Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lehet babauszásra (3 db)

Mennyi idősen lehet menni már babaúszásra? Kell tudnia már valamit hozzá? Itthon el kell kezdeni a felkészítést?

Most múltunk 2 hónaposak és nagyon szeretnénk menni, de nem találok sehol semmit, hogy mikortól javasolják, illetve pl. az fontos-e, hogy stabilan tartsa a fejét. Azt tudom, hoyg a víz h?fokát el?tte olyan 29-31re kell húteni, hoyg szokja, de van netánmos is, amit itthon szükséges mint el?készítés végezni? El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Mi nem járunk, ezért pontosabb infót hátha majd írnak, de a korhatár 3 hó és talán súlyt adnak még meg néhol, kb 5 kg úgy emlékszem. Mozgásfejlesztésre való, ezért nem kell tartania a fejét hozzá, majd ott kialakul. Remélem segítettem!

Szia! Mi nem járunk, ezért pontosabb infót hátha majd írnak, de a korhatár 3 hó és talán súlyt adnak még meg néhol, kb 5 kg úgy emlékszem. Mozgásfejlesztésre való, ezért nem kell tartania a fejét hozzá, majd ott kialakul. Remélem segítettem!
3 hónapos kortól lehet vinni és nem kell tudnia "semmit".Neked kell tartani az egész testét és a fejét is.Mi nem csináltunk otthon semmilyen felkészítést, csak miután elkezdtünk járni az ott tanultakat gyakoroltuk.Vigyétek el a picit imádni fogja! 8 hós apuka
Nálunk 4 hónapos kortól lehet vinni, mikor megkapta az utolsó oltást. Nem kell szerintem otthon lehûteni a vizet felkészítés képp, mi nem csináltuk és még sem volt semmi baj, tetszet neki nagyon.Szerintem jó meleg a víz amibe mi hordjuk.
Nézd meg a http://www.babamamauszas.hu oldalt ott találsz egy kis filmet, hogyan kell felkészíteni a babát. Mindenképpen 8 hónapos kora elõtt kell vinni õket addig van búvárreflexük. És jól gondolod a hüvösebb vízhez kell szoktatni, és van egy arbalocsolásos gyakorlat, de a filmen meglátod pontosan mi a teendõ. Nem minden babára igaz hogy élvezi, pláne nem a kötelezõ gyakorlatokat, a játékot viszont szeretik. és a játék kedvéért hajlandóak végig csinálni.

Mennyi idős babát lehet babauszásra vinni? Nem gond nekik az uszoda, a klóros víz a bőrüknek, esetleg fertőzésveszély?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõ a 4 hónapos kort ajánlotta, mi jövõ héten megyünk elõször. A gyerekorvos viszont le akar beszélni, mert a kislányok húgyvezetéke rövidebb a fiúkénál, így könnyebben kapnak el fertõzést.

Nekem a védõnõ a 4 hónapos kort ajánlotta, mi jövõ héten megyünk elõször. A gyerekorvos viszont le akar beszélni, mert a kislányok húgyvezetéke rövidebb a fiúkénál, így könnyebben kapnak el fertõzést.
Én is emiatt nem vittem. +félek attól, hogy a szeme is begyullad a víztõl-ilyet is hallottam nemrég, meg a füle is begyulladhat, meg persze a fertõzések. Tudom, nem kell annyira félteni õket stb., stb., de én mégsem vittem, és nem érzem úgy, hogy valamitõl is megfosztottam volna a kislányomat. Max. a negatív dolgoktól, azt meg nem bánom. 8 hónapos kislány anyukája
Mi 5 hónaposan vittük elõször, de csak mert közbejött a karácsony és elõbb nem nagyon lehetett volna. Csak pozitív dolgokról tudunk beszámolni. Imádja a vizet, az ott lévõ sok babát, hozzászokott a hangzavarhoz, a sikogatáshoz. Ha otthon bekapcsoljuk a babauszis videót, teljesen lázba jön. :) Nagyon érzékeny a bõre, de az uszitól nem lett baja, otthon jól megfürdetjük utána, meg a mosdatós kenõccsel, amit a doki ír fel, azzal krémezzük a bõrét. Mi imádjuk az uszit, mind a hármunknak jó kis szombati program.
3 hónapos kortól lehet õket vinni.Én nagyon megbántam, hogy nem vittem.Annak idején anyagi okok miatt nem mentünk, most meg már 9 hónapos, szerintem most már késõ.Nem hiszem, hogy lenne fertõzésveszély.Nálunk külön medence van a babáknak, és tisztítják a benne lévõ vizet rendesen.Azt viszont nem lehet kizárni, hogy a szeme bepirosodjon, de gondolom néhány nap kamillázás ezt megoldja.Több az elõnye, mint a hátránya.Nagyon fejleszti a mozgásukat!!Barátnõm vitte a lányát már pici korában. (egyidõsek) Az õ lánya mászik, ül, mint a cövek, és felállt.Az enyém csak kúszik, még négykézlábra sem állt, és nem ül még.Ennyi a különbség!!Nagyon- nagyon fejleszti a mozgást!!Ha lesz még egy gyerekem, õt vinni fogjuk, az tuti.
persze, lehet, hogy az uszitól ilyen ügyes az a baba, de lehet, hogy nem. Barátnõm kislánya 4hónaposan forgott, 6hónaposan ült, mászott, és még nem volt 7 hónapos, amikor felállt. Most 8 hónapos múlt, és kapaszkodva lépeget...ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. És nem jár babaúszásra.

Mennyi idős kortol lehet babauszásra menni?

Legjobb válasz: 3-4 hónapos kortól.

3-4 hónapos kortól.
3 hós kortól. De fura módon egy ismerõsömnek nem ajánlotta az orvos fél éves kor elõtt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!