Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős mutat ki (3 db)

A terhességi teszt mennyi idős terhességet mutat ki először?

Legjobb válasz: Én ugy tudom h a mostani tesztek már a 10napos terhességet kimutatják.

Én ugy tudom h a mostani tesztek már a 10napos terhességet kimutatják.
Igen, igaza van az elõttem válaszolónak. A Clearblue tesztre rá is van írva, hogy már mensi elõtt 4nappal is kimutathatja a terhességet. De jobb, ha megvárod a kimaradt mensit szerintem, és csak utána tesztelsz.
A menzi elõtt 4 nappal a terhesség már 3 hetes és 3 napos, tehát 24 napos (szabályos, 28 napos ciklus esetében). A 10 nap, amirõl beszéltek, a megtermékenyüléstõl van számítva, de a terhességet az utolsó menzi elsõ napjától kell számolni. Szerintem viszont nem érdemes elõbb tesztelni, mint a 35. nap környéke az utolsó menzitõl számítva. A terhesség akkor már 5 hetes (3 héttel vagy a megtermékenyülés után), és a teszt biztos eredményt ad. Ettõl függetlenül, Nekem 4 hetesen már kimutatta a teszt, de egyértelmû teszteredményem az 5. héten lett. Két erõs csík az egy héttel azelõtti haévány második csíkkal szemben.
Legelõbb az elmaradt menstruáció napján érdemes tesztelni. Érzékeny teszttel. Állítólag a clearblue jó nagyon. De ha a terhesség fennáll már a legtöbb teszt kimutatja a tecskós 700 Ft os is :)
Nekem anno 4 hetes terhességet (tehát 2 héttel a "megfoganás" után) kimutatott, bár nagyon halvány volt az a 2. csíkocska. 5 hetesen már egyértelmû, vastag 2. csíkot láttam.

Mennyi idős terhességet mutat ki biztosan az ultrahang?

A terhességi heteket az utolsó menszesz els? napjától számítjuk ugye?

Legjobb válasz: Igen, onnan kell számítani!! Nekem, már 5 hetesen mutatta, igaz, csak egy kicsi pontot láttam...

Igen, onnan kell számítani!! Nekem, már 5 hetesen mutatta, igaz, csak egy kicsi pontot láttam...
Nekem 4 hét 5 naposan láttam egy 3 mm-es pontot.:) 7 hetesen pedig hallottuk és láttuk a szívhangját is a babócánknak!:)
Biztosra nehéz megmondani, olvashatsz itt olyan válaszokat, hogy 7-8 hetesen nem látszott. Ha elsõ vizsgálatra mész, akár látszhat is, ha nem, visszahívnak.

Az ultrahang mennyi idős terhességet mutat ki? Előfordulhat, hogy a 7 hetes még nem látszik?

Legjobb válasz: Nekem már 6 hetesen látszott. De szerintem függ attól is hogy hová és hogyan ágyazódott be a picúr. Biztosan ott van. :) Szorítok.

Nekem már 6 hetesen látszott. De szerintem függ attól is hogy hová és hogyan ágyazódott be a picúr. Biztosan ott van. :) Szorítok.
7 hetes terhességnek vagyis a petezsáknak már látszania kell.Az elsõ terhességemnél 6 hetesen már észlelték az ultrahangon a kicsit.
Nálam 7 hetesen már a kis szívdobogását is lattuk/hallottuk. Szerintem nem létezik.
Nem akarlak elszomorítani, de nekem is kimutatta már 5 hetesen a petezsákot, nagyon jól látszott.Nem írtad, de gondolom tesztet csináltál, és pozitív lett.Szerintem csinálj egy másikat is.Majd szurkolok! 10 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!