Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lehet megfürdetni (4 db)

Mennyi idős kortól lehet megfürdetni egy kutyát?

Legjobb válasz: én ahogy elhoztam már megfürdettem 8 hetesen! Az volt az elsõ pár lépése hogy nyomott a padlóra egy nagy pisitócsát és beledõlt:)) Kölyök sampont vegyél és azzal már 6 hetes kortól lehet fürdetni!

én ahogy elhoztam már megfürdettem 8 hetesen! Az volt az elsõ pár lépése hogy nyomott a padlóra egy nagy pisitócsát és beledõlt:) ) Kölyök sampont vegyél és azzal már 6 hetes kortól lehet fürdetni!
Kölyök samponokat általában már 6-8 hetes kortól lehet használni. Arra figyelj oda, hogy lehetõleg ne fürdesd gyakran, mert tönkremegy a bõre, és problémái lesznek egy életen át. Egy kutyát fürdetni elég évente 1-2x. :) Az úsztatás természetes vízben, otthon sima vízben pancsolás nyáron a melegben természetesen más! :) Azt korlátlanul, bármikor lehet, ha a kutya nem fél a víztõl, attól semmi baja nem lesz természetesen! :)
Amikortól képes olyan koszosnak lenni, hogy szükséges a fürdetés. Nem kell sterilen tartani, de azért ne is várd meg, amíg elkezdenek tenyészni benne a rondaságok. Menhelyen minden másnap fürdettük az árván maradt kölyköket, mert bármit csináltunk, éjszaka bizony a saját kakájukban hempergõztek. Semmi bajuk nem lett.
A kérdező hozzászólása: Kiállításra megy majd 12 hetes :)
Ez attól függ, elég érett vagy e már hozzá!
Én 8 éves voltam, amikor elõször fürdettem a kutyánkat. :)
6 honap
sima vizzel hamarabb is
dehogy..Mikor már hozzádkerül megfürdetheted, lényeg hogy kölyök samponnal tedd és csak indokolt esetben! Nekem meg kellett mert elsõ dolga volt hogy bepisilt egy nagy tócsát, és beledõlt:)
kb 5-6 hetes kortól van speciális sampon kiskutyáknak

Mennyi idős kortól lehet bolhanyakörvet venni a kutyusnak? Illetve előtte érdemes-e valamivel megfürdetni szegényt? Ha igen, mivel?

Nem hiszem hogy bolhás lenne, de szeretném megel?zni. A kutyus 4 hónapos.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! :-D

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-D
szia. ha a kutyus elmúlt 3hónapos akkor lehet nyakörvet tenni a nyakába.De majd ez le lesz irva a nyakörv hátuljára.
Van kölyök bolha nyakörv éna kutyámra azt használok és bevált de ha a kutya hosszú szörü akkor azt hiszem van kölyök cseppentö is.
már lehget tenni 5 hetes kiskutyára is bolhanyakörvet de az a kérdés hogy megtûri e? valószínüleg lerágcsálja
a bolhanyakörv dobozának tájékoztató oldalán minden választ megtalálsz, vagy az állatorvosotokat is bátran megkérdezheted!!!


Mennyi idős kortól lehet megfürdetni a kutyákat?

Legjobb válasz: 8 hetesen hoztam el a tenyésztõtõl a kutyámat,akkor fürdettem meg elõszõr hogy az alom szagát lemossam.Nagyon tudnak fázni,így figyelni kell a hõmérsékletre,és hogy az elsõ fürdés még nem olyan élvezetes számukra.A fülükbe ne kerüljön víz, mert nagyon sok bajt tud okozni.

8 hetesen hoztam el a tenyésztõtõl a kutyámat, akkor fürdettem meg elõszõr hogy az alom szagát lemossam.Nagyon tudnak fázni, így figyelni kell a hõmérsékletre, és hogy az elsõ fürdés még nem olyan élvezetes számukra.A fülükbe ne kerüljön víz, mert nagyon sok bajt tud okozni.
bármilyen kortól. és lehetóleg nyáron hozzátok hogy megszokja a fürdetést... :)
A lényeg, hogy ne fázzon meg, meleg legyen. Szerintem lehet már 6 hetes kortól is.
kb. 4 hónapos kortól


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!