Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen át az éjszakákat (3 db)

Mennyi idősen alussza át az éjszakákat a baba? (18 napos kisboy anyukája)

Legjobb válasz: Szia.A lányom 2 éves korától aludta át.Igaz õ addig cicizett, és éjjel 3óránként kelt szopizni, de már csak megszokásból.

Szia.A lányom 2 éves korától aludta át.Igaz õ addig cicizett, és éjjel 3óránként kelt szopizni, de már csak megszokásból.
Szia!Az enyém 19 hónapos és max a felét alussza át. utána óránként kell vmi, kiesik a cumi, szomjas..stb. Õ 7hós koráig szopizott, nem gondolom, hogy ezzel van összefüggésben! de már én is nagyon várnám az elsõ éjszakát amikor nem ébredünk fel!:) ))
Én szerencsés vagyok, az enyémek 5 ill. 7 hetesen már átaludtak 8 óra hosszat éjjel egyhuzamban...
Szia. Az én fiam kb másfél hónapos korától átalussza az éjszakát.Este 10-kor eszik utoljára és reggel 7-kor elõször. Talán egyszer felébred de csak megringatom és alszik tovább. Jó babázást!
Szia! A nagyfiam 8 hónapos korától aludta át az éjszakát(addig 1szer kelt éjjel), a kicsi is 10 hónapos elmúlt. Szerintem nagyban függ attól is, hogy szopizik e.
Az enyém egy hónapos kora óta alszik éjjel, igaz, akkor még 11-kor evett utoljára, és 6-kor kelt, három hónapos kora óta viszont este 8-kor eszik utoljára és reggel 7-ig alszik.

Akik kb.1-2 évvel ezelőtt irtak ki kérdést arra vonatkozólag, hogy éjszaka többször ébredt a babájuk, azok irnának, ha kiderült azóta, hogy mi volt az oka, mi segitett ill. mennyi idős korban aludták át az éjszakákat?

Legjobb válasz: Köszönöm! Még irjatok! Az én lányom 16 hónapos és 6-8szor ébred még mindig- semmi javulás. Türelmes vagyok, de már szeretném udni, mikor lesz jobb!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még irjatok! Az én lányom 16 hónapos és 6-8szor ébred még mindig- semmi javulás. Türelmes vagyok, de már szeretném udni, mikor lesz jobb!
én hiányoztam neki. mióta mellettem van a kiságya, azóta alszik, mint a bunda.
Az én fiam 15 hós kora után aludta át az éjszakákat, miután kijött mind a 4 szemfoga. A hasfájást tkp megúsztuk, de a fogzással baromi sokat szenvedett szegénykém, a csúcs az volt, amikor hajnal 2-5-ig üvöltött, semmi de semmi nem használt, csak akkor aludt el, amikor felöltöztettük, kinyitottuk az ablakot és kapott egy adag Panadolt. Most 2, 5 éves, akkor ébred csak fel, ha beteg.
A helyzet sokban javult, mára 2, 5éves heti 3-4 x átalussza az éjszakát, a többi éjjel 1-2x kel fel este 8és reggel 6 között. Az volt a baja, hogy éhes maradt kicsinek (9hónaposan), és ezért éjjelente 3-4x ébredt. Esti anyatejet lecseréltem tápra és jól eltelítette. Egy jó idõre úgy tünt megoldódik a dolog. Most, azért ébred, mert mesét akar nézni, vagy szintén tejet kér. Valószínû ezeken a napokon a délutáni alvás kitolódik, vagy hosszabb, ill. ha valami különös, izgalmas történik vele nap közben(pl. jön hozzánk valaki).
Mióta teljesen elválasztottam a fiamat, azóta jobban alszik, kevesebbszer kel (8-10 helyett 1-2 alkalommal).
20 hónapos volt, amikor elválasztottam. Egy hétre rá átaludta, és ha nincs betegség, vagy valami különleges, akkor azóta is. Elõtte átlag 2-10x ébredt, és csak cicin aludt vissza. Igaz, az csak pár perc volt neki, de én kikészültem már... Most 3 lesz, azóta is minden ok. Most hugica gondoskodik utánpótlásról. :D
Szoptatás végégig számtalanszor kelt mindkét gyerekem. Amikor áttértem a tejitalra, másnaptól végig aludták az éjszakát. 3, 5 éves és 16hós gyerekek anyukája

Anyatejes babák anyukái! Mennyi idős koruktól aludták át babáitok végleg az éjszakákat?

És hogyan altatjátok ?ket?

Legjobb válasz: Héthetes korától a fogzásig, vagyis 5 hóig, majd most 6 és fél hósan már két éjszkát végigaludt! De szerintem megint jön kettõ, így korai volt az öröm! Én eddig három hós korától (beteg volt), kézben ringattam, cicin altattam, majd szopi párnán ringattam! Már 8 napja, hogy rájöttem, nagyon fáradt volt már este, azért aludt el olyan nehezen! Így Kettõ órával fektetés elõtt még altatom fél órát kb, és este vacsi, fürdés, szopi, be az ágyba, Öreg Néne Õzikéje, mondom, hogy jó éjszakát és kijövök! Már kétszer majdnem magától aludt el, egyébként meg, ha szól bemegyek, megigazítom, majd kijövök, és ha már nagyon nyûgös, bemegyek és csitítgatom, erre elalszik! :-)

Héthetes korától a fogzásig, vagyis 5 hóig, majd most 6 és fél hósan már két éjszkát végigaludt! De szerintem megint jön kettõ, így korai volt az öröm! Én eddig három hós korától (beteg volt), kézben ringattam, cicin altattam, majd szopi párnán ringattam! Már 8 napja, hogy rájöttem, nagyon fáradt volt már este, azért aludt el olyan nehezen! Így Kettõ órával fektetés elõtt még altatom fél órát kb, és este vacsi, fürdés, szopi, be az ágyba, Öreg Néne Õzikéje, mondom, hogy jó éjszakát és kijövök! Már kétszer majdnem magától aludt el, egyébként meg, ha szól bemegyek, megigazítom, majd kijövök, és ha már nagyon nyûgös, bemegyek és csitítgatom, erre elalszik! :-)
1 hónapos korától, vszont napközben képtelen volt betartana a 3 óránkénti etetéseket, örültem ha 2 órát kihíztam 2 etetés között.
Olyan fél éves kora körül változott a helyzet. Ekkortól tudok egész jókat aludni, van, hogy feriad és félálomban szív egyet-kettõt, de nem sûrûn. Nálunk a kiságy széle le van operálva és a francia ágyhoz van szintezve, tolva, így együtt is alszunk meg nem is, ami nagyon jó. Most azonban elkezdtünk fogzani /7.5 hós/ és megint buli van 3 után... No, de ez is csak elmúlik egyszer, mondjuk nem vagyok túl optimista, hiszen jön a mászni, állni tanulás, éjszakai kényszeres gyakorlása stbstb. + Költözünk is új hely, új szoba. Szopival altatom, ha nem dõl ki közben séta a szobában. Ha nem megy, akkor apa karjaiba veszi és ott elájul.
Az én fiam most 3 hónapos. Most értünk odáig, hogy végig alussza az éjszakát. Hasfájós volt. Mostanában egy pár hete a babakocsiban szeret elaludni. Azután átrakom a kiságyába. Ha felébred kap egy kis cicit és már alszik is.
3 hónapos kortól alussza át az éjszakát. 8 hónapos korában volt egy 1 hónapos buli minden éjjel. Állítólag a szeparációs szorongás miatt. Most 15 hónapos, de nagyon ritkán kel fel. Este könnyû elaltatni, talán az esti rituálé miatt, szerencsére 1 hetes kora óta nem volt ezzel gond. A nappali altatásokkal annál inkább. Cicin aludt, vagy ha nem ment a babakocsiban tologattam a szobában. Kb 10 hónapos korától alszik úgy, hogy beteszem a kiságyba, és nincs hiszti.
A kérdező hozzászólása: Ezeken a dolgokon mi is átmentünk. A babám 11 hónapos, álldigál éjjel a kiságyban, ráadásul a foga is jön. Én is cicin altatom, úgy gyorsan megy, de ahogy nõ a súlya, gondolom, egyre nehezebb lesz. Sírni hagyni viszont nem bírom:(
A kérdező hozzászólása: ja, és 2-4 hónapos koráig átaludta az éjszakákat, szóval a dolgok állandóan változnak!
7 hónapos a babám, 6 hetes kora átalussza az éjszakát, este 8-tól reggel 7-ig. Még nincs foga, kíváncsi vagyok, mi lesz akkor. Amúgy vagy a mellemen alszik el, vagy megvacsizik, nézelõdik, és megy a kiságyba. Szerencsére nincs gond az elalvással.
Nekem a nagyobb 2 hós korától/8 hóig szopozott/, a kisebb 13 hós korától, amikor már nem cicizett.Természetesen cicin altattam addig õket, aztán tettem a saját ágyukba.Utánna mellettem aludtak el és szintén a sajátjukban ébredtek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!