Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lesz a (44 db)

Mennyi idősen lesz a (lány) nyuszi ivarértett?

Van egy lány nyuszim aki most 14.én lesz egy hónapja, hogy nálam van de amikor elhoztam akkor azt mondták, hogy már egy hónapja le van választva az anyjától. Megkérdeztem a bácsit mikor lesz ivarérett azt mondta 1-1/2 hónap múlva.. de máshol meg azt olvastam, hogy a sikeres párzásért 7-8 hónaposnak kell lennie.. Na akkor most mikor pároztathatom őt?

Legjobb válasz: attól hogy ivarérett lesz még nem szabad rögtön pároztatni, lényegében minél késõbb annál jobb mert azért meg kell erõsödni.... tehát én 7-8 hónapot ajánlom...

attól hogy ivarérett lesz még nem szabad rögtön pároztatni, lényegében minél késõbb annál jobb mert azért meg kell erõsödni.... tehát én 7-8 hónapot ajánlom...
Én is 7-8 hónapos korról tudok.

Mit veszel a babádnak karácsonyra? És karácsonykor mennyi idős lesz? A kisfiam decemberben lesz 10hónapos és nincs ötletem mit kapjon.

Legjobb válasz: Szia! 3 és fél éves lesz, lány. Szerintem lego dupló-t fog kapni. Lehet, hogy ezt:http://www.legoaruhaz.hu/duplo-allatkerti-super-pack-3-az-1-..

"VAKSI" jeligére! :) Köszönöm az e-mail-t és a linket! Bocsánat, de nem mûködött valamiért a freemail, így itt válaszolok neked.
Mi az a golyópálya? Kérlek, aki ismeri, linket küldjön róla! Köszi és elnézést az off miatt.
Most 9, 5 hónapos a fiam, anyósoméktól ezt kapta névnapjára: http://www.bilibo.hu/?termekek/bilibo.html Én még nem is hallottam ilyenrõl korábban, de nekünk is nagyon jó játék, nemhogy gyerekeknek. Még mondjuk nem értékeli, de majd késõbb.... A bölcsiben a gyerekek nagyon szeretik. Csakhogy ne a 25. FP játékot írjam... Egyébként lehet, hogy sátrat kap a fiam karácsonyra alagúttal, vagy 100 db-os labdával, vagy még nem tudom, de inkább valami ilyet, mint a 20. zenélõs FP játékot. Abból egy van már, a formabedobó, de elég is lesz. Ez a golyós valami is jó, ilyet sem láttam még....
off: hogy néz ki a golyópálya? Engem is érdekelne, a kislányomnak vennék, de nem tudom, hogy láttam-e ilyet.
Az én 10 hónapos kisfiam imádja a könyveket, van olyan, amibe be van építva pl. egy sípoló játék, legalább negyed óráig képes elleni vele, azonkívül rengeteg fejlszetõ játék van, ha bemész egy bababoltba ill. a kisfiam szereti a vonalvezetõ fa játékokat is, csak figyelj, hogy hány éves, hónapos kortól valók, mert a gagyibbak tartalmaznak lenyelhetõ részeket is, azokat ne!
23:11 de jó ez is. Lehet ilyent kapni itt Mo-on? Ha valaki tud linket megosztaná velünk??? Én is szeretnék ilyent a lánykámnak4 :) Igen ezek a golyók ugyan azok!
Szia! 3 és fél éves lesz, lány. Szerintem lego dupló-t fog kapni. Lehet, hogy ezt:http://www.legoaruhaz.hu/duplo-allatkerti-super-pack-3-az-1-..
17:15! ehhez a golyópályához is azok a golyók valók, mint a dinoszauruszoshoz, és ez is tök jó lehet: http://www.youtube.com/watch?v=bQKag8pLn_A&feature=related
Ez a golyópálya tök jó ötlet, teljesen rá vagyok kattanva. Több fajta is van, már szinte biztos vagyok, hogy ilyet kap a kiscsajom.
Az én kislányom 14 hónapos lesz karácsonykor. Szánkót biztosan fog kapni, bár ha hamarabb lesz hó, akkor biztos hamarabb megkapja. Gondolkozom én is a tanuló széken, vagy valamilyen babát szeretnék. A család gyerekei most ilyet kapnak: http://www.egyedimese.hu/index.html
:) Komolyan azt hittem ezen csak en gondolkozok ilyen hamar de ugy tunik, hogy nem :) :) :) 18 honapos lesz karacsonykor. Benti csuszdara gondoltunk. Azzal bent is nagyon jol el lenne. Es van egy benti medenceje amit kislabdaval teli tehetnek es igy abba csuszna bele :) Szeret jatszoteren lenni es telen biztos hianyozna neki. Ezenkivul szankot szeretnenk. Itt Kanadaba eleg kemenyek a telek es igy biztos fogjuk tudni hasznalni. De meg decemberig gondolkodunk rajta.
Ez a golyó pálya nagyon szupi ötlet. Utána járok hol lehet venni vagy rendelni ilyent. :) Nekünk ezek a Fiscer price-os golyók meg vannak a Tesco-ba vettem 2500 ft-ért nem tudtam milyen játékhoz valók de nagyon tetszettek édes figurák vannak bennük és a lányom is imádja. (strapa bírók az tuti) Az én lányom is 10 hónapos lesz karácsonykor és amit tuti kap az a Fischer Price-os tanulószék, a formabedobós sütis bödön, Playscool-os porszívó. Már vettem neki apróságokat könyvet DVD-t (bár tudom azt még nem fogja értékelni, de jó lesz késõbb) kis hercegnõs hátizsákot. Már alig várom az elsõ karácsonyát.
A mi kislányunk akváriumot fog kapni sok színes halacskákkal.Mivel "hal mániás"! :) 20 hónapos lesz akkorra.Természetes kap majd valami kézzel fogható dolgot is, játékot, de még nekünk sincs meg mi legyen az. Egyébként a golyópálya nálunk is kedvenc volt.
Kisfiam 2 éves lesz pont decemberben, Lego Duplot kap tõlünk, már 2 féle van neki és imádja, csak hát horror az ára, úgyhogy csak "alkalomszerûen" kap.:) Tavaly keménylapos mesekönyveket, karika tornyot, ilyen kalapálós játékot, Fisher Price dalóló mesekönyvet kapott, azokat nagyon szerette, akkor ugye 12 hónapos volt.
Nekünk is van golyópályánk 1. szülinapjára kapta januárba, most valószínû játszókonyhát kap, majdnem 2 évesen.
13:44 vagyok, most nézem, hogy az elsõ hozzászóló is golyópályát írt! :-D Úgyhogy lehet benne igazság, ezek szerint tényleg minden gyereket elbûvöl! :-D És a második hozzászólónak is igazat adok a Duplóval kapcsolatban! Ez az elõbb nekem eszembe sem jutott, pedig van itthon Duplónk, és szinte egész nap a lányom keze ügyében van, nagyon leköti! Pár hete vettem neki elõ, mert elfeledkeztem róla. De talán már 10 hónaposan is érdekelte volna. Kap is még Duplót Karácsonyra, az biztos.
Dömper, járássegítõ, tricikli, ha nagy a lakás, sátor, hinta, hintaló jellegû valami, nem tudom a nevét.
Fisher price vagy playskool golyópálya, lányom 10 hónaposan kapta, de most 1, 5 éves és még most is játszik vele! Minden babának tetszett eddig aki átjött játszani! Fisher price tanuló szék, szintén tuti játék! Lányom vagy toy story figurákat kap, de elég húzós, 10-12.000 / db, vagy babzsákfotelt és játéktárolót fából.

Mennyi idős lesz a következő ciklusom?

A 2 hónappal ez el?tti mensim 34 napra, a mostani pedig 30 napra jött meg! Miel?tt nem akartunk babát, órát lehetett volna állítani a 29 naphoz! Most akkor mikor fog megjönni? A termékenységi kalkulátorral most hány napot számoljak? Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én uganígy voltam. január óta, h babát akarunk csak februárban jött meg, majd márciusban 36 napra. elõtte nagyon pontos volt. most én sem tudom mikor fog megjönni. vagy most a 7végén jön meg vagy 1 héttel késõbb. nem tudom. túl sok mindent nem érzek azon kívül, h már fájnak a melleim és gyakrabban járok pisilni. a lehetõ legtöbbet együtt voltunk. Majd meglátjuk.

Szia! Sajnos én uganígy voltam. január óta, h babát akarunk csak februárban jött meg, majd márciusban 36 napra. elõtte nagyon pontos volt. most én sem tudom mikor fog megjönni. vagy most a 7végén jön meg vagy 1 héttel késõbb. nem tudom. túl sok mindent nem érzek azon kívül, h már fájnak a melleim és gyakrabban járok pisilni. a lehetõ legtöbbet együtt voltunk. Majd meglátjuk.
Én is így vagyok vele. Egyik hónapban 33, a másikban 28 napos. Én arra gondolok, hogy attól függhet talán, hogy melyik petefészekben van a peteérés, de ez csak tipp.
szia én is így vagyok hol 32 hol 30ra jön meg. én mind a kettõvel ki szoktam számoltatni és úgy csinálom hogy a peteérés ha van benne legyen. legfeljebb többet vagyunk együtt.


András kétszer olyan idős, mint amilyen Béla volt akkor, amikor András olyan idős volt, mint Béla most. Amikor Béla olyan idős lesz, mint most András, éveik számának összege 144 lesz. Mennyi idős most a két férfi?

Legjobb válasz: "Amikor András annyi idõs volt mint Béla (k éve), akkor béla is x évvel fiatalabb volt, tehát: " itt nem x évvel fiatalabb hanem k-val! bocsi már összekevertem a betûket :D

"Amikor András annyi idõs volt mint Béla (k éve), akkor béla is x évvel fiatalabb volt, tehát: " itt nem x évvel fiatalabb hanem k-val! bocsi már összekevertem a betûket :D
A kérdező hozzászólása: A megoldás szerint: András 64 éves, Béla 48 éves... Nem értem.
Szerintem elírhattak valamit, mivel ellenõrzéssel kijön: András kétszer olyan idõs (80), mint amilyen Béla volt akkor (40), amikor András olyan idõs volt (60), mint Béla lesz (20 év múlva) és ekkor andrás 80.

Lakáshitelesek! Mikor jár le a hiteletek? Mennyi idős lesz akkor a gyermeketek?

Legjobb válasz: Hivatalosan 2026-ban, és 17 lesz akkor a fiam, 14 a lányom.De maximum 5 éven belül ki akarom fizetni a hitelt teljesen (forint alapú, és már csak 4 millió van hátra, 5 év múlva durván 2 és fél lesz)

Hivatalosan 2026-ban, és 17 lesz akkor a fiam, 14 a lányom.De maximum 5 éven belül ki akarom fizetni a hitelt teljesen (forint alapú, és már csak 4 millió van hátra, 5 év múlva durván 2 és fél lesz)
2028-ban. A lányom 20 éves lesz, a pocakomban lévõ baba pedig 16. Ha lehetõség lesz rá szeretnénk majd elõtörleszteni, de a futamidõt csak akkor változtatjuk, ha végtörleszteni tudunk.
A mostani állások szerint 2019-ben jár le. Akkor lesz a fiam 11 éves, és a még csak pocakban levõ 6éves (júniusban jár le, októberi lesz a baba). Ha minden jól jön össze, akkor jövõ szeptemberben beletörlesztünk egy lakáselõtakarékosságit, nem tudom, akkor hogyan módosul. Forinthitel szerencsére, így csak kicsit aggódom érte.
2031-ig van a hitelünk, a lányunk 22 éves lesz.Ha így marad minden akkor 10 éven belül ki szeretnénk fizetni, és 5 éven belül több mint 1/3-át be szeretnénk fizetni.
9 éves lesz.
2030 :(( "csak" 2 éve vettük fel. 23 lesz a legidõsebb, 18 a legkisebb.
2025-ben, a kislány 19 lesz. Tehát pont akkor fog érettségizni...na, majd megünnepeljük egy jó kis bulival mind2 alkalmat :)
2022.dec, 31. Elsõ fiam akkor 15, 5 éves lesz, második fiam 13, 5. Augusztus elején születik a harmadik fiunk, így õ 10 éves lesz.
2027-ben, 19 éves lesz a lányom, 16 lesz a fiam. Remélem azért elõbb sikerül visszafizetni.majd meglátjuk.
2030 ban jár le. Fiam 23 éves lesz a lányom meg 20 éves. Hû de messze van még!!!!!!
az egyik lak.hitel 7 év múlva, a másik 4 év múlva, a kicsi lányom 9 éves lesz, a pocaklakó 7 éves lesz a legvégén, mi pedig beleõszülünk :D
A kérdező hozzászólása: A miénk 2021-ben, még 9 év. Gyerkõcök akkor 13 és 10 évesek lesznek. Mi is arra törekszünk, hogy elõbb kifizessük, bár CHF hitelünk van, és most 1, 5x-ese annak, amit felvettünk.
35 éves hitel, szóval 35 éves lesz a legnagyobb gyerek, a középsõ 33, a legkisebb pedig 31. Váááááá
2025-ben.A legnagyobb 29, a középsõ 19, a legkisebb 15 éves lesz.Ha sikerül eladni végre apósomék házát akkor ki tudnánk fizetni.Forint alapú szerencsére.

A fiúk mennyi idösen lesznek érettek lelkileg is?

15 éves vok, az oszttársaim sajna éretlen perverz viccekkel rendelkezö mindenen huuuzó fiúk. Mikor lesz végre az h normaálisan lehessen fiúkkal beszélni? Lányok fiúk tapasztalatból irjanak lécci :) (ja és persze tisztelet a kiv.nek :) )

Legjobb válasz: egy férfi belül mindig gyerek marad :D de amúgy ez nagyon változó.

egy férfi belül mindig gyerek marad :D de amúgy ez nagyon változó.
soha :DDDD
Valahol 14 és 40 között szoktak általában, de azért vannak kivételek is:D
15 évesen te s kislány vagy, az érettséggel meg köszönõ viszonyban sem vagy a fogalmazásid alapján...
Ez egyén függõ.
Amikor megérnek. Ez lehet 1 év vagy 10 év is. Mint a gyümölcsöknél.
Én még talán most se... :DD 21f vagyok, és csak kb 1 éve érdekelnek a lányok úgy...
Minek? Mire jó az? :-)
30 éves koruk körül már illik. Amúgy te sem vagy érett, nagyon nem...
Én pont a lányokkal tapasztalom ugyanezt..
Mi lanyok se leszunk erettek. Csak megtanulunk viselkedni ;)
Én pont a lányokkal tapasztalom ugyanezt..
én majd 60évesen leszek érett paradicsom palánta. xD
Jobb ha tolem tudod:a ferfiak sose lesznek eleg erettek ;)
hát ez szerintem akaráson is múlik...
mármint téged húznak meg mindenen?
vok=vagyok-agy :D amúgy teljesen változó de 14-23 éves korig tudok példát és ellenpédát is érettségre.
nem tudom én érett vagyok 16/F
Az én fiú barátaim ugyan mondanak perverz vicceket (egy részükön én is nevetek), de amikor olyan van akkor lehet velük komolyan beszélgetni. Szóval változó, szerintem éppen folyamatban van az "érésük/érésünk" :) 15/L

Nektek Mennyi idős volt a babátok mikor elindult? Az én kislányom most lesz 1 éves ő még nem megy csak mászik. Nem aggódom ezért, csak érdekel ti mit mondtok.

Legjobb válasz: majdnem kereken 11 hónapos. kereken 8 hónaposan kezdett el mászni, esetleg ez jó lehet viszonyításnak. egyébként, hogy egy évesen nem jár, az nem baj. majd ha másfél évesen sem, az már esetleg.

majdnem kereken 11 hónapos. kereken 8 hónaposan kezdett el mászni, esetleg ez jó lehet viszonyításnak. egyébként, hogy egy évesen nem jár, az nem baj. majd ha másfél évesen sem, az már esetleg.
egyik fiam 14, másik 15 hónaposan kezdett szépen, önállóan járni
A kislányom 13 hónaposan kezdet önállóan menni.
12 hónaposan
A lányom 11 hónaposan tette meg az elsõ lépéseit, a fiam 9 hónaposan. 2-3 hét alatt mindkettõ stabilan járt. Mászással bõ 3 hónapot töltöttek.
13 hósan indult el egyedül a kislányom. 8 hósan kezdett mászni.
Fiam 1 évesen, lányom 16 hónaposan.
15 hónaposan, viszont egybõl ment, nem volt lépegetés, hanem elindult és azóta meg sem állt, most 21 hónapos :)
10 hónaposan már önállóan járt (viszont most 15 hós, és még csak pár szót mondogat :o( )
16 hónaposan.
kb 10-11 hónapos korától álldogált, majd bútorok mentén lépkedett, így elég nagy utat tudott megtenni, de csak kapaszkodva, ha enm volt mit fogni akkor mászott. Aztán eleinte 1-2 lépést majd 3-4 lépést tett egyedül és 14 hónapos volt amikor elindult és csak ment és ment, és élvezte hogy akármennyit tud menni.
A lányom majdnem 14 hónapos volt a fiam 10 hónaposan már szaladt
14 hónapos, 1 hete indult el.
11 hónaposan a szülinapom elõtt egy héttel:)
11 hónaposan kezdett el mászni a lányom.15 hónaposan tette meg az elsõ lépéseit
10hónaposan
6hónaposan állt fel, és mászott, elsõ önálló lépéseit 10, 5 hónaposan tette, 11, 5 hónaposan járt stabilan, egyedül, leguggol, feláll kapaszkodás nélkül, felmászik, lemászik, jó az egyensúlyérzéke 13 hónapos, szerintem ne aggódj, mindegyik baba másképp fejlõdik
11 hósan indult el a lányom
10, 5 hónaposan indult el a lányom. Mondjuk õ keveset mászott.
Fiam 6hónaposan kapaszkodva rongyolt, 8hónaposan végre megtanult mászni is, 11, 5hónaposan önállóan ment.(3éves) Lányom 5hónaposan mászott, 6hónaposan fel állt, 9hónaposan elindult önállóan.(16hónapos)

A magzatmozgás mennyi idősen lesz mindennapos? Én 17hetesen éreztem először, de azóta nagyon ritkán.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy most? Én 15 hetesen éreztem elõször,és kb.18-tól volt az, hogy minden nap éreztem a kis rúgásokat. Van aki 20. körül érzi csak elõször.

Hány hetes vagy most? Én 15 hetesen éreztem elõször, és kb.18-tól volt az, hogy minden nap éreztem a kis rúgásokat. Van aki 20. körül érzi csak elõször.
Köszi:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Jó éjt neked is! :)
Na látod, de jó! Lesznek mindig pihizõs periódusai, amikor már minden mozdulatát érezni fogod a vége felé, akkor is eltelhet akár fél nap is, hogy nyugiban lesz, max.akkor moccan majd, ha felébreszted. Nagyon boldog babavárást! És jó éjt!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, remélem gyakrabban fogom érezni.Most is éreztem az elõbb, de csak pár másodpercre.Jó érzés :)
Akkor szerintem egyre többször fogod érezni. Lehet, hogy már reggel, de lehet, hogy csak holnap után. Drukkolok, én az elsõ pár alkalommal mindig elsírtam magam. :D
A kérdező hozzászólása: Vékony alkatú vagyok.
Nem hiszem, azért írtam, hogy van aki csak 20-21 hetesen érzi elõször! Ilyenkor olyan picik még, és attól is függ, vékony vagy-e vagy nem. Nyugodj meg, jelezni fog Õ, pár hét, és nagyon sokat erõsödnek majd a kis "puklik" a pocidon! :-)
A kérdező hozzászólása: 19hetes km vagyok.Akkor valami baj lehet?
szia, én 20 hetesen éreztem elõször, elõször ritkán, aztán már egyre gyakrabban. akkor volt aktívabb, ha ültem, vagy feküdtem, fõleg este. én nagyon paráztam, amikor nem mozgott, mindog néztem a neten, hogy mik a méhen belüli elhalás tünetei...brrr. ne aggódj, majd beindul a tied is. ilyenkor még nem is feltételn érzed minden mozdulatát, mert még nem tölti ki annyira a helyet.

A tengerimalacok mennyi idősen lesznek nyugodtabbak, lustábbak?

Én malacom nagyon hiperaktiv,igaz még fiatal,de mikorra lesz nyugodtabb? Nem ilyen rohangálós?

Legjobb válasz: A miénk 5 éves, olyan, mint fiatalon. Ha leteszed, ott marad. Ritkán aktív. Pont a tiéd ellenkezõje.

A miénk 5 éves, olyan, mint fiatalon. Ha leteszed, ott marad. Ritkán aktív. Pont a tiéd ellenkezõje.
személyiség kérdése :)
Attól függ mekkora ketrecben él vagy mekkora az a hely ahol tartod. Enyémnek jó nagy helye van egy külön részen van a nappaliban jó a mozgáshelye. Egy kis polc maradványaiból csináltam a helyét és jól, érzi ott magát. Ha kiveszi a barátnõm akkor nyugodt. 3 éves malacról van szó. A társa 1 év körüli az még elég hiperaktív de ha szabadon engedjük ki akkor elég nyugodt tud lenni.
Egyedtõl függ.Az én 4, 5 éves malackám mindíg is nyugis volt, bár kiskorában aktívabb.A másik malacom aki még csak 10 hetes igen idegbajos, folyton mászkál, ugrál.a nagy meg csak lesi, néha beszáll õ is az ugrándozásba, de már nem olyan aktív.

Hogy tudom megállapítani, hogy kb mennyi idős a vadászgörényem? Mekkorának kell lennie egy 4 hónapos görinek, és mennyi idő míg leszokik a harapásról?

2 hete van nálunk, egy állatkereskedésb?l van. Ott 3 hetet volt és nem nagyon foglalkoztak vele. Sokat van a kezünkben és simogatjuk, meg el is van engedve a lakásban, de mikor meg akarom fogni akkor nagyon harap, minden ok nélkül. Hogy szoktassam le err?l?

Legjobb válasz: Ne erõszakkal. Annál nincs rosszabb. Próbáljátok szeretgetni, hálás lesz érte :). Adok kettõ honlapcímet, ezeken szinte minden fent van: www.goreny.hu www.mvk.hu

Ne erõszakkal. Annál nincs rosszabb. Próbáljátok szeretgetni, hálás lesz érte :) . Adok kettõ honlapcímet, ezeken szinte minden fent van: http://www.goreny.hu http://www.mvk.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!