Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lehet a piciket (9 db)

Ha 19-e körül volt peteérésem, akkor mennyi idős lehet a pici? A teszt kimutatná már?

Tudom hogy még fiatal, de kb.!!

Legjobb válasz: Szia. Nem szeretnék negatív lenni,de ha 19.-én volt peteére´sed,az még nem biztos,hogy állapotos is vagy.A tesztel még várja´l. Szorítok. 33hetes kismama.

Szia. Nem szeretnék negatív lenni, de ha 19.-én volt peteére´sed, az még nem biztos, hogy állapotos is vagy.A tesztel még várja´l. Szorítok. 33hetes kismama.
Nézd meg az interneten a szülési naptárt v.terhességi naptárat ott beírod az utolsó menstruációd elsõ napját és hogy mennyi idõnkénti a ciklusod, ui.köztudott, hogy nem mindenki 28 naponkéntira állt be és ott megtudod.Az orvosok is így számolják.
Ha a beágyazódás hetét leszámítjuk, pár napos, talán egy hetes sincs. Várjál csak türelemme, jelentkezik õ! :-))))
a megtermekenyitestol a teljes fogamzas befejezteig 3 het telik el, akkor mar beagyazodott es szivverese van.ha 19 en volt peteeresed az sem biztos hogy aznap termekenyult meg.a teszt negativ lenne.meg varj mert a kov mensidnek peteeres utan 14 nappal kell megjonnie, tehat holnap vagy azutan.ha nem jon meg varj a biztonsag kedveert mondjuk szombatig es reggel tesztelj, elobb valszeg csak penzkidobas lenne.gyebkent a terhessegi hetet az utso mensi elso napjatol szamoljak, ami ugye nem a baba kora.

Mennyi idős koráig lehet a piciket kenguruban vagy kendőben vinni?

Legjobb válasz: Nekem anyukám azt mesélte, hogy még egy évesen is vitte öcsémet kenguruban. Igazából addig használhatod, amíg elbírod így, bírja a derekad.

Nekem anyukám azt mesélte, hogy még egy évesen is vitte öcsémet kenguruban. Igazából addig használhatod, amíg elbírod így, bírja a derekad.
Igen, ez nem rossz, hogy 1 éves koráig, mert utána már csak csak tud járni a saját lábán:p
Amíg bírod :) De valószínûleg amint megtanul egyedül közlekedni, nem fogja igényelni a hurcolást.
Ilyenkor éjszaka meg szoktad etetni?
Szia! Ha hajnalban felkel akkor gondolom megeteted, mert ez a kérdésbõl nem derül ki. A tápszeres dobozon vannak adagok, hogy mennyi az ajánlott mennyiség (hónap/adag). Persze ez a babától is függ, hogy mennyi kell neki. Ha ennél kevesebbet eszik akkor, ha éjszaka felkel lehet neki tejet adni.

Mennyi idős korban lehet elkezdeni a pici babák haját vágni?

Legjobb válasz: Rajtad áll. Nekem szempont volt: ne mocorogjon (pl. aludjon, ébredezzen), mikor elõször vágom. Ha a szemébe lóg a haj, a látását zavarja, ha a tarkóján hosszú, melege lehet tõle. Ja és emlékbe mekkora tincset akarsz eltenni? Nálunk kb. 3 hónaposan kellett elõször vágni.

Rajtad áll. Nekem szempont volt: ne mocorogjon (pl. aludjon, ébredezzen), mikor elõször vágom. Ha a szemébe lóg a haj, a látását zavarja, ha a tarkóján hosszú, melege lehet tõle. Ja és emlékbe mekkora tincset akarsz eltenni? Nálunk kb. 3 hónaposan kellett elõször vágni.
A kérdező hozzászólása: köszi

Debrecenben hol lehet fülbevalót lövetni a pici lányomnak? Mennyi idős kortól csinálják?

Kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Egy barátnõm mostanában lövette ki a kislányának a Hal közben, az "új" üzletházban. Úgynevezett szinkron lövéssel. Ketten lõtték egyszerre. Szóval mire észrevette már kész is volt. Elõtte megnézték vmi mûszerrel, hogy nincs -e ott vmi góc. Azt mondják, hogy el lehet vele nyomni bizonyos akupunktúrás pontokat. És utána lekezelték vmilyen lámpával. Nem is fájt neki, még csak be se pirosodott. 1 hétig legalább hordania kell a kapott fülbevalót (nagyon szép az is) és utána tehet bele bármilyet. Megjegyzem 10.000 Ft volt... Már egész kicsi kortól csinálják. Egyébként én a Klinikán szültem és ott is felajánlották (amikor jöttünk haza), szóval bemehetsz szerintem oda is.

Egy barátnõm mostanában lövette ki a kislányának a Hal közben, az "új" üzletházban. Úgynevezett szinkron lövéssel. Ketten lõtték egyszerre. Szóval mire észrevette már kész is volt. Elõtte megnézték vmi mûszerrel, hogy nincs -e ott vmi góc. Azt mondják, hogy el lehet vele nyomni bizonyos akupunktúrás pontokat. És utána lekezelték vmilyen lámpával. Nem is fájt neki, még csak be se pirosodott. 1 hétig legalább hordania kell a kapott fülbevalót (nagyon szép az is) és utána tehet bele bármilyet. Megjegyzem 10.000 Ft volt... Már egész kicsi kortól csinálják. Egyébként én a Klinikán szültem és ott is felajánlották (amikor jöttünk haza), szóval bemehetsz szerintem oda is.
Nekünk 3 hósan csinálták.Azt mondta a kozmi, hogy elõtte még annyira pici a cimpa, hogy nehéz belõni és a fül is deformálódik még.Késõbb meg már piszkálhatja.Nekünk 4000 Ft volt fülbevalóval, amit 6 hét után lehetett kicserélni.Semmi gond nem volt.
Bocsi, utolsó vagyok.Nem figyeltem, hogy Debrecenben kell.Ez vidéken volt nekünk.Bocsi mégegyszer!

Hónap elején kezdtük a kóstoltatást 3, 5 hónaposan védőnői javaslatra. Ebédre és vacsorára tápszert kap a pici, a többi evés anyatej. Honnan lehet megállapítani, hogy mennyi az a mennyiség, ami elég neki ilyen idősen?

Túl vagyunk az almán, a répán, most megy a kettő összekeverve. Szopizás előtt vagy után jobb kóstoltatni? Az üveges bébiételt felbontás után le lehet fagyasztani?

Legjobb válasz: Bár lehet hülyeséget írok(nem volt tapasztalatom), de nem tudod mondjuk a tízórait az ebéddel kicserélni, hogy tízórai lenne tápi, ebéd szopi? Vagy nincs annyi tejed? Csak azért kérdezem, mert akkor a tápszert tudnád kiváltani elõször szilárd kajával, az anyatej meg maradna. Persze az is kérdés, hogy sokáig akarod-e szoptatni. Én általában úgy állapítottam meg, hogy elég-e neki, hogy mindig többet csináltam, és amikor összezárta a száját, elfordította a fejét, tudtam, nem kell több neki. Utána még ha kért kaphatott vizet vagy tápszert. Amúgy mi is ennyi idõsen kezdtük a hozzátáplálást. Nektek miért ajánlotta?

Bár lehet hülyeséget írok(nem volt tapasztalatom), de nem tudod mondjuk a tízórait az ebéddel kicserélni, hogy tízórai lenne tápi, ebéd szopi? Vagy nincs annyi tejed? Csak azért kérdezem, mert akkor a tápszert tudnád kiváltani elõször szilárd kajával, az anyatej meg maradna. Persze az is kérdés, hogy sokáig akarod-e szoptatni. Én általában úgy állapítottam meg, hogy elég-e neki, hogy mindig többet csináltam, és amikor összezárta a száját, elfordította a fejét, tudtam, nem kell több neki. Utána még ha kért kaphatott vizet vagy tápszert. Amúgy mi is ennyi idõsen kezdtük a hozzátáplálást. Nektek miért ajánlotta?
Én is ezt akartam kérdezni, ugyan mi oka lehetett a védõnõnek, hogy hozzátáplálást javasolt 3, 5 hónaposan? :( Mindenképp szopi után adj neki bármit, különben elválasztod a kelletténél hamarabb, de szerintem felesleges elsietni, akár hónapokig is élhet tejen és almán, felesleges megterhelni a szervezetét. De ha nagyon sietni akarsz vele, akkor krumpli, sütõtök, körte stb. Az üveges bébikaját szerintem nem lehet fagyasztani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos elég kevés a tejem, hiába próbálok mindenféle tejszaporítót. Az az igazság, hogy örülök annak, hogy eddig is tudtam szoptatni, mivel egyedül maradtam a kicsivel. Apa szülés elõtt 2 héttel lelépett, így a stressz nem igazán volt elkerülhetõ. Természetesen szeretném még szoptatni, ahogy tudom. Lehet, hogy megpróbálom felváltani a tízórai és a déli etetést. A kicsikém egyébként elég nagy étvágyú, nem tudja mi az elég. :) )) Köszönöm még egyszer a segítségeteket.

Debrecenben hol lehet pici babának fület lyukasztatni? Nekem anno még a védőnő lyukasztotta, de most a kislányomnál már azt mondta a védőnő, hogy ők már nem csinálják. És mennyi idős korban ajánlott?

Legjobb válasz: Én kozmetikushoz vittem a kislányomat, akkor volt 6,5 hós. Orvosi fémbõl készült fülcsit lõtt a fülébe és 6 hétig nem lehetett kicserélni.

Én kozmetikushoz vittem a kislányomat, akkor volt 6, 5 hós. Orvosi fémbõl készült fülcsit lõtt a fülébe és 6 hétig nem lehetett kicserélni.
http://www.famkat.hu/sexing.htm bocsi ez még pontosabb üdv kispetya
nagyon kis korban elég nehéz, amíg lenem szálltak a heréi. Ha megfogsz egyszerre kettõt, és összehasonlítod:két pont van egymás mellett fiú, ha felkiáltó jelre hasonlít, lány. Tehát ha a lába között kicsit nagyobb dolgot találsz, kisfiú.A lányoké, meg iciri-piciri.
kb.3 hónapos kortól már meglehet állapítani ujszülött kiscicáknál sehogy.
http://cicagazdikereso.freeblog.hu/ itt a lap közepe felé megmutatják hogy lehet megkülönböztetni üdv kispetya
A kérdező hozzászólása: Köszi, így már könnyebb lesz, bár fekete az egész macska és csak 6 napos, de majdcsak rájövök:)
Nekünk Június 2-án született 2 aranyos kiscicánk.Az egyik lány(meghalt fél évesen), a másik fiú.Én meg tudtam kis korában állapítani, hogy kandur.A lánynak sima volt...ott, a fiúnak volt egy kis virsli.
mi kb 2órásan állapítottuk meg, h 3 fiúcicáról van szól mostmár 2hónaposak, és nemsokára jön értük az új gazdi. ^^ (:

Mennyi idős kortól lehet/kell a popsi helyett a hónaljban mérni a lázát a piciknek?

Legjobb válasz: Én féléves korától hónaljban mértem neki. Utálta ha a fenekébe dugom a lázmérõt. Azt viszont, hogy átkarolva ülünk, jól viselte.

Én féléves korától hónaljban mértem neki. Utálta ha a fenekébe dugom a lázmérõt. Azt viszont, hogy átkarolva ülünk, jól viselte.
Mikor már ülni tudtak, onnantól kezdve mérem hónaljban. Átöleltem õket és így megszokták. Sose tiltakoztak ellene.
két éves a fiam, soha egyetlen egyszer sem mértem a fenekében, pedig nem egyszer volt már lázas két év alatt
Én 2X mértem eddig a lázát a fiamnak.6 hós és 1 éves korában.Ült az ölemben, magamhoz öleltem és szépen kivártuk az idõt.Én személy szerint nem szeretném még azzal is idegelni a gyerekemet amikor lázas beteg hogy a popsijában, levetközve kelljen szenvednie.Szerintem amikor betegek a babák akkor végképp szeretnek anyához bújni.
Egyetértek az elõttem szólókkal.Engem a doki le is beszélt arról, hogy a popsijában mérjem.Amíg szoptattam, addig akkor mértem Nekik.Vagy szintén ülve és átöleltem addig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Én sem mértem neki soha popsiban. Mindig fekve mérem neki hónaljban. Mindjárt 8 hós.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!