Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lesz a kutya (3 db)

Mennyi idős korában lesz a kutya ivarérett?

Legjobb válasz: A kistestû kutyák akár 6 hónapos korban, nagytestû kutyáknál rendszerint 1 éves kor után.

A kistestû kutyák akár 6 hónapos korban, nagytestû kutyáknál rendszerint 1 éves kor után.
Igazat adok a föntebb lévõnél. Egy kan kutyánál a láb felemelése pisilésnél is így mûködik. A kicsik körülbelül 6 hónaposan a nagyobb testûek általában 1 éves korában.

Mennyi idős korára lett szobatiszta a kutyád? Igaz az, hogy a lányok /szukák/ nehezebben lesznek azok?

Legjobb válasz: Az én amstaffom 3 hónapos korára lett szobatiszta... Egyáltalán nem szoknak rá nehezebben, mivel õ is szuka

Az én amstaffom 3 hónapos korára lett szobatiszta... Egyáltalán nem szoknak rá nehezebben, mivel õ is szuka
Két kutyám van, egy kan (6 hós), 11 hetes korára szobatiszta lett; egy szuka, 3 hós, és nem nagyon akarózik szobatisztává válni, pedig ugyanúgy tanítom, mint a másikat tanítottam. Nem tudom, hogy ez összefüggésben van-e azzal, amit hallottál, de szerintem õ inkább csak nehezebben tanul.
Nekem 2 szukám van, és mindkettõ 4 hónapos kora végére lett szobatiszta
5 hónapos kutyám van - 3 hónaposan hoztuk el a tenyésztõtõl - kb. 2 hete nincs már bepisi. (kaki soha nem is volt)
Kan (Amstaff) 12 hetes korára teljesen szob.tiszta lett ! Francia bulldog (Szuka) Õ is szintén . Szuka (AMstaff) 1 hét alatt (4 hónaposan vásároltam ) ! Kitartás menni fog !:)
4 hónaposan, kan... 3 hónapos és egy hetes volt, mikor elkezdtem lehordani:) tehát 3 hét alatt szobatiszta lett, de akkor már balesetek sem voltak...
2 hónaposan hoztam el a kislány kutyámat, kaksi nem volt soha, pipi kétszer. Az orrára vertem, beletöröltem a pipibe, és - mint apró, de szép súlyú kis cekkert - hátracipeltem a kazánba. Aztán soha többet nem is volt vele probléma. A kutya nem h*gyozógép. Nem kell folyamatosan kukkolni, mikor ereszkedik vécépózba. Ha kint van, gyakran pipil, mert jelöl, de be lehet zárni egy egész éjszakára is, és mégsem csinál oda. Elvileg 2-3 alkalomnak elégnek kell lenni egy kifejlett kutyánál, aztán megszokja, mikor lehet menni, és addig automatikusan visszatartja a szükségletét. Ha meg nagyon kell, jelez.

Mennyi idős korára lesz fizikailag képes a kutya arra, hogy a napi háromszori sétáig vissza tudja tartani a dolgait?

most 3 hónapos a kutyám, azt tudom, h most még azért pisil/kakil be, mert nem tudja visszatartani, de mikor lesz képes kibírni a sétáig?

Legjobb válasz: 2 hónaposan 2-3 óránkánt, 3 hónaposan 3-4 óránként, 4 hónaposan 6, és 6 hónaposan 8 óránként kell(ene) sétáltatni. Persze, ha kiskorában nem viszed ki idõben és többször bepisil, akkor késõbb sem fog annyira "küzdeni", mert tudja, hogy be lehet pisilni, még akkor is, ha leszídják. Ezért érdemes a kölyok megérkezésekor 1 hónapig otthon maradni vele, mert akkor soha nem szokja meg, hogy bent is pisilhet. Fél éves kora elõtt a napi 3 kevés. (Sok kutyánál még utána is)

2 hónaposan 2-3 óránkánt, 3 hónaposan 3-4 óránként, 4 hónaposan 6, és 6 hónaposan 8 óránként kell(ene) sétáltatni. Persze, ha kiskorában nem viszed ki idõben és többször bepisil, akkor késõbb sem fog annyira "küzdeni", mert tudja, hogy be lehet pisilni, még akkor is, ha leszídják. Ezért érdemes a kölyok megérkezésekor 1 hónapig otthon maradni vele, mert akkor soha nem szokja meg, hogy bent is pisilhet. Fél éves kora elõtt a napi 3 kevés. (Sok kutyánál még utána is)
A kérdező hozzászólása: törpe öleb? kínzás? ezt valahogy kiolvastad a kérdésembõl? a táskában elférõ törpe öleb is értelmesebb lehet nálad. fogyatékos vagy barátom, olvasd el, hogy mit kérdeztem. nagyon utáltam ezt az oldalt, mindig csak röhögni jártam ide, és hát tényleg így van, 10 éves kis hülyék név nélkül okoskodnak, közben meg nem is értik a lényeget, magát a kérdést. ez volt az elsõ kérdésem, és hát az utolsó is lesz, maradok továbbra is az értelmes emberek által írt kutyás tanácsoknál, értelmes oldalakon. te meg most krvára örülhetsz, h jól megmondtad egy szemét kutyakínzónak. na megyek jól megverem a kutyámat a szögesdrót ketrecében.
kedves 13, 58 . olvasd el , nem 6-8 séta. séta 2 -3 .( néha szerintem 1 is elég ) wc-napi 6-8 ! a kettõ nem ugyanaz ! munka, gyerekek, család mellett is van rá 4 percem, hogy kivigyem wc-re . igaz , inkább korábban kelek 5 percel, és késõbb fekszem 4 percel . de, hogy 1 nap összesen csak 3 × keljen kivinni egy kutyát _?_? hát ez azért durva !
napi 3 × kivinni egy lakásban tartott kutyát , IGENIS KÍNZÁS ! ha ennyi idõd van , akkor minek kutya ? vagy , kutyának nevezett kis-törpe öleb, ami a túltenyésztése miatt napi 10 dkg ot eszik , és 3 dl vizet iszik . elfér a kis retikülben , de lényeg , hogy a szomszéd lássa hogy van !! az nem kutya , csak úgy hívják ! tarts macskát az szobatiszta lesz 1 nap alatt, és elég az almot hetente cserélni . munka mellett, is van 5 perc wc-re kivinni egy kutyát , többször mint 3. de ez neked még sok-sok hónap.
A kérdező hozzászólása: 12:35-ös: ismersz? tudod hogy bánok a kutyámmal? én sem lennék az ANYÁD. utolsó válaszoló: köszi a válaszod!
Kedves Kérdezõ! 12.35-ös-sel ne törõdj! Nagyon sokan nem tehetik meg pl. munka, iskola, gyerek mellett a napi 6-8 sétát, levitelt, mégis boldog , kiegyensúlyozott életet tudnak a kutyusuknak biztosítani. Felnõtt korában elég 3x kivinni a kutyát. Természetesen ezek a séták ne csak a wc-zést szolgálják, legalább egy alkalommal legyen ez egy hoszabb, egy-másfél órás játék, futkározás, labdázás. Mozogni egy lakásban tartott kutyusnak is kell. Természetesen ha valamilyen okból /pl.betegség./ a kutyusnak töbször kell a dolgát végeznie, akkor ugye muszály levinni többször, de egy egészséges, jól nevelt kutyusnak elég a napi 3 séta. Üdv.
kevés a napi 3 ! a napi sétákon kívül , még vagy 3 × javasolt kivinni csak wc-re . reggel felkeléskor , dél körül és este vacsi után csak wc-re kivinni semmiség 3-5 perc az egész ! persze , ha lusta vagy az más :) nem lennék a kutyád !
A kérdező hozzászólása: értem, h ilyen korban többször le kell vinni, ez persze természetes, a kérdésem az volt, h mikorra fejlõdik ki annyira a hólyagja, h a napi 3x-i sétálást ki bírja várni. az, h felnõtt korára naponta csak 3x akarom levinni nem hiszem, h olyan kevés lenne.
feltételezve, hogy lakásban tartott kutya : nem kell minden wc-zést sétával összekötni . naponta csak háromszor wc -tetni egy benti kutyát , szerintem kínzással egyenértékû ! séta elõtt persze wc- ok, de ! nem csak akkor kell kivinni a kutyát, ha sétálni viszed !! 3 hónaposan, vagy napi 8-10 × kellene kivinni wc-re , és ebbõl 2-3 × elvinni utánna sétálni . akkor bírja ki, ha megnõ a hólyagja , mert napi 1 -1, 5 l vizet megiszik a hólyagja, meg vagy 1, 5 dl-es !!! te , meddig bírnád ????:)
A kérdező hozzászólása: ja és anyád


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!