Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen a babák a (523 db)

Ha este a tápszeres babád felébred és nem alszik vissza, akkor adsz neki tápszert, mennyit? S mennyi idős a babád?

Legjobb válasz: Attól függ mit csinál a baba. Ha csak sír és sír, akkor valószínûleg éhes vagy a hasa fáj. Az én lányom az elejétõl tápszeres (2 hónapig volt valamennyi tejem). 2 hónapos korától csak tápszert kapott és azóta átaludta az éjszakát 9 hónapos koráig. Azután felkelt éjszaka 2-3 alkalommal és teát adtam neki. Már nem akartam rászoktatni az éjszakai evésre. Végülis rájöttem, hogy neki már nem elég ez a fajta vacsora. Így áttértünk a tejpépre. Azóta alszik 20 órától reggel 8-9-ig.

Attól függ mit csinál a baba. Ha csak sír és sír, akkor valószínûleg éhes vagy a hasa fáj. Az én lányom az elejétõl tápszeres (2 hónapig volt valamennyi tejem). 2 hónapos korától csak tápszert kapott és azóta átaludta az éjszakát 9 hónapos koráig. Azután felkelt éjszaka 2-3 alkalommal és teát adtam neki. Már nem akartam rászoktatni az éjszakai evésre. Végülis rájöttem, hogy neki már nem elég ez a fajta vacsora. Így áttértünk a tejpépre. Azóta alszik 20 órától reggel 8-9-ig.
Milyen idõs?? Egy kis vízzel kínáld meg, de ne vedd ki az ágyából, simizd a hátát hasát amit érsz és ha vissza alszik csak erre a pár kortyra volt szüksége!Az én fiam 6 hetes korától végig aludta az éjszakát fûtés szezonba megébredt néha ekkor pár korty víz és alszik is!ha rögtön belenyomod a tápszert akkor persze hogy azt fogja kérni!Még akkor is ha neméhes persze ez sírástól függ a lányom mostanában rosszat álmodik mert muszály vagyok kivenni õ 1 éves kicsit felveszem ringatom megpuszilom vissza teszem a maciját mellédugom átöleli és alszik tovább!De mondom ez attól függ hogy milyen idõs és milyen a sírás!!!!!
A kérdező hozzászólása: 9 hónapos 10 éjszakából 8-t átalszik van amikor elég ha felkel, hogy ringatom az ágyába és bekapcsolom neki a körforgót, de van amikor keservesen sír innivalót nappal se tudom rátukmálni, így egy kevés tápszert kap, általában visszaalszik eddig nem szokott hozzá de van, hogy 2-3 órát fennvagyunk, nem szólok hozzá, hagyom sírni is, de mégse sírhat 2 órán át a hasa tuti nem fáj, sose volt hasfájós, meg ha felveszem csendbe van Olyan, mintha csak nem akarna aludni, persze van amikor a foga miatt lehet, de akkor is csendbe van, ha felveszem.
Én adnék neki rendes adagot. Az én fiam 11 hónapos, attól függ milyen napja volt, ha sokat evett és 8 körül alszik el akkor csak 6-7 között kel, akkor megissza a tápszert és alszik még 1 órát. Ha nappal valamiért kevesebbet evett, vagy annyira fáradt volt, hogy 7-fél nyolc körül alszik el akkor 5-kor kéri a tápszerét, és alszik 8-ig. Egy idõben én is próbáltam, hogy hajnalban nem adok neki tápszert, de egyszerûen nem aludt vissza, úgy gondoltam akkor minek kínozzuk egymást. Ha te is adnál neki rögtön egy rendes adagot akkor lehet nem lenne fent 2 órát. Szerintem egy próbát megér. Ja és nálunk kb 9-10 hónapos korától ki se veszem a kiságyból, mert lefekszik, és megissza magától, így csak oda kell adnom, és én is aludhatok tovább.

Használtok nadrág pelenkát? Mennyi idős a babád? Meg vagytok elégedve vele?

Legjobb válasz: Kaptunk két csomaggal, egyik libero a másik meg huggies. Egy éves a babám,9kiló, két hete használjuk 7-16kg-ig van azt hiszem a csomagolásra írva. Tök jó, csak egy kicsit drága ahogy néztem az árakat, úgyhogy ha elfogy maradunk a sima pelusnál.

Kaptunk két csomaggal, egyik libero a másik meg huggies. Egy éves a babám, 9kiló, két hete használjuk 7-16kg-ig van azt hiszem a csomagolásra írva. Tök jó, csak egy kicsit drága ahogy néztem az árakat, úgyhogy ha elfogy maradunk a sima pelusnál.
Én akkor vettem ilyet a fiaimnak, amikor már kezdtek bilizni, mert könnyebb volt lehúzni, meg fel, mint egy tépõzáras pelust, és így egydeül is tuodott bilizni. Kb 2 évesek voltak. Drága, de megéri. Nem kell belõle annyi, mint a rendes pelusból, éjszakára viszon rendes pelust adtam rájuk.
Én most kaptam 2 csomag 4es méretû Pamperst.Az éjszakát is kibírja, de eddig csak 1* vettem hasonlót, mert baromi drága.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Lehet mi is kiprobáljuk.

Szerintetek mennyi idős a babám?

Kíváncsi lennék, hogy mit tippeltek. köszönöm

Legjobb válasz: Én így elsõre olyan 12-13 hónaposnak tippelném.

Én így elsõre olyan 12-13 hónaposnak tippelném.
gratulálok a gyönyörû kislányodhoz! az enyém ma 10 hónapos és 7, 5 kg és 71 cm! borzasztóan válogatós és tápszert sem hajlandó enni és a cicirõl is választotta le magát! Rémálom az evés! De okos és szép és a legfontosabb, h egészséges! most kezdem leküzdeni magamban, az állandó aggódást a méretei miatt, értem mit érzel! nagyon klassz a cipõje, hol lehet ilyet beszerezni? üdv Luca anyukája
kisfiam 1 évesen 12kg volt és 81cm. két évesen 14kg és 91 cm.most 4 éves 105cm és 20 kg. 7 honaposan már bejárta négykézláb a lakást utána felállt, 11 honaposan járt egyedul szépen azota meg sem áll.
Szia! Az én lányom 1 évesen 7, 8 kg és 72cm volt(2720 gr és 46 cm született). Most két éves és 9, 8 kg és 86 cm. Most kezdjük hordani a 86os ruhákat.
dehogy picike! én fiam 1 évesen 72cm volt és 9 kiló. 2 évesen 94cm és 14 kiló :DDD
A kérdező hozzászólása: A fiam is hasonló volt, 1 évesen 74cm és 9kg. Most volt 3 éves 1 hónapja most 103cm, 16kg. õ behozta a lemaradást. Remélem a kislányomnál sincs semmi más, mert egyébként nagyon édes egész nap:) Csak fura, hogy most kezdem ráadni a 9-12 hós ruhákat, még azok is nagyok rá. És olyan dagi volt születésénél. 52cm volt.
ne aggódj! Ha számít valamit, a fiam 3 éves múlt és 13 kg. magas, de vékonyka, viszont iszonyat válogatós és annyit eszik, mint egy madár... a kislányod nagyon ügyes, és ha egészséges, jókedvû, akkor neki ennyi az igénye és kész. megtömni úgysem lehet, én már beláttam, nem is stresszelek rajta.:)
Megint elsõ vagyok. Akkor tényleg nem egy nagy termet. De nem is olyan picike azért. :) Az én kislányom is éppen 11, 5 hónapos, õ is 1 hónapja sétál. De õ 80 centi felett van, és 10 kiló. :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. 4250gr-al született 8.4 kg most 72cm 11, 5 hónapos 7hónapos korától mászik, 1 hónapja sétál, soha nem áll meg. De olyan picike!!!!!!
Elsõ vagyok. Igen, az elsõ kép csalós. Ott idõsebbnek tûnik. A másik két kép alapján fiatalabbnak mondanám.
nekem nem tûnik annyinak, én inkább 9-10 hónaposra tippelek, aki nagyon ügyes. :) mennyivel született, hogy csak most duplázott, és elárulod a korát?
10-12 hónapos. de az elsõ képen olyan mint ha 2-3 hónappal idõsebb lenne a 2.3. képhez képest. nekem legalábbis így tûnik, biztos a ruhája miatt
A kérdező hozzászólása: A napokban duplázta meg a születési súlyát:S
10-11 hónapos és nagyon édes csajszi :)
11-12 hónapos
1 éves.
Nagyon szép gratula én is olyan kb.1évesre gondoltam.


Ki szült a Kistarcsai kórházba? Mikor? Mennyi idős a babád?

Legjobb válasz: Én is 87-es születésû vagyok:)Én már megszültem a babámat.Most 9hónapos kislány. Csak kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye a kórházról! Nekem sem voltak szimpatikusak a nõvérek!

A kérdező hozzászólása: Én is 87-es születésû vagyok:) Én már megszültem a babámat.Most 9hónapos kislány. Csak kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye a kórházról! Nekem sem voltak szimpatikusak a nõvérek!
2009.12.09. Lassan 8hónapos izgõ mozgó nagyfiú! :)
Igen én, 1987-be a fiamat:-) Nagyon rendes volt az orvos.. és az ápolónõk is rendesek voltak segítettek mindenbe. Bocsánat hogy leírtam... csak nem tudtam kihagyni, és te most fogsz szülni? lány lesz vagy fiú?
2010. januárjában szültem. Hét hónapos a babám.elégedett voltam a dokival, a szülésznõvel, csak a csecsemõsöket küldtem volna el szívem szerint a jó büdös fenébe.
1 válaszoló vagyok akkor gratulálok.:-) és még te is 87-es születésû vagy..:-) Sok egészséget kívánok nektek és babának.!
A barátnõm, 2008.06.16.-án.Õ semmi negatív dologról nem számolt be.Volt fogadott dokija ugyan, de az sem garancia semmire.

Melyik pelenkát használod, mennyi idős a babád?

Legjobb válasz: 21 hónapos, 5-ös méretû Liberot.

21 hónapos, 5-ös méretû Liberot.
Pamperst 4-es méret, 22hónapos a lányom 13kg.
5 hónapos. Eddig Pampers 3-ast vettünk, épp most bontottam meg az elsõ Pampers 4-est. Liberót is szoktunk venni.
Pampers active baby 4-est használunk.10, 5 hós
Nekem is 10.5 hónapos a kislányom, és mi is Pampers active baby 4-est használunk. :) Na és te, kedves kérdezõ?:)
Nappal Pampers 4+, éjjel Huggies 5-ös méret. 19 hónapos kislány
Libero 4es!6, 5 hós a lányom!
Én textilpelenkát mosok rá és ezzel 20ezer Ft megmarad a zsebemben, illetve a fenekét se csipi ki!
Pampers 3-as nappalra es pampers super dry ejszakara. 4.5 honapos a kisfiam.
Nappalra pampers 4es, éjjelre huggies 4es, 5, 5 hónapos kisfiú.
Pampers Active Baby 3-as méret. 4, 5 hónapos a Manó. :)
Pampers Active Baby 4est használunk, és 9hónapos a kisfiam!
Libero, 6 hónapos
Szerintem is elszámolta magát a kedves válaszoló. Ha kuponok nélkül veszek pelenkát egy hónapra, akkor sincs több 8000 Ft-nál. A textilpelenka sem sokkal olcsóbb.
Libero 5-öst, 15 hónapos a babám.
17 hónapos kisfiú, Libero 5-öst használunk, a Pamperst nem bírja a popsija.
Pampers. Több fajtát kipróbáltunk már, de valahogy mindíg ehez érkeztem vissza. Pedig nem volt bajunk a többivel sem. :) Ja és 11 hós a babám.
Libero 4-es méret. 10 hós a kislányom!De néha szoktunk Pamperst is, de azt csak nappalra.
Pampers 3-as, 2, 5 hós kisfiú
Libero 4-est, 10 hós a lányom, néha Pamperst is, fõleg most, hogy meleg van, mert az vékonyabb.
Pampers premium care-t, mert az a legpuhább és nagyon jót tezs a baba popsijának.
5 hós, 2 éves, pampers
Nappalra Pampers, éjszakára Libero 4-es méretet. 10 hónapos a lányom.
Pempers, 8.5 hónapos kislány
11 hós, születése óta PopIn-t. (Mosható pelus.)
16 hós. Nappalra BO-gi pell pelus, éjszakára Pampers.
Utolsó vagyok, junior méret
2, 5 hós kisfiú, Babylove 2-es, de abból már nem sok van utána pampers active baby 3-as méret.
1 éves kisfiú, pampers 4+ használjuk.
Utolsó: A kérdésre válaszolva, Pampers és Huggies pelenkát használunk.

Mennyi idősek a babák, amikor már nem folyik minden testnyílásukból folyamatosan valamilyen trutymó?

Ma egy kicsit kiakadtam. Miközben cserélem a kakis pelust, a babám irgalmatlanul lebukta az alig két perce ráadott fels?t. Miközben próbáltam ett?l megszabadítani, szegénykém akkorát pisilt, hogy úszott a pelenkázó. Közben ott a tengernyi nyál, a bútorokon, az ül?garnitúrán, a parketán, a sz?nyegen, nem is sorolom. Ne értsetek félre, imádom a kicsim és tudtam hogy a gyerekvállalás felforgatja majd az életünket (bár a trutyi invázióról konkréten nem volt szó ;), csak szeretném legalább körülbelül tudni, hogy mikor fog a lakásunk újra lakásra hasonlítani, nem pedig egy Hollywood-i filmstúdióra az Alien forgatása után...

Legjobb válasz: :)))) Mennyi idõs? Az enyém 11 hós és minden reggel úgy kezdem, hogy felmosom a konyhát, hogy a tegnapi nyáltól megtisztítsam a lakást. A 9 éves meg, úgy iszik és úgy mos kezet, hogy utána szintén minden egymerõ pötty, amibe utána a kicsi belemászik és még a piskótát is belekeni... Szóval nem tudom. De nálunk a nagy is majdnem azt csinálja mint a kicsi. :)))

:) ))) Mennyi idõs? Az enyém 11 hós és minden reggel úgy kezdem, hogy felmosom a konyhát, hogy a tegnapi nyáltól megtisztítsam a lakást. A 9 éves meg, úgy iszik és úgy mos kezet, hogy utána szintén minden egymerõ pötty, amibe utána a kicsi belemászik és még a piskótát is belekeni... Szóval nem tudom. De nálunk a nagy is majdnem azt csinálja mint a kicsi. :) ))
Hát, ez szerintem babafüggõ. Az enyém 1 éves koráig 2 percenként bukott/hányt, bepisilt , bekakilt.... Most 21 hós s a lakás még mindig Hollywood-i, és szerintem egy darabig marad is..
Húúú, asszem nekem nagy mázlim van a lányommal :) Kb 2 hós koráig bukott rendszeresen, azóta elvétve. A kakis baleseteket 2 kezemen meg tudom számolni, a pelenkázót összesen 2x áztatta el. Most 9 hós, és fogzik ezerrel, így aztán nyál van bõven, meg önállósodna az evéssel, ami jelenleg az ételben való szabadkezi turkálást és önálló falatka-szájba-kormányzást jelent. De azért annyira ez sem vészes, rosszabbra számítottam a két unokaöcsém produkciói után.
Az én fiam most volt egy éves, és nálunk minden étkezés után nagytakarítást kell csinálni!Szerintem ez még eltart egy darabig!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok :) 8 hónapos a babám és nemrég kezdett kúszni, ami sok mindent megmagyaráz. Nem kevés nosztalgiával gondolok vissza a tip-top kis nappalinkra ami ezek szerint egy jó idõre baba-tanyává alakult át. Boldog babázást!
Az én kisfiam 17hónapos de nagyon sokat van pelus nélkül ebben a melegben és mindenhol a lakásban pisi tocsákat takarítok!:-)hiában van bili még nem igazán használja!
jézusom erre kell készülnöm!!!!

Anyukák! 1 nap hányszor mossátok a babátok fogát? Mennyi idős a babád?

Legjobb válasz: 22 hónapos, reggel és este mosunk fogat, ill. ritkán napközben, ha ebédre volt valami olyasmi (pl. egy kis süti desszertnek stb.)

22 hónapos, reggel és este mosunk fogat, ill. ritkán napközben, ha ebédre volt valami olyasmi (pl. egy kis süti desszertnek stb.)
Két éves mi is reggeli után és este vacsi után.
1 éves múlt, 2x mossuk, reggel és este (6 foga van, most jön a 7-8.)
2 éves kora óta napi 2x mossuk, reggeli után és este fürdésnél, vacsi után
13 hós és 1x mossuk este fürdéskor.
Én is csak egyszer mosom neki, 16 hónapos fürdés közben:)
20 hónapos, és 1x mosunk fürdéskor.
3 éves fiú: 2szer. Oviban ebéd után meg este fürdésnél. Reggeli rohanásban õszintén megmondom nincs rá idõ...:( Kislány 12 hónapos reggel kicsikét, este rendesen :)

Melyik tejpép a babátok kedvence (milyen íz, melyik márka, mennyi idős a babád)?

Legjobb válasz: Milupa vaniliás és kekszes-piskótás volt a nagy kedvenc,de a 4-5 alkalom után kiütéses lett a tejpéptõl.:(Azóta nem kap.

Milupa vaniliás és kekszes-piskótás volt a nagy kedvenc, de a 4-5 alkalom után kiütéses lett a tejpéptõl.:(Azóta nem kap.
Nestlé vagy milupa, de inkább az elsõ.Abból a kekszeset szoktam venni vagy a gyümölcsöset, de mivel a lányom mindenevõ, így a kekszeset veszem, mert nekem az a kedvencem! Tegnap múlt egy éves és kb 4-5 hónpja eszik ilyet, de nem mindennap, még szopik!
milupa sztracsatellás.másmilyet már nem is veszek neki.azokat csak keverve(másik ízzel)eszi meg.egyébbként nekem is ízetlen a többi.4-5 hónapos kora óta kapja.az az uzsonna.most múlt 16 hónapos
A fiam nem rajong tulzottan a tejpepekert, de talan a Milupa kekszes-piskotasat eszi meg legszivesebben. Most 11 honapos. Mielott ezt ette volna a Milupa korteset is szivesebben megette, de azt boltban nem lattam, netrol rendeltuk, mert akkor le volt arazva.
Milupa Jó éjszakát gyümölcsös! 11 hónapos a fiam, hetente 2-3-szor kap. Lehet, hogy kipróbáljuk a kekszeset is, ha már ennyire szeretik a babáitok!
En mindig a sztracsatellast nagyon szerette, meg a gyumiset. A markaban nem valogatott.

Most akkor kinek van igaza? Mennyi idos a babam?

Az utolso mensim szept 4-en kezdodott, de nekem 34-36 napos a ciklusom, ugyhogy elkepzelheto, hogy peteeresem is kesobb van egy kicsit. A parommal szept 27-en voltunk egyutt ugy, hogy semmilyen modon nem vedekeztunk, bar azelott is csak megszakitassal (tudom, hogy nem sokat er, ugy voltunk vele, hogy ha mindenkeppen jonnie kell, akkor jonni fog). A tesztem digitalis volt, pontosan 3 hettel 27-e utan csinaltam, azt mutatta, hogy tobb mint 3 hete fogant a babam (pregnant 3+). Mult penteken volt az elso UH, a kiskonyvben 11het 6napos terhesnek irtak, de mi meg voltunk gyozodve a szept 27-i fogantatasrol, ugyhogy azt hittuk, h csak 10het 4nap. A baba mar 53.2 mm volt az UH-n, ugyhogy a no meg is erositette a 11het 6 napot. Ezek a meretek mennyire pontosan hatarozzak meg a baba korat? Akkor most lehet, hogy tenyleg regebb ota velunk van a babo, mint gondoltuk?

Legjobb válasz: szerint ma 12 hetes és 4 napos vagy...http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhessegi-szulesi-kalkulat.. A terhességet MINDIg az utolsó mensi 1. napjától számolják. Mivel az ovuláció, megtermékenyülés, beágyazódás napja legtöbbször kétséges, így azok ilyenkor nem számítanak. Az embriók különben a 12. hétig teljesen egyformán fejlõdnek, max. pici eltéréssel.

szerint ma 12 hetes és 4 napos vagy...http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhessegi-szulesi-kalkulat.. A terhességet MINDIg az utolsó mensi 1. napjától számolják. Mivel az ovuláció, megtermékenyülés, beágyazódás napja legtöbbször kétséges, így azok ilyenkor nem számítanak. Az embriók különben a 12. hétig teljesen egyformán fejlõdnek, max. pici eltéréssel.
Ezek csak átlagok, statisztikai adatok szerint számolják a méretét és késõbb a súlyát is. Az én babámnak kisebb volt a fejkörfogata az átlagnál, ezért a teste nagyobbnak nézett ki. 4300-4600g-ra saccolták és 3650-el született.Na meg a hasméretem alapján keresték az ikertesót, mert nem akarták elhinni, hogy ilyen nagy hassal csak egy babám lesz.
A terhességi heteket Mindig az utolsó menszesztõl számolják. Mi napra pontosan tudtuk a fogantatást (lombik)és nekünk is igy számolják, így egységes az orvosoknak. A terhességi heted végig ez szerint lesz számolva, a szülés várható idejét szokták korrigálni uh alapján kb 28 héttõl.
Az, hogy pontosan mennyi idõs, csak a genetikai uh és vérvételé miatt fontos. A szülés amúgy ritkán indul be a kiírás szerint. Jobb helyeken megkérdezik, hány napos a ciklusod, és úgy kalkulálják a vizsgálatok idejét, hogy beleférjen abba az intervallumba, ahol a legbiztosabb az eredmény.
hmmm én úghy tudtam, hogy a szülés várható idõpontját a 7-8 hetes uh-n mondják meg és az alapján számolnak utána.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. :) Angliaban a 12 hetes uh-nal korrigalnak. Nekem azt mondta, nem kell korrigalni, mert a meretek alapjan annyi idos, amennyinek eddig is gondoltak. Szoval csak arra vagyok kivancsi, hogy ennyi idos korban mennyire pontos ez a meghatarozas? Tobb mint 5 centis volt akkor :)
A kérdező hozzászólása: Leginkabb azert erdekelne, hogy akkor most tul vagyok mar a paras 1. trimeszteren, vagy nem? :)
Ha itt (angliaban) mar volt 12 hetes uh.d, akkor tul vagy...de attol meg vigyaznod kell magadra.
A kérdező hozzászólása: Akkor az angolok tudjak a tutit :) ))

Miszerint kell számolni, hogy mennyi idös a babám?

4 hét=1 hónap,vagy ha dec. 20.-án született,akkor jan 20.-án 1 hós,febr.20,2hós...stb.már az ismeröseim teljesen összezavartak...

Legjobb válasz: Jesszus, nehogy a hetek alapján nézd a hónapokat! Ha 4 hetes, akkor csak 4 hetes, nem egy hónapos! Ha 20-án született, akkor minden hó 20-án tölti be az adott hónapokat. Egy éves sem 52 hét múlva lesz, hanem a következõ december 20-án! Banyuci

Jesszus, nehogy a hetek alapján nézd a hónapokat! Ha 4 hetes, akkor csak 4 hetes, nem egy hónapos! Ha 20-án született, akkor minden hó 20-án tölti be az adott hónapokat. Egy éves sem 52 hét múlva lesz, hanem a következõ december 20-án! Banyuci
Én mindig a napot veszem alapul a hónap számolásnál, ahogy te is írtad. Ha hetekkel számolok, akkor pedig a péntekeket, amikor született. Késõbb már úgy is csak az lesz, hogy 1 éves, másfél éves. Csak az elején érdekesek a hetek, amíg még tudom követni. Sõt szerintem 4-5 hónapos korára már csak a hónapok lesznek.
Engem a párom oktatott ki, hogy a 4hét az nem egy hónap, mert ha úgy számolom, akkor egy éves sem akkor lesz, amikorra kijön 4hetessével, mint a valós születésnapja. Így mindig hó 20án van a forduló:) feb20án lesz 8hónapos:)
embernaptár szerint. õ már ember, rá is ez a Gergely-naptár vonatkozik, ami rád. :)
Jesszusom, ezt a kérdést!!! :) ) Neked nem minden hónap x-dik napján van a szülinapod? Vagy magadnak is hetekben számolod?
4 hét=1 holdhónap, de mivel mi a Geregelynaptár szerint számolunk a rendes naptári hónapot kell figyelembe venni. Számolhatod a heteket is, de az más rendszerben van. Ez olyan mint a 2-es számrendszer, meg a 10 es számrendszer. Mindkettõ ugyanarra van kitalálva, csak más elven alapul. ENNYI
Jujjj....
A kérdező hozzászólása: igen, úgy látom egy kicsit tényleg hülye vagyok...nem baj...akkor a babám nem most lesz szombaton 8hetes, hanem 8, 5...azért köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: vagyi hónapos...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!