Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős kelnek fel a babák (1 db)

Mennyi idős korig kelnek fel a babák éjjel enni (3 óránként)?

Lányom 10 hetes lesz, minden éjjel pontosan (mint az óram?) felkel enni-3 óránként.

Legjobb válasz: Ez nagyon baba függõ szerintem.Az én lányom mióta megszületett éjjel nem evett 3 óránként.Olyan 4 volt az elején,de hamar kirtkult egy hajnali 3as kelésre,majd abból lett fél 5,és mostmár az elmúlt 2,5 hétben,talán ha 3* kelt fel fél ötkor.Általában 7ig alszik.Pénteken lesz 2 hónapos.Viszont a nappali kajálások sokszor gyakrabban vannak,mint 3 óra.

Ez nagyon baba függõ szerintem.Az én lányom mióta megszületett éjjel nem evett 3 óránként.Olyan 4 volt az elején, de hamar kirtkult egy hajnali 3as kelésre, majd abból lett fél 5, és mostmár az elmúlt 2, 5 hétben, talán ha 3* kelt fel fél ötkor.Általában 7ig alszik.Pénteken lesz 2 hónapos.Viszont a nappali kajálások sokszor gyakrabban vannak, mint 3 óra.
SZia! Az a lényeg, hogy ne idegeskedj! Mi 4, 5 hónaposak vagyunk. Az tuti, hogy 3 hónapos koráig éjfélkor és 3 órakor is szopizott (9-kor fürdés, fél 10-kor szopizás), de nem emlékszem, hogy mikor nem kellett már éjjel felébredjek, egyszer csak átállt az egész éjszakai alvásra. Most már 6 - 8 között ébredezik. Üdv.
Babája válogatja. Nekem már mióta hazahoztuk, átalussza 21-tõl reggel 4-6 -ig az éjjelt.
Ez tenyleg nagyon egyeni.Sok sok kitartas neked nagyon faraszto lehet, de szerintem errol azert hamarosan leszokik.Azert olyan sokaig csak nem szoktak ejjel is 3orankent enni.Megegyszer kitartas es turelem!
Az én lánykám 7 hónapos lesz és még mindig felkel enni 2x éjjel.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

15 hónaposomnak adhatok Pickwik gyümölcsteát?

nem a gyerekteára gondolok

6

Mikor bújt ki babád első foga?

Hány hónaposan vagy ha konkrétabban is tudod, hány hetesen? Alul vagy felül jött ki az első?

Köszönöm.

21

Hogyan tudom lágyítani a házi készítésű baba ételt?

Most arra gondolok hogy pl. csináltam cukkinit rizzsel és csirkehússal turmixoltam neki de elég száraz maradt.Mivel lehetne krémesiteni?1éves múlt!

6

Megfázott babátoknak mivel kezelitek ki a betegségét?

1 éves kisfiam megfázott valószínűleg,taknyos szegény. Más tünete nincs,csak tüsszög és folyik az orra. Most tengervizes orrsprayt fújok be neki és szívom az orrát,de valami hatékonyabb esetleg?

7

A Humana Digest Plus tápszert és a Milumil Komfort 1-es tápszert hány hós korig lehet adni a babának?

A kisfiam 5 és fél hós,és nem tudom,hogy ezeket a tápikat meddig lehet neki adni.Mert vannak olyan tápszerek,amik 0+-6+ hós korig jók,és aztán váltani kell 6 hós kortól való tápszerre.Ezeket nem kell lecserélni?Ezekből nincs 6+ hós kortól való?

2

1 évesem ehet már pudingot? Boltit (Paulásat) vagy bolti tejből főzöttet? Joghurtot, krémtúrót már evett, de a tejet még nem vezettem be.

2

9 hónap körüli babád hányszor szopizik egy nap? És miko?

4

Miket néznek a 2 hónapos státuszon?

Mit kell tudnia egy 2 hónapos babának? A kiskönyvben csak az 1 hónapos és a 3 hónapos kérdések vannak benne, vagyis annak is csak a töredéke. A papíron milyen kérdések vannak? Köszönöm.

5

Náthás baba szobájába jó a hidegpárásító ilyenkor?

2

Ha 5 hós babámat hátulról nézem egyik válla kicsit lejjebb van, mint a másik. Ez mitől lehet? És a fejét kicsit balra dönti, ha maga elé néz! Masszírozást ajánlottak rá! Az segít helyrehozni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!