Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős szabad a babákkal egy (2 db)

Mennyi idős korukig szabad a babákkal egy szobában horror filmet nézni?

Legjobb válasz: Szerintem tök érthetõ a kérdés, nem tudom, hogy lehet valaki ilyen értetlen. Mi egy szobában vagyunk a babával, mert anyukámmal lakunk egyenlõre. Vele egy szobában akkor nézek horrorfilmet, ha alszik, vagy már majdnem alszik. Ha ébren van, nem nagyon szoktam. Szerintem halkan, úgy, hogy õ nem is veszi észre, hogy megy valami a tévében, nagyjából egy éves koráig lehet, de észre fogod venni, hogy mikor kezdi el tudatosan figyelni a tévét, akkor már meg kell válogatni, hogy miket nézel a jelenlétében, mert sokminden van, amitõl megijedhet.

Szerintem tök érthetõ a kérdés, nem tudom, hogy lehet valaki ilyen értetlen. Mi egy szobában vagyunk a babával, mert anyukámmal lakunk egyenlõre. Vele egy szobában akkor nézek horrorfilmet, ha alszik, vagy már majdnem alszik. Ha ébren van, nem nagyon szoktam. Szerintem halkan, úgy, hogy õ nem is veszi észre, hogy megy valami a tévében, nagyjából egy éves koráig lehet, de észre fogod venni, hogy mikor kezdi el tudatosan figyelni a tévét, akkor már meg kell válogatni, hogy miket nézel a jelenlétében, mert sokminden van, amitõl megijedhet.
A kérdésed igazából nem értem... egy babával nem szoktak horror filmet nézni, nem való neki, de még egy pár éves gyereknek sem. Hiába, hogy ott van mellette a szülõ, nem tudja felfogni, hogy ami történik az nem valódi. Rémálmai lesznek tõle, vagy a késõbbi gyermekkorában félelmei bármitõl és nem fogja tudni megmagyarázni, hogy miért fél attól a bizonyos dologtól...
Ha a gyermeked nem alszik, törõdj vele. Nekem miért nem jut eszembe ilyesmi? Ilyen alapon pornót is nézhetsz. Nem az a lényeg, hogy nem fogja még fel, hanem az az energia ami körülveszi és egy horrort nézve az nem lehet valami jó.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem a baba nézi a horrorfilmet, hanem a szülõk, a baba elvan magában. Mikortól zavarhatják meg napjait a hangok (nem moziszintû hangerõre gondoltam, hanem normálisra vagy halkabbra), illetve mikortól lehetnek a képek is számára zavarók?
Kedves harmadik válaszoló! Nem tudom, neked miért nem jut eszedbe ilyesmi, de miért ne nézhetne valaki horror filme, ha azt szereti? Amúgy egy babát hagyni kell néha magában ellenni akkor is, ha ébren van, ilyenkor a szülõ miért ne nézhetne olyan filmet, amilyet szeret? Fõleg, ha a babát ez még semmiben nem zavarja.
Én a kedves 3. hozzászóló vagyok:) Mikor valaki egy horrort néz, fél. Hiszen ezért teszi azt. Szerintetek ez jó légkört szül a babának?
Lehet, hogy van, aki fél tõle, az szerintem nem is nézi. Én nem félek tõle, csak ijedezek, ezért szeretem. Miért zavarná a babát, hogy én mit érzek a filmmel kapcsolatban? Hiszen nem reális dolog, és ezzel minden horror-kedvelõ tisztában van (na meg jobb esetben minden felnõtt ember).
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok vele (és azt hiszem minden szülõ így van vele), hogy a horrorfilm nem babáknak való, ezért merült fel a kérdést, hogy mi az a kor, amikor még nem szenved lelki károkat tõle, ha egy szobában nézi vele az ember. Köszönöm a válaszokat!
Szerintem egy baba sokkal érzékenyebb, egyáltalán nem tartom jó ötletnek hogy a közelébe horrorfilmet nézzenek. Aki hallgatott már sötétebb hangulatú zenéket, pl dark trance vagy ilyesmi, az tudja, hogy elég nyitott elmével az ember feltöltõdik az adott zene hangulatával. Namost, a babának még nincsen beszûkülve a tudata mint nekünk, tehát biztos vagyok benne, hogy nagy hatással van rá, hacsak hallja.

Eukaliptusz olajat mennyi idős kortól szabad párologtatni a babával egy légtérben?

Legjobb válasz: Ne haragudj hogy nem a kérdésre válaszolok, de én inkább levendula olajat párologtatnék. Az mindenkire nagyon jó hatással van :)

Ne haragudj hogy nem a kérdésre válaszolok, de én inkább levendula olajat párologtatnék. Az mindenkire nagyon jó hatással van :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!