Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lehet megállapítani, hogy a (6 db)

Mennyi idős terhességnél lehet megállapítani, hogy a has a puffadás miatt nagyobb, vagy a baba miatt?

Illetve hogyan lehet megállapítani? A babás hasat is be lehet húzni? (persze nem a 38. hétre gondolok)

Legjobb válasz: A baba 12. héttöl már van akinél látszik, elötte a méh keménységébõl ill nagyságából lehet megállapítani. De miért nem csinálsz egy tesztet az biztosan kimutatja ha babát vársz.

A baba 12. héttöl már van akinél látszik, elötte a méh keménységébõl ill nagyságából lehet megállapítani. De miért nem csinálsz egy tesztet az biztosan kimutatja ha babát vársz.
A pár hetes hasat be lehet húzni, a terhességet doki, vagy teszt állapítja meg.Miért nem tesztelsz?Mire vársz?Ha a hasad nagyobbodására, akkor felvilágosítalak, hogy mire a pocidon észreveszed, már túl kellett volna esned jó pár vizsgálaton.Elég felelõtlen vagy!!(Már bocs!) 14 hetes kismami
Én vagyok a kérdezõ. Lehet, hogy én is rossz helyre írtam a kérdést, de Ti sem olvastátok el megfelelõen... Nem magát a terhességet szeretném megállapítani... mert azt már 4 hete tudom! Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ki hogyan élte meg azt, hogy elkezdett nõni a pocakja.
Szia.Valószínü, hogy fe´lre értelmezték a ke´rde´sedet.Ez elö fordul.Eleinte belehethúzni a hasat, de felesleges, mert nem jó az embriónak.Oyan neki, mintha szorítana a nadrág.Késöbb persze ha akarna´d sem tudna´d.Nálam a puffada´s nem tartott sokáig, A pocakom pedig a 3, hónaptól la´tszódott.Ez akattól függ, kinek elöbb, kinek késöbb kezd látszódni.Hamarosan a lábaidat sem fogod látni. Gratula a babához. 38hetes kismama.

Miből lehet megállapítani, hogy a csirke már tyúk, vagy épppen kakas? Kb. mennyi idős korában? Tojni a tyúk mikor kezd el?

Legjobb válasz: a kakasoknak nagyobb a tarajuk már kb 2-3 hetes korukban is látszik.A tyúkok pedig 5-6 hónapos korukban kezdenek el tojni évszaktól függõen.

a kakasoknak nagyobb a tarajuk már kb 2-3 hetes korukban is látszik.A tyúkok pedig 5-6 hónapos korukban kezdenek el tojni évszaktól függõen.
A csirkéknek megnézik a szárnyvégi tollazatát. Ha a tollak váltakozo hosszuságúak (egyszer rövidebb, mászor hosszabb), akkor tyúk, ha pedig mindegyik egyforma hosszúságú, akkor kakas. Ezzel a módszerrel már 1-2 napos korban meg lehet állapítani a nemét
A kakasoknak csibekorukban sokkal pirosasabb és nagyobb a tarajuk.
Mi tavasszal vettünk három darab napos csibét, és most novemberben kezdtek el tojni, napi egy tojást. A szárnyvég-vizsgálat jó dolog, kár, hogy most tudtam meg, mert így sajnos lett egy kakasunk is, aki minden reggel 4:18-kor kukorékol... :S Bár azt mondják, így jobban tojnak a tyúkok, hogy néha "megbúbolja" õket a kakaska. :) ))
Hurrrá! Megtaláltam a választ! Ezen a videón 3:33-tõl figyelj http://www.youtube.com/watch?v=8zbkkkn_PxE

Hogyan lehet megállapítani, hogy egy fenyő mennyi idős? Jól tudom, hogy ahány ággyűrű hajt ki a törzsből oldal irányba annyi idős? Az ággyűrűt úgy értem, hogy sugárirányba és emeletszerűen.

Legjobb válasz: ....annyit mondhatok, hogy van 1 fenyõfám, ami harminc éves, és 10 méter magas.....egyébként fogalmam sincs, simán lehetséges amit írsz

....annyit mondhatok, hogy van 1 fenyõfám, ami harminc éves, és 10 méter magas.....egyébként fogalmam sincs, simán lehetséges amit írsz


A telsesen fekete macskám már nagyon őszül. Vajon hány éves lehet kb? Hogyan lehet megállapítani, hogy mennyi idős?

Legjobb válasz: Az állatorvos megközelítõleg meg tudja határozni, elsõsorban a fogai alapján.

Az állatorvos megközelítõleg meg tudja határozni, elsõsorban a fogai alapján.
Szerintem 10 éves körüli lehet.
9-10-11
A mi cicánk még nem volt egy éves és már õszült. A fekete németjuhász kutyusunk még nem volt egy éves, mikor már voltak fehér "hajszállai". Két fekete cicánk volt és mind a kettõ korán elkezdett õszülni.

Hónap elején kezdtük a kóstoltatást 3, 5 hónaposan védőnői javaslatra. Ebédre és vacsorára tápszert kap a pici, a többi evés anyatej. Honnan lehet megállapítani, hogy mennyi az a mennyiség, ami elég neki ilyen idősen?

Túl vagyunk az almán, a répán, most megy a kettő összekeverve. Szopizás előtt vagy után jobb kóstoltatni? Az üveges bébiételt felbontás után le lehet fagyasztani?

Legjobb válasz: Bár lehet hülyeséget írok(nem volt tapasztalatom), de nem tudod mondjuk a tízórait az ebéddel kicserélni, hogy tízórai lenne tápi, ebéd szopi? Vagy nincs annyi tejed? Csak azért kérdezem, mert akkor a tápszert tudnád kiváltani elõször szilárd kajával, az anyatej meg maradna. Persze az is kérdés, hogy sokáig akarod-e szoptatni. Én általában úgy állapítottam meg, hogy elég-e neki, hogy mindig többet csináltam, és amikor összezárta a száját, elfordította a fejét, tudtam, nem kell több neki. Utána még ha kért kaphatott vizet vagy tápszert. Amúgy mi is ennyi idõsen kezdtük a hozzátáplálást. Nektek miért ajánlotta?

Bár lehet hülyeséget írok(nem volt tapasztalatom), de nem tudod mondjuk a tízórait az ebéddel kicserélni, hogy tízórai lenne tápi, ebéd szopi? Vagy nincs annyi tejed? Csak azért kérdezem, mert akkor a tápszert tudnád kiváltani elõször szilárd kajával, az anyatej meg maradna. Persze az is kérdés, hogy sokáig akarod-e szoptatni. Én általában úgy állapítottam meg, hogy elég-e neki, hogy mindig többet csináltam, és amikor összezárta a száját, elfordította a fejét, tudtam, nem kell több neki. Utána még ha kért kaphatott vizet vagy tápszert. Amúgy mi is ennyi idõsen kezdtük a hozzátáplálást. Nektek miért ajánlotta?
Én is ezt akartam kérdezni, ugyan mi oka lehetett a védõnõnek, hogy hozzátáplálást javasolt 3, 5 hónaposan? :( Mindenképp szopi után adj neki bármit, különben elválasztod a kelletténél hamarabb, de szerintem felesleges elsietni, akár hónapokig is élhet tejen és almán, felesleges megterhelni a szervezetét. De ha nagyon sietni akarsz vele, akkor krumpli, sütõtök, körte stb. Az üveges bébikaját szerintem nem lehet fagyasztani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos elég kevés a tejem, hiába próbálok mindenféle tejszaporítót. Az az igazság, hogy örülök annak, hogy eddig is tudtam szoptatni, mivel egyedül maradtam a kicsivel. Apa szülés elõtt 2 héttel lelépett, így a stressz nem igazán volt elkerülhetõ. Természetesen szeretném még szoptatni, ahogy tudom. Lehet, hogy megpróbálom felváltani a tízórai és a déli etetést. A kicsikém egyébként elég nagy étvágyú, nem tudja mi az elég. :) )) Köszönöm még egyszer a segítségeteket.
http://www.famkat.hu/sexing.htm bocsi ez még pontosabb üdv kispetya
nagyon kis korban elég nehéz, amíg lenem szálltak a heréi. Ha megfogsz egyszerre kettõt, és összehasonlítod:két pont van egymás mellett fiú, ha felkiáltó jelre hasonlít, lány. Tehát ha a lába között kicsit nagyobb dolgot találsz, kisfiú.A lányoké, meg iciri-piciri.
kb.3 hónapos kortól már meglehet állapítani ujszülött kiscicáknál sehogy.
http://cicagazdikereso.freeblog.hu/ itt a lap közepe felé megmutatják hogy lehet megkülönböztetni üdv kispetya
A kérdező hozzászólása: Köszi, így már könnyebb lesz, bár fekete az egész macska és csak 6 napos, de majdcsak rájövök:)
Nekünk Június 2-án született 2 aranyos kiscicánk.Az egyik lány(meghalt fél évesen), a másik fiú.Én meg tudtam kis korában állapítani, hogy kandur.A lánynak sima volt...ott, a fiúnak volt egy kis virsli.
mi kb 2órásan állapítottuk meg, h 3 fiúcicáról van szól mostmár 2hónaposak, és nemsokára jön értük az új gazdi. ^^ (:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!