Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lehet látni (2 db)

Mennyi idős terhességet lehet látni hüvelyi uh-al? Petezsákot mikortól látni?

Legjobb válasz: Szia! Csak azt tudom, hogy nekem 5 hetes babót már hasi uh-val is látta a doki. Gondolom, hüvelyivel egy kicsit korábban is.

Szia! Csak azt tudom, hogy nekem 5 hetes babót már hasi uh-val is látta a doki. Gondolom, hüvelyivel egy kicsit korábban is.
ha van terhesség akkor az 5. héten valoszinû, hogy csak egy felritkult területet fog látni, amely lehet majd a beágyazódás helye, de ha pici a petezsák azt csak 1-2 hét múlva lehet látni, ha gyakorlott az uh orvos elõbb is látja.
Nekem 5+2-nel gyonyoru petezsak latszott! jo tudni, h jo helyen van :)
En is 5 hetesen voltam eloszor dokinal, es a petezsakot mar lehetett latni. Engem a 12.hetig huvelyi uh-val vizsgalt, azota mar csak hasit csinal.

Mennyi idős korban van csípővizsgálat? Lehet látni, ha valami gond van vagy csak a doki veszi észre?

Legjobb válasz: Születéskor is ,és minden ezután következõ vizsgálaton nézik.Ez az amikor a doki forgatja a lábát.Azt nézik hogy nem kötött-e az izület,teljesen forgatható-e,és,hogy szemre szimetrikus-e a két csípõ.De ha észlelnek valamit akkor 6 hetes korban csinálnak UH vizsgálatot.Nekem jól mozgott a gyerekek izülete,de mindkettõt UH-ták mert én csípöficamos voltam.Sõt a tesóm fiát is elküldték miattam.Egyiknek sem volt baja,de tornáztatni kellett õket.Fürdetés utánn forgasd át 3-4x a csípõjét,ahogy a dokitól láttad.

Születéskor is , és minden ezután következõ vizsgálaton nézik.Ez az amikor a doki forgatja a lábát.Azt nézik hogy nem kötött-e az izület, teljesen forgatható-e, és, hogy szemre szimetrikus-e a két csípõ.De ha észlelnek valamit akkor 6 hetes korban csinálnak UH vizsgálatot.Nekem jól mozgott a gyerekek izülete, de mindkettõt UH-ták mert én csípöficamos voltam.Sõt a tesóm fiát is elküldték miattam.Egyiknek sem volt baja, de tornáztatni kellett õket.Fürdetés utánn forgasd át 3-4x a csípõjét, ahogy a dokitól láttad.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!