Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen át az éjszakákat a (2 db)

Mennyi idősen alussza át az éjszakákat a baba? (18 napos kisboy anyukája)

Legjobb válasz: Szia.A lányom 2 éves korától aludta át.Igaz õ addig cicizett, és éjjel 3óránként kelt szopizni, de már csak megszokásból.

Szia.A lányom 2 éves korától aludta át.Igaz õ addig cicizett, és éjjel 3óránként kelt szopizni, de már csak megszokásból.
Szia!Az enyém 19 hónapos és max a felét alussza át. utána óránként kell vmi, kiesik a cumi, szomjas..stb. Õ 7hós koráig szopizott, nem gondolom, hogy ezzel van összefüggésben! de már én is nagyon várnám az elsõ éjszakát amikor nem ébredünk fel!:) ))
Én szerencsés vagyok, az enyémek 5 ill. 7 hetesen már átaludtak 8 óra hosszat éjjel egyhuzamban...
Szia. Az én fiam kb másfél hónapos korától átalussza az éjszakát.Este 10-kor eszik utoljára és reggel 7-kor elõször. Talán egyszer felébred de csak megringatom és alszik tovább. Jó babázást!
Szia! A nagyfiam 8 hónapos korától aludta át az éjszakát(addig 1szer kelt éjjel), a kicsi is 10 hónapos elmúlt. Szerintem nagyban függ attól is, hogy szopizik e.
Az enyém egy hónapos kora óta alszik éjjel, igaz, akkor még 11-kor evett utoljára, és 6-kor kelt, három hónapos kora óta viszont este 8-kor eszik utoljára és reggel 7-ig alszik.

Akik kb.1-2 évvel ezelőtt irtak ki kérdést arra vonatkozólag, hogy éjszaka többször ébredt a babájuk, azok irnának, ha kiderült azóta, hogy mi volt az oka, mi segitett ill. mennyi idős korban aludták át az éjszakákat?

Legjobb válasz: Köszönöm! Még irjatok! Az én lányom 16 hónapos és 6-8szor ébred még mindig- semmi javulás. Türelmes vagyok, de már szeretném udni, mikor lesz jobb!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még irjatok! Az én lányom 16 hónapos és 6-8szor ébred még mindig- semmi javulás. Türelmes vagyok, de már szeretném udni, mikor lesz jobb!
én hiányoztam neki. mióta mellettem van a kiságya, azóta alszik, mint a bunda.
Az én fiam 15 hós kora után aludta át az éjszakákat, miután kijött mind a 4 szemfoga. A hasfájást tkp megúsztuk, de a fogzással baromi sokat szenvedett szegénykém, a csúcs az volt, amikor hajnal 2-5-ig üvöltött, semmi de semmi nem használt, csak akkor aludt el, amikor felöltöztettük, kinyitottuk az ablakot és kapott egy adag Panadolt. Most 2, 5 éves, akkor ébred csak fel, ha beteg.
A helyzet sokban javult, mára 2, 5éves heti 3-4 x átalussza az éjszakát, a többi éjjel 1-2x kel fel este 8és reggel 6 között. Az volt a baja, hogy éhes maradt kicsinek (9hónaposan), és ezért éjjelente 3-4x ébredt. Esti anyatejet lecseréltem tápra és jól eltelítette. Egy jó idõre úgy tünt megoldódik a dolog. Most, azért ébred, mert mesét akar nézni, vagy szintén tejet kér. Valószínû ezeken a napokon a délutáni alvás kitolódik, vagy hosszabb, ill. ha valami különös, izgalmas történik vele nap közben(pl. jön hozzánk valaki).
Mióta teljesen elválasztottam a fiamat, azóta jobban alszik, kevesebbszer kel (8-10 helyett 1-2 alkalommal).
20 hónapos volt, amikor elválasztottam. Egy hétre rá átaludta, és ha nincs betegség, vagy valami különleges, akkor azóta is. Elõtte átlag 2-10x ébredt, és csak cicin aludt vissza. Igaz, az csak pár perc volt neki, de én kikészültem már... Most 3 lesz, azóta is minden ok. Most hugica gondoskodik utánpótlásról. :D
Szoptatás végégig számtalanszor kelt mindkét gyerekem. Amikor áttértem a tejitalra, másnaptól végig aludták az éjszakát. 3, 5 éves és 16hós gyerekek anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!