintem elég jó, ha már így alszik.
én sem hagytam sírni éjjel, ha nyöszörgött megszoptattam. a baba magától megérik arra, hogy éjszakára elég táplálékot vesz magához, és akkor majd átalussza az estét. addig nyugodtan etesd meg. ha fárasztó, megkérheted párodat, hogy segítsen, nálunk volt úgy, hogy aludtam, õ rakta oda a babát cicizni, legalább nem kellett kikelnem az ágyból.:) nálunk az egyik 4 a másik 3 hónaposan kezdte átaludni az éjszakát.
Hány hónapos korában KELL átaludnia az éjszakát?:) az én kisfiam 8 hónapos koráig éjjel 1 x megébredt. Megetettem egy picit és már aludt is vissza. Bennem volt mindig a félsz, hogy jajj, nem fog 1x visszalaudni, de szerintem félálomban evett, mert mindig visszaaludt.Amikor egyszer nem adtam neki, akkor viszont nyöszörgött, sírdogált- 10 perc után megesett rajta a szívem. Amíg szüksége volt rá, én keltem. Minden baba más, és egyáltalán nincs szabályokhoz kötve hogy mikor aludja át. Egy ismerõsöm is majd megõrjített ezzel, de hidd el ez babánként változik, nincs "szabvány"! :)
8hetes a fiam és három napja 9 órát alszik éjszakánként egyszerre.

Mennyi idős kortól szabad a babát hordozóban kocsiban szállítani?

Nagy problémánk hogy 2 órányi autóútra lakunk szüleimt?l, de szeretném ha gyakran láthatnák a picit, és ?k sajnos nehezen tudnak csak jönni. A babakocsimnak levehet? merevfalú mózes a teteje, de nemhiszem hogy szabályos volna kocsiba csatolni. A hordozókba viszont állítólag az egészen piciket nem szabad beletenni, f?leg gondolom nem 2 órára... Majd csak áprilisban születik, de jó lenne addigra megoldást találni.

Legjobb válasz: A korházból is hordozóban hozzuk haza a babát tehát egybõl lehet használni. Mi 3 hetesen mentünk elõször 1 órás utra végig aludta. Szerintem nyugodtan lehet használni autóban hisz erre van kitalálva.

A korházból is hordozóban hozzuk haza a babát tehát egybõl lehet használni. Mi 3 hetesen mentünk elõször 1 órás utra végig aludta. Szerintem nyugodtan lehet használni autóban hisz erre van kitalálva.
A kórházból is csak hordózóba engedik hazavinni. Nyugodtan induljatok el, ki fogja bírni. Figyeld med, hogy végig fogja aludni az utat! direkt nekik van kitalálva a hordozó! Az én fiam imádott benne aludni. Napközbe én abba raktam bele és vittem magammal a lakásban.
Szia! A hordozó ujszülött kortól ajánlott, mi másfél hetesen vittük elõször 1 órás autóutra, semmi baja nem lesz a babának, én tettem egy párnát az aljába, mert annyira belecsuszott szegénykém, most két hónapos, ésa párna még mindig benne van, jobban kiemeli a fenekét, igy nem süpped bele.
Ha hordozóba nem szabadna, akkor mibe???Ezt nekik fejlesztették ki.A legbiztonságosabb számukra.Nyugodtan tedd bele, és menjetek a szüleidhez!2 gyerekes anyuka
KÖTELEZÕ a hordozó! Anélkül nem szállíthatsz gyereket autóban! 0 éves kortól való hordozót kell venni, nekünk 0-13 kg-ig van. Meg van egy 9-18 kg-osunk. De lehet kapni 0-36 kg közöttit is. A két óra pedig meg sem fog kottyanni neki. Max, ha nagyon félted, az elsõ 2-3 hétben nem mentek. Kedved sem igazán lesz, a szüleid meg túl fogják élni, h nem látják pár hétig az unokát! :) Ja, és a mózes sajnos nem szabályos! Nekem sem tetszett a baba tartása a hordozóban, amikor a kórházból jöttünk haza, de ez van. Okos emberek találták ki, tehát biztos jó úgy, ahogy van. Na és persze vhogy csak haza kellett jönnünk! 3/4 óra volt az út. Szóval ne aggódj, meg fogod tudni látogatni a szüleidet, ha vesztek egy jó, praktikus hordozót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!