Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idősen át az (17 db)

Mennyi idősen tér át a baba az egyszeri délialvásra? Hány órát alszik a Ti babátok és mennyi idős?

9 és fél hós kisfiam elkezdett csak egyszer aludni nappal,de akkor 4 órát egyhuzamban.Elég ez?

Legjobb válasz: Nemsoká egy éves kisfiam még 2x alszik másfél órát. Elõfordul, hogy a délutáni alvás kimarad, de ez ritka.

Nemsoká egy éves kisfiam még 2x alszik másfél órát. Elõfordul, hogy a délutáni alvás kimarad, de ez ritka.
Ez tök jó. Kisfiam is 9-10 hónapos kora körül szokott le teljesen a két alvásról, de õ nem is alszik egyszerre ennyit, csak 2-2, 5 órát. Ezt a mai napig tartja, most 13, 5 hónapos.
9, 5 hónapos a fiam, kb. 1-1, 5 hete ha délelõtt sokat alszik, már nem alszik ebéd után. Tegnap pl. nem aludt du. Ma meglátjuk. Azokon a napokon, mikor már csak 1* alszik, 2, 5 órát szokott egyhuzamban. Reggel 8 körül kel, este 9 körül fekszik.
Szia! Kislányom 8 hónapos kora óta egyszer alszik 2órát napközben. Este fél 9-tõl reggel fél 8-ig alszik egyhuzamban. Amíg kétszer aludt napközben, éjszaka többször is felkelt!
Szia!Kisfiam ma 11 hónapos, még kétszer alszik, reggel 6-kor ébred, 9-10-ig alszik egyet, és 13.30 körül még egyszer 1-1.5 órát.Este 8-tól pedig már alszik.
Kisfiam 9 honapos es egyszer alszik o is. Reggel 9 korul ebred, jatszik ebedig vagy tekergunk. Ebed 12-kor es utanna alszik kb. 2, 5-3 orat majd ezutan csak esete 7:30-8:00 korul alszik el. O nem ebred ejjel. Nallunk kb. 1 honapja van igy.
13 és fél hós kisfiam még 2x alszik, általában egyszerre 1.5 órát.
a lányom 8 hónaposan már csak egyszer aludt.
11 hónaposan már csak 1x aludt nappal, 3-4 órát ebéd után. Az éjszakát végugakudta. Ezt mai napig tartja, most 21 hónapos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.

Mennyi idősen alussza át az éjszakákat a baba? (18 napos kisboy anyukája)

Legjobb válasz: Szia.A lányom 2 éves korától aludta át.Igaz õ addig cicizett, és éjjel 3óránként kelt szopizni, de már csak megszokásból.

Szia.A lányom 2 éves korától aludta át.Igaz õ addig cicizett, és éjjel 3óránként kelt szopizni, de már csak megszokásból.
Szia!Az enyém 19 hónapos és max a felét alussza át. utána óránként kell vmi, kiesik a cumi, szomjas..stb. Õ 7hós koráig szopizott, nem gondolom, hogy ezzel van összefüggésben! de már én is nagyon várnám az elsõ éjszakát amikor nem ébredünk fel!:) ))
Én szerencsés vagyok, az enyémek 5 ill. 7 hetesen már átaludtak 8 óra hosszat éjjel egyhuzamban...
Szia. Az én fiam kb másfél hónapos korától átalussza az éjszakát.Este 10-kor eszik utoljára és reggel 7-kor elõször. Talán egyszer felébred de csak megringatom és alszik tovább. Jó babázást!
Szia! A nagyfiam 8 hónapos korától aludta át az éjszakát(addig 1szer kelt éjjel), a kicsi is 10 hónapos elmúlt. Szerintem nagyban függ attól is, hogy szopizik e.
Az enyém egy hónapos kora óta alszik éjjel, igaz, akkor még 11-kor evett utoljára, és 6-kor kelt, három hónapos kora óta viszont este 8-kor eszik utoljára és reggel 7-ig alszik.

Ha babátoknak könnycsatorna elzáródása volt, leírnátok Ti hogyan éltétek át az átmosást? Mennyi idős korban csinálták, mennyi ideig tartott, hányszor kellett amíg tényleg helyrejött és hogy viselte előtte-alatta és utána babátok a dolgot?

Legjobb válasz: Mi 2 hónaposan elvittük õket a Heim Pálba. Nem kellett beutaló, sem idõpont, csak reggel kellett menni, és elõrevettek pici babával. Maga az átmosás rövidebb ideig tart, mint amíg elmagyarázzák. Végig a babával lehetsz. Ketten erõsen lefogják, a doktornõ kb fél perc alatt mindkét szeménél átmossa a könnycsatornát. Persze ordít, mert leszorították, de fájni nem fáj, ahogy felveszed, megnyugszik, mert olyan gyors az egész, hogy nincs ideje belelovalni magát a sírásba. Utókezelést nem igényel, kontrollra nincs szükség, elég egy alkalom. 3 gyerekemet vittem már oda, mindháromnál így zajlott. Más kórházakról azonban nem hallottam túl sok jót, van ahol benyugtatózzák a babát, a legtöbb helyen meg nem sikerül elsõre. Érdemes telefonon érdeklõdni. Ha a Heim Pált választjátok, akkor is telefonáljatok oda, hátha változott a rendszer. Mi az utolsó gyerekkel augusztusban voltunk.

Mi 2 hónaposan elvittük õket a Heim Pálba. Nem kellett beutaló, sem idõpont, csak reggel kellett menni, és elõrevettek pici babával. Maga az átmosás rövidebb ideig tart, mint amíg elmagyarázzák. Végig a babával lehetsz. Ketten erõsen lefogják, a doktornõ kb fél perc alatt mindkét szeménél átmossa a könnycsatornát. Persze ordít, mert leszorították, de fájni nem fáj, ahogy felveszed, megnyugszik, mert olyan gyors az egész, hogy nincs ideje belelovalni magát a sírásba. Utókezelést nem igényel, kontrollra nincs szükség, elég egy alkalom. 3 gyerekemet vittem már oda, mindháromnál így zajlott. Más kórházakról azonban nem hallottam túl sok jót, van ahol benyugtatózzák a babát, a legtöbb helyen meg nem sikerül elsõre. Érdemes telefonon érdeklõdni. Ha a Heim Pált választjátok, akkor is telefonáljatok oda, hátha változott a rendszer. Mi az utolsó gyerekkel augusztusban voltunk.
2 hónapos volt a lányom. Mi a szemészeti klinikára vittük, elõtte a helyi szemészorvos mindenféle cseppet, masszírozást ajánlott, de nem segített. Ordított nagyon, de csak azért, mert erõsen lefogták (ne mozogjon a feje). Utána gyorsan cicizett és elaludt. Én még napokig nem aludtam.....
mi is 2 hónaposan voltunk a Heim Pálban. Nekünk adtak beutalót is. A doktornõ nagyon kedves volt, 1 perc alatt készen is voltunk, volt sírás, de amint a kezembe vettem megnyugodott. Rosszabbra számítottam, jobban meg voltam ijedve mint a babám, majdnem elbõgtem magam abban az egy percben. Egy picit biztos kellemetlen a babáknak és nem csak azért sírnak, mert lefogják. De szerintem jobb korán elvinni, mint késõbb. Azóta nincs csipásodás, sem könnyezés.
Én sem vittem el, nem hiszem el hogy nem fáj neki. Gyakran mostam a szemét, kaptam szemcseppet a gyerekorvostól, igaz hogy kábé 2 hónap alatt de elmúlt.
Mi nem mentünk. Többször kellett szívnom naponta és homeopátiáztuk, és még szemcseppeztük is. Szerencsére, kopp-kopp elmúlt. Ne is jöjjön vissza.
Azót nagyon enyhe formában jön csak vissza néhány napra.
Nem nõtte ki. Most 4 hónapos. Kb. 5 hetes koráig egyfolytában csipásodott és folyt neki. Aztán vissza-visszatért. Kezelgetem és eddig még mindig kijött belõle, de az elsõ 5 hét elég rossz volt.
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõs volt, amikorra "kinõtte"?
Mármint az orrát kellett szívni.
6-os vagyok. Azért pontoztatok le, mert leírtam a tapasztalataimat? Nem rángattam ám a karjánál fogva orvoshoz a kérdezõt! Ha valaki hónapokon keresztül porszívózni, csepegtetni akar, akkor tegye. De itt a kérdés is az orvosi beavatkozásról szólt, ha feltûnt volna, én pedig a kérdésre válaszoltam.


Mennyi idősen aludta már át a ti pici babátok az éjszakát?

anyatejes a picike

Legjobb válasz: Már nem volt pici,másfél évesen.

Már nem volt pici, másfél évesen.
3hetesen kihagyott egy étkezést. 7hetesen este 6tól reggel 8ig aludt. 3-4hónapig éjfélkor és 5kor evett. 4hónaptól este 7-8tól reggel 7ig alszik. Hébe hóba felébred éjjel is, de leginkább mert keresztbekúszik és nem fér el.Néha korábban ébred, néha késõbb.Lassan 5hónapos
6 hetes korától.Utána 5hónaposan ismét elkezdett kelni.8hónaposan elkezdett pár éjszakát végig aludni, de van, h óránkánt ébred, tehát változó:) Most 9 hónapos.Anyatejes.
Szia! 10 hetes korától alussza át a kislányom az éjszakát. Tápszeres 7 hetes kora óta. Most 6 és fél hónapos.
14 hónapos volt a fiam. A lányom most 11 hós, és 3-4 alkalommal ébred éjjel.
Mindkét gyerekem 2 hónapos korától. Nagyon nagy szerencsém van! :)
4 hónapos korától, mikortól éjszaka ha felébredt, csak tápszert kapott...
3 hónapos korától, amikor 1 étkezést, a vacsorát tápszerrel váltottam ki.
2 hónapos korától kezdõdõen, amikor tápszeres lett, de 1-szer 2-szer felriad, kap inni, és utána visszaalszik.
1.baba csak anyatejes 6 hetesen este 8-tól reggel 8-ig. 2.baba csak anyatejes 4 hetesen este 8-tól reggel 8-ig. 3.baba csak anyatejes, most 4 hónapos, 3-4 alkalommal szopik éjjel.
1 hét múlva lesz 3 hónapos a lányom. 4 napja volt elõször (és eddig utoljára), hogy 8 óra hosszat aludt egyfolytában. Az átlag lefekvés után 4-5 óra, majd utána 2 óránként felébred, ilyenkor mindig megszoptatom. Õ is csak anyatejes.
15 hónaposan, de csak egy ideig. 7 hónaposan leszokott az evésrõl, egy évesen az ivásról is, utána már csak ébredt.
2, 5 hónaposan, este anyatej volt
8 hetesen volt amikor már nem kelt enni éjjel. Tápszeres baba.
8 hetesen, de Õ tápszeres.
6 hetesen.....a mai napig nincs rá magyarázat:)
4 honapos kora ota van hogy atalussza. jo alvo ...de azert itt ott vannak olyan napok amikor azert felebred egyszer. egy es fel eves.

Akinek babája sokszor ébredt éjjel, mennyi idős korára aludta át az éjszakát?

Legjobb válasz: Fiam 1 éves koráig max.másfél-két órát aludt egyben,aztán ébredt.Újra és újra:-)18 hós kora óta már van átaludt éjszakánk de mivel extrém frontérzékeny ezért még mindig 2-3X felsír éjszakánként.2 éves.

Fiam 1 éves koráig max.másfél-két órát aludt egyben, aztán ébredt.Újra és újra:-)18 hós kora óta már van átaludt éjszakánk de mivel extrém frontérzékeny ezért még mindig 2-3X felsír éjszakánként.2 éves.
A kérdező hozzászólása: 14 hónapos. És azt hiszem, ez még eltart egy darabig. Vannak persze jobb napok, de az ritka.
húúú, vagy 3évesen, ha nem több...
1 éves kora óta elõ-elõfordul, de a mai napig szokott ébredni. 2 éves.
Az én kisfiam fél éves és van hogy 3x van fent, de azért általában 1x. Én meg már azt hittem rég végig kéne aludnia az éjszakát :) Akkor megnyugodtam, és még így lesz egy ideig :) Amúgy is felébredek este, nem mindegy hogy miért kell :D Neked mennyi idõs a babád?
9 hónapos koráig volt, hogy éjjel akár 20x is fent volt, aztán 1 éves koráig már csak 3-4x, de ez azt jelenti, hogy másfél -2 óránként akart enni.Én 11, 5hónaposan besokaltam és 2 hét alatt leszoktattam az éjszakai evésrõl.Ettõl kezdve nem volt éjszakai ébredés, most 2, 5 éves és kb. 2 havonta 1x ha felsír, ha nagyon mozgalmas napja volt, de át se kell hozzá menni, mert alszik is tovább.Szerintem 1 éves kor után már nem kell nekik éjszaka enni adni és akkor nincs az, h még 3 évesen se alussza át az éjszakát.Kicsit drasztikus a dolog, de szerintem megéri.védõnõ és két kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Éjjel már nagyon régóta nem eszik, inni is csak akkor szoktam adni, ha nagyon meleg van, érezhetõen szárazabb a levegõ. Szóval ezt biztos nem kéri megszokásból. A fogzás zavarhatja, csak kíváncsi vagyok, aki hasonló cipõben jár, meddig tartott. Köszi az eddigi váálaszokat.

Akik kb.1-2 évvel ezelőtt irtak ki kérdést arra vonatkozólag, hogy éjszaka többször ébredt a babájuk, azok irnának, ha kiderült azóta, hogy mi volt az oka, mi segitett ill. mennyi idős korban aludták át az éjszakákat?

Legjobb válasz: Köszönöm! Még irjatok! Az én lányom 16 hónapos és 6-8szor ébred még mindig- semmi javulás. Türelmes vagyok, de már szeretném udni, mikor lesz jobb!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még irjatok! Az én lányom 16 hónapos és 6-8szor ébred még mindig- semmi javulás. Türelmes vagyok, de már szeretném udni, mikor lesz jobb!
én hiányoztam neki. mióta mellettem van a kiságya, azóta alszik, mint a bunda.
Az én fiam 15 hós kora után aludta át az éjszakákat, miután kijött mind a 4 szemfoga. A hasfájást tkp megúsztuk, de a fogzással baromi sokat szenvedett szegénykém, a csúcs az volt, amikor hajnal 2-5-ig üvöltött, semmi de semmi nem használt, csak akkor aludt el, amikor felöltöztettük, kinyitottuk az ablakot és kapott egy adag Panadolt. Most 2, 5 éves, akkor ébred csak fel, ha beteg.
A helyzet sokban javult, mára 2, 5éves heti 3-4 x átalussza az éjszakát, a többi éjjel 1-2x kel fel este 8és reggel 6 között. Az volt a baja, hogy éhes maradt kicsinek (9hónaposan), és ezért éjjelente 3-4x ébredt. Esti anyatejet lecseréltem tápra és jól eltelítette. Egy jó idõre úgy tünt megoldódik a dolog. Most, azért ébred, mert mesét akar nézni, vagy szintén tejet kér. Valószínû ezeken a napokon a délutáni alvás kitolódik, vagy hosszabb, ill. ha valami különös, izgalmas történik vele nap közben(pl. jön hozzánk valaki).
Mióta teljesen elválasztottam a fiamat, azóta jobban alszik, kevesebbszer kel (8-10 helyett 1-2 alkalommal).
20 hónapos volt, amikor elválasztottam. Egy hétre rá átaludta, és ha nincs betegség, vagy valami különleges, akkor azóta is. Elõtte átlag 2-10x ébredt, és csak cicin aludt vissza. Igaz, az csak pár perc volt neki, de én kikészültem már... Most 3 lesz, azóta is minden ok. Most hugica gondoskodik utánpótlásról. :D
Szoptatás végégig számtalanszor kelt mindkét gyerekem. Amikor áttértem a tejitalra, másnaptól végig aludták az éjszakát. 3, 5 éves és 16hós gyerekek anyukája

Mennyi idős kortól aludta át kisbabátok az éjszakát?

Legjobb válasz: 2-6 hónapos kora között, aztán újra rákapott az éjjeli ébredésekre. 13 hónaposan szoktattam le az éjjeli szopiról, azóta az esetek felében végigalussza, de azért gyakran elõfordul, hogy felébred. Szerencsére ez már nem olyan, mint babakorában, megölelgetem, megfogom a kezét, esetleg kap kis vizet, és alszik is vissza. 18 hónapos most.

2-6 hónapos kora között, aztán újra rákapott az éjjeli ébredésekre. 13 hónaposan szoktattam le az éjjeli szopiról, azóta az esetek felében végigalussza, de azért gyakran elõfordul, hogy felébred. Szerencsére ez már nem olyan, mint babakorában, megölelgetem, megfogom a kezét, esetleg kap kis vizet, és alszik is vissza. 18 hónapos most.
Kislányom 8 hetesen lett teljesen tápszeres, azóta minden éjszakát átaludt kivétel nélkül 3 nappal ezelõttig.Most 3 fogacskája jön egyszerre és ez eléggé megviseli, de szerencsére hamar vissza szokott aludni. Amúgy este fél 9-tõl reggel 8-ig alszik mint a bunda :) Most 10, 5 hós a drágám
Szia, a lányom 6 hetes kora óta este 7-tõl reggel 8-9ig alszik. most 6 hós múlt, eddig még minden a régi, pedig már nincs cici sem. A fiam 6 hónapos volt, amikor már végig tudta aludni az éjszakát, de még azután is sokszor fordult elõ, hogy megébredt, kért tejcsit, aztán aludt tovább.
5 hónapos kort betöltötte a lányom, amikor kezdett éjszaka 8 órát egyhuzamban aludni.
16 hónapos lányom még soha egyetlen éjszakát sem aludt át(és nem is tervezi egyenlõre, úgy tûnik).
Lányom most 7 hós 6 hetes kora óta este 8-tól reggel 8-ig húzza
Kisfiam 4 hónapos kora óta, most 8, 5 hónapos. Szerencsére még mindig alszik este 1/2 8-8-tól reggel 7-ig.
2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, kezdte úgy, hogy 9-tõl hajnal/reggel 5-6 ig, 5-6 hónapos kora óta éjjel 12-13 órát is képes aludni. Most egyéves, általában este 9-kor alszik el, és reggel 9-kor kel fel.
A kisfiam 4 hetes korától 6 hónapos koráig, majd pedig 13 hónapos korától újra. A kislányom 6 hetes korától még mindig (de még csak 5 és fél hónapos).
Az én kislányom 19 hónapos, de még egyszer felkel.Elõfordul de csak ritkán hogy nem ébred meg.
3 hós korában kiköltöztünk a szobájából, és kb egy hét alatt kitolta az éjjeli egyszeri ébredést reggelre. Vannak/voltak összefüggõ idõszakok, amikor este 8kor letettem és mondjuk reggel 7kor ébredt, pl a múlt hét is ilyen volt, aztán van hogy kétszer kell leni, mert szomjas vagy kéri a cumiját. 9 hós kora körül sokat sírt éjjel (gondolom, a szep. szorongás miatt). Szóval hol jobb hol rosszabb. Most két éves.
Szerencsére soha nem volt gondunk az éjszakával. 2 hónaposan már lehúzott egyben 6 órát, aztán egyre többet és többet. 4-5 hónaposan már 8-10 órát aludt egyben, majd evett és aludt még, most 1 évesen 13 órát alszik egyhuzamban.
Egyik 6 hetesen, a másik 20 hónaposan. (Na kisbabának nem nevezném... :o)
1 hetes kora óta, csináltam hajnalban álometetést, h ne apadjon el a tejem, fel se kel! 2 hónaposan este 8tól, reggel 8ig aludt!csak szopizik, most 3 hónapos, és még ugyanúgy alszik :) igy szoktattam!

Mikor aludta át elöször a babátok az éjszakát, vagyis mennyi idősen?

Legjobb válasz: Anno a fiam 4 hónaposan. A kislányom most 2,5 hónapos, és 4 hetes kora óta alszik este 8tól reggel 6ig

Anno a fiam 4 hónaposan. A kislányom most 2, 5 hónapos, és 4 hetes kora óta alszik este 8tól reggel 6ig
Másfél hónaposan, egészen 10 hónapos koráig végigaludta az éjszakákat, azóta kb. kétszer felkel, most 14 hónapos. Valószínûleg szomjas, de néha elég egy kis simi és visszaalszik.
6 hetes kora óta egyszer sem kelt éjjel. Most 10 hónapos.:)
Szia! Mi 2 hónapos korunk óta este 9-tõl reggel 7-ig alszunk, megetetem, majd 10-ig visszaalszik. Utánna már csak minden evés közben 1-1 órát. De hozzáteszem, hogy tápot kap.
6 hósan, és csak anyatejes volt.
16 hónaposan már rendszeresen.Elõtte kelt inni, és csak hébehóba volt, hogy elfelejtette :)
19hónap van köztük. Jézus bele se merek gondolni. kimaradt a volt. A fiam jöv héten 26hónapos
Amikor már stabilan átaludta tehát nem 1-1 éjjelrõl volt szó az 2 éves korától volt
13hónaposan a fiam, a lányom jöv héten 7hónapos lesz és még ébred éjjel 3szor
Szia!Az én fiam, már 6hetes kora óta átalussza az éjszakákat.(Este 9-reggel 8ig)És pont ma 9hónapos, a kicsi kincsem!:) )
Pontosan 12 hetes kora ota alussza at az ejszakakat.
20 hónapos kora óta.
9 hetesen. Akkor aludt este 9-tõl reggel 6-ig. ez ment olyan 15 hetes koráig, akkor újból elkezdett enni éjjel. Most majdnem 6 hónapos, kb. 2 hete megint átalussza az éjszakákat. Általában este fél 8-8 körül alszik el, reggel 6-7 között kel. Amikor melegebb van éjjel, akkor néha ébred, és iszik egy kicsit.
5 hónaposan aludta át elõször kb 13 hónapos korág. Azóta rendszeresen kelünk újra, sokszor többször is. Jönnek a fogai.
Kb. 3 hónapos kora óta alussza át az éjszakát, amióta a védõnõ javaslatára fél 10-kor még félálomban megetetjük, amúgy kb. 8-tól szokott aludni. Így 6-7 között kel reggel.
5 hetes kora óta.
Nekem a nagyobb 3 hónaposan, a kicsi 3 évesen...
3 hetes kora óta.
5 hónapos kora körül, mikor már nem evett éjszaka.
kedves második! 6 hónap van a 2 gyereked között???
8 hetes kora ota este 9-tõl reggel 6-ig 7-ig alszik eszik egyet és alszik még 9-ig! anyatejes baba

Mennyi idős korukig aludtatok egy szobában a babátokkal és mikortól aludták már át az éjszakát, úgy, hogy már nem keltek fel enni?

Legjobb válasz: fiam 10 hós, még 1 szobába vagyunk, és éjféltõl alszik reggel 7ig. éjfélkor kap tápszert, amúgy 8kor van fekvés.

fiam 10 hós, még 1 szobába vagyunk, és éjféltõl alszik reggel 7ig. éjfélkor kap tápszert, amúgy 8kor van fekvés.
kb. fél éves koráig aludtunk egy szobában muszályból, ugyanis nem volt még kész a lakásunk felújítása így anyámnál húztuk meg magunkat. éjszakai etetés azóta nincs, hogy elérte a 3 kg-ot, de addig is keltegetni kellett, mert magától nem ébredt volna fel, de az orvos azt mondta, hogy addig kelteni kell. utána már csak a súlygyarapodását kellett ellenõrizni, hogy eszik-e amúgy eleget.
Soha, rögtön az elejétõl külön szobában aludt, a saját kiságyában. 5 hónapos korától egyáltalán nem kel éjjel, 9-7:30-ig alszik, most 8, 5 hónapos a kislányom.
5 hónapos koráig aludt velünk, azaz a múlt hétig:) Azért került saját szobába, mert zavarta apa horkolása és a tv. Nagyon sokszor kelt éjszaka, így ez volt a legjobb megoldás, nekünk rossz volt megszokni, de mióta külön szobában van, egyszer kel cicizni.Éjszakát nagyon nagyon ritkán alussza csak végig.
9 hós, még velünk alszik, ált.1x kel éjjel. kb.1 éves korára lesz kész a lakásunk, akkor már külön lesz.
4 hónapos koráig voltam vele a szobájában, aztán visszaköltöztem apához. A lányom még utána kb 1 hónapig 1x kelt éjjel, azóta végigalussza az éjszakát. Eleinte este 8-tól reggel 5-6-ig, most 13 hónaposan 8-tól 7-8-ig alszik.
Kisfiammal 8 hetes koráig aludtunk együtt, onnantól külön szobában van. Kb 12 hetes kora óta nem kel fel enni, este 8tól reggel 6ig alszik:) Most 15 hetes

Mennyi idősen aludta át babátok az éjszakát?

Legjobb válasz: 9 hónapos a kisfiam és esze ágában sincs átaludni az éjszakát. 9 körül alszik el és min. 1x-er kel még szopizni.

9 hónapos a kisfiam és esze ágában sincs átaludni az éjszakát. 9 körül alszik el és min. 1x-er kel még szopizni.
Kerek 3 hónapos volt, azóta is átalussza, 7 hónapos.
Ha szerencséd van akkor hamar, ha nincs akkor nagyon-nagyon soká! Ez babafüggõ!:) Kitratást!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem megtömni akartam, még pici csak 2hónapos, csak kíváncsi vagyok hogy mikortól van rá esély hogy aludjunk:)
A legtöbb baba nem az éhség miatt ébred!Hanem mert nem elég érett az idegrendszere, hogy végigaludja az éjszakát.Hiába tömöd meg, ha fel akar ébredni úgyis fel is fog!
A kérdező hozzászólása: És akinek tápszeres volt a baba, este alvás elõtt esetleg többet adott neki? Vagy a megszokott mennyiségtõl is végigaludta az éjszakát?
mindkét gyerekem 2 hónaposan, azóta 9-10 órát alszanak egyhuzamban
Elõször 7 hetesen aludta végig, egészen 4, 5 hós koráig, aztán amikor 11, 5 hónaposan nem adtam neki éjjel enni, azóta alszik este 9-reggel 7-8-ig is de volt már olyan h fél 10-ig.Most 13 hónapos.
13hónaposan, legalább 8* kelt enni addig minden éjjel.
8 hónapos és szerintem soha nem is fogja:(, az elsõ perctõl kezdve 5x-10x kel!Nem eszik már éjjel, úgyhogy csak úgy...
a lányunk 1 hónaposan, a fiunk 3 hónapos kora óta alussza át
Az én 1éves kislányom, hol átalussza hol nem. Legtöbbször ha nem is kell fel, nyöszörög mert a cumit keresi. De kb 9hónapos koráig kelt, volt hogy többször is.
Szerencsém van, 6 hetesen már csak hajnal 5kor kelt, most 4 hónapos és reggel 7ig alszik!:)
Szia. Kisfiam 1, 5 hónapos kora óta átaludta az éjszakát egészen addig mig nem kezdtek a fogacskái jönni.Na azóta az elelvás is elég nehezen megy és hát az éjszaka is elég sürû.Van amikor 2-3-5x is felkel, felsír éjjel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!