Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős van a fiúk (4 db)

Mennyi idős korban van a fiúk első merevedése?

Legjobb válasz: Hát, a többségének úgy a születése után nem sokkal. Csak meg kell kérdezni egy csecsemõs anyukát, megmondja. Felteszem itt a közösüléssel kapcsolatban "érdemleges" merevedésrõl lenne szó - az az elsõ spontán magömlés tájékán.

Hát, a többségének úgy a születése után nem sokkal. Csak meg kell kérdezni egy csecsemõs anyukát, megmondja. Felteszem itt a közösüléssel kapcsolatban "érdemleges" merevedésrõl lenne szó - az az elsõ spontán magömlés tájékán.
pontosan, már születés után 1-másfél évvel.
16 évesen.
16-17 évesen
2 hónappal 16. szülinapom elõtt, ezt kértem ajándékba.
Mi az az Echelon? Nem tudom, nekem nincs igényem ilyen fesztiválokra, de apum szerintem simán elengedne. :) 17/l
én tavaly voltam elõször, de tõlem pl el is kérték a személyimet, pedig már elmúltam bõven 18...én úgy tudom, 18 alatt csak nagykorú kíséretével mehet be, de attól függetlenül én személy szerint nem ajánlom gyerekeknek
Én is soproni vagyok, de engem még nem engednek el... :// Pedig lenne velünk nagykorú, meg valószínûleg bátyám is jönne. Ki tudnak ezzel akasztani... :D 14/L
Én 15 évesen mentem mondjuk én Budapestrõl szintén egy nagyobb társasággal. Ha megbízol a lányodban akkor minden további nélkül elengedheted. :)
Engem elengedtek idén. :) Tavaly is engedtek volna csak akkor nem akartam menni. :P 15/L
Én tavaly nyáron kimehettem egy napra, 30seconds to Mars-ra, de csak mert Echelon vagyok és velünk volt egy barátnõm bátyja is. 13. szülinapomra kaptam ezt.
Eggyet nem értek.Mi köze van a témához Sopronnak?Minden városban más-más korban lehet elengedni a lányokat "minimum 10 fõs társasággal, amiben fiúk is vannak? Kamaszok! "?
én 13 éves vagyok, engem idén elengedtek 1 napra, nagyobb társasággal. ha bérlete van, akkor is menjen haza aludni. én biztos, hogy elengedném, biztonságos fesztivál, nem lesz semmi baja!
1 évesen! am komolyan:15-16
Utolsó vagyok.Engem Szigetre egy napra 15 évesen elengedtek.
Mi 17 évesen mentünk hatan csak csajok, Hegyaljára végig.Tokajtól másfél órára élünk.Szerintem engedd el :)
Elengedném, ha valóban ennyire megbízható és normális. Én 18 évesen mentem elõször VOLTra, de szerintem nyugodtan lehet ennél kicsit korábban is :) 16-17 is belefér akár.
17 évesen, de ha nagyon megbízható embrekkel van és tudom, hogy vigyáznak egymásra elengedném 16 évesen is de csak 1 fesztiválra, és minden nap jelentkeznie kell.
15-16
Az a köze van Sopronhoz, hogy nem mindegy, hogy az ország másik végébe megy fesztiválra, vagy a lakhelyén.Mivel a csaj soproni, és a fesztivál is ott van, bármikor hazaugorhat, és elméletileg jól ismeri a várost, nem idegen közegben van.Ha baj van tud segítséget kérni.Nem kell a fesztiválon aludni, hanem hazamehet buli után.

Mennyi idősen lehet már mosni a baba fogait? A fiamnak van már 7 foga! Már moshatom neki igaz?

Legjobb válasz: aZ elsõ fogak megjelenésétõl ajánlott tisztítani egy gézlap segítségével!!!

aZ elsõ fogak megjelenésétõl ajánlott tisztítani egy gézlap segítségével!!!
4 fogunk van de már rég mosom neki.van saját fogkeféje és az esti fürdéshez hozzátartozik a fogmosás.de van hogy nappal is kiveszi a tartóból, és húzogatja.
Mi is az elsõ pillanattól kezdve mossuk még mikor csak 1-2 volt akkor kezdtük!Jó volt az ínyének a maszír is!
Moshatod neki, de miért kérded? Azért talán mert sok gyerek fogkrémre rá van írva, hogy 1 éves kor felett?
sima tiszta fogkefével 1 év alatt is moshatod neki, jó is lesz legalább megszokja! Az én fiam általában minden dolog ízére olyan lassan kapott rá, de most másfél évesen már magának mossa ügyesen! Jó persze én is átmosom neki, de már veszi elõ a fogkeféjét fürdés közben.


A kérdező hozzászólása: a vacsi és a tápszeres lefekvés elõtti vacsi között kb 3 óra telik el (kicsit kevesebb)
egy tenyérnyi kenyér bél nem vacsi. ehhez adj fõzeléket vagy azt amit ti esztek :)
nem kötöszködni akarok csak még annyit, hogy 1 évesnek a tápszer/tej nem vacsi! azért ne adj neki kevesebbet mert úgy is vacsorázik még egyszer, az már "csak" egy pohár tej ilyenkor, mint nekünk is :)
A kérdező hozzászólása: minden este tápszert kap lefekvéskor, és elég neki, nem éhes éjjel. Így azzal nincs is problémám. Csak a pár órával elõtte lévõ étkezésnél szeretném a tejpépet kiváltani, nyilván nem üres kenyérrel, hanem felvágottal, sajttal stb. Csak nem tudom mennyit adjak.
Az enyém volt hogy megette a kilós kenyér szeletjét, héj nélkül.De volt, hogy csak a felét.Ez a hozzáadott feltéttõl is függ.Ha nagyobb darab pl. a virslifalat, kevesebb kenyér fogy, vagy adok hozzá még sajtot, akkor is.De úgyis eltolja a kezemet, ha elég volt.
nem, félreértettél, jó, hogy adsz neki tápit lefekvés elõtt, ez még évekig megmarad :) csak elõtte a szilárd vacsi legyen fõétkezés, mint az ebéd! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!