Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős kell a babákat éjszaka (2 db)

Mennyi idős korukig kell a babákat éjszaka is szoptatni? Mivel lehet leszoktatni az éjszakai evésről? Vagy legalább csak egyszeri evésre áttérni éjjel?

Legjobb válasz: Nekem mindenki azt mondta,az anyum ,nagyim-csecsemõs volt,most a sogórnõm-egy éve szült,hogy igen is be kell tartatni a babával a 3órás evést.Az elején nehéz,meg lehet kéri is a cicit,de az csak szeretet pótló,viszont ha ráteszed és nem pihen a gyomra akkor nem áll be rendesen az emésztése-és hasfájós is tud lenni,mert a régi tejre újat szopizik.Ha betartod az elejétõl fogva ezt a 2-3 órás idõt,akkor max3hónapos korára át fogja aludni az éjszakát.én is így tezsek majd:)

Nekem mindenki azt mondta, az anyum , nagyim-csecsemõs volt, most a sogórnõm-egy éve szült, hogy igen is be kell tartatni a babával a 3órás evést.Az elején nehéz, meg lehet kéri is a cicit, de az csak szeretet pótló, viszont ha ráteszed és nem pihen a gyomra akkor nem áll be rendesen az emésztése-és hasfájós is tud lenni, mert a régi tejre újat szopizik.Ha betartod az elejétõl fogva ezt a 2-3 órás idõt, akkor max3hónapos korára át fogja aludni az éjszakát.én is így tezsek majd:)
Az elõzõ válaszolótól kérdezném, hogy akkor mit csinált a sírós, éhes bébivel, hogy kihúzzák a következõ etetésig?
Az elsõ válaszoló vagyok.Kis teát kell neki adni vagy egy kis vizet.Nem biztos, hogy azért sír mert éhes.Az elején nehezen megy, fõleg ha nem így idult neki a rendszerben de türelemmel le lehet szokatni róla.Sokszor csak az anya kell neki.
Már ne haragudjatok, nem akarok megbántani senkit, de ekkora hülyeséget rég halottam, hogy a régi tej ne keveredjen az újjal. Ez egy régimódi elavult gondolat. A babát annyiszor kell cicire tenni, ahányszor akarja. Nem attól fogja átaludni az éjszakát, hogy hagyod bömbölni, és 3 óránként eteted.Szerintem.

Hogyan kell leszoktatni a babát az éjszakai kelésről és mennyi idős korban?

Nem azért kérdezem, mert le akarom szoktatni, csak kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Általában akkor szokás, amikor már mást is eszik nem csak tejet. Ez változó, hogy mikor. 4-7hó között. Van aki hamarabb, de van aki késõbb szoktatja le. És persze vannak olyanok is, akik azt vallják, majd leszokik magától. Hogyan? Hát nehezen. Ha kel éjszaka, akkor cumi vissza vagy ha nem cumizik akkor simi, nem kap enni, egyszercsak megunja és elalszik. Kb. az elsõ hét ami húzós, mert sokat kel és sokat sír, de utána megszokja és nem kel fel.

Általában akkor szokás, amikor már mást is eszik nem csak tejet. Ez változó, hogy mikor. 4-7hó között. Van aki hamarabb, de van aki késõbb szoktatja le. És persze vannak olyanok is, akik azt vallják, majd leszokik magától. Hogyan? Hát nehezen. Ha kel éjszaka, akkor cumi vissza vagy ha nem cumizik akkor simi, nem kap enni, egyszercsak megunja és elalszik. Kb. az elsõ hét ami húzós, mert sokat kel és sokat sír, de utána megszokja és nem kel fel.
Nalunk mindket lanyom 2 hetes kora ota atalussza az ejszakat, es azota is. A kicsi most lesz 2 eves a nagy pedig 3.5 eves.En nem szoptattam igeny szerint, hanem rendszeresseggel, es igy kitoltam az esti szopi idejt, majd elhagyta az ejszakai szopit magatol, es vegig aludt.Szoval szerintem hamar el lehet kezdeni, persz aki igeny szerint szoptat, annal mas a helyzet, azt nem tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!