Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős kelnek fel a babák (1 db)

Mennyi idős korig kelnek fel a babák éjjel enni (3 óránként)?

Lányom 10 hetes lesz, minden éjjel pontosan (mint az óram?) felkel enni-3 óránként.

Legjobb válasz: Ez nagyon baba függõ szerintem.Az én lányom mióta megszületett éjjel nem evett 3 óránként.Olyan 4 volt az elején,de hamar kirtkult egy hajnali 3as kelésre,majd abból lett fél 5,és mostmár az elmúlt 2,5 hétben,talán ha 3* kelt fel fél ötkor.Általában 7ig alszik.Pénteken lesz 2 hónapos.Viszont a nappali kajálások sokszor gyakrabban vannak,mint 3 óra.

Ez nagyon baba függõ szerintem.Az én lányom mióta megszületett éjjel nem evett 3 óránként.Olyan 4 volt az elején, de hamar kirtkult egy hajnali 3as kelésre, majd abból lett fél 5, és mostmár az elmúlt 2, 5 hétben, talán ha 3* kelt fel fél ötkor.Általában 7ig alszik.Pénteken lesz 2 hónapos.Viszont a nappali kajálások sokszor gyakrabban vannak, mint 3 óra.
SZia! Az a lényeg, hogy ne idegeskedj! Mi 4, 5 hónaposak vagyunk. Az tuti, hogy 3 hónapos koráig éjfélkor és 3 órakor is szopizott (9-kor fürdés, fél 10-kor szopizás), de nem emlékszem, hogy mikor nem kellett már éjjel felébredjek, egyszer csak átállt az egész éjszakai alvásra. Most már 6 - 8 között ébredezik. Üdv.
Babája válogatja. Nekem már mióta hazahoztuk, átalussza 21-tõl reggel 4-6 -ig az éjjelt.
Ez tenyleg nagyon egyeni.Sok sok kitartas neked nagyon faraszto lehet, de szerintem errol azert hamarosan leszokik.Azert olyan sokaig csak nem szoktak ejjel is 3orankent enni.Megegyszer kitartas es turelem!
Az én lánykám 7 hónapos lesz és még mindig felkel enni 2x éjjel.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet valami baja a babámnak, mert ma reggel bevette a fogamzásgátlómat?

Nem tudtam már kiköpetni vele.

6

8 hónapos kisbabának tényleg felesleges karácsonyra ajándékot venni? Arra gondoltam, ha ajándékot nem is, de valami szép ruhácskát csak kellene. Vélemények?

13

Létezik, hogy 15, majdnem 16 hónaposom 1 hónapja teljesen kifordult önmagából?

Értem ezalatt azt, hogy mindenért, ezt szó szerint vegyétek, hogy mindenért hisztizik, borzalmasan anyás lett, szinte csak velem van el, de nekem meg egész nap nyűglődik, és ha valaki el akarja venni tőlem megy a visítás. Ma kiborultam. Sír ha lerakom, sír ha felveszem, sír ha leülök vele, ha felállok vele, sír ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, sír ha pelenkázom, ezt kifejezetten utálja, és sír az öltözésnél is. Mindenért, egész nap. Ez normális? Nem bírom, mit csináljak vele? Hagyjam rá? Nem játszik el egyedül, max egyszer egy nap egyszer 5-10 percet. Az éjszakai alvásról nem is beszélve, sose volt jó alvó, de amit kb. 1-2 hónapja művel, az felülmúl mindent. Óránként- félóránként- negyedóránként felvisít. ELFÁRADTAM!!!! Elegem van!!!

3

Meddig használhatom ezt a cumisüveget? Chicco step up1?

Dec. 17-én leszünk két hónaposak. Tápszert kap. Milupa fermentált. Nemrég vettem neki Chicco step up 1 cumisüveget.(0m+) azt irja ferde formájú lassú folyású cumival. Ezt meddig használhatjuk?

2

Egy ismerős - akinek több gyereke is van - azt kérdezte, hogy az 5 hónapos gyerekem a nappal nagy részében még alszik, ugye?

Nagyon meglepődtem, szerintem igen ritka lehet, ha egy ekkora gyerek még a nappal nagy részét végigalussza. Tapasztalatok?

10

Mikor látszik már egy kisbaba szemén, hogy barna lesz e?

Azt tudom,hogy nagyjából 6 hónapos-1 éves korra alakul ki a végleges szemszín,de mégis melyik az a hónap amikor már nagy valószínűséggel látszik a szemszín.3 hónaposan kék a babám szeme.Előfordulhat még hogy sötétbarna lesz?

2

Miért vágatják le a nők szülés után/babás anyukaként a hajukat? Ezt sosem értettem!

17

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!