Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős van (226 db)

Mikor gyártottak ilyen monitort (lent)? Mennyi idős? Van hozzá driver? Nem bírja az 1024x-es felbontást. A videokártyával van baj, v régi a monitor?

http://www.daytek.ca/g701pf.html

Legjobb válasz: Olyan 6-10 éves lehet. Bírnia kéne 1280x1024-ig a felbontást, így az 1024x768-at is. Viszont ha nem Plug and Play monitor, akkor nem fogja a Windows kibogarászni, hogy mi a típusa és kell hozzá driver. Ne kérdezd honnan, a gyártó honlapján nincs. Esetleg valami Szabvány SVGA-t kéne megadni.

Olyan 6-10 éves lehet. Bírnia kéne 1280x1024-ig a felbontást, így az 1024x768-at is. Viszont ha nem Plug and Play monitor, akkor nem fogja a Windows kibogarászni, hogy mi a típusa és kell hozzá driver. Ne kérdezd honnan, a gyártó honlapján nincs. Esetleg valami Szabvány SVGA-t kéne megadni.
A kérdező hozzászólása: Plug & Play monitor, csak kaptam egy haveromtól, neki ment.Az én videokártyám FX5500as, nem valami fényes, de nem is játszok rajta...szal nem is kell jobb, viszont a monitor nem bírja a nagy felbontást.Nem találok hozzá drivert.Esetleg, ha vki tudna, akk küldene egy linket?

Mennyi idősen vannak a fejlődési (növekedési) ugrások?

2 hónapos a babó, és már hetek óta átaludta az éjszakákat, de most pár napja megint kel éjszaka. Pedig napközben b?ven megeszi amennyit elvilega súlya alapján kéne. Mikor vannak ezek az ugrások amikor többre lehet igénye, és meddig tart?

Legjobb válasz: Szerintem ez minden babánál más és máskor van. Mi 1 hónapos korunk óta végigalusszuk az éjszakát. Én este mindig többet adok neki 40 ml-vel, és meg is eszi. (tápszeres). Ha neked eddig átaludta az éjszakát és most már felkel, akkor nem elég neki a vacsi. Adj neki többet. NAppal is próbáld meg többel kínálni, tudják õk, hogy mikor elég, ha éhes elfogadja, ha nem, úgysem kéri.

Szerintem ez minden babánál más és máskor van. Mi 1 hónapos korunk óta végigalusszuk az éjszakát. Én este mindig többet adok neki 40 ml-vel, és meg is eszi. (tápszeres). Ha neked eddig átaludta az éjszakát és most már felkel, akkor nem elég neki a vacsi. Adj neki többet. NAppal is próbáld meg többel kínálni, tudják õk, hogy mikor elég, ha éhes elfogadja, ha nem, úgysem kéri.
Amikor iskolás lesz.
Nagycsoportos korától.
Amikor iskolás lesz .
A kérdező hozzászólása: Én is 6 évesen kaptam íróasztalt, de sosem használtam, mert a nappaliban szoktam tanulni a kanapén. Szerintem az én gyerekeim is a nappaliban fognak majd tanulni, mert elég nagy ebédlõasztalunk van. Majd meglátjuk.
A kérdező hozzászólása: Hát Utolsó... rajtad látszik, hogy a 8 általánost egy kockás füzettel húztad ki :-)))
Íróasztal...? hümmm... nekem annak idején egy füzetem volt. Mikor másik órára mentünk be, megfordítöttam, és ott kezdtem a jegyzetelést. Aztán még a közepétõl is kétfelé lehetett nyítni. Vegyél mán neki egy microbuszt is!!!
Amikor megveszed a táskát, és egyéb cuccot az elsõ osztályba, vedd meg az íróasztalt is.. Nagyon nagy élmény a gyereknek, hogy van egy külön kis birtoka, van hol elhelyezni a cuccait...Persze ne felnõtt méretût, csak kisebbet.
Elvileg akkor, amikor már van leckéje. De pl. a barátnõmék beruháztak a szép kis tanulóhely kialakításába, a gyerek meg a konyhaasztalnál írta a leckéjét, mert miközben az anyja fõzött, ott üldögélt mellette inkább. Egész alsóban ez volt.. Az enyémeknek nem volt, amikor az elsõs nagyobb lett, úgy gondoltam, hogy menet közben meglátjuk, mire van szükség. Na õk sem szerettek elvonulni, inkább együtt a nagy ebédlõasztalhoz telepetek. Kis helyet biztosítottam a tanszereknek, de ennyi.
Amikor elkezdi az iskolát
mikor lesz otthoni leckéje spec a nagylányom 11 éves és itthon nem tanul max verset ahhoz meg nem kell asztal neki :-) minden leckét megcsinálnak a suliban haza nem hoznak
Hát nekem elsõs korom óta van íróasztalom.Kell mert én kanapéba én inkább elkezdek TV-t nézni. :) Nagyon hasznos.


Mennyi idős korig vannak a gyerekek a bölcsiben a nagy közös járókában és mennyi idős kortól vannak "szabadon"?

A kérdésem arra irányul, hogy mikortól hagyják ?ket szabadon játszani, vagyis mikortól nem kell már nekik a járóka véd?korlátja. Arra gondolok, hogy mikor biztonságos ?ket egyedül hagyni, mert egy gondozón? ugye nem tud egyszerre minden gyerekre figyelni.

Legjobb válasz: Szerintem azokat a gyerekeket, akik már biztonságosan tudnak menni, azokat már nem teszik bele. Mi 2 évesen mentünk bölcsibe, így csak a szomszéd csoportban láttam, hogy akik még éppenhogy csak totyogtak a járókában voltak, akik viszont már "jól" tudtak menni kint voltak. Persze ott is elõfordultak kisebb "balesetek", de azért figyelnek rájuk. Nem kell nagyon aggódni. Bár ezt nehéz kivitelezni, magamról tudom.

Szerintem azokat a gyerekeket, akik már biztonságosan tudnak menni, azokat már nem teszik bele. Mi 2 évesen mentünk bölcsibe, így csak a szomszéd csoportban láttam, hogy akik még éppenhogy csak totyogtak a járókában voltak, akik viszont már "jól" tudtak menni kint voltak. Persze ott is elõfordultak kisebb "balesetek", de azért figyelnek rájuk. Nem kell nagyon aggódni. Bár ezt nehéz kivitelezni, magamról tudom.
16 évesen.
16-17 évesen
2 hónappal 16. szülinapom elõtt, ezt kértem ajándékba.
Mi az az Echelon? Nem tudom, nekem nincs igényem ilyen fesztiválokra, de apum szerintem simán elengedne. :) 17/l
én tavaly voltam elõször, de tõlem pl el is kérték a személyimet, pedig már elmúltam bõven 18...én úgy tudom, 18 alatt csak nagykorú kíséretével mehet be, de attól függetlenül én személy szerint nem ajánlom gyerekeknek
Én is soproni vagyok, de engem még nem engednek el... :// Pedig lenne velünk nagykorú, meg valószínûleg bátyám is jönne. Ki tudnak ezzel akasztani... :D 14/L
Én 15 évesen mentem mondjuk én Budapestrõl szintén egy nagyobb társasággal. Ha megbízol a lányodban akkor minden további nélkül elengedheted. :)
Engem elengedtek idén. :) Tavaly is engedtek volna csak akkor nem akartam menni. :P 15/L
Én tavaly nyáron kimehettem egy napra, 30seconds to Mars-ra, de csak mert Echelon vagyok és velünk volt egy barátnõm bátyja is. 13. szülinapomra kaptam ezt.
Eggyet nem értek.Mi köze van a témához Sopronnak?Minden városban más-más korban lehet elengedni a lányokat "minimum 10 fõs társasággal, amiben fiúk is vannak? Kamaszok! "?
én 13 éves vagyok, engem idén elengedtek 1 napra, nagyobb társasággal. ha bérlete van, akkor is menjen haza aludni. én biztos, hogy elengedném, biztonságos fesztivál, nem lesz semmi baja!
1 évesen! am komolyan:15-16
Utolsó vagyok.Engem Szigetre egy napra 15 évesen elengedtek.
Mi 17 évesen mentünk hatan csak csajok, Hegyaljára végig.Tokajtól másfél órára élünk.Szerintem engedd el :)
Elengedném, ha valóban ennyire megbízható és normális. Én 18 évesen mentem elõször VOLTra, de szerintem nyugodtan lehet ennél kicsit korábban is :) 16-17 is belefér akár.
17 évesen, de ha nagyon megbízható embrekkel van és tudom, hogy vigyáznak egymásra elengedném 16 évesen is de csak 1 fesztiválra, és minden nap jelentkeznie kell.
15-16
Az a köze van Sopronhoz, hogy nem mindegy, hogy az ország másik végébe megy fesztiválra, vagy a lakhelyén.Mivel a csaj soproni, és a fesztivál is ott van, bármikor hazaugorhat, és elméletileg jól ismeri a várost, nem idegen közegben van.Ha baj van tud segítséget kérni.Nem kell a fesztiválon aludni, hanem hazamehet buli után.

Mennyi a havi bevételetek és ebből mennyit költötök a gyerekre/kekre (mennyi idős/ek? ) Mennyi megy el kajára? Albérletben laktok vagy sajátban? Van hiteletek?

Ami még fontos, merre laktok? És mit dolgoztok?

Legjobb válasz: Kecskeméten élünk, kettõnk bevétele párommal kb. 370.000 Ft. Párom állami cégnél dolgozik, én szállítmányozásban, de most GYED-en vagyok. Lakáshitelünk van. Egy gyerekünk van 14 hós Kislány. Hát, hogy mennyit költünk mondjuk a gyerekre azt nehéz megsaccolni. Elmegy havi 2-3 popsitörlõ, de a legolcsóbbat szoktam venni, mert az is tökéletes. Pelusból jót veszünk (Pampers, Libero, Babylove) ,de általában a DM-ben veszem kuponnal hogy olcsóbb legyen, de igy is kb. 4000 Ft egy csomag ami kb. 3 hétig elég. Bébiételeket is igyekszem mindig akciósan venni, de legtöbbször én fõzök. Egyéb kiadás a rezsi, ami télen kb. 60ezer a fûtés miatt, de volt hogy több is volt. Ha NAV-os vagy az se baj :) Nincs takargatnivalónk, becsületesen dolgozó magyar állampolgárok vagyunk :))))

Kecskeméten élünk, kettõnk bevétele párommal kb. 370.000 Ft. Párom állami cégnél dolgozik, én szállítmányozásban, de most GYED-en vagyok. Lakáshitelünk van. Egy gyerekünk van 14 hós Kislány. Hát, hogy mennyit költünk mondjuk a gyerekre azt nehéz megsaccolni. Elmegy havi 2-3 popsitörlõ, de a legolcsóbbat szoktam venni, mert az is tökéletes. Pelusból jót veszünk (Pampers, Libero, Babylove) , de általában a DM-ben veszem kuponnal hogy olcsóbb legyen, de igy is kb. 4000 Ft egy csomag ami kb. 3 hétig elég. Bébiételeket is igyekszem mindig akciósan venni, de legtöbbször én fõzök. Egyéb kiadás a rezsi, ami télen kb. 60ezer a fûtés miatt, de volt hogy több is volt. Ha NAV-os vagy az se baj :) Nincs takargatnivalónk, becsületesen dolgozó magyar állampolgárok vagyunk :) )))
NAV-os vagy? Mert akkor nem válaszolok.
6os vagyok az lemaradt hogy egx fiunk 2 éves lesz. Páromprojekt managger egy mûszaki cégnél és pénzügyekkel foglalkozom amikor dolgozom.
A gyerek 60-70ezer havonta+a magán bölcsöde heti 3 napon egyenlõre az 55, kajára 100-150 megy el+plussz a párom benti ebéde. Sajátban lakunk. Most csak olyan 500ezer van mivel én még gyeden vagyok, nem sokára megyek vissza dolgozni akkor már jobb lesz, olyan 650-700 körül.
A kérdező hozzászólása: Olaszország, húú de jó neked! :) :) Szerintetek havi fix. 225.000 Ft-ból ki lehet jönni, minimális hitelünk van?Bár nyilván ki kell jönni valahogy. :) Nyugat-Magyarország
A kérdező hozzászólása: egy kis lakásunk van, 2 gyereket tervezünk.
Hát szerintem nem igen. még egy gyerekkel is necces, kettõ már tuti nem.
Attól függ, hogy most így mennyire jöttök ki belõle. Mennyi a rezsitek, mennyiért vásároltok. Szóval írd le te is, hogy most mennyit és mire költetek, és az alapján tudunk választ adni.
Ki lehet jönni, két gyerekre kapsz 26.600 Ft családi pótlékot is és családi adókedvezményt is, gyerekenként 10 ezer forintot. Ez még plusz. De csak akkor vállaljatok gyereket, ha az anya jogosult lesz tgyásra és gyedre.
A kérdező hozzászólása: Igazából a páromnak 110 ezer a fizuja, én pedig nagyjából 115 ezret kapnék (1 gyerek után), egy netes kalkulátorral számoltam, hogy kb.ennyi lenne a gyed+családi, tudom, a tgyás több, de ha ha jól tudom, csak fél év, szóval azt nem is vettem most figyelembe. De persze addig még változhat, mert lehet több lesz a fizuja páromnak, vagy a gyed lesz picit több, úgysem idén lesz már. :( Úgyhogy nyilván most több a bevétel. :) Van 15.000 hitel, 5.000 megtakarítás, kb.55.000 (rezsi, telefonszámlával, biztosítással, de ebben nincs fûtés)+ 2 autó fenntartása(biztosítás, tankolás)+tüzelõvásárlás...és még a kaját nem is számoltam, meg semmi ruha, cipõ, tisztítószer, egyebek, különleges kiadások, esetleg luxus? Ezekre nem tudom, mennyi megy el... :( Most spórolunk, amennyit tudunk, de ha gyerkõc lesz, akkor nem szeretnék a kaján spórolni, meg hát neki is kell sokminden...Vélemények? Mondjuk nem kérdés, akarunk gyereket, de célszerû lenne a páromnak új munkahelyet keresni, nem?
Én csak 1 autót tartanék fent, ilyen kereset mellett, ha 2 autó van, az hatalmas kiadás és luxus is. De 1 gyereket vállalnék.
115 ezer gyedet úgy kapnál, ha max gyedet kapsz. Ahhoz jelenleg bruttó 196 ezer forintnál magasabb kereset kell. Azt mondtad, hogy fix 225 ezer a bevételetek, a párod 110 ezret keres. Akkor kb. te is ennyit kapsz, ebbõl nem nagyon lesz 115 ezer gyed még adókedvezménnyel sem. Párod kereshet új munkát, nem tudom mi a szakmája. De semmiképp ne mondjon fel a munkahelyén, mert nagyon nehéz munkát találni és a legtöbb helyen minimálbért adnak, ha nincs diplomája a párodnak.
A kérdező hozzászólása: Nem, félreértetted, most több a bevétel, ennyi lenne. Most spórolunk is ezerrel, hogy majd mindent megvegyünk, ami nagyobb kiadás.Lakást is át kell majd alakítani, stb...Mondjuk fog maradni tartalék, de ahhoz majd nem szándékozom hozzányúlni, ha nem végszükséglet.
havi bevételünk 230 ezer forint. másfél éves gyermek. Havonta kb 10.000 forint amit költünk rá (pelenka, popsitörlõ), folyamatosan kapjuk a kinõtt ruhákat a családból, így 2-3 havonta kell csak valamit vennem. saját házban lakunk, amin hitel van (50ezer havonta) kajára nem tudom mennyi megy el, max 30ezer, úgy hogy a mamám nevelt csibéket, húsra nincs gond, és tojást is tud szerezni ingyen.
ja lemaradt saját lakás, nincs hitel, ruhát kb félévente vásárolunk nyár végén õszre, télre tavasszal tavaszra, nyárra, ekkor kb 60ezret költünk elre, persze ha kell valami ruha kisfiunknak vagy nekünk cipõ stb akkor azt az adott hónapban, kozmetikumokat renedelem kb fél évenként, mert sokáig jók
Havi bevételünk kb 170-180 ezer, úgy, hogy mindketten még tanulunk, nem sokára diplomások leszünk, páromnak szakmája is van, és dolgozunk, én részmunkaidõben.Egy 2 éves fiunk van, rá kb havi 30 ezer megy el, kb 40ezer a kaja, rezsi 50ezer, kocsi havi 10ezer, és akkor ha van valami ünnep, vagy gyógyszer kell vagy bármi az kb havi 10-20ezer szokott lenni, a maradékot félre tesszük.Dunántúlon élünk, Budapestõl kb 50-60kióméterre
Nem hiszem hogy az én válaszomra vagy kíváncsi de leirom: 3 gyerek van, 1/6/8 évesek. Csak a férjem dolgozik 1800 eurot keres havonta.az albérlet 350 havonta, + villany, gáz telefon, , internet(az utobbik 2 havonta), két hitelünk van, e havonta összesen 300 euró. Kajára kb 400 euro megy el, a gyerekekre havi szinten ugy 100 euro.a pelenka, babakaja az a kajához tartozik. Külföldön élünk, a férjem egyszerû gyári munkás.
A kérdező hozzászólása: Ja, nem, itt azok is vannak? Én csak kíváncsi vagyok. :) Nyilván nem érdekel város, utca, házszám, beérem a megyével is, meg az is csak nagyjából, hogy milyen szektorban dolgoztok. A kérdés elsõ része azért érdekel, mert gyerekvállalás elõtt állok, a többi meg puszta kivácsiság, ha már kiírtam a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Kedves második, hát igen, külföldön egy fizetésbõl, egyszerû gyári munkával is simán meg lehet élni. Én is kacsintgatok kifelé, de sajna a párom nem. :( :( Németország? Én Ausztriával szemezek...abba még talán a párom is belemenne.
Kb 300.000 a havi bevételünk. 2 gyerekünk van. A rezsi 80 ezer körül van, kajára olyan 60-at költünk átlagosan. Saját házban élünk, hitel nincs. Kb 20 ezret költünk egyéb dolgokra (tisztító, tisztálkodási szerek, stb) 40-et eltankolunk, de ez inkább csak télen, ha jó idõ van, akkor többet gyalogolunk. Kb egy 10-es havonta a két kutya. 20 ezer megy a megtakarítási számlára, és 5-5 ezret rakunk a babakötvényükhöz mindkét gyereknek. A maradékból mennek a "luxuskiadások" és a szórakozás, valamint ha ruha, cipõ, ilyesmik kellenek, akkor tudunk venni. Illetve ide sorolnám a plusz tankolást is, ha megyünk valahova messzebbre. Ja, meg a gyerekek óvodai kajája összesen 18 ezer, az kimaradt. Mindketten szellemi foglalkoztatottak vagyunk, és Dunántúlon lakunk, 40000-es városban.
Lemaradt, hogy a gyerekek 5 és fél, valamint 3 évesek.
Fejér megye. Két gyerek, 2 és 3 évesek. Én kereskedelemben dolgozok, de most gyeden vagyok, a párom szolgáltatásban, végül is autóipar. Az én gyedem 70-72 ezer, családi pótlék 26600 Ft. Párom 110 ezret keres, így mindennel együtt kb. 208 ezer, de júniustól megyek vissza dolgozni, akkor több lesz egy 30 ezerrel a bevételünk. Albérletben élünk, az most télen átlag. 78-80 ezer volt, nyáron persze kevesebb. Egy autónk van, nincs rajta hitel, folyószámlahitelünk van még.
én nem tudok fix bevételt írni. én 6 órában dolgozom, így most 130.000.- a bevételem, ez a fix, ebbõl kell mindennek kijönnie ha olyan. 50.000.- a rezsi, anyósék lakásában lakunk még (nem velük, csak náluk). ovi havi 10.000.- minden más megy kajára, 70.-80.000.- szoktunk rá költeni. férjem vállalkozó, van olyan hónap amikor 30.000.- hoz haza egész hónapban, de van olyan is, hogy ennek a 10x-esét (sajnos az azért ritka...). övébõl fizetjük a 2 autó költségét és a benzint, ha nem keres, akkor buszozunk :) nagy általánosságban nem panaszkodom, olyan havi 40.000.- tudunk félretenni de ha hozzá kell nyúlnunk akkor igyekszünk visszatenni. egy gyerekünk van, szerintem elég sokat költünk rá, minden hónapban 10.000.- biztos elmegy ruhákra, cipõre, játékra, most pl. biciklit kapott. Pest megyében lakunk
Második vagyok. Olaszországban élek.ha már lúd legyen kövér, ha otthagytam Magyarországot, legalább tenger legyen a közelben.
Havi összesen bevételünk 300 ezer. Van egy 1 éves kislányunk. Külön leválasztott házrészben lakunk férjem szüleinél. A rezsi kb. 50 ezer. Tankolás 30 ezer. Havi kb 100-120 ezer megy el ételre. Nem várt kiadások (nálunk mindig van ilyen) 20-30 ezer. Havi szintem félrerakunk tartaléknak...változó, hogy mennyit. A maradék elmegy ruházkodásra vagy szórakozásra. Pest megye
Havi bevételünk 315-340ezer között mozog, én már gyeden vagyok. A kislányunk egy éves, kb havi 30ezer forintot költünk rá. A lakbér 58ezer forint/hó, hitelünk nincs, saját autónk van. Tervezünk saját lakást venni.

A gyerek mennyi idős koráig adtatok rá bodyt? 23 hós a lányom. Sok vele egy idős gyereken szerintem már nincs. Viszont rajta mindig fel-le csúszik a ruha, mert kiálló pocakja van, és félek, hogy megfázik.

( amúgy is sokat fogta a veséje környékét, régebben éjjel is. )Egyáltalán mikortól "ciki" ráadni? Én régebben ( a terhesség el?tt) hordtam hidegben. Nagyon jó volt, éreztem a hatását.

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? Én felnõttként is hordtam régebben, persze nem macikásat.

Miért lenne ciki? Én felnõttként is hordtam régebben, persze nem macikásat.
Amióta szobatiszta lett. Télen lett szobatiszta, így attól kezdve nem adtam rá, mert nehéz lett volna ki-be csatolni, pedig még jól jött volna a téli hidegben. Amúgy 2.5 éves volt akkor. Szerintem egy 23 hósnak nem ciki egyáltalán. Én már láttam 4 évesre való body-t is, de gondolom azt már csak alváshoz használják.
Az én fiam is decemberben lesz 3, augusztus óta szobatiszta, azóta atlétázunk. Már volt egy felfázás, mert a játék hevében mindig kitûrõdik a gatyából, de ez van. Szóval a bölcsiben atléta+hosszú ujjú felsõ van rajta.
Ahogy már elõttem írták, kb. azóta nem adok rá, mióta szobatiszta. Bár ez így nem igaz, mert nyáron lett szobatiszta (tavaly júliusban, 20 hónapos korában), de már május vége felé se nagyon adtam rá, csak pólót, nadrágot, nagy melegben meg csak pelusban pólóban rohangált.
A lányom 20 hónapos. Nálunk a bölcsiben azokon a gyerekeken nincs body, akik szobatiszták. De láttam egy kisfiút, akin volt body, csak nem volt alul összekapcsolva. Gondolom így nem csúszik ki, mert elég hosszú, védi a derekát azért. :) Én addig adok a lányomra, amíg nem lesz szobatiszta. Õ is kis pocakos, a sima trikó kitûrõdik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csenge még csak 80-as méretet hord, így még marad. Ráadásul a védõnõ a szobatisztaságra nevelést is csak tavaszra mondta, így ezt a telet még mindenképp bodyval tudjuk átvészelni :)
Ja, decemberben lesz 3 eves. 9. voltam
Az en lanyom nappalra mar szobatiszta es meg mindig adok ra bodyt, foleg ilyen huvos idoben. 98-ast hord. Ha begombolom, siman kigombolja maganak, fel is huzza hatul, hogy ne logjon a bilibe. Ha kesz van, akkor mar nem biztos, hogy visszagomboljuk, mert o egyedul meg nem tudja es sokszor csak megy, vegzi a dolgat es csak onnan jovok ra, hogy pisilt, hogy log a bodyja hatul:-))) En nem erzem cikinek, az egeszsege fontosabb.
Nem ciki egyáltalán, az én fiamra is adok még, és fogok is, addig biztosan még szobatiszta nem lesz, most 26 hónapos, és 110-es bodyt hord :) Szerencsére sok helyen kapok neki, fõleg tesco, auchan, babaexpó.
addig bodyt hordott míg volt pelus, 27 hós koráig :) most atlétát hord, a bugyijába gyûröm be, így nem csúszik fel
22 hónapos kora óta nem hord a fiam bodyt, akkor lett szobatiszta. Csak akadályozta volna. Sokan kinevetnek érte, de azóta a trikót behúzom a gatyójába, mert az rendesen megfogja, nem úgy, mint a nadrág, és nincs kint a dereka. Nem hiszem, hogy ciki lenne, de van idõszak, amikor már nem praktikus.
21hósom van, még bõven bodykat adok rá, igaz, õ még mindig 80-ast hord, van még méret felfelé. Én is azt tapasztalom, hogy sokan már nem adnak ilyen korban, de nekem fontos hogy ne fázzon a veséje, hasa, õ nem reklamál, derékmelegítõt ilyen kis méretben nem találtam, pedig kerestem, szóval marad. Ha ciki is, a gyerekek a bölcsiben tuti nem cikizik még ilyen korban, az meg hogy esetleg anyukák mit gondolnak...
Szerintem hidegben ráadhatod, bár ha szobatiszta, vagy most kezdi akkor nem biztos, hogy jó ötlet.Mire letolja a nacit kipatentolja, le a bugyi, addigra könnyen becsuroghat.Egyébként én is láttam már 104-es bodyt.
Hát én pl 98-as méretnél nagyobb body-val nem igen találkoztam, szóval sztem amíg az a méret jó (még ez a tél kb...). Enyém is 23 hós most.
8éves a nagy fiam és még abba alszik mindig rendelem neki mert nem kapni nincs ki a dereka éjjel én imádom!!!!!Õt sem zavarja.

Mikor alszik napközben a babátok, és mennyi idős? Ha ébren van, mennyit és hogyan foglalkozol vele?

Csupán furcsállom, hogy van olyan anyuka, aki szinte egész nap a gép el?tt ül és írogat. Vajon a gyerek addig mit csinál?

Legjobb válasz: 14 hónapos, és 2x 1-1,5 órût alszk de s du. Amikor fenn van játszunk. Nem lehet bekapcsolni mellette a gépet, mert õ is szeretné nyomogatn a gombokat, és amúgy is elhózzna onnan. Általában ha jó idõ van kint vagyunk a kertben hinta homokozó, pancsi, ha rossz idõ van bent játszunk formafelismerõ játékot, autózunk, különbözõ tárgyak neveit tanuljuk... Van egy könyv a címe Anya taníts engem. Kornak megfelelõ foglalatosságok vannak benne.

14 hónapos, és 2x 1-1, 5 órût alszk de s du. Amikor fenn van játszunk. Nem lehet bekapcsolni mellette a gépet, mert õ is szeretné nyomogatn a gombokat, és amúgy is elhózzna onnan. Általában ha jó idõ van kint vagyunk a kertben hinta homokozó, pancsi, ha rossz idõ van bent játszunk formafelismerõ játékot, autózunk, különbözõ tárgyak neveit tanuljuk... Van egy könyv a címe Anya taníts engem. Kornak megfelelõ foglalatosságok vannak benne.
Nekem 9 hónapos a kisfiam!! Délelõtt alszik 2 órát meg délután alszik 2 órát de addig megcsinálom a dolgomat ilyenkor szoktam ide ülni a gépezni addig apa vigyáz rá utána meg úgy is pancsi eszi!!! Napközbe meg mondókázunk , sétálunk , hintázunk, kutyát nézünk mert imádja majd kiugrik a kezembõl mikor meglássa!!!
12 hónapos a kisfiam, reggel 7:30-kor ébred és egész nap vele vagyok. Napközben kb. 1órát szokott aludni, sajnos. A nap végére én is elfáradok. Egyébként mit foglalkozol Te azzal, hogy más mennyit ül a gép elõtt vagy mit csinál?! Mi ez a számonkérõ hangnem! Már ne hogy magyarázkodni kelljen, hogy mennyit foglalkozom a kisfiammal.
a Mamájánál van aki most van szabin :-))))

Bolognese kutya mennyit eszik egy nap? Mennyi idős sétára van szüksége? Kell vele futni?

Szeretném hogy jól érezze magát és hogy ne csak a szobában feküdjön. Igaz nappal kint lesz, de be is jöhet ha akar. Úgy tudom nem elég az energia levezetésére ha kint van az udvaron, és szívesen vinném sétálni is. Ezzel kapcsolatban, még egy kérdés, nyakörv vagy hám való neki? Még nincs nálam, és szeretném tudni ezeket.

Legjobb válasz: Nyakörvet vegyél neki és sétáljatok minimum 1,5 órát egy nap, lehetõleg más kutyák között. Ezenfelül a kertben is játssz vele 1-1,5 órát. Vagy az még jobb, ha ezt a 2,5-3 órát mind az utcán töltitek el. :) Meg tanítgasd úgy napi 30 percet. Így boldog lesz. :) Futnod nem kell vele, de jó ha megtanítod labdázni. Hogy mennyit eszik, az a táptól függ.

Nyakörvet vegyél neki és sétáljatok minimum 1, 5 órát egy nap, lehetõleg más kutyák között. Ezenfelül a kertben is játssz vele 1-1, 5 órát. Vagy az még jobb, ha ezt a 2, 5-3 órát mind az utcán töltitek el. :) Meg tanítgasd úgy napi 30 percet. Így boldog lesz. :) Futnod nem kell vele, de jó ha megtanítod labdázni. Hogy mennyit eszik, az a táptól függ.
kölyök vagy felnõtt kutya lesz? Ha kölyök akkor 3. oltás után 1-2 héttel már lehet vinni sétálni de 15-20 percnél ne legyen több, mert a kiskutyáknak nem szabad sokat egyhúzamba mennijük az ízületek miatt! Aztán idõvel mindig mehettek többet :) mivel kertesházban laktok kint lehet egésznap játszhatsz vele az õ tempójában szóval nem szabad ráerõltetni semmi mozgást! Ha csak 2x fut a labda után aztán elfekszik akkor hagyd pihenni nyilván neki ennyi is elég volt :) Amikor már az összes oltása meg van akkor lehet a többi kutyához oda engedni. Szóval 3.oltás után lehet sétálni vele, de kutyával ne nagyon érintkezzen max azzal amelyikrõl tudod, hogy oltva van és rendszeresen féreghajtva! 4.oltás után már bármelyik kutyához oda engedheted, fontos a szocializáció! Ha felnõtt lesz a kutyus akkor gondolom oltásai meglesznek és már viheted is sétálni 1-1, 5 óra elég a bichonoknak általában.Kutyák közé is vidd rendszeresen. nyakörvet javaslom! Mi már a 3 hónapos havanese-re is nyakörvet tettünk, nem szabad rángatni és nem lesz semmi baja! Jó kutyázást! ha van kérdésed írhatsz privit
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Már van 3 oltása most lesz a negyedik.
A kérdező hozzászólása: Ja és 5 hónapos.

Két gyermekesek! Mennyi a havi bevételetek? Mennyi idősek a gyerekek? Hiteletek van? Saját lakás vagy albérlet?

Tudtok félretenni? Elégedettek vagytok?

Legjobb válasz: 5,5 hónapos és 2,5 éves, albérlet, nincs hitel, gyessel, csp-al,mindennel együtt kb 170-200ezer a bevétel.Félretenni sajna nem tudunk egyenlõre, mindig van valami nagyobb kiadás. Alapvetõen elégedett vagyok,oké nem járunk tengerpartra és megnézem mit veszek mennyért, de boldog vagyok mert 2 egészséges,okos gyerekem van és egy szeretõ férjem. Amúgy hála Istennek párom munkájában van feljebb lépési lehetõség, szóval lépünk elõre hamarosan remélem:)

5, 5 hónapos és 2, 5 éves, albérlet, nincs hitel, gyessel, csp-al, mindennel együtt kb 170-200ezer a bevétel.Félretenni sajna nem tudunk egyenlõre, mindig van valami nagyobb kiadás. Alapvetõen elégedett vagyok, oké nem járunk tengerpartra és megnézem mit veszek mennyért, de boldog vagyok mert 2 egészséges, okos gyerekem van és egy szeretõ férjem. Amúgy hála Istennek párom munkájában van feljebb lépési lehetõség, szóval lépünk elõre hamarosan remélem:)
Ezek mindig olyan kérdések, hogy szerintem nem fogsz elörébb jutni a válaszokkal, mert annyira más mindenki. Leírom a mi esetünket. havi bevétel közel 1M Ft. 10 hós, 3 éves Hitel nincsen Albérletben lakunk Tudunk félre tenni Ès nagyon elégedettek vagyunk.
220-240e a bevétel 2 éves és 1 hetes gyermekünk van 15.000ft hitelünk van 2 évig még Albérletben élünk Nyáron tudok egy kicsit félretenni, mert kevesebb a rezsi Teljesen nem vagyok elégedett, de azért jól megvagyunk
2 és 4 éves gyerekek. Albérlet 6o.ooo ft (+rezsi), diákhitel 10.ooo ft, Áruhitel 8.ooo ft Bevétel összesen: 270.ooo ft. Félretenni nem tudunk, elégedett sem vagyok ennyivel.
5 éves és 1 éves gyed+csp 150, férjem fizetése 450, ep-kártyára 20, kajajegy 8. Van kamatmentes dolgozói kölcsönünk az én munkahelyemrõl, ez havi 55. Más hitelünk nincs. Saját (vagyis ugye hiteles) házban élünk. Tudunk félretenni. Igen, elégedettek vagyunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!