Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős vagyok (334 db)

Lányok, szerintetek mennyi idős vagyok? Továbbá mennyi pontot adtok a külsőmre 1 és 10 közt? Külön arcra és testre. Illetve sokat kellene-e még fogynom, és izmosodnom? 180 cm magas vagyok és most 82, 5 kg. Már 25 kg-ot leadtam.

Ide is felraktam, már alapban fotókkal. Ugyanis kaptam egy-két privát üzenetet, és soha nem bírtam kiemelni, közben meg elsüllyedt a kérdés.

Legjobb válasz: Szerintem 30 körül lehetsz.. A külsod teljesen átlagos 10/5 minden egybe véve. Rád nézek, de a tekintetem megy is tovább, nem fog meg benned semmi.

A kérdező hozzászólása: Valóban 36 éves vagyok. Ezt viszont a többiek nem tudták, mivel itt le van tiltva a névkijelzés. Tehát általában 7, 5 évvel kevesebbre tippeltek.
:D Még az iróniát sem érted. Figyelj! Nincs ízlésed, borzalmasan öltözködsz. Ha jót akarsz magadnak azt az öltönyt is sürgõsen kihajítod. Mint valami rossz, lepukkant biztosítási ügynök. A macsó pózolás sem áll jól.
A kérdező hozzászólása: A kérdés amire válaszoltam:) : Ki készíti ezeket a jó minõségû fotókat?
A kérdező hozzászólása: És, hogy a kérdésre is válaszoljak itt is: Én csináltam a fotókat, elég profi vagyok. 10-es sorozatokat szoktam készíteni álványon, önkioldóval. Aztán a vörös szemeket leveszem, mert a Canon gép nem mindig teszi meg automatán. Majd Crop-olom ACDSee-vel, és feltöltöm a képeket.
A kérdező hozzászólása: Igen, a régi e-mail címemmel is van egy, véletlenül azzal léptem be.
Dupla regisztráció? 0_0
Köszönöm a pozitív kritikát! Bizonytalan nem vagyok, csak kíváncsi vagyok a lányok véleményére, hogy mi a jobb frizura, öltözet nekem, meg hogy mennyit erõsítsek... Egyébként a Facebookra is feltöltöm a fotókat, azért is csinálom (igen a boxereseket is). 3 éve nem volt barátnõm. Közben elhunyt édesanyám. Édesapám már gyerekkorom óta, 21 éve nem él. A vállalkozásom is csõdbe ment. Úgyhogy nem éltem meg jó idõszakot.
Sajnálom, hogy a környezetedtõl várod a visszaigazolást és ilyen nagyon...mert elpazarolod vele az energiáidat és másnak adod át az ítélezés jogát magad felett. Soha nem lehet elég jó mindenkinek, mert mindenkinek más az ízlése...ezért képtelenség, hogy mindenkinek elég izmos, elég jó alakú, elég helyes, elég jó frizurájú legyél..Fiatal vagy, helyes, rendben vagy. Ne bizonytalankodj. A fotózás és GYK helyett irány valamerre és ismerkedj! Élvezd az életet, az ízeket, a sportot, a testedet! Sok boldogságot hozzá :-) Mióta nincsen barátnõd és miért vagy bizonytalan magadban?
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szia, Sokkal jobban áll a rövidebb haj! De tényleg nem kell ennyi hasonló képet feltenni. :) Nagyon jóll álan neked az elegáns öltözködés, egy jó ing, zakóval, tök jó lenne. :)
Hát ez szerintem tök gáz, bocs..
Hogy te mennyire beteg vagy!
A kérdező hozzászólása: Így szoktam mászkálni:)
Te az utcán is félmeztelenül feszítesz?
Szerintem ahogy vesztetted el a súlyodat, úgy nõtt az egód, nem? Az elején még egész szimpi voltál, de könyörgöm, minek ennyi fotó??? A ruhákat meg tényleg cseréld le, nem állnak jól, az öltöny, az ing nagyon jól állna, de más fazon, nem ez az idejétmúlt, régi szabású. Ahogy már írtam, nem kell sok pénz a jó ruhákhoz, nyugodtam menj el turikba, zseniális cuccokat lehet kifogni.
A kérdező hozzászólása: ":D Még az iróniát sem érted." Nem irónia volt, hogy profik a képek. Nagyon is komolyan gondolta a leányzó. Én is azt hittem eredetileg, hogy irónia. Sõt még sokkal rosszabb, mivel azt kérdezte, hogy az Édesanyám -akirõl elõtte írtam, hogy nemrég elvesztettem- készíti-e ezeket a jó képeket. Mint, kiderült nem olvasta a hozzászólást. Súlyos vita alakult ki itt, és végül hat kérdést törölt a moderátor (ebbõl az elsõt én kértem). Ezúton is bocsánatot kérek a lánytól (õ is bocsánatot kért), ne vegye egyáltalán magára amit írtam. Most már nyugodjon meg õ is, mert látom még az elõbb is írt egy hozzászólást, amit azonnal törölt is a moderátor a tartalma miatt. És még egyszer köszönöm, hogy megdicsérte a képeket.
"Szerintem ahogy vesztetted el a súlyodat, úgy nõtt az egód, nem?" Azok után amiken átmentem (ahogy írtam): elhagyott a barátnõm 3 éve, csõdbe mentem, és ha ez nem lenne "elég" elvesztettem az Édesanyámat tavaly márciusban, majd egy antidepresszánstól 25 kg-ot híztam pár hónap alatt, az önbizalmam 0 volt. Szerintem ezek után erõsen pozitívumként értékelhetõ, hogy sokat nõt az önbizalmam. "Az elején még egész szimpi voltál, de könyörgöm, minek ennyi fotó???" "Elnézést", a fotózás a mániám, azért van ennyi kép. De szerintem még mindig ezerszer jobb, mintha mobillal készült, f*s minõségû, meg tükörbõl fotózott képeket raktam volna fel magamról. És még olyat is láttam, aki a telefon kijelzõjét nézte fotózás közben.
Ne fáradj, már elárultad, amikor privátot küldtél és a nickedben benne volt a születési éved! 35-36
A kérdező hozzászólása: Szakáll és borosta témában ellenkezõ válaszokat kaptam:) Idáig maximum 25-tõl 35 éves korúig tippeltek, átlagban 28, 5 év jött ki. Azt hiszem már ideje lesz megadni, de estig még várok vele. Köszönöm a pozitív visszajelzéseket! Kedvesek vagytok!
Utolsó vagyok, a negyedik oldalon lévõ képeket nem is láttam, ott tökéletes a hajad! Egyébként én nem mondanálak többnek 25-nél.
Szia! Végignéztem az összes képedet, kivétel nélkül mind borzalmas, de te nem nézel ki rosszul, sõt! Nem használod ki a lehetõségeidet, sõt, rontasz is rajtuk, de ezen bármikor változtathatsz, holnap, ma éjjel, de akár most azonnal is, és ez lenne a legjobb! Engem nagymamáink férjeire emlékeztetsz, fiatal korukból, a fekete fehér fényképekrõl. A hajadat én levágnám, de nem teljesen rövidre és hátra zselézném, olyan elegáns fazonra és elegánsan öltözködnék, kérlek a szõrt ne hagyd meg az arcodon! Szerintem nagyon jól is kinézhetnél, az adottságid megvannak!
nekem is az ugrott be, hogy színész fejed van:D szerintem a borosta/szakáll kéne. úgy jobban néztél ki. nem kell minden tanácsot megfogadni, egy pasi igenis kegyen szõrös :) olyan 30 körüli lehetsz. nem az a tipikus jópasi vagy, de nálam egy esélyt szerintem kapnál. 10/7 L18
A kérdező hozzászólása: "nem jó hozzá a barna cipõ. Fekete jobb lenne, nekem nincs bajom a fekete cipõkkel." Nekem inkább a kék ing nem megy a barna cipõhöz. Nõibõl nekem sincs bajom velük, de azt nem hordanék:)
A kérdező hozzászólása: "A kord nadrág viszont nem túl elegáns, és a zakóhoz nem megy. Nincs vele bajom amúgy." Csak a zakót akartam megmutatni.
Amit linkeltél, ruha az tényleg szép, de szerintem nem jó hozzá a barna cipõ. Fekete jobb lenne, nekem nincs bajom a fekete cipõkkel.
Szia, A H&M ruháit nagyon szeretem, sokat vásárolok onnan, ha férfi lennék, akkor is sok ruhám lenne onnan, az tuti. :) Ezt nézd meg, ez az új kollekció, hát van egy-két érdekes darab, de az ingek, zakók nagyon jók. http://hestyle.blog.hu/2013/08/12/itt_a_h_m_oszi_kollekcioja.. A kord nadrág viszont nem túl elegáns, és a zakóhoz nem megy. Nincs vele bajom amúgy.
A kérdező hozzászólása: ":D Még az iróniát sem érted. Figyelj! Nincs ízlésed, borzalmasan öltözködsz. Ha jót akarsz magadnak azt az öltönyt is sürgõsen kihajítod. Mint valami rossz, lepukkant biztosítási ügynök. A macsó pózolás sem áll jól." Szerintem te sürgõsen fordulj orvoshoz!
Nyilván Zegnát akkor veszek, ha sok pénzem lesz újra. Bár csak alkalmanként hordanám. Ehhez mit szólsz?: http://www.amazon.co.uk/Zegna-Cloth-Regular-Piece-Check/dp/B.. A cipõ is tetszik, mert mindig barna bõrcipõt hordok. A fekete olyan nekem, mintha valami munkás vagy kéményseprõ cipõje lenne.
A kérdező hozzászólása: "És részvétem egyébként." Köszönöm! "a nadrág nem jó" Az egy fekete Red Star kordfarmer, az volt éppen rajtam. "De mondom, szerintem nem a márka a fontos, turiban nagyon jó ingeket lehet kifogni." Turival nem fogok találkozni, mert év végéig kiköltözöm én is Angliába (ahogy a másik bátyám is). H&M-rõl mit gondolsz?
Szia, Én javasoltam az elegáns öltözködést, és én írtam, hogy nõtt az egód. :) Ami tényleg érthetõ valamennyire, mert tényleg értékelendõ ez a sok fogyás és változás. És részvétem egyébként. Ez az utóbbi zakó tényleg jobb és jobban is áll. De a nadrág nem jó, és ne húzd ennyire fel. A sportos öltözködést szerintem felejtsd el, ezek egyáltalán nem férfiasak szerintem, Fila, stb. persze sportoláshoz oké, de nem utcára. Nem kell se Hugo Boss, se Ermenegildo Zegna ruhákra költeni, ezek árának töredékébõl is nagyon jó ruhákat lehetne venni, ha már ragaszkodsz a márkához, akkor pl. a Zarában, tessék: http://hestyle.blog.hu/2013/08/26/itt_a_zara_oszi_kollekcioja De mondom, szerintem nem a márka a fontos, turiban nagyon jó ingeket lehet kifogni.
29 év az átlagolt tipp idáig.
A kérdező hozzászólása: Még várok vele, hátha lesz még hozzászóló.
Vegyél egy szûkebb szabású sötétkék farmert, valami vidámabb pólót (legalábbis ne ilyen fakó sárgát). Lehet csíkos, vagy sima, de élénkebb színe legyen. Ne tett keresztbe a karod, állat le, mosolyogj és sokkal jobb lesz az összehatás. :) Most így ezen a képen nagyon szürke vagy. Sokat változtál, az alakod nagyszerû, az arcod is kedves lenne, csak mosolyogj! És mint írtam, megfelelõ méretû és élénkebb színû ruha, amiben a kisugárzásod is sokkal jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: "Nekem se, ugyanis ez inkább "pofapamacs"." Tudtam, hogy ezt fogod írni:) A körszakáll sajnos nem megy, mert nincs annyi arcszõrzetem. A második és harmadik fotón látszódik, hogy nem ér körbe kétoldalt. "A ruhád ugyanaz, amit régen hordtál, igaz? Óriási rád." Igen, pontosabban azok közül a farmerok közül való amiket, akkor vettem, amikor 4 hónap alatt elhíztam egy "gyógyszertõl". Ez ráadásul egy bõszárú változat. Még nem volt kedvem visszaváltani a régi nadrágjaimra:)
"ilyen arcszõrzettel is van fotóm, de nekem nem tetszett" Nekem se, ugyanis ez inkább "pofapamacs". Amire én gondoltam: a bajusz és az állon lévõ szakáll (mindkettõ rövidre nyírva) kétoldalt egy-egy függõleges vonallal kapcsolódik össze. A ruhás képrõl: állat le! Ugyanis így egyrészrõl olyan, mintha épp nem ebben a világban lennél (elmerülsz a gondolataidban). A keresztbe tett kar is megközelíthetetlenséget sugároz. Másrészt nagyon beképzeltnek tûnsz a felcsapott álltól. A ruhád ugyanaz, amit régen hordtál, igaz? Óriási rád. Így elég (erõsen fogalmazva) igénytelennek hat. Véletlenül se ilyesmiben ismerkedj, mert nagyban rontja az összképet.
7-es vagyok: Arra nem gondoltál, hogy a hajad kicsit hátra zselézd, ne lógjon ennyire az arcodba, szerintem jobb lenne.
Nem teljesen, csak rosszul hangsúlyoztam. A göndörséggel nekem sincs gondom, csak rövidebb formában jobban tetszene rajtad. Mondjuk egységes választ butaság lenne várnod, hisz mindenkinek más tetszik.
A kérdező hozzászólása: Ez és ez elég ellentétes:) : "viszont a hajad az imádnivaló, nagyon szeretem a göndör hajat" "A göndör hosszabb haj szerintem nem áll jól"
Nekem azon a képen vagy a legszimpatikusabb, amelyiken Kate Moss-sal vagy. A többi képen nem tetszik sem az arcod, sem a tested. A régebbi képre adok 10/8-at, az újabbakra viszont csak 10/5 jár. Csak az összhatást néztem, testet és arcot egyben.
Az biztos, hogy jó sokat változtál, elõnyõdre. Az alakoddal semmi probléma, sõt. Nem is kell már semmit tenni, maximum szálkásítani és vigyázni, hogy ne hízz vissza. Az arcod? Nem vagy az a tipikus jóképû, viszont a hajad az imádnivaló, nagyon szeretem a göndör hajat. Lehet hogy egy kis borosta jól állna. Egy kis mosolygás nem ártana :) Szerintem 28-30 körül lehetsz.
22N (lemaradt)
25-28 évesnek tippelnélek. A testeddel semmi gond nincs. Fogynod szerintem egyáltalán nem kell, izmosodnod se különösebben, maximum szinten tartani. Esetleg szálkásítani, de szerintem tényleg jól nézel ki alakra. Pontozni nem szeretek, fõleg nem testre, mert sokféle bejön. Az arcod viszont egyáltalán nem tetszik, de hát ez ízlések és pofonok.
Köszi!
Olyan színésznek való fejed van. Amúgy kb. 25 lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, hogy a korotokat légyszi adjátok meg. Gondolom egy ilyen test jobban bejönne neked: http://3.bp.blogspot.com/-GuuFdfSHgFw/TjmKJVZaXrI/AAAAAAAAA1.. Ehhez mondjuk sok dopping kell (konkrétan növekedési hormont használ).
A kérdező hozzászólása: "ne lógjon ennyire az arcodba, szerintem jobb lenne." Ennek most elég prózai oka van. A sok mozarellától, amit a fehérje miatt ettem, tele lettem pattanásokkal, és így eltakarja azokat a hajam:)
A kérdező hozzászólása: "Ne tett keresztbe a karod" Így jobban látszódnak az alkar izmai:)
Ha már ilyen sok képet felraktál, nincs egy olyan, amin mosolyogsz? :) Jól állna a borosta szerintem, kár hogy nincs annyi szõrzeted... A ruhatárad, ahogy van rá módod, azonnal cseréld le, ha már ilyen jó alakod lett, ne rejtsd el a bõ ruhák alá! Ingeket, színes pólókat, vászongatyákat, sötétkék farmert javaslok.
Szerintem 10-15 kg izom már nagyon sok lenne... Tök jó vagy így, csak tartsd szinten magad. A korodat azért elárulhatnád! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondoltam, hogy 10-15 kg izmot fel kellene még építenem, hogy jó formában legyek.
Most nem azért, de attól, hogy van, aki izmosabb, mint Te, nekem még ugyanúgy túl izmos vagy. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy nem tetszik a göndör a haj, erre mutatnál egy göndörebb hajú pasit. A lényegen nem változtat, nyilván ez az izom pláne túl sok..
A kérdező hozzászólása: "az én ízlésemnek talán sok is kissé az izom" Szokták mondani, hogy a nõk nem szeretik a nagyon izmos pasikat, a válaszok alapján úgy tûnik ez igaz. Ha rajtam sok van, akkor Colemanhez (8-szoros Mr. Olympia, 178 cm magas, a versenysúlya: 132 kg, felkészülési idõben: 150 kg-os), mit szóltok?: http://www.bodysport.hu/files/GP10.jpg
A kérdező hozzászólása: Ja és igen, nem élõben, csak a Madame Tussauds-ban.
A kérdező hozzászólása: "Am nekem mentálisan nem tûnsz a legstabilabbnak, bocs!" Ezt, mire érted?
A kérdező hozzászólása: 10/2 Idõpont ma 17:32 "Hosszú válasz volt" Test vagy arc? Hány éves vagy? Gondolom te topmodell vagy, és Brad Pitt-re is max 6 pontot adnál. Abból is kettõt csak azért, mert szupersztár.
Hát nem tudom, a ruhatárad sürgõsen cseréld le, mert tényleg látszik, hogy lógnak rajtad a cuccok és ez nem túl igényes. Izmosodnod, fogynod szerintem már nem kell, sõt, az én ízlésemnek talán sok is kissé az izom.. Nekem bocsi, de elég unszimpi, hogy minden képen így feszítesz. Ezeket leszámítva nincs veled komolyabb gond, de nincs benned semmi olyan sem, ami megfogna.
Úgy érted, Kate Moss viaszszobrának társaságában, igaz? Am az új képeken sokkal fiatalabbnak nézel ki, mint a 3 évvel ezelõttin, jobban áll ez a haj meg a szakáll hiánya. A tested szerintem átlagos, de szép eredmény, ha azt nézzük, milyen volt, úgyhogy én 10/7-et adnék rá. Az arcod 10/6.8. Am nekem mentálisan nem tûnsz a legstabilabbnak, bocs!
10/2
Köszi! Oké, értem, miért nem mutattad a homlokod :) Jól áll, úgyhogy tessék csak bátran mosolyogni! Jó lenne ha tudnál igányesebb ruhákat is hordani, hidd el, az még vonzóbbá tenne, az igényes ruházat nem a pénzen múlik! Amúgy a kicsit rövidebb haj jobban állna szerintem!
"Így jobban látszódnak az alkar izmai:) " Ha-ha! Kevesebb nõt érdekel, mint gondolnád! ;)
Szerintem 30 körül lehetsz.. A külsod teljesen átlagos 10/5 minden egybe véve. Rád nézek, de a tekintetem megy is tovább, nem fog meg benned semmi.

Mennyi idős vagy te és mennyi a párod?

Az átlagos korkülömbségre lennék kiváncsi. Továbbá az is feltűnt, hogy gyakorlatilag mindig a fiú az idősebb egy kapcsolatban, szerintetek miért van ez?

Legjobb válasz: Én 18,párom meg majd megmondja,ha megtalálom

Én 18, párom meg majd megmondja, ha megtalálom
#9 remélem boldog vagy mellette és kielégítõ a szexuális életetek
Mert a fiúk éretlenebbek, úgyhogy jobb ha õk az idõsebbek egy kapcsolatban. Köztem és az exeim között 2 illetve 6 év korkülönbség volt.
18, párom pedig képzeletbeli és kortalan :D
én: 19 párom: null vagy nem objektum
18/F párom: 404 NOT FOUND
akinek nincs barátja/barátnõje minek válaszol?? úristen... 19/L vagyok, barátom 20/F (lassan 21)
Én: 20 Barátom: 19
Én: 25 Párom:27
22/N vagyok, a párom 37 (pasi természetesen :D )
Én 22 leszek, barátom 25.
16L 21 a barátom.
eddig két komolyabbnak mondható kapcsolatom volt/van elsõnél 17 voltam, a barátom 19 most én vagyok 19 a párom pedig 26 lesz :)
Párom 26 F én 27 N.
Én 16/F Párom: 17/L
igen, boldog vagyok és minden téren kielégítõ a kapcsolatunk :)
19F vagyok. 3 hónapja szakítottam a 17 éves barátnõmmel, és most egy 21 éves lánnyal járok.
A kérdező hozzászólása: exekrõl is írhattok (az akkori korokat számítva persze):)
17 de most nincs párom:D Igen, mert minden fiú úgy választ magának párt, hogy ne legyen idõsebb nála.:D Amúgy ez már ösztön szerû
21N 27F
26
21
19 vagyok. 20 leszek 8 hónap és 29 nap múlva:)
23 vagyok.
13 leszek 3 nap múlva xD
utolsó válaszoló:elõre is boldog szülinapot! 14/L vok:) ))
13
én 18.
30 Ebbõl hogy akarod kideríteni, hogy mennyi az átlagéletkor? A toplistán több mint 20 ezer felhasználó szerepel, ha ebbõl válaszol ere a kérdésre akár 60 ember, akkor is nagyon messze vagy az átlagtól. Másrészt ezt már kérdezték itt többször. A gyakorikérdések.hu nem arra vonatkozik, hogy ugyanazt a kérdést gyakran kell feltenni.
15
kis hijján 16
23
48
25/L
52
35
41:)
Lekörözve a rangidöst..40:)
Na kérdezõ, sikerült kiderítened amit akartál?
10 xD :D
15 de haladok a 16 felé
41
16
33
14
24leszek decemberbe..
Ma lettem 14 éves:D
16
15
14
23
A kérdező hozzászólása: 03.19 15:27-nek igen, arra voltam kíváncsi, hogy mennyi fiatal (18-20 alatti) van köztünk. Mert némely kérdés és néha válasz arra enged következtetni, hogy még fiatal az illetõ. Más a gondolkodásmódja pl. 16 évesen, mint nekem 24 évesen, de ez így van rendjén. És örömmel látom, hogy a nálam idõsebb korosztály is írogat ide.(40-50 éves)
24 vagyok de eddig lattam 11-57 evig es egy 110 evest =))
19 :) de tobbnek erzem magam :) )
110 :D
39
29
Én 18. Kerek 3 hónap múlva leszek 19:) ))
Én 34!(most már én vagyok a rangidõs:)
29 éves és 7 hónapos.:) Eddig felkerekítettem, de már nem vagyok hajlandó. Elég lesz augusztustól 30at mondani...
21
13 éves vagyok
31
21
14
Rangidõs vagyok eddig (32).
24 vagyok, a barátom is szokott ide írni, õ 16 :)
A kérdező hozzászólása: nekem nem dobta ki a kérdést, de belinkelhetnéd. Igen, tulajdonképpen csak az erre a kérdésre válaszolók átlagételkorát tudom majd meg:) de talán az is valami. Majd, ha még gyûlik pár válasz, leírom, hogy mire vagyok még kíváncsi. De nem akarom befolyásolni a kísérletet :)
22
17/F
32 leszek 2het mulva :D
31
23 vagyok
57
15 mindjart:)
11
Ajaj, én már nagyon öreg vagyok....40 :) )
14..:)
19
14 DE HAMAROSAN 15
27
46
A kérdező hozzászólása: hogy a kérdezõt is tudjátok: 24

Másnak is minden eldobál a gyereke ami a kezébe kerül, és ha igen mennyi idős vagy mikor múlt el ez nála?

Aggódom hogy ez nem normális a fiamnál, már elég régóta csinálja ezt. Szándékosan nem írom mennyi id?s most.

Legjobb válasz: Kisfiam 2 éves múlt, de sosem volt nála jellemzõ a dobálás. Még 1 éves kora elõtt és környékén elhajigált néha ezt-azt, de hamar abbahagyta. 1 évesen már tudott labdát dobni, így az kielégítette az efajta vágyait. Viszont a keresztfiam 2 éves szintén, de olyan szinten hajigál mindent, hogy szerintem az már nem normális. Ami nem kell, vagy nem tetszik eldobja, tekintet nélkül arra, hogy mekkora az a tárgy és kit fog eltalálni vele. De rajta sajnos más fura dolgokat is észreveszek: nem tart szemkontaktust, nem felel olyan egyszerû kérdésekre sem, hogy szomjas-e. Ha felajánlunk neki két különbözõ játékot, hogy melyikkel szeretne játszani, olyan mintha a kérdést sem értené. Csak vigyorogva nézi a játékokat (nem a kérdezõt!), majd továbbáll. Vagy az ilyesmi normális 2 évesen? Mert lehet, hogy csak én gondolom rosszul, de az én fiam nem ilyen. Egyébként mosolygós kisfiú a keresztfiam.

Kisfiam 2 éves múlt, de sosem volt nála jellemzõ a dobálás. Még 1 éves kora elõtt és környékén elhajigált néha ezt-azt, de hamar abbahagyta. 1 évesen már tudott labdát dobni, így az kielégítette az efajta vágyait. Viszont a keresztfiam 2 éves szintén, de olyan szinten hajigál mindent, hogy szerintem az már nem normális. Ami nem kell, vagy nem tetszik eldobja, tekintet nélkül arra, hogy mekkora az a tárgy és kit fog eltalálni vele. De rajta sajnos más fura dolgokat is észreveszek: nem tart szemkontaktust, nem felel olyan egyszerû kérdésekre sem, hogy szomjas-e. Ha felajánlunk neki két különbözõ játékot, hogy melyikkel szeretne játszani, olyan mintha a kérdést sem értené. Csak vigyorogva nézi a játékokat (nem a kérdezõt!), majd továbbáll. Vagy az ilyesmi normális 2 évesen? Mert lehet, hogy csak én gondolom rosszul, de az én fiam nem ilyen. Egyébként mosolygós kisfiú a keresztfiam.
A kérdező hozzászólása: Nem szerintem se oké és a dobálózás is autisztikus tünet meg ez amit a kisfiúról írsz hogy nem érti kér e vizet meg nem tartja a kontaktust....ettõl félek én is bár nálunk ilyesmi nincs,

Velem van baj vagy más is volt így, hogy sokszor zavarta a kérdések az emberektől, hogy mikor lesz meg a baba, fiú vagy lány, mennyi idős vagyok stb?

Olyan emberek is akikkel ezel?tt nem beszéltem,olyan is akivel alig.Ezért olyan jó lenne néha láthatatlannak lenni. Lehet érzékenyebb vagyok, de mindig vártam ,hogy terhes legyek nagy legyen a hasam és engem is nézzenek meg úgy ahogy én a többi kismamát. De mióta látszódik a pocakom azóta nem szeretem ha néznek,hogy kérdez?sködnek és mások el?tt nem is t?nök olyannak ,mint aki a fellegekben jár ,mert állapotos. De amúgy tényleg nem érzem úgy magam, pedig mindig úgy gondoltam ,hogy életem legszebb id?szaka lesz ,mindig beszélni fogok hozzá és simogatom, de ez nem így van. Igazából sokszor el is feledkezem róla ,mintha még nem tudatosult volna bennem ,hogy gyermekem lesz.

Legjobb válasz: Engem csak az utólsó hetekben szokott zavarni, hogy mindenki azt kérdezi: jééé, te még egyben vagy??? Attól meg végképp falnak megyek, amikor hozzáteszik, hogy: nahát, pedig mekkora pocakod van! Harmadik babót várom, már a finisben vagyunk, de az elõzõ kettõnél is az utólsó 1-2 hétben már a telefont se voltam hajlandó fölvenni, hogy hagyjanak már békén. A hormonok miatt van, gondolom... Mondjuk 21 hetesen nem volt ilyen gondom, de hát nem vagyunk egyformák.

Engem csak az utólsó hetekben szokott zavarni, hogy mindenki azt kérdezi: jééé, te még egyben vagy??? Attól meg végképp falnak megyek, amikor hozzáteszik, hogy: nahát, pedig mekkora pocakod van! Harmadik babót várom, már a finisben vagyunk, de az elõzõ kettõnél is az utólsó 1-2 hétben már a telefont se voltam hajlandó fölvenni, hogy hagyjanak már békén. A hormonok miatt van, gondolom... Mondjuk 21 hetesen nem volt ilyen gondom, de hát nem vagyunk egyformák.
Szia! Engem az zavar, hogy tapizzák. :) De tényleg, boldog boldogtalan akar egy tapintást, vagy egy simit, és az õrületbe kergetnek vele. Legszívesebben letörném a kezüket. Meg én olyan helyen élek, ahol kevés a fehér ember, és alapból megnéznek, most meg, hogy látszódik a terhespocak, most még jobban megnéznek, és ÁÁÁÁ!!!! A szomszédaink nekünk is kérdezik, hogy fiú-e vagy lány, de engem az idegesít, hogy õk akarják megmondani, hogyan kell élnem terhesen, ezt egyem, azt ne egyem, ne tartsak kutyát, ne számítógépezzek, egyek halat, így aludjak, úgy menjek, stb stb. Csomó hülyeség és már mosolyogni se tudok rajta, mert zavar, hogy mennyire ostobák. Szóval nyugi, nem vagy egyedül! :) Rólam se rí le, hogy milyen iszonyú boldog vagyok, mert kb ugyanúgy vagyok, mint eddig, és anyukám pl a falra tud mászatni azzal, hogy "nem vagy boldog?" közben meg de, csak nem mutatom ki annyira. Na mindegy, ez van, gondold azt, hogy ez a saját kis világod, amit õk nem értenek és te okosabb vagy, mint õk, mert te érzed, hogy mi van és egyszerûen tojd le magasról, hogy ha nem tûnsz boldognak, mert a szíved mélyén az vagy, csak nem tör fel a felszínre (ez sokkal jobb, mint azok a kismamák, akik kb csak errõl tudnak dumálni, és próbálsz velük valami másról dumálni, akkor valamirõl úgy is eszükbe jut saját maguk és kezdõdik minden elölrõl...) Kitartás! 15 h km
A kérdező hozzászólása: Igen ez a tapizás a másik. Nem sokan teszik még meg, de tényleg meg se kérdezik. És eddig is utáltam ha nem közeli szerettem és hozzámér. Most meg fõleg. A másik, hogy mindenki azzal jön , hogy biztos kislány lány. Anyum meg az örületbe is kerget ezzel, mert tesóméknak 1 fiuk van a másik most fog megszületni. Így gondolom már nagyon akar lány unokát. De nekünk meg teljesen mindegy. Ezen felül, meg már a második gyerekrõl beszél, pedig még meg sem szültem és meg is mondtam, hogy nem lesz több. Nem szeretnénk, mert tudjuk , hogy anyagilag mit engedhetünk meg most és késõbb is. Nem gondoltam , hogy így fogok reagálni dolgokra és , hogy így élem meg ezt az idõt.
Engem mostanság az zavar, hogy sokan mondják, hogy kicsi a hasam, meg, hogy miért nem akarjuk tudni a babák nevét. 29 h ikres km
vard csak amig megszulod :D en szamoltam, egy nap 22-en (!!) allitottak meg, hogy jajdeszepbabamennyiidos :) engem nem zavar, legalabb mosolyognak picit, ugyis legtobb ember zombi, ha ennyiben maradnak, hogy megtudjak, mosolyognak, es mennek tovabb, akkor miert ne. amikor terhes voltam, egyedul voltam a 2.5 evesemmel, csak ra fokuszaltam, igy nyilvan nem is beszeltem massal, bar jo lett volna neha, mert ejjelnappal csak a fiam, kicsit sok volt neha. egyebkent nyugi, nem kell megvalni az eletedtol csak mert terhes vagy, neha ugyis jelzi, hogy igenye van ra, a pocakban is, meg majd ha kint lesz akkor is, nem kell szelsosegekbe esni soha :) konnyu szulest neked
Szia! Érdekes, mert én is így vagyok ezzel. Nagyon büszke vagyok a már nagy pocakomra, de még mindig nem vagyok hozzászokva, hogy megbámulnak az utcán, mert ugye mi mások vagyunk, mint a többi ember, aki nem terhes :) . Tõlem is minden ismerõs, aki elõször lát terhesen, meglepõdik, hogy babát várok, és rögtön kérdezõsködnek, de ez szerintem normális, nyilván kíváncsiak. 30hkm
Szia!!!Nincs veled semmi gond!!!én most 15hetes vagyok elég vékony alkatú de nagyon hamar látszódott már a pocakom, mindenki elõször is a hasamnak köszön és utána néz a szemembe (ha néz)....Meg a védõnõm és a dokim szerint is nagyob az ilyenkor megszokottnál!!Szokták simogatni én akkor mondani szoktam h nem kutya vagyok :D mindig ki akadnak hogy miért nem tudjuk hogy ki lakik odabenn....meg miért nem hízok tán nem eszek??ettõl a plafonon vagyok!!Nagyon sokat eszek eddig 2kg jött fel de jó az anyagcserém!!!Az idõsebb asszonyok már látják meg Õk tudják hogy lányom lesz én mondani szoktam hogy biztos mikor készült ott voltak õk is!!!Ilyenek és még sorolhatnám miket kel hallgatgnom....Úgy hogy nyugi legyen magaddal és Babókáddal tötõdj és a többit .... le :D További szép terhességet!! :D :)

Ha kedden leszek 29 hetes, akkor mennyi idős vagyok? 06. 03-án mensiztem utoljára

Legjobb válasz: Mintha a kérdésben lenne a válasz, de ha 06.03.-án jött meg utoljára , onnantól tudod kiszámolni és mindig annyi hetes vagy amelyiket már betöltötted, nem amelyik héten vagy éppen. Így számold ki, mert most nincs kéznél naptáram.

Mintha a kérdésben lenne a válasz, de ha 06.03.-án jött meg utoljára , onnantól tudod kiszámolni és mindig annyi hetes vagy amelyiket már betöltötted, nem amelyik héten vagy éppen. Így számold ki, mert most nincs kéznél naptáram.
A kérdező hozzászólása: rosszul kérdeztem? hány hónapos? hányadik trimeszter?
7 hónapos vagy. Ez már a 3. trimeszter.
Én is pont ettõl a naptól számolom. Március 10-re vagyunk kiírva. :) )

Tisztelt Doktor Úr! Többször voltam már orvosnál a panaszaimmal, de mindig ugyan az a vége mennyi idös vagyok, és irnak fel gyulladásgátlot és ennyi. Most 44 éves vagyok két éve vannak problémáim el olvastam a változokor tüneteit és mind jelen van az élet

Tisztelt Doktor Úr! Többször voltam már orvosnál a panaszaimmal, de mindig ugyan az a vége mennyi idös vagyok, és irnak fel gyulladásgátlot és ennyi. Most 44 éves vagyok két éve vannak problémáim el olvastam a változokor tüneteit és mind jelen van az életemben, ettől nagyon szenvedek és kialvatlan vagyok. Nincs valami megoldás erre mert ugy érzem magam mint ha nem az én testem lenne. Sokat fogytam persze ideges is vagyok mikor menstruálok erős fájdalmam van, a szexet már nem kivánom szóval olyan mintha 80-éves lennék. Köszönöm figyelmét.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben hőhullámok és alvászavarok képezik a legfontosabb panaszt, első lépésben a teljesen hormonmentes RemifeminPlus szedését javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben hőhullámok és alvászavarok képezik a legfontosabb panaszt, első lépésben a teljesen hormonmentes RemifeminPlus szedését javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Holnap kérj idõpontot, és mondd el az orvosnak, hogy csak most tudtad meg, ezért nem jöttél idõben. Nyugi nem fogja leharapni a fejedet :)
ne aggódj, elõfordul az ilyesmi, ez nem jelenti azt, h a babád nem lesz egészséges vagy bmiben is hátrányt szenved. a nõdoki mindent elmond majd és együtt megoldjátok.
A kérdező hozzászólása: jaj dejó:) már megijedtem hogy nagyon nagy baj:)
Ne aggódj, valószínûleg nem veszítettél semmit! Én kétszer is "lemaradtam" a 12 hetes uh-ról (külföldi távollét miatt), a doki azt mondta akkor, ne izguljak ezen.
Csak a tarkóredõ mérésrõl és a kombitesztrõl maradtál le. Ezzel szûrik a Down szindrómás babákat. A korodat nem írtad. Megkérdezhetem, hogy hogyan nem derült ki, hogy terhes vagy? Csak azért mert itt már mindenki a nem várt elõtt tesztelget :-). És hát köztudott, hogy szoptatás alatt is simán teherbe lehet esni. Mesélj majd mi volt a dokinál!!!
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudtam, hogy terhes vagyok mert nyáron is volt olyan, hogy 2hónapig nem jött meg a mensim.. és az orvosom azt mondta, hogy valószinüleg hormon zavar. Pedig tájékoztattam arról is, hogy van barátom és na szóval..... és most is azt gondoltam, hogy csak hormonzavar ahogy az orvos állította. Aztán gyanús volt nekem, hogy sok a rosszullét, hányinger, szédülés... és vettem tesztet akkor derült ki, hogy terhes vagyok. Azt meg, hogy hány hetes vagyok ilyen terhességi kalkulátoron számoltam ki.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok.. júniusban töltöm a 18at.
Gratulálok a babához! De jó neked, hogy be meritek vállalni ilyen fiatalon! Én 22 vagyok, de még nem merem :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm... hát igen én is megrémültem nem is kicsit.. de ha már így alakult nagyon örülök neki:)

Mennyi idős vagyok most pontosan? Teljesen összezavarodtam.

Július 2 jött meg utoljára,és most 15 hetes vagyok,vagy 14???

Legjobb válasz: Menzesz alapján 15 hetes vagy,de a baba nagyságától is függ a terhességi kor. Nekem elhlasztották a 16 hetes vizsgálatot,hiába volt idõpontom rá,mivel a doki nem találta akkorának a babát(valószinûleg késõbb fogant mint a félidõ),és ha korábban megyek akkor az eredmény nem lesz pontos. De nekem a kiskönyvem is ugy nézett ki,hogy 10 hét,nem áthuzták,12,aztán megint áthúzták,11 és ez igy ment végig. Szóval ha a 12 hetes uh-on 12 hetesnek mondták a babát és ezalapján kérték a 16 hetese vizsg. akkor menj el.

Menzesz alapján 15 hetes vagy, de a baba nagyságától is függ a terhességi kor. Nekem elhlasztották a 16 hetes vizsgálatot, hiába volt idõpontom rá, mivel a doki nem találta akkorának a babát(valószinûleg késõbb fogant mint a félidõ), és ha korábban megyek akkor az eredmény nem lesz pontos. De nekem a kiskönyvem is ugy nézett ki, hogy 10 hét, nem áthuzták, 12, aztán megint áthúzták, 11 és ez igy ment végig. Szóval ha a 12 hetes uh-on 12 hetesnek mondták a babát és ezalapján kérték a 16 hetese vizsg. akkor menj el.
A kérdező hozzászólása: A 12 heti Uh 11 hetesnek látták a babát.Akkor egy hét csúszásban vagyok ezek szerint.Akkor a jövõheti AFp még nagyon korai???
Mindenképp az ultrahang szerinti adatokból számolj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!