Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lehet babauszásra menni (2 db)

Mennyi idősen lehet menni már babaúszásra? Kell tudnia már valamit hozzá? Itthon el kell kezdeni a felkészítést?

Most múltunk 2 hónaposak és nagyon szeretnénk menni, de nem találok sehol semmit, hogy mikortól javasolják, illetve pl. az fontos-e, hogy stabilan tartsa a fejét. Azt tudom, hoyg a víz h?fokát el?tte olyan 29-31re kell húteni, hoyg szokja, de van netánmos is, amit itthon szükséges mint el?készítés végezni? El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Mi nem járunk, ezért pontosabb infót hátha majd írnak, de a korhatár 3 hó és talán súlyt adnak még meg néhol, kb 5 kg úgy emlékszem. Mozgásfejlesztésre való, ezért nem kell tartania a fejét hozzá, majd ott kialakul. Remélem segítettem!

Szia! Mi nem járunk, ezért pontosabb infót hátha majd írnak, de a korhatár 3 hó és talán súlyt adnak még meg néhol, kb 5 kg úgy emlékszem. Mozgásfejlesztésre való, ezért nem kell tartania a fejét hozzá, majd ott kialakul. Remélem segítettem!
3 hónapos kortól lehet vinni és nem kell tudnia "semmit".Neked kell tartani az egész testét és a fejét is.Mi nem csináltunk otthon semmilyen felkészítést, csak miután elkezdtünk járni az ott tanultakat gyakoroltuk.Vigyétek el a picit imádni fogja! 8 hós apuka
Nálunk 4 hónapos kortól lehet vinni, mikor megkapta az utolsó oltást. Nem kell szerintem otthon lehûteni a vizet felkészítés képp, mi nem csináltuk és még sem volt semmi baj, tetszet neki nagyon.Szerintem jó meleg a víz amibe mi hordjuk.
Nézd meg a http://www.babamamauszas.hu oldalt ott találsz egy kis filmet, hogyan kell felkészíteni a babát. Mindenképpen 8 hónapos kora elõtt kell vinni õket addig van búvárreflexük. És jól gondolod a hüvösebb vízhez kell szoktatni, és van egy arbalocsolásos gyakorlat, de a filmen meglátod pontosan mi a teendõ. Nem minden babára igaz hogy élvezi, pláne nem a kötelezõ gyakorlatokat, a játékot viszont szeretik. és a játék kedvéért hajlandóak végig csinálni.

Mennyi idős kortol lehet babauszásra menni?

Legjobb válasz: 3-4 hónapos kortól.

3-4 hónapos kortól.
3 hós kortól. De fura módon egy ismerõsömnek nem ajánlotta az orvos fél éves kor elõtt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!