Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lehet egy fiú (4 db)

Mennyi idős korában lehet egy fiú cicát kiheréltetni?

nekem van egy 2 hónapos cicám ?t szeretném kiheréltetni!

Legjobb válasz: fél éves kora elõtt nem érdemes. Akkor lesz ivarérett, addig úgysem csinál semmi olyat, ami zavaró lenne. Ha a mûtét is érdekel: felvágják a herezacskóját, kiveszik a golyókat, a szalagokat elkötik. Olyan kicsi lesz a vágás, hogy össze sem szokták varrni és nagyon hamar felépülnek, másnapra kutya bajuk sincs :)

fél éves kora elõtt nem érdemes. Akkor lesz ivarérett, addig úgysem csinál semmi olyat, ami zavaró lenne. Ha a mûtét is érdekel: felvágják a herezacskóját, kiveszik a golyókat, a szalagokat elkötik. Olyan kicsi lesz a vágás, hogy össze sem szokták varrni és nagyon hamar felépülnek, másnapra kutya bajuk sincs :)
Leghamarabb 6 hónapos korukban lehet a cicákat ivartalaníttatni. Ekkorra már szépen kifejlõdnek, megjelennek rajtuk az ivaruknak megfelelõ jegyek is. A kandúrok ivartalanítása jóval egyszerûbb mûtét, még varratok sem lesznek, csak egy pici heg. A lánycicáké nagyobb mûtét, és lassabban gyógyulnak fel, lesz varratuk, aminek a gyógyulására nagyon oda kell figyelni.

Egy fiú tengerimalacot mennyi idős korában lehet ivartalanítani?

Akkor utána nyugodtabb lesz, és nem akar majd rámászni a lányra?

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem biztos, hogy megváltozik a hangulata, sokszor vadabb is lesz. A lányra ugyanúgy rá akar mászni. Fontos, hogy kockázatos a mûtét, és minden altatás rövidíti a malackád életét, szóval jól gondold meg. A viselkedése változatlan marad, de a nemkívánt almokat el lehet vele kerülni. Nem tudom, mennyi idõs korától lehet, ivartalanítani, kérdezz meg egy állatorvost (úgyis viszed hozzá, szóval mindenképp beszélj vele). Ha idõsebb, akkor a kondícióját is figyelembe kell venni, mert lehet, hogy túl kockázatos lenne. Mindenesetre mûtét elõtt semmiképp ne koplaltasd:)

Nem, egyáltalán nem biztos, hogy megváltozik a hangulata, sokszor vadabb is lesz. A lányra ugyanúgy rá akar mászni. Fontos, hogy kockázatos a mûtét, és minden altatás rövidíti a malackád életét, szóval jól gondold meg. A viselkedése változatlan marad, de a nemkívánt almokat el lehet vele kerülni. Nem tudom, mennyi idõs korától lehet, ivartalanítani, kérdezz meg egy állatorvost (úgyis viszed hozzá, szóval mindenképp beszélj vele). Ha idõsebb, akkor a kondícióját is figyelembe kell venni, mert lehet, hogy túl kockázatos lenne. Mindenesetre mûtét elõtt semmiképp ne koplaltasd:)
A kérdező hozzászólása: Most szoktatom össze az idõsebb lánnyal, lehet a dominancia miatt mászott rá. De semmiképp sem szeretnék kis malacokat. A fiú még elég pici, de amint lehet meg szeretném csináltatni a mûtétet.
Nem hiszem, hogy dominancia, inkább bepróbálkozott nála. Mennyi idõs?
A kérdező hozzászólása: pontosan nem tudom, ismerõstõl hoztam el. de még nagyon pici, 2-3 hónapos lehet kb.
4 hetes koruktól ivarérettek! Szóval akár már be is fedezhette a lányt. A lány ha egyéves elmúlt és még nem fialt, az plusz kockázatot hordoz a szülés szempontjából. Ivartalanításig tedd külön õket. Van kor és súlyhatás is: 5 hónapos és 500 gramm, hivatalosan ennyi.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm.
igen 4 hetes koruktol ivaretettek... nem fog ramaszni a lanyra!!! :D valoszinü h kedvesebb lesz... nekem igy volt.. tök kedvesek lettek... :D :D :D

Mennyi idős korától lehet tanítani egy kiskutyát? Rővid szőrű tacskó fiú kutyáról van szó

Legjobb válasz: én már 8-9 hetes korában elkezdetem tanítani: ül, fekszik, gurul, ugrik (hopp), ugat .

én már 8-9 hetes korában elkezdetem tanítani: ül, fekszik, gurul, ugrik (hopp), ugat .
(az hoppot azért pont egy tacskónak - pláne h kölyök - talán ne tanítson - hacsak nem akarod, h a gerincét megterhelje...) Már most simán elkezdheted tanítani :o) Nagyon gyorsan tanulnak ilyenkor. Csak a lényeg, h sok játékkal és rövid tanítási szakaszokkal, h ne vedd el a kedvét a tanulástól.
utolsó válaszolónak igaza van. arra vigyázni kell hogy a gerincét ne nagyon terheld meg.és minél hamarabb kezded a tanítást annál jobb. fiatal korukban sokkal könnyebb õket tanítani... öregebb korukban már nem annyira jól lehet...


Egy 16 éves lány és egy 15 éves fiú kapcsolata mennyire lehet tartós? Sok az az egy év korkülönbség ennyi idősen, vagy nem?

Legjobb válasz: 21:07 (Shevy) Alapból baromság amit írtál, mert a nõk ugyanakkor érnek, mint a fiúk. Ez nagy átlagban igaz. Tehát nincs különbség, normális esetben mindkettõ fél egyenrangúnak tekinti a másikat.

21:07 (Shevy) Alapból baromság amit írtál, mert a nõk ugyanakkor érnek, mint a fiúk. Ez nagy átlagban igaz. Tehát nincs különbség, normális esetben mindkettõ fél egyenrangúnak tekinti a másikat.
alapjáraton azt mondják, hogy a nõk hamarabb érnek mitn a fiúk. Ez nagy átlagban igaz. Egy idõ után ez a különbség el fog tûnni, ha mind a két fél egyenrangúnak tekinti a másikat
Én 18 vagyok, barátom 16 éves. Lassan 2 éve vagyunk együtt. Soha nem is volt problémánk azzal, hogy hány évesek vagyunk, mert az a lényeg, hogy mennyire szereted a másikat. Igen, minket is leszóltak, de az ilyenekkel nem kell foglalkozni, mert ez vagy irigységbõl jön, vagy még 5 éves szinten vannak :)
23:15 Azok az ismerõseid pont ugyanolyan gyerekesek, éretlenek, mint az õvelük egyidõs lányok. Ez a példa is remekül bizonyítja, hogy amivel érvelsz, az halott érv: Ahogyan felfedeznek új dolgokat a fizikában, úgy változik a fizika könyvek tartalma, mert rájönnek, hogy az eddig tanultak hibásak. Még szakemberek is megerõsítették, hogy nincs különbség a fiúk és lányok érési sebessége között. Ettõl függetlenül ezeket az állításokat az élet cáfolja/igazolja. A valós tényeket csak akkor tudja meg az ember, hogyha a valóságban látja. Nos, te ezek szerint képzeletvilágban élsz, mert az a valóság, hogy a lányok ugyannyira érettek, mint a fiúk.
utolsó: 30 év fölött már nem sok a 7 év különbség. de alatta szerintem nagyon. pl 24 éves lány, 17 éves fiú? elképzelhetetlen. még a 30 éves nõ, 23 éves fiú párosítás is az számomra. 30 éves nõ már családot akar
én és a páromközt 7év vanés már két éve együtt vagyunk és nincs semmmi gond köztünk
nem tudom elképzelni, hogy fiatalabb fiúval járjak. még akiket ismerek, és 1-2 évvel fiatalabbak is nálam, azok is szörnyen gyerekesek, éretlenek, elõzõ kapcsolataik is rövidek voltak. nem lehet velük csomó dolgot megbeszélni. vannak kivételek, de én eddig nem sokkal találkoztam. pedig már 19 vagyok. 19/L (bírom azt az illetõt, aki annyira hangoztatja, hogy nincsen különbség a fiúk és lányok érési sebessége között, de mutass már nekem egy olyan hiteles forrást, ami ezt mondja. nekem az összes biológiakönyvem kihangsúlyozza a lányok korábban érését - megnéztem!! - és neten is nem egy ilyen orvosi véleményt olvastam. )
nálunk nagyon sok volt, én 18 voltam, õ 17, egy hónap után pápát intettünk:P
omg, miért lenne sok 1 év??????
Tök mindegy, ilyen korban úgyis kéthetente változnak az érzéseitek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) mondjuk anya 2 évvel idõsebb apunál
Én tudok nem egy ilyet és nem 1-2 hónapos a dolog...
nem sok 1 év :) A KOR NEM SZÁMIT!! :) a szeretet számit.. én is belezúgtam 15 éves fiuba..engem nem érdekel a kor..a lényeg szeretjük egymást 16/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!