Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lehet megfürdetni a (2 db)

Mennyi idős kortól lehet megfürdetni a kutyákat?

Legjobb válasz: 8 hetesen hoztam el a tenyésztõtõl a kutyámat,akkor fürdettem meg elõszõr hogy az alom szagát lemossam.Nagyon tudnak fázni,így figyelni kell a hõmérsékletre,és hogy az elsõ fürdés még nem olyan élvezetes számukra.A fülükbe ne kerüljön víz, mert nagyon sok bajt tud okozni.

8 hetesen hoztam el a tenyésztõtõl a kutyámat, akkor fürdettem meg elõszõr hogy az alom szagát lemossam.Nagyon tudnak fázni, így figyelni kell a hõmérsékletre, és hogy az elsõ fürdés még nem olyan élvezetes számukra.A fülükbe ne kerüljön víz, mert nagyon sok bajt tud okozni.
bármilyen kortól. és lehetóleg nyáron hozzátok hogy megszokja a fürdetést... :)
A lényeg, hogy ne fázzon meg, meleg legyen. Szerintem lehet már 6 hetes kortól is.
kb. 4 hónapos kortól

Mennyi idős kortól lehet bolhanyakörvet venni a kutyusnak? Illetve előtte érdemes-e valamivel megfürdetni szegényt? Ha igen, mivel?

Nem hiszem hogy bolhás lenne, de szeretném megel?zni. A kutyus 4 hónapos.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! :-D

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-D
szia. ha a kutyus elmúlt 3hónapos akkor lehet nyakörvet tenni a nyakába.De majd ez le lesz irva a nyakörv hátuljára.
Van kölyök bolha nyakörv éna kutyámra azt használok és bevált de ha a kutya hosszú szörü akkor azt hiszem van kölyök cseppentö is.
már lehget tenni 5 hetes kiskutyára is bolhanyakörvet de az a kérdés hogy megtûri e? valószínüleg lerágcsálja
a bolhanyakörv dobozának tájékoztató oldalán minden választ megtalálsz, vagy az állatorvosotokat is bátran megkérdezheted!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!