Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lesz (64 db)

Lakáshitelesek! Mikor jár le a hiteletek? Mennyi idős lesz akkor a gyermeketek?

Legjobb válasz: Hivatalosan 2026-ban, és 17 lesz akkor a fiam, 14 a lányom.De maximum 5 éven belül ki akarom fizetni a hitelt teljesen (forint alapú, és már csak 4 millió van hátra, 5 év múlva durván 2 és fél lesz)

Hivatalosan 2026-ban, és 17 lesz akkor a fiam, 14 a lányom.De maximum 5 éven belül ki akarom fizetni a hitelt teljesen (forint alapú, és már csak 4 millió van hátra, 5 év múlva durván 2 és fél lesz)
2028-ban. A lányom 20 éves lesz, a pocakomban lévõ baba pedig 16. Ha lehetõség lesz rá szeretnénk majd elõtörleszteni, de a futamidõt csak akkor változtatjuk, ha végtörleszteni tudunk.
A mostani állások szerint 2019-ben jár le. Akkor lesz a fiam 11 éves, és a még csak pocakban levõ 6éves (júniusban jár le, októberi lesz a baba). Ha minden jól jön össze, akkor jövõ szeptemberben beletörlesztünk egy lakáselõtakarékosságit, nem tudom, akkor hogyan módosul. Forinthitel szerencsére, így csak kicsit aggódom érte.
2031-ig van a hitelünk, a lányunk 22 éves lesz.Ha így marad minden akkor 10 éven belül ki szeretnénk fizetni, és 5 éven belül több mint 1/3-át be szeretnénk fizetni.
9 éves lesz.
2030 :(( "csak" 2 éve vettük fel. 23 lesz a legidõsebb, 18 a legkisebb.
2025-ben, a kislány 19 lesz. Tehát pont akkor fog érettségizni...na, majd megünnepeljük egy jó kis bulival mind2 alkalmat :)
2022.dec, 31. Elsõ fiam akkor 15, 5 éves lesz, második fiam 13, 5. Augusztus elején születik a harmadik fiunk, így õ 10 éves lesz.
2027-ben, 19 éves lesz a lányom, 16 lesz a fiam. Remélem azért elõbb sikerül visszafizetni.majd meglátjuk.
2030 ban jár le. Fiam 23 éves lesz a lányom meg 20 éves. Hû de messze van még!!!!!!
az egyik lak.hitel 7 év múlva, a másik 4 év múlva, a kicsi lányom 9 éves lesz, a pocaklakó 7 éves lesz a legvégén, mi pedig beleõszülünk :D
A kérdező hozzászólása: A miénk 2021-ben, még 9 év. Gyerkõcök akkor 13 és 10 évesek lesznek. Mi is arra törekszünk, hogy elõbb kifizessük, bár CHF hitelünk van, és most 1, 5x-ese annak, amit felvettünk.
35 éves hitel, szóval 35 éves lesz a legnagyobb gyerek, a középsõ 33, a legkisebb pedig 31. Váááááá
2025-ben.A legnagyobb 29, a középsõ 19, a legkisebb 15 éves lesz.Ha sikerül eladni végre apósomék házát akkor ki tudnánk fizetni.Forint alapú szerencsére.

Hogy is van ez? Április 9. -re vagyok kiírva. Akkor holnap mennyi idős leszek? Hogyan mondjuk?

Holnap lépek akkor a 39.hétbe,vagy holnap lépek a 40.hétbe.Azaz 39+0, vagy 40+0???

Legjobb válasz: Április 9. Az a betöltött 40. hét. Tehát akkor leszek kerek 40 hetes, 40+0 Ma vagy 38+6 napos. Tehát már a 39. hétben vagy. Holnap leszek kerek 39 hetes terhes.

Április 9. Az a betöltött 40. hét. Tehát akkor leszek kerek 40 hetes, 40+0 Ma vagy 38+6 napos. Tehát már a 39. hétben vagy. Holnap leszek kerek 39 hetes terhes.
leszek helyett mind a két helyen LESZEL :D Én nem vagyok és remélhetõleg egy jó ideig nem is leszek :D
Holnaptól leszel 39 hetes. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:) Mindkettõnknek igaza volt, csak másképp mondtuk!:) Jót nevettünk rajta...:) :)
Ma vagy 39+0, és csak egy hét múlva leszel 40+0, ha addig nem szülsz. Tehát valakinek nem volt igaza! :-) Jó szülést!

Mit veszel a babádnak karácsonyra? És karácsonykor mennyi idős lesz? A kisfiam decemberben lesz 10hónapos és nincs ötletem mit kapjon.

Legjobb válasz: Szia! 3 és fél éves lesz, lány. Szerintem lego dupló-t fog kapni. Lehet, hogy ezt:http://www.legoaruhaz.hu/duplo-allatkerti-super-pack-3-az-1-..

"VAKSI" jeligére! :) Köszönöm az e-mail-t és a linket! Bocsánat, de nem mûködött valamiért a freemail, így itt válaszolok neked.
Mi az a golyópálya? Kérlek, aki ismeri, linket küldjön róla! Köszi és elnézést az off miatt.
Most 9, 5 hónapos a fiam, anyósoméktól ezt kapta névnapjára: http://www.bilibo.hu/?termekek/bilibo.html Én még nem is hallottam ilyenrõl korábban, de nekünk is nagyon jó játék, nemhogy gyerekeknek. Még mondjuk nem értékeli, de majd késõbb.... A bölcsiben a gyerekek nagyon szeretik. Csakhogy ne a 25. FP játékot írjam... Egyébként lehet, hogy sátrat kap a fiam karácsonyra alagúttal, vagy 100 db-os labdával, vagy még nem tudom, de inkább valami ilyet, mint a 20. zenélõs FP játékot. Abból egy van már, a formabedobó, de elég is lesz. Ez a golyós valami is jó, ilyet sem láttam még....
off: hogy néz ki a golyópálya? Engem is érdekelne, a kislányomnak vennék, de nem tudom, hogy láttam-e ilyet.
Az én 10 hónapos kisfiam imádja a könyveket, van olyan, amibe be van építva pl. egy sípoló játék, legalább negyed óráig képes elleni vele, azonkívül rengeteg fejlszetõ játék van, ha bemész egy bababoltba ill. a kisfiam szereti a vonalvezetõ fa játékokat is, csak figyelj, hogy hány éves, hónapos kortól valók, mert a gagyibbak tartalmaznak lenyelhetõ részeket is, azokat ne!
23:11 de jó ez is. Lehet ilyent kapni itt Mo-on? Ha valaki tud linket megosztaná velünk??? Én is szeretnék ilyent a lánykámnak4 :) Igen ezek a golyók ugyan azok!
Szia! 3 és fél éves lesz, lány. Szerintem lego dupló-t fog kapni. Lehet, hogy ezt:http://www.legoaruhaz.hu/duplo-allatkerti-super-pack-3-az-1-..
17:15! ehhez a golyópályához is azok a golyók valók, mint a dinoszauruszoshoz, és ez is tök jó lehet: http://www.youtube.com/watch?v=bQKag8pLn_A&feature=related
Ez a golyópálya tök jó ötlet, teljesen rá vagyok kattanva. Több fajta is van, már szinte biztos vagyok, hogy ilyet kap a kiscsajom.
Az én kislányom 14 hónapos lesz karácsonykor. Szánkót biztosan fog kapni, bár ha hamarabb lesz hó, akkor biztos hamarabb megkapja. Gondolkozom én is a tanuló széken, vagy valamilyen babát szeretnék. A család gyerekei most ilyet kapnak: http://www.egyedimese.hu/index.html
:) Komolyan azt hittem ezen csak en gondolkozok ilyen hamar de ugy tunik, hogy nem :) :) :) 18 honapos lesz karacsonykor. Benti csuszdara gondoltunk. Azzal bent is nagyon jol el lenne. Es van egy benti medenceje amit kislabdaval teli tehetnek es igy abba csuszna bele :) Szeret jatszoteren lenni es telen biztos hianyozna neki. Ezenkivul szankot szeretnenk. Itt Kanadaba eleg kemenyek a telek es igy biztos fogjuk tudni hasznalni. De meg decemberig gondolkodunk rajta.
Ez a golyó pálya nagyon szupi ötlet. Utána járok hol lehet venni vagy rendelni ilyent. :) Nekünk ezek a Fiscer price-os golyók meg vannak a Tesco-ba vettem 2500 ft-ért nem tudtam milyen játékhoz valók de nagyon tetszettek édes figurák vannak bennük és a lányom is imádja. (strapa bírók az tuti) Az én lányom is 10 hónapos lesz karácsonykor és amit tuti kap az a Fischer Price-os tanulószék, a formabedobós sütis bödön, Playscool-os porszívó. Már vettem neki apróságokat könyvet DVD-t (bár tudom azt még nem fogja értékelni, de jó lesz késõbb) kis hercegnõs hátizsákot. Már alig várom az elsõ karácsonyát.
A mi kislányunk akváriumot fog kapni sok színes halacskákkal.Mivel "hal mániás"! :) 20 hónapos lesz akkorra.Természetes kap majd valami kézzel fogható dolgot is, játékot, de még nekünk sincs meg mi legyen az. Egyébként a golyópálya nálunk is kedvenc volt.
Kisfiam 2 éves lesz pont decemberben, Lego Duplot kap tõlünk, már 2 féle van neki és imádja, csak hát horror az ára, úgyhogy csak "alkalomszerûen" kap.:) Tavaly keménylapos mesekönyveket, karika tornyot, ilyen kalapálós játékot, Fisher Price dalóló mesekönyvet kapott, azokat nagyon szerette, akkor ugye 12 hónapos volt.
Nekünk is van golyópályánk 1. szülinapjára kapta januárba, most valószínû játszókonyhát kap, majdnem 2 évesen.
13:44 vagyok, most nézem, hogy az elsõ hozzászóló is golyópályát írt! :-D Úgyhogy lehet benne igazság, ezek szerint tényleg minden gyereket elbûvöl! :-D És a második hozzászólónak is igazat adok a Duplóval kapcsolatban! Ez az elõbb nekem eszembe sem jutott, pedig van itthon Duplónk, és szinte egész nap a lányom keze ügyében van, nagyon leköti! Pár hete vettem neki elõ, mert elfeledkeztem róla. De talán már 10 hónaposan is érdekelte volna. Kap is még Duplót Karácsonyra, az biztos.
Dömper, járássegítõ, tricikli, ha nagy a lakás, sátor, hinta, hintaló jellegû valami, nem tudom a nevét.
Fisher price vagy playskool golyópálya, lányom 10 hónaposan kapta, de most 1, 5 éves és még most is játszik vele! Minden babának tetszett eddig aki átjött játszani! Fisher price tanuló szék, szintén tuti játék! Lányom vagy toy story figurákat kap, de elég húzós, 10-12.000 / db, vagy babzsákfotelt és játéktárolót fából.


Mennyi idősen lesz a (lány) nyuszi ivarértett?

Van egy lány nyuszim aki most 14.én lesz egy hónapja, hogy nálam van de amikor elhoztam akkor azt mondták, hogy már egy hónapja le van választva az anyjától. Megkérdeztem a bácsit mikor lesz ivarérett azt mondta 1-1/2 hónap múlva.. de máshol meg azt olvastam, hogy a sikeres párzásért 7-8 hónaposnak kell lennie.. Na akkor most mikor pároztathatom őt?

Legjobb válasz: attól hogy ivarérett lesz még nem szabad rögtön pároztatni, lényegében minél késõbb annál jobb mert azért meg kell erõsödni.... tehát én 7-8 hónapot ajánlom...

attól hogy ivarérett lesz még nem szabad rögtön pároztatni, lényegében minél késõbb annál jobb mert azért meg kell erõsödni.... tehát én 7-8 hónapot ajánlom...
Én is 7-8 hónapos korról tudok.

A fiúk mennyi idösen lesznek érettek lelkileg is?

15 éves vok, az oszttársaim sajna éretlen perverz viccekkel rendelkezö mindenen huuuzó fiúk. Mikor lesz végre az h normaálisan lehessen fiúkkal beszélni? Lányok fiúk tapasztalatból irjanak lécci :) (ja és persze tisztelet a kiv.nek :) )

Legjobb válasz: egy férfi belül mindig gyerek marad :D de amúgy ez nagyon változó.

egy férfi belül mindig gyerek marad :D de amúgy ez nagyon változó.
soha :DDDD
Valahol 14 és 40 között szoktak általában, de azért vannak kivételek is:D
15 évesen te s kislány vagy, az érettséggel meg köszönõ viszonyban sem vagy a fogalmazásid alapján...
Ez egyén függõ.
Amikor megérnek. Ez lehet 1 év vagy 10 év is. Mint a gyümölcsöknél.
Én még talán most se... :DD 21f vagyok, és csak kb 1 éve érdekelnek a lányok úgy...
Minek? Mire jó az? :-)
30 éves koruk körül már illik. Amúgy te sem vagy érett, nagyon nem...
Én pont a lányokkal tapasztalom ugyanezt..
Mi lanyok se leszunk erettek. Csak megtanulunk viselkedni ;)
Én pont a lányokkal tapasztalom ugyanezt..
én majd 60évesen leszek érett paradicsom palánta. xD
Jobb ha tolem tudod:a ferfiak sose lesznek eleg erettek ;)
hát ez szerintem akaráson is múlik...
mármint téged húznak meg mindenen?
vok=vagyok-agy :D amúgy teljesen változó de 14-23 éves korig tudok példát és ellenpédát is érettségre.
nem tudom én érett vagyok 16/F
Az én fiú barátaim ugyan mondanak perverz vicceket (egy részükön én is nevetek), de amikor olyan van akkor lehet velük komolyan beszélgetni. Szóval változó, szerintem éppen folyamatban van az "érésük/érésünk" :) 15/L

Az algaevőknek mennyi idősen lesznek kinővései ha fiú?

Az enyém már fél éves és nincsenek kinövései, akkor lány? vagy még kinőhet neki?

Legjobb válasz: Az ivarérett hímekre jellemzõ, amit egy-másfél éves korukra érnek el. Ebbõl adódóan valószínûsítem, hogy nagyjából ilyen idõsen kezdenek el nõni a bõrkinövései is.

Az ivarérett hímekre jellemzõ, amit egy-másfél éves korukra érnek el. Ebbõl adódóan valószínûsítem, hogy nagyjából ilyen idõsen kezdenek el nõni a bõrkinövései is.
hát az én ancim olyan 4, 5 centis de már látszanak. na jó nem nagyok de látszik, hogy nõni fognak mert a kis dudorok már meg vannak amikbõl ugye a hosszabb kinövések is lesznek:)

Labrador, mennyi idősen lesz ivarérett?

Legjobb válasz: Úgy kb.8 hónapos kortól lehet rá számítani, de mint az embernél, úgy a kutyáknál sincs pontosan meghatározva.A szomszéd labi 1 évesen lett ivarérett, az enyém 10 hónaposan.

Úgy kb.8 hónapos kortól lehet rá számítani, de mint az embernél, úgy a kutyáknál sincs pontosan meghatározva.A szomszéd labi 1 évesen lett ivarérett, az enyém 10 hónaposan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Ismertem 6 hónaposan tüzelõ labrador szukát, ez elég változó :)
az én kan labradorom 11 hónaposan kezdte el emelni a lábát és 12 hónaposan még nem szagolta meg a tüzelõ szukát :D szóval elég változó, de a nagytestû kutyák 1 éves koruk körül szerintem.

A tengerimalacok mennyi idősen lesznek nyugodtabbak, lustábbak?

Én malacom nagyon hiperaktiv,igaz még fiatal,de mikorra lesz nyugodtabb? Nem ilyen rohangálós?

Legjobb válasz: A miénk 5 éves, olyan, mint fiatalon. Ha leteszed, ott marad. Ritkán aktív. Pont a tiéd ellenkezõje.

A miénk 5 éves, olyan, mint fiatalon. Ha leteszed, ott marad. Ritkán aktív. Pont a tiéd ellenkezõje.
személyiség kérdése :)
Attól függ mekkora ketrecben él vagy mekkora az a hely ahol tartod. Enyémnek jó nagy helye van egy külön részen van a nappaliban jó a mozgáshelye. Egy kis polc maradványaiból csináltam a helyét és jól, érzi ott magát. Ha kiveszi a barátnõm akkor nyugodt. 3 éves malacról van szó. A társa 1 év körüli az még elég hiperaktív de ha szabadon engedjük ki akkor elég nyugodt tud lenni.
Egyedtõl függ.Az én 4, 5 éves malackám mindíg is nyugis volt, bár kiskorában aktívabb.A másik malacom aki még csak 10 hetes igen idegbajos, folyton mászkál, ugrál.a nagy meg csak lesi, néha beszáll õ is az ugrándozásba, de már nem olyan aktív.

Ajánlanátok gyerekülést? 9-18 kg-ig, vagy 9-25 kg-ig vegyek? Nincs sok pénzem rá. Kb.20 ezer ft. Amúgy mennyi idősen lesz 18, vagy 25 kg általában egy baba? Most 8 hós és 9 kiló.

Ha tudtok lécci linkeljetek is! Olyan kéne, amit dönteni is lehet, mert amint beülünk a kocsiba, ő egyből elalszik, és ülve biztosan nem lenne neki kényelmes az alvás.

Legjobb válasz: Hiába írják ki a súlyt, az én lányomnak már rég nem jó a 9-18-as ülés, pedig csak 15 kg. Ezt az ülés 8 hótól 2,5 éves koráig használtuk, azóta az eggyel nagyobbat. Jobban számít a magasság mint a súly. Ha altatni is akarod, akkor dönthetõt vegyél.

Hiába írják ki a súlyt, az én lányomnak már rég nem jó a 9-18-as ülés, pedig csak 15 kg. Ezt az ülés 8 hótól 2, 5 éves koráig használtuk, azóta az eggyel nagyobbat. Jobban számít a magasság mint a súly. Ha altatni is akarod, akkor dönthetõt vegyél.
nekünk 0-18kg-ig volt, de még a mi lányunk sincs 18kg, csak 16, 5, de már nem tudjuk becsatolni, így múlt héten vettünk neki 18-25kg-ig valót.
Szia! Ezt az ülést tudom ajánlani neked, ebben a hónapban pont akciós, még van egy pár napod megvenni. Olvasd el a tulajdonságokat, nagyon jó kis ülés szerintem, mi is ilyet fogunk venni neki. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/34109?storetype=s..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, ez valóban jónak tûnik! Miért nem ajánlják amúgy a 9-25 kilós üléseket?
Nem tudom miért nem ajánlják, mi is ilyet vettünk és nagyon jó szerintem. A miénk Exobe márka, ez is dönthetõ, biztonságos, és elég magas is. Akcióban vettûk 18900ért.
A 9-25 kg-os ülésekkel nincsen baj. A 9-36 kg nem annyira ajánlott, mert túl nagy az átfedés a súlyok közt, és ezért nem olyan biztonságos. A minap kérdeztem pont a véleményeket errõl az ülésrõl, mindjárt be is linkelem neked. (Én küldtem a linket az ülésrõl)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Hörcsög nemét mikor lehet biztosan megállapítani? Még az ivarérettség előtt? Mennyi idősen lesz ivarérett?

Legjobb válasz: Elég könnyû. De hozzá kell szokjon a szemed. Tehát keríts valakit, aki már tudja, pl. engem.:) Kb. negyedóra elsajátítani, ha életedben elõször látsz hörcsögöt. A fiúnak óóóóriási heréje van, még felülrõl is látszik, alig bír menni tõle. Ha leül, megfogja a pici "kezeivel", és maga alá húzza, mert máshogy nem tudna leülni. De mivel szõrös az is, kicsit gyakorolni kell, hogy felismerd. Ez elég pici hörcsögnél is már ekkora, néhány hónaposnál fiatalabbat még én nem láttam, ugyhogy az alsó korhatárt nem tudom Neked sajnos megmondani.

Elég könnyû. De hozzá kell szokjon a szemed. Tehát keríts valakit, aki már tudja, pl. engem.:) Kb. negyedóra elsajátítani, ha életedben elõször látsz hörcsögöt. A fiúnak óóóóriási heréje van, még felülrõl is látszik, alig bír menni tõle. Ha leül, megfogja a pici "kezeivel", és maga alá húzza, mert máshogy nem tudna leülni. De mivel szõrös az is, kicsit gyakorolni kell, hogy felismerd. Ez elég pici hörcsögnél is már ekkora, néhány hónaposnál fiatalabbat még én nem láttam, ugyhogy az alsó korhatárt nem tudom Neked sajnos megmondani.
A himek hatsoja feltunoen hosszabb es 3 het utan mar a herei is kifejlodnek.A nosteny hatsoja rovidebb.Az ivarerettsegukben meg nem vagyok biztos , h mikortol van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!