Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős kelnek (7 db)

Mennyi idős koráig kel fel a baba este enni?

A lányom 4 hónapos és még nemm alussza végig az éjszakát. Általában 2x kel, de van, hogy 3x is. Az érdekelne, hogy mennyi id?s korukra hadják el a babák az éjszakai evést? Mikor fogja végigaludni az éjszakát?

Legjobb válasz: Ez babától függ, a kisfiam 9 hónapos, és még felébred enni. Amikor a foga jött akkor kétszer kelt, most megvan fázva, és tegnap elõtt átaludta az éjszakát(teljesen meg voltam lepõdve!). De tegnap azért megint evett éjjel. Szóval még egy ideig eltarthat az éjjeli kelés, ha nem az evés miatt, akkor majd jön a foga, aztán a nátha, aztán majd pisilnie kell, aztán majd rosszat álmodik. Kitartás! 2 gyerek anyukája

Ez babától függ, a kisfiam 9 hónapos, és még felébred enni. Amikor a foga jött akkor kétszer kelt, most megvan fázva, és tegnap elõtt átaludta az éjszakát(teljesen meg voltam lepõdve!). De tegnap azért megint evett éjjel. Szóval még egy ideig eltarthat az éjjeli kelés, ha nem az evés miatt, akkor majd jön a foga, aztán a nátha, aztán majd pisilnie kell, aztán majd rosszat álmodik. Kitartás! 2 gyerek anyukája
Teljesen eggyet értek az elözö hozzászolással, én nekem két lányom van 3 év különbséggel, én 5 évig nem aludtam át az éjszakát, mire átaludtam egy éjszakát menni kellett dolgozni :D, de megérte mivel ma már szép nagy lányok 14 és 17 évesek :D
Az én babám öt hetes kora óta nem kel fel éjszaka, de hogy ennek mi az oka azt nem tudom. Mos hat hónapos és már az elsõ foga is kibújt, de akkor is aludt éjszaka és csak másnap délelõtt sírdogált kicsit.Valószínûleg szerencsés vagyok vele, de tarts ki, ez szerintem ahány baba annyi féle. A lényeg hogy egészséges és gyönyörû gyermeked van.
Szia.Nem tudom, mivel érdemeltem ki egy ilyen tündéri gyereket, de az én kisfiam sem kel már fel éjszaka.Most 3 hónapos és már két és fél hónapja este 9-tõl hajnal 5-6ig alszik.De minden picurka más és más.
hát az én kislányom is 4 hónapos(anyatejes) és õ sem alussza át az éjszakát! Nekem mondták azt is, hogy csináljak álometetést(2óránként tegyem cicire este 21-22óráig)de néha elalszik 3-4 óráig de néha éjfélkor is enni kér.Szóval változó! Akkor fogja majd szerintem átaludni amikor már más kajcsit is kap este nem csak anyatejet vagy tápot(pl.: tejbedarát)amivel eltelik a is pocakja és nem kelti fel a hasa.De akkor se mindig.Ahogy az elõttem szolok írták lesz más amiért majd felkel. Vannak szerencsés anyukák, irigylem is õket :) . Kitartás!De 1-2szer majd te is felkelsz aggódsz, hogy a pici nem kel fel pedig semmi baja.Majd megszokod. Aludj te is néha napközben amikor a kicsi és akkor birni fogod az éjszakázást. 4 hónapos kislány anyukája
A lányom 8, 5 hónapos de még sosem aludta át az éjszakát.Min 3xkel, de van mikor 6x7x.Tegnap úgy döntöttem, hogy ebböl elég.Mikor elözször ébred kap cicit, de éjjel csak teát vagy cumit.Már nagyon fáradt vagyok, miután napközben alig alszik.Van, hogy éjjel 1 óráig a cicin lóg, mert sír ha elveszem. Kitartás.A 4 hónapos baba még nagyon kicsi..... Egyébként meg babája válogatja.
Elvileg az okosok szerint, ha napközben eszi a kajcsi nagy részét, akkor éjszaka már nem fogja kérni. Nem árt tudni, hogy valóban éhes-e, vagy csak rossz szokásról van-e szó, illetve nem alszik-e túl sokat napközben. Nekem 5 hetes kora óta átalussza a fiam az éjszakát, nagyjából erre az idõre állt be rendesen a napirendünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeket.

Mennyi idős korig kelnek fel a babák éjjel enni (3 óránként)?

Lányom 10 hetes lesz, minden éjjel pontosan (mint az óram?) felkel enni-3 óránként.

Legjobb válasz: Ez nagyon baba függõ szerintem.Az én lányom mióta megszületett éjjel nem evett 3 óránként.Olyan 4 volt az elején,de hamar kirtkult egy hajnali 3as kelésre,majd abból lett fél 5,és mostmár az elmúlt 2,5 hétben,talán ha 3* kelt fel fél ötkor.Általában 7ig alszik.Pénteken lesz 2 hónapos.Viszont a nappali kajálások sokszor gyakrabban vannak,mint 3 óra.

Ez nagyon baba függõ szerintem.Az én lányom mióta megszületett éjjel nem evett 3 óránként.Olyan 4 volt az elején, de hamar kirtkult egy hajnali 3as kelésre, majd abból lett fél 5, és mostmár az elmúlt 2, 5 hétben, talán ha 3* kelt fel fél ötkor.Általában 7ig alszik.Pénteken lesz 2 hónapos.Viszont a nappali kajálások sokszor gyakrabban vannak, mint 3 óra.
SZia! Az a lényeg, hogy ne idegeskedj! Mi 4, 5 hónaposak vagyunk. Az tuti, hogy 3 hónapos koráig éjfélkor és 3 órakor is szopizott (9-kor fürdés, fél 10-kor szopizás), de nem emlékszem, hogy mikor nem kellett már éjjel felébredjek, egyszer csak átállt az egész éjszakai alvásra. Most már 6 - 8 között ébredezik. Üdv.
Babája válogatja. Nekem már mióta hazahoztuk, átalussza 21-tõl reggel 4-6 -ig az éjjelt.
Ez tenyleg nagyon egyeni.Sok sok kitartas neked nagyon faraszto lehet, de szerintem errol azert hamarosan leszokik.Azert olyan sokaig csak nem szoktak ejjel is 3orankent enni.Megegyszer kitartas es turelem!
Az én lánykám 7 hónapos lesz és még mindig felkel enni 2x éjjel.

Mennyi idős korától rak tojásokat az afrikai óriáscsiga ( Achatina achatina), ill hány hónapos korától ivarérett? És mennyi idő multán kelnek ki a kicsik a tojásból?

Legjobb válasz: 2-3 hónap alatt nem fogják elérni a max nagyságukat és petét sem fognak rakni még. Az enyémek 8 hónaposak kb.

A kérdező hozzászólása: 2-3 hónap alatt nem fogják elérni a max nagyságukat és petét sem fognak rakni még. Az enyémek 8 hónaposak kb.
Én most kaptam két kiscsigát!Nekem csak annyit mondtak hogy hímnõsök->tehát fiú is meg lány is egyben, és ha nem akarod a kispetéket akkor semmisítsd meg õket!Én szerintem akkor fognak csak petézni ha már a max nagyságukat elérték ami kb 2-3 hónap!
Attól függ, hogy raknak-e petét, hogy jól érzik-e magukat. Nekem a félévesek raktak petéket, kétszer is egymás után (2 hét), de amikor máshova kerültek (máshoz) soha többet nem szaporodtak. A kölyköket szétosztogattam az egyetemen, volt ahol szaporodtak tovább, volt ahol nem. Csak a tartásuktól függ. Meleg legyen, nedves, és sok kaja, akkor szaporodni fognak, de ha valami nem tetszik nekik, akkor nem. A munkahelyemen 5-10 csiga volt együtt évekig, mégsem szaporodtak, szerintem túl hideg volt nekik.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor majd kiderül idõvel :D 20-27 fok közötti hõmérsékleten vannak.
Nekem 4 csigám van ebbõl kettõ az enyém, kettõ barátnõmé, és most petéztek nem rég az enyémek...a legnagyobbam majdnem, h 1 éves és elõször petézett le eddig...de rengeteget...^^ a peték kikelése kb 3-4 nap és fél éves koruktól ivarérettek...a pete kérdés meg, h mennyit ez csiga függõ van amikor csak 30-40 petét raknak, maximum 100-150 petét képesek lerakni egy petézés során...maximum nagyságokat 1 éves korukra érik el kb... ha vannak kicsik szépia csontot vegyél nekik az segíti megerõsíteni a házukat ajánlatos és aránylag olcsó
Sziasztok! Konkrétan az Achatina achatina 2-3 éves kor körül éri el az ivarérettséget, és hazánkban még csak tenyésztõtõl kapható 2500 ft-ért. (csigavilag.hu) Azonban a többi faj valóban, ha jól tartják õket és jól érzik magukat, 6-7 hónapos korban már elérhetik az ivarérettséget és szaporodhatnak is. Azonban arra kérnék mindenkit, hogy a pete szót ne használjátok, mert nem helyénvaló! Az afrikai óriáscsigák tojásokat raknak, nem petéket.


Akinek a babája 19, 00-kor már elalszik este, akkor mikor ébred éjjel szopizni illtve mikor kel fel reggel? És mennyi idős?

Legjobb válasz: 7-kor fürdünk 8 kor alszik igaz de átalussza az éjszakát. Fürdés után evés kicsi játék apával és csicsi. Most 4 és fél hónapos.

7-kor fürdünk 8 kor alszik igaz de átalussza az éjszakát. Fürdés után evés kicsi játék apával és csicsi. Most 4 és fél hónapos.
5 hónapos.=-kor fürcsi, utána cici+táp.Hajnali 5-kor kis cici, majd 7-kor reggeli cic+táp.Már nem sok tejem van.
:)
A lányom 8 hónapos. Fél 8-kor szokott lefeküdni és !!"átalussza az éjszakát"!! Reggel fél 8-kor kel.
Kislányom 6 hónapos.1/7- 7 Között fürdés, 1/4 8 kor tápszer, utána alszik is.Éjjel többször megébred, szomjas vagy a cumi miatt.Reggel 5 körül ébred eszik és vissza alszik 7 -ig.Azt hittem , hogy mi alszunk csak korán.
Az én kislányom 6 hónapos, fél 7-kor fürdik, utána eszik (tápszer), majd 7 ill. negyed 8 körül elalszik. Este 11-kor még eszik egy adag tápszert, rögtön visszaalszik, és reggel fél 7, 7 körül ébred.
A mi kisfiunk 19:30 körül alszik el és még mindig felkel éjszaka enni 11körül, majd hajnali 4kor és aztán fél 8íg alszik.6 hónapos.
bírom aki azt írja, hogy "átalussza az éjszakát".... miért nem konkrét idõpontot írtok? lehet, hogy 5-kor meg már kukorékoltok. kislányom NEM alussza át az éjszakát, bár kinek mit jelent az "éjszaka". 5-ig alszik és szopi után fél 8 felé kelünk. szóval egyszer szopzik "éjszaka", most 10 hós.
4 honapos. fél 7 fürcsi, utána cicin elalszik kb 8kor, 4kor cici, alszik még 6 vagy 7 ig.. de ez nem mindig van igy..
19hónaposak. Este 7-kor már szundi van. Reggel 6-kor ébreztõ bölcsi miatt. Hétvégén 8-9ig is elalszank. Éjjel csak ritkán kelnek fel, ha bepisiltek vagy ha szomjasak.
Este fél 7kor pancsi, aztán tápszer. Van hogy már evés közben álomba szenderül. reggel 7ig bírja. 4 hónapos
Reggel nyolc körül ébred, átaludja az éjszakát. 9 hónapos.
bocsi.7-kor fürcsi...

Hány órakor kel fel a kutyátok reggel? Mennyi idős?

Legjobb válasz: 8-9 körül. Ha 9-ig nincs mozgás akkor keltem õket.:) 3 és 6 évesek.

8-9 körül. Ha 9-ig nincs mozgás akkor keltem õket.:) 3 és 6 évesek.
8kor, ha nem dolgozom, vagy nem megyek sehova. Ha dolgozom, korán kelek, ahogy ébreszt a telefonom, az elsõ pittyenésre ugrik az ágy mellé. 11 hós
Az enyém, nagyon kicsibe hagyott aludni.Ha dolgozom, akkor kell csak fel, ha én is felkelek (6 körül).Ha nem dolgozom, akkor kb.8 körül kel, de van amikor õ is elalszik. :-) 11 hónapos.
nekem nincs vekkerem, mert õ mindig negyed és fél 7 közt kelt engem, a reggeli sétája miatt. Amúgy 3 éves.
Én keltem, mikor megyünk sétálni. Hétköznap 6kor, hétvégén 8-9 körül.
6 hónapos és 7-kor már felébred, de nem bújik elõ az ágyából, csak mikor már a család minden tagja felkelt.
az enyém majdnem 2 hónapos és akármikor felkelt ha elfogy a kajája... xd amúgy engem legkésõbb 7kor...
9-10 közott. 7 hónapos
9kor:) 6hós
kb olyan öt óra körül. 2, 3 és 13 évesek. Bár az öreg vissza szokott feküdni, vagy nappal alszik a napon.
3= + (elõzõ voltam)
Reggel 7kor 3/- 15 perc. 6 hónapos. Õ kelt engem :) Megszokta, hogy óracsengés - kelés ... és valahogy belõtte az idõpontot :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:-))

Hány órakor fürdetitek babátokat? Utána mikor alszik el és reggel mikor kel? Mennyi idős?

Legjobb válasz: Szia! 12 hetes a fiam. Este fürdés olyan 7 és negyed 8 körül van. Utána szopi, és max 8.-kor már alszik. Persze van amikor ettõl eltérünk, de legtöbbször így van. Nekünk ez vállt be. :))

Szia! 12 hetes a fiam. Este fürdés olyan 7 és negyed 8 körül van. Utána szopi, és max 8.-kor már alszik. Persze van amikor ettõl eltérünk, de legtöbbször így van. Nekünk ez vállt be. :) )
10 hónapos. 7kor fürdünk, fél 8 vacsi, 8 tente, reggel 6kor kel, ébred, mikor apa telója ébreszt.
Nálunk fél 6-kor van a fürdés, utána kaja és 6-kor már alszik. Nappal nagyon keveset alszik, így reggel 6-ig bírja a szundit. 5, 5 hós kisfiú
7-kor fürcsi, vacsi, 8-kor alvás. 3-4 között éjjeli szopi, 6 körül ébresztõ. 4, 5 hós
Szia 4hós a fiam este 9-kor van a fürcsi utána eszik 1/2 10-KOR alvás, reggel 8-ig.DE én az elejétõl igy csinálom.
utolsó vagyok, 6 hós múlt, elfelejtettem írni.
nálunk fél 7-kor fürcsi. annyira elfárad, hogy nem eszik utána, egybõl alszik. 10-11 között kel fel vacsorázni, alszik tovább. 5 körül reggelizni kel fel, utána még általában egy órát alszik. 6-kor már kukorékol, játszik, és 8-kor újból alszik egy órácskát:-)
Elsõ vagyok. Tegnap már 3/4 8.-kor aludt, 1x kelt hajnali 4.-kor, majd reggel 6.30.-kor!
7-kor fürdik, rögtön elalszik, 7.30-kor kel fel, egyszer eszik négy körül-hat hónapos
19 hetes a kisfiam 7-kor fürdünk, utána kajcsi és már alszik is :) 2 napja éjjel nem ébred és 6-fél 7-kor kel fel.
4, 5 hónapos. 7 körül fürdünk, 8-9 között alszik, fél 7 körül ébred. Néha becsúszik egy evés éjfél körül.
A kislányom 3 hónapos este 6-kor fürdünk, utána egybõl vacsi azután általában fél egy óra mulva alszik el.Hajnali 3-kor eszik utána megint alszik reggel 7-ig.
5 hós legényke: fél 7 fürdés, 7 alvás. hajnalban álmában (ébredés nélkül) kajcsi, ébredés 6-kor. szerintem aludna tovább is, csak felkel, mert apával és anyával pöröghet. aztán még visszaalszik 1/2 9-9 - ig.
3 hónapos kislány, fél 8 - 8 körül fürdés, 8 - fél 9 fele vacsi, 9 körül már alszik, reggel 7-8 között ébred reggelizni.
Fürdés:1/2 8- 8 között, utána szopi. 9 körül alszik el, reggel 7 körül ébred. Éjjel minimum 1x szopik még. 6, 5 hónapos a kisasszony.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:D
Szia!kislányom 9 hetes , este fél8.-8 körül fürdés, vacsi, alvás.Reggel fél 8 körül kel:-)

6 hetes kislányom napközben nem akar aludni, csak kb.20-30 perceket. Éjszaka alszik, max.1* kel fel. Napközben ennyi idős gyermek mennyit alszik?

Ha kimegyünk a leveg?re, akkor alszik a kocsiban, de nem mindig tudom kivinni ilyen id?ben.

Legjobb válasz: Nekem is ilyen a babám, a doktornénink azt mondta, hogy ez csak az anyukának a baja. Ráadásul az enyém még a babakocsiban sem alszik sokáig, pedig az elõzõ lányom 5-6 órákat is aludt kint télen a teraszon. Együttérzek veled, mert sajnos nagyon nehéz így haladni a munkával, legalábbis nekem.

Nekem is ilyen a babám, a doktornénink azt mondta, hogy ez csak az anyukának a baja. Ráadásul az enyém még a babakocsiban sem alszik sokáig, pedig az elõzõ lányom 5-6 órákat is aludt kint télen a teraszon. Együttérzek veled, mert sajnos nagyon nehéz így haladni a munkával, legalábbis nekem.
Elsõ vagyok. Kedves Második, van egy ötletem, ami segíthet, én is így "Vészeltem" át ezt az idõszakot. Ha hordozod a babádat, akkor a testközelséged, a mozgásod segíthetné õt az alvásban:) . E mellett Te is tudnál haladni a dolgaiddal:) . "Fontos praktikus érv lehet a hordozás mellett, hogy a házimunkával sem kell elmaradnunk, ami lelkiismereti problémát is okozhat sok anyukánál. A hordozás által felszabadított két kezünknek köszönhetõen szinte bármit elvégezhetünk, legyen az porszívózás, mosogatás vagy teregetés."innen: http://www.szeged.imami.hu/hirek-ujdonsagok/hordozzunk-2


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!