Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős tehetem (4 db)

Mennyi idosen tehetem a gyereket jarokaba? A fiam 7 honapos mult de meg nem maszik

Legjobb válasz: Szia ne akkor tedd bele ha már tud mászni mert fel lesz háborodva hogy nem halad:) tedd bele már most napi 2x legalább fél-fél orára hogy szokja, mert különben ha most nem szoktatod bele, késöbb nyekeregni fog benne, és nem marad el, inkább most szokja meg, de hakicsit májog, ne vedd ki rögtön, inkább adj neki pár érdekes konyhai dolgot, nálunk as habverö és egy tépõzáras cipõ nagyon érdekes volt, és még egy jo tanács. sose legyen bent a járokában 2-3-nál több játék, esetleg akassz szines sálat a szélére, vagy valamit amiért megindulhat.

Szia ne akkor tedd bele ha már tud mászni mert fel lesz háborodva hogy nem halad:) tedd bele már most napi 2x legalább fél-fél orára hogy szokja, mert különben ha most nem szoktatod bele, késöbb nyekeregni fog benne, és nem marad el, inkább most szokja meg, de hakicsit májog, ne vedd ki rögtön, inkább adj neki pár érdekes konyhai dolgot, nálunk as habverö és egy tépõzáras cipõ nagyon érdekes volt, és még egy jo tanács. sose legyen bent a járokában 2-3-nál több játék, esetleg akassz szines sálat a szélére, vagy valamit amiért megindulhat.
A kérdező hozzászólása: koszi h irtal mert a ferjem le akar ol beszelni a jarokazasrol mert szerinte artalmas lehet!
Nem hiszem, hogy ilyenkor, ha nem csinál nagy helyzetváltoztatásokat, ártalmas lenne, max. ha nagyon mozogna, és nem tud, sírni fog. Én mondjuk sosem voltam a híve, nem is volt, amíg nem kúszott, a játszószõnyegén elvolt, utána meg szerintem fel is háborodott volna járókában. :) Amúgy arra jó, ha már kúszik-mászik, akkor amíg elszaladsz wc-re, stb., addig tutira ne csináljon semmi galibát a lakásban, vagy kárt ne tegyen magában véletlenül.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ha berakod a ketrecbe, lehet hogy már nem is fog mászni, csak rögtön feláll (6 hónaposan), majd lépeget... Sok járókás gyereknél kimarad a mászás - sajnos :(
Elõzõ vagyok - bocsánat! A "6 hónaposan feláll" - t arra értem, hogy a járókás gyerekek ezt 6 hónaposan így oldják meg, a sok anyuka meg büszke...
Ez hihetetlen!!!! Van még valami olyan dolog amit használni lehet a gyerekeknél és nem káros?????? Az enyém újszülött kora óta napi szinten bekerül a járókába néhány percre, olykor fél órára is. A dolognak nagyon egyszerû oka van, van egy 3, 5 éves nõvére és a kicsi biztonsága érdekében ez tûnt a legésszerûbb megoldásnak. Jelentem a kicsinek semmi baja, 11 hónapos, 7 hónaposan mászott, rá pár napra fel is állt és a napokban indult el. Én a nagyot is beraktam járókába annó, fõleg mikor már aktívan helyváltozatatott. Õ még nem volt 7 hónapos mikor mászni kezdett és 10 hónaposan elindult. Inkább fél óra a járókában, mint valami baja legyen, míg fõzök, vagy valami olyan dolgom van, mikor nem tudok kizárólag rá koncentrálni. Szerintem a járóka nem akkor ártalmas, ha egy-egy percre beleteszed, mondjuk míg kiszaladsz át venni egy levelet a póstástól, hanem ha egész nap abban tartod. Na az már tuti nem tesz jót neki. Lehet lepontozni!
Nem is hallottam rola, hogy karos lehet. Mi szuletestol kezdve hasznaljuk, most 11 honapos a baba. Kb. 6-7 honaposan kezdett maszni. Rengeteget maszik, jar, szinte mindenhol leengedjuk. De a jaroka jol jon, ha ki kell menni egy pillanatra vagy ilyesmi. Nem szereti mar, de nincs is bezarva. Max. par perceket van ott. Meg nem rakjuk el. De amig csak fekudt, hasznat vettuk sokszor.
Tudjátok...lassan eljutunk oda, hogy gyereket felnevelni már csakis steril szobában, egy darab kiságyban, egy darab játékkal, egy darab ruhácskában lehet, kizárólag anyatejjel lehet etetni 17 éves koráig, mert minden káros:-( Utálom. 6 hónapos kisfiú 36 éves anyukája.
Nekünk nem lenne helyünk a járókának. Így mind a kettõ nagyon hamar a földön szõnyegen landolt, ahol kedvükre brekeghettek. Mind a kettõ nagyon gyorsan fejlõdött/fejlõdik. A kicsi kb 2hónapos volt amikor letettem a földre, pislogott, hogy ez mi, de érdekes túlélte, a nagy is megszokta a tesót, 21hónapos volt akkor. Ha ki kell mennem valahová, akkor a kiságyba vannak betéve a gyerekek, vagy szabadon randalíroznak tovább.

Mennyi idősen tehetem mei tai-ba a babámat? 9 hetes és 6, 5kg körül van.

Legjobb válasz: Én úgy tudom 3 hónapos kortól ajánlott.

Én úgy tudom 3 hónapos kortól ajánlott.
"A Mei-Tai speciális kötéstechnikával használható ugyan újszülött kortól, de közel sem mondható ideálisnak az elsõ hónapokra . Nem öleli olyan szorosan körbe a babát, mint egy hordozókendõ, így kellõ gyakorlat híján, nagyobb a rosszul megválasztott hordozótechnika esélye. Ha jól kötöd meg, kiesni biztosan nem fog, de nem olyan otthonos és kényelmes Neki, mint egy kendõben. Mi 3-4 hónapos kortól ajánljuk, ettõl a kortól kezdve kényelmes és biztonságos mind a hordozónak, mind a hordozottnak. Felsõ kor- és súlyhatára nincsen, gyakorlatilag amígy a gyekõc igényli, hordozójának is kényelmes viselet lesz a Mei-Tai hordozó." Én 2 hónaposan beletettem már, jól érezte magát benne.

Mennyi idős korában tehetem kenguruba a kisbabámat?

A babakocsival nem tudok buszra szállni, mert nagyon nehéz, meg általában fel sem férnénk, viszont itt, a külvárosban nem tudom az ügyeimet intézni, ezért szükséges lenne, hogy minél hamarabb hordozóba tehessem. Autóm meg nincs és vezetni sem tudok.

Legjobb válasz: szia, Hordozó kendõbe az elsõ perctõl teheted. Azt hiszem, hogy van már olyan kengurú is amit lehet 1-2 hónapos kortól használni. Csak télen a vastag ruházat mi

szia, Hordozó kendõbe az elsõ perctõl teheted. Azt hiszem, hogy van már olyan kengurú is amit lehet 1-2 hónapos kortól használni. Csak télen a vastag ruházat mi
Mi kengurut használtunk és használunk, kb.2hónapos korátol(onnantol tartodta a fejét)Elhiszem hogy jobb a kendö csak hát nem mindenki tudja azt megfizetni.nekünk bevált a kenguru, igaz már 8 hónapos igy már nehéz a kicsi ezért egyre kevesebbet használjuk csak ha muszáj.....régen nem volt hordozokendö mégse lett egy gyerek se zombi, fogyi a kengurutol....
Szerintem csak akkor tedd kenguruba, ha már tudja tartani a fejét. Bár én alapból nem szeretem a kengurut, szerintem nem egészséges tartást ad a babának. A kendõ viszont igen, és újszülöttként is beleteheted. Inkább azt javaslom
Igen, én is azt mondom, hogy a kendõ jobb mint a kenguru.A kenguruba a gerincére nehezedik a súly és ez nem túl jó a babának.
Szia! 3 hónapos kor felett ajánlják, mivel akkor már tudja tartani magát és a fejét. Addig van egy fektethetõ kenguru de az irtózatosan drága. Én kivárom a három hónapot és addig marad az autósülés a tömegközlekedésen.


Mennyi idős kortól tehető só a baba főzelékébe?

Legjobb válasz: Amikortól elkezded adni neki. A fõzõvízbe tehetsz nyugodtan egy keveset.

Amikortól elkezded adni neki. A fõzõvízbe tehetsz nyugodtan egy keveset.
Igen, egy picit tehetsz bele, ha lehet tengeri sót, de nem annyira fontos, csak az, hogy ne legyen sok benne. Szép napot :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!