Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős lehet a babákat vakuval fényképezni (2 db)

Mennyi idős koruktól lehet a babákat vakuval fényképezni?

Legjobb válasz: nulla éves kortól. Nem bántja csak azért messzirõl, mert megijedhet. Jobb vaku nélkül azért mert sokAn attól félnek megvakulhat, de nem gondolnám.

nulla éves kortól. Nem bántja csak azért messzirõl, mert megijedhet. Jobb vaku nélkül azért mert sokAn attól félnek megvakulhat, de nem gondolnám.
Értelemszerûen ne menjen szembe a vaku, de erre gondolom figyelnél, még felnõttek szemének is nagyon ártalmas. Messzirõl, nem szembe nem probléma. De ha javasolhatom, inkább világítsd be a babát lámpával, akkor nem a szemébe megy az erõs fény, és még a kép is sokkal jobb lesz. Egy fotós
Én ezen nem is gondolkodtam. Amikor három naposan hazahoztam, én rögtön lekaptam vakuval, mert úgy jobban látszott, nem is zavartatta magát a pici fiam. Ja, és ha belegondolok, amikor mindössze két perces volt, akkor is vakuval fotózta le a nagyija, ahogy elõször mosolygott rám.

Anyukák! Mennyi idős kortól lehet a babát úgy fényképezni, hogy a vaku be van kapcsolva? Már ha lehet egyáltalán? !

Legjobb válasz: Mióta megszületett szoktam vakuval fényképezni. Nem is hallottam, hogy ne lehetne...

Mióta megszületett szoktam vakuval fényképezni. Nem is hallottam, hogy ne lehetne...
Mi is a kezdetektõl vakuval fényképezünk....
Nem cseppkõbõl van, elsõ naptól úgy fényképeztük
Mi is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek! Ja és még annyit, hogy tényleg nem cseppkõbõl van? Pedig eddig azt hittem...
Én kb két hetes koráig nem használtam a vakut, és még most is próbálom inkább a természetes napfénynél fotózni, de már nem hiszem, hogy ártana neki. Inkább a szülés utáni pillanatokra mondják, hogy ne. Most két hónapos a picim.
Amikor megszületett a kisfiam, anyám kb 20 centirõl megküldte vakuval. Rá is szólt a szülésznõ, hogy ezt azért ne, :) De azóta semmi gond a látásával.
Off, de miért nem szabad a cseppkövet vakuval fotózni? Bocsi, csak nagyon felkeltette az érdeklõdésemet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!