Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős ha (236 db)

Mennyi idős korig szopott a babád? Ha szopik még, mennyi idős, ha nem választja el magát, te mikor teszed?

Az enyém 20 hónapos, esze ágában sincs abbahagyni. 2 évesen le szeretném választani, ha tudom...

Legjobb válasz: Nekem sajnos csak 7 hónapig szopizott. Magától választotta elmagát, emrt 6.hónaptól kellett már +-ba tápit adni. Onnan több és gyorsabban jött...magától levált.

Nekem sajnos csak 7 hónapig szopizott. Magától választotta elmagát, emrt 6.hónaptól kellett már +-ba tápit adni. Onnan több és gyorsabban jött...magától levált.
17 hónapos, szopik még reggel a napközbeni elalváshoz és az esti elalváshoz.Mostanában gondolkodom az elválasztáson, de még nem hoztam határozott döntést.
9 hónapos a fiam és cicifüggõ :) 2 éves koráig szeretném szoptatni, ha õ igényli
18 hós a kisfiam, 2 évesen szeretném majd leválasztani, ha addig magától nem tenné meg. Bár ma nappali alvásnál nem kellett neki, pedig mindég cicin aludt el.Úgyhogy lehet, hogy nálunk elkezdõdött a folyamat.
14 hós a kisfiam, reggel és este szopizik még, szép lassan választottam el, és maradtunk ennél a kettõnél.Nagyon szeret cicizni, nem igen akar leválni róla.Én januárba visszamegyek dolgozni, akkor lesz másfél éves, szerintem akkortájt elválasztom, ha magától nem hagyja el.Egyébként eszik mindent.
még most is szopizik, 7 hós, és 2 éves kora után már nem "szeretném" szoptatni, ha õ elõbb le nem választja magát. Amióta hozzátáplálok, nem szoptatok annyit, na meg teákat is adok, tápszert nem adtam.
az én lányom 15 hõnapos és még napi4x cicizik.a télen szeretnénk nekiállni a tesónak!remélem addig abba hagyja, de ha mellette is sikerül össze hozzni akkor engem nem zavar!
Én kisfiam 17 hónapos korában gondoltam úgy, hogy eddig és nem tovább. Nagyon jól viselte az elválasztást, nem volt semmi gond.
5 hónapig mert elapadt a tejem azóta eszik minden mást.
Kisfiam 6 hónapos koráig szopott, aztán egyszerûen nem kellett neki. Kiköpte, játszott vele, de szopizni esze ágában sem volt... Szenvedtünk egy ideig, aztán ennyi... pedig akartam volna még...
1, 5 hét múlva lesz 1 éves, reggel-este szopik még. Régóta úgy vagyok vele, hogy 1 éves korától babatejet kap majd reggelire, vacsira. Most is úgy gondolom, hogy 1 hónapon belül abbahagyom a szoptatást. Biztos, hogy nem lesz gond, mert nálunk soha nem volt olyan, hogy húzta volna a ruhámat, hogy õ cicit akar... Mert barátnõm gyereke pl állandóan húzta a ruhát le a mellérõl, én fiam soha nem csinált ilyet. Pedig egy zabagép amúgy, de cicifüggõ sose volt.

Mikor alszik napközben a babátok, és mennyi idős? Ha ébren van, mennyit és hogyan foglalkozol vele?

Csupán furcsállom, hogy van olyan anyuka, aki szinte egész nap a gép el?tt ül és írogat. Vajon a gyerek addig mit csinál?

Legjobb válasz: 14 hónapos, és 2x 1-1,5 órût alszk de s du. Amikor fenn van játszunk. Nem lehet bekapcsolni mellette a gépet, mert õ is szeretné nyomogatn a gombokat, és amúgy is elhózzna onnan. Általában ha jó idõ van kint vagyunk a kertben hinta homokozó, pancsi, ha rossz idõ van bent játszunk formafelismerõ játékot, autózunk, különbözõ tárgyak neveit tanuljuk... Van egy könyv a címe Anya taníts engem. Kornak megfelelõ foglalatosságok vannak benne.

14 hónapos, és 2x 1-1, 5 órût alszk de s du. Amikor fenn van játszunk. Nem lehet bekapcsolni mellette a gépet, mert õ is szeretné nyomogatn a gombokat, és amúgy is elhózzna onnan. Általában ha jó idõ van kint vagyunk a kertben hinta homokozó, pancsi, ha rossz idõ van bent játszunk formafelismerõ játékot, autózunk, különbözõ tárgyak neveit tanuljuk... Van egy könyv a címe Anya taníts engem. Kornak megfelelõ foglalatosságok vannak benne.
Nekem 9 hónapos a kisfiam!! Délelõtt alszik 2 órát meg délután alszik 2 órát de addig megcsinálom a dolgomat ilyenkor szoktam ide ülni a gépezni addig apa vigyáz rá utána meg úgy is pancsi eszi!!! Napközbe meg mondókázunk , sétálunk , hintázunk, kutyát nézünk mert imádja majd kiugrik a kezembõl mikor meglássa!!!
12 hónapos a kisfiam, reggel 7:30-kor ébred és egész nap vele vagyok. Napközben kb. 1órát szokott aludni, sajnos. A nap végére én is elfáradok. Egyébként mit foglalkozol Te azzal, hogy más mennyit ül a gép elõtt vagy mit csinál?! Mi ez a számonkérõ hangnem! Már ne hogy magyarázkodni kelljen, hogy mennyit foglalkozom a kisfiammal.
a Mamájánál van aki most van szabin :-))))

Mennyit van kézben a babátok és mennyi idős? Ha már fel lett kapatva, hogyan lehet ezt mérsékelni?

Legjobb válasz: 17 hónapos és bújós kiskrapek. van, h napi fél órát is viszem még kézben, és jó fél órát csücsül az ölemben 1 nap. ettõl nincs "elkapatva".

17 hónapos és bújós kiskrapek. van, h napi fél órát is viszem még kézben, és jó fél órát csücsül az ölemben 1 nap. ettõl nincs "elkapatva".
Szinte egész nap ölben, hordozókendõben volt. Magától leszokott, most, hogy jön-megy magától... Nem is szeret már ölben lenni.
Elõzõ vagyok. És hordozókendõben nem lenne el? Hát igen, egy betegség az nagyon fel tudja borítani lelkileg a csöppségeket, az én lányom amikor lázas volt nemrégen, onnantól kezdve csak velünk hajlandó aludni, a saját szobájába sötétben nem akar bemenni, nemhogy ott aludni. Majd talán ha már kicsit önállóbban közlekedik (kúszik, mászik), akkor jobban ellesz, eléri a játékait is.
Nem írod, mennyi idõs a baba! Az elsõ idõkben még nagyon igényli a kézben létet, nem is lehet elkapatni. A lányom 17 hós, én viszonylag keveset veszem kézbe, õ már megy és sok mindent csinál, de egy pici babus még azon kívül, hogy fekszik, nem tud mit csinálni. Vágyik anya közelségére. A lányom akkor anyás, illetve igényli a felvételt, ha valami nyûgje van. Apukáját viszont már ismeri olyan szempontból, hogy õ a gyenge láncszem, amint meglátja, megy elé felemelt karokkal, hogy vegye fel. :)
13:18-as vagyok, és még annyi megjegyzésem lenne, hogy a "3 hós korig nem lehet elrontani" állítással nem értek egyet.Van elõttem élõ példa, hogy de el lehet! Mottóm a kezdetektõl fogva: Mindent úgy csinálj, ahogy majd késõbb is szeretnéd, hogy legyen.
5 hós kislányom kezdetektõl fogva arra "neveltem", hogy nem csak anya ölében van élet. Egyébként nagyon bújós, és imádja a babusgatást, csikzést, összebújós játékot, az arcomat taperolni, együtt bolondozni (már egészen jól lehet vele hancúrozni), de ezek mindig a nap kiemelt pillanatai, nem egész nap ez van. Van sok játéka, mindegyik másért szép és jó neki, azokkal elvan a szõnyegen vagy a gagyágyon. Én egy olyan ötletet javaslok, hogy elõször csak úgy legyen ott veled ahol te vagy de ne ölben.Lásson téged mindig, szólj is néha pár szót hozzá vagy bohóckodjatok.Nem tudom hogy vissza lehet-e csinálni, a sógornõméknek nem sikerült.
Az en babam nagyon hasfajos, ezert sokat van kezben a mai napig. En szeretem cipelni, de sokszor leteszem a pihenoszekebe, ugy tud jobban jatszani :) Meg az agyon jatszunk, akkor o fekve en allva mellette. 3honapos korig nem lehet oket elrontani!! :) jo babazast! 4hos kisfiu anyukaja
az en manom 3 hos es eleg sokat van kezben foleg este amikor apa haza jon akkor apa szeretgeti napkozben amikor velem van akkor inkabb az agyban van es ott probalok vele jatszani.1 kicsit fel volt kapatva mert 1 7vegere haza mentunk a parom szuleihez akik tolunk 400 km-re laknak es mindenki a keyebe akarta tartani de mostmar semmi problemam vele igazibol akkor van kezbe amikor naon sir vmiert vagy ha megyunk vhova es leviszem a kocsijaba meg este amikor apa itthon van es jatszanak ill szeretgeti apa
1 hónapos, és napi kb akkor van kézben amikor eszik, de még akkor se nagyon, meg mikor tisztába tesszük. Meg amikor feltétlen ki kell venni a kiságyból vagy babakocsiból.
en nem hiszek ebben a "felkapatas" dologban(van gyerekem, es nem az a fajta, aki egesz nap elvan egyedul). sokat volt kezben az elso honapokban, mert hasfajos volt es sokat sirt, persze, hogy olben volt, mert az nyugtatta meg. en ugy vagyok vele, hogy ha mar itthon ulok vele, azt az idot tenyleg ra szanom, mert soha tobbet nem lesz ilyen pici, es ha arra van szuksege, hogy lben legyen, akkor legyen.
10 hónapos a babám, nem igazán szeret ölben lenni. Ha álmos, éhes, akkor igen, akkor nagyon bújik, amúgy jobban szeret a földön randalírozni. Rokonok szeretnék állandóan "fogdosni", karban tartani, de tolja el magát, nyújtózik lefele a föld fele, nem érti senki, miért nem lehet vele "babázni", hát õ ilyen, vele játszani kell :)
Ja, 10 hónapos
A kérdező hozzászólása: A kisfiam jövõhéten lesz 6 hónapos. Eleinte nem sokat volt kézben, de 3 hónapos korában sajnos 1 hétre kórházba került, ahol én is mellette lehettem.Gondolom itt borult minden. Nem mondom azt, hogy nincs el egyedül, de elég sokat kell vele lennem. A játékok kb 15-20 percig maximum egy fél óráig kötik le.A hordozót már nem szereti annyira, a kengurúban elvan, de nem cipelhetem egész nap magamon.
Ha volt mar hasfajos babatok valaha is akkor nem hiszem hogy nem vettetek fel. Azt a sikitast sirast orakon at nem sok ember viseli el felveves nelkul. Es ha csak az nyugtatja meg akkor szerintem nincs mast mit tenni mint felvenni....Akinek nem volt hasfajos a babaja, nyilvan tud kiserletezni es szerencsesnek mondhatja magat. Kinek igy kinek ugy, szerintem nincs ket egyforma anyuka es baba... :) meg jo!


privátba megírtam bob barátom:d
Igen a 2. a jó!
2es a jó
A kérdező hozzászólása: Na a túróba akkor most mi lesz?
Tééééényleg, azt elfelejtettem. Na bob, nem az enyém a jó:d
Nem az nem jó megoldás, mert ott a legidõsebb testvér nem hat hanem 12 évvel idõsebb a legfiatalabbnál.
lerajzolom 1. 2. 3. x-6 X x+6 = 45 3x=45 x=15 és vissza helyettesíted, így lesz 15-6= 9, stb, stb
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM megmentették a Hazát!!!
Nekem 9-15-21 jött ki...ez is jó megoldás
x+y+z=45 Ha egyenlõ idõközönként születtek akkor az azt jelenti, hogy a középsõ testvér és testvérei között nem hat év hanem 3 év korkülönbség van. Az elsõ testvér 12, a második, 15, a harmadik pedig 18 éves. Összesen 45.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM mindenkinek

Anyukák megvan még gyereketeknek az orrmandulája, mennyi idős, ha nincs mikor vették ki?

Azért kérdezem, mert lányom 1éves, és állandóan nyitott szájjal alszik, nem vesz az orrán leveg?t! Doktorn?nk az orrmandula kivételt javasolta! Tapasztalatokat várnék!

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom (már 7 éves) állandóan horkolt éjjel, és javasolták az orrmandula kivételét, de 3 éves kor elõtt nem is engedte a doktornõ. Budapesten a Heim Pálban mûtötték, és semmi gáz nem volt.

Szia! Az én kislányom (már 7 éves) állandóan horkolt éjjel, és javasolták az orrmandula kivételét, de 3 éves kor elõtt nem is engedte a doktornõ. Budapesten a Heim Pálban mûtötték, és semmi gáz nem volt.

Mennyi idősen probléma egy gyereknél, ha egyáltalán nem is érdekli a szobatisztaság? Szóval nem az, hogy mennyi idősen kell annak lennie, hanem mi az az időpont, amikor már illene legalább érdeklődne?

Szól, ha bekakil, kéri, hogy cseréljük ki. A wc-n szivesen üldögél ruha nélkül, de még sosem pisilt bele. A bilire meg max 10 másodpercre ül rá. Így esélytelen a pisi vagy bármi.

Legjobb válasz: 3 éves kor körül. ennyi idõsen kezdik az ovit és annak ugye feltétele a szobatisztaság. enyém egyáltalán nem érdeklõdött még a dolog iránt, de gondoltam 2 hétre leveszem a pelust (27 hónapos volt). 1,5 hétig bepisilt, majd szobatiszta lett

3 éves kor körül. ennyi idõsen kezdik az ovit és annak ugye feltétele a szobatisztaság. enyém egyáltalán nem érdeklõdött még a dolog iránt, de gondoltam 2 hétre leveszem a pelust (27 hónapos volt). 1, 5 hétig bepisilt, majd szobatiszta lett
3 éves korban már el kell gondolkodni. Nálunk az én kislányomat nem is érdekli, eszébe sincs leszokni róla, nem szól ha pisilni kell vagy kakilni, egyenlõre lehetetlen próbálkozni azt mondták a szakértõk! Szerencsére az óviba nem okozott gondot egy cseppet sem, felvették egyszerre és pelusozzák, vettek pelenkázót, meg matracot hozzá, azt mondták majd a nyáron talán lesz fejlõdés.

Együtt alszotok kisbabátokkal? És, ha igen mennyi idős koruktól és mennyi idős korukig?

Legjobb válasz: igen, négy hós korától 1 hónapos most, nem tudom mikor lesz vége, de amíg szopik biztosan nem lesz lelkierõm kimászkálni az ágyból háromszor egy éjjel

igen, négy hós korától 1 hónapos most, nem tudom mikor lesz vége, de amíg szopik biztosan nem lesz lelkierõm kimászkálni az ágyból háromszor egy éjjel
Egyetértek az elöttem szólóval!Közöttünk alszik a kisfiaúnk na nem egész éljel de hajnalban oda teszem közénk!És nálunk sincsenek problémák a szexuális életünkkel a férjemmel!Sõt.....:D
Most 8 hós a lányom és együtt alszunk az elsö naptól és ez igy nagyon jó imádunk együtt aludni söt még a férjem is velük alszik. ja csak mellesleg jegyzem meg nincs baj a szexuális életünkkel sem , de én azt el sem tudnám képzelni abban a szobában ahol a baba van.
Én még ilyet nem is halottam hogy kiváltó ok a bölcsöhalálra az együttalvás. Az én babám 3 és fél hónapos 3 hétig aludt melletünk amig fájt a varratom.Jól elvan a kiságyba, de van ugy ha reggel 4-5 körül felkel már nem rakom vissza.
7 és fél hónapos a lányom, és 2 hónapos kora óta együttalszunk. Éjjelente szopizik 2-3-szor, és csak úgy alszik vissza, ha mellettem van. Nem gondolom, h ezzel ártanék neki, sõt. Van 1 ismerõsöm, aki mindig hagyta a kisfiát, h álomba sírja magát, nem engedte maga mellé. Ma már 2 éves elmúlt a baba, és totál látszik rajta, h nem kiegyensúlyozott. Mindentõl megijed. A tesóm kisfia vele egyidõs, és szintén az anyjával alszik kicsi kora óta. Ég és föld a két kisfiú...
Egyszer-kétszer elaludt rajtam, úgy, hogy én is elaludtam egy fél órára, de az ágyunkba nem vinném be, mert félek, hogy ráfekszem, és mert félteném a szexuális életünket.
Szia! Én 7 hetes koráig aludtam vele. Onnantól már este 11-tõl reggel 7-ig alszik.
nem csak az lett lepontozva. a fiam velünk alszik amikor õ úgy akarja, és azt is lepontozták. nevetséges.
5 hónapos koráig szoktunk együtt aludni, aztán már nem lehetett elviselni az állandó forgolódását. De hamar megszokta az új kis szobáját és imád ott aludni, már 8 hónapos.
9 hós, majdnem minden éjjel magunkhoz teszem, mert felsír. szeret velünk aludni, ha a kiságyba teszem vissza újra felsír, ha magam mellé teszem alszik reggelig.
Én csak egy kétszer aludtam vele az elsõ hat hétben. Volt a tv-ben egy profeszor mondta, hogy a bölcsõ halál egyik kiváltó tényezõje az együtt alvás, ezért én inkább a saját ágyában altatom. Meg hát jobb ha a baba megtanulja hol kell aludnia. Nekem nagyon kénylmetlen egyébbként is a babával aludni.
Látom, aki külön alszik le lett pontozva. Ezt nem igazán értem, hisz itt arról van szó ki hogy csinálja. Mindegy. Én is külön altatom a kiságyában. Nagyon szeret ott aludni, az esti fürdetés és vacsora után 10 perc alatt elalszik, és soha nem hagytam sírni.

Mentek idén nyáron babával tengerpartra? Ha igen, hova? Mennyi idős gyermekkel?

Legjobb válasz: ohh hogyne amint a rezsi ki van fizetve és még kajára is jut.... amugy ha tehetném simán elmennék a gyerekkel akármilyen idös is lehetne vagy fiatalka.

ohh hogyne amint a rezsi ki van fizetve és még kajára is jut.... amugy ha tehetném simán elmennék a gyerekkel akármilyen idös is lehetne vagy fiatalka.
tavaly 5 hónapos volt a fiam mikor mentünk Görögbe..hát mit mondjak..ki volt bukva a melegtõl..utálta a tengert, ugy döntött ott növeszti két az elsõ két fogacskáját..belázasodott..azt se tudtam a melegtõl van vagy a fogzástól.. úgyhogy semmi jót nem mondhatok..másfél hónap mulva megint megyünk..remélem kicsit jobban fogja élvezni már és hagyja nekem is hogy élvezzem..én 3hét alatt kb 15 percet töltöttem a tengerben..
Igaz mi Balcsira megyünk, de ha majd nagyobb lesz a fiam, akkor Olaszországba, Caorle városkába megyünk. Már voltunk ott a férjemmel és nagyon, nagyon kedves város, viszonylag közel van autóval is, át lehet menni hajóval Velencébe. Közel van Jesolo, Lignano, több kilométeres homokos part, sekély víz, finom fagyik, pizzák, hangulatos utcák, kikötõ......
A kérdező hozzászólása: 9-es. Néztem a honlapot, de elég drágán jön ki a szállás az apartmanokban mondjuk, fõszezonban egy nap 100EUR, szerintem ez nagyon sok. Vagy rosszul nézek valamit?
9-es vagyok. Mi lakókocsiba megyünk. Az apartman az tényleg marha drága. Itt van a lakókocsis árlista. :) http://www.olaszorszaginyaralas.hu/arak/
20 hónapos kislánnyal, 27 hetes terhesen Olaszországba, Bibione-Jesolo mellé, ha jól emlékszem(vicces, de ma foglaltuk, és 20-án megyünk is:) )Caorle városkába, Laguna kempingbe, lakókocsiba.
A kérdező hozzászólása: Azt a kempinget én is néztem nemrégiben. Hagy kérdezzem meg, hányan mentek, mert ott csak 4-fõtõl vannak a lakókocsik. Portofelice-t néztétek?
Hárman, kislányom, én és a párom(na meg a Pocaklakó). Igen , 4 fõs, de még így is megéri.Amit írsz, azt nem néztük, elsõre beleszerettünk ebbe:) ))
A kérdező hozzászólása: akkor ti lakókocsiba mentek és nem mobilházba? most nézem a honlapot, hátha...
Mi Ca'Savioban voltunk, csendes, pofás, nagyon jó hely! Közel van minden, Velence is! Lehet, mi is vissza megyünk!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, meg is nézem a linket
illetve, Olaszországba vinném ha tehetném Bibionéba
Hát készültünk de valami közbejött úgy hogy nem biztos hogy lesz belõle valami sajnos. Görögbe szerettem volna két évesemmel és tesóival. Tavaly voltunk Bulgáriában, de nem varázsolt el, voltam már jobb helyen is. Eléggé le vannak maradva még, de ami a legsz.rabb, hogy nem a vendégekért vannak!
Június 30-án indulunk Olasz o.-ba, 1 hétra, Bibione mellé, Monfalconéba. 13 hónapos lesz addigra. Mivel 5 hónapos kora óta járunk úszni, nem hiszem, hogy gond lesz vele, imádja a vizet. Lakókocsis kempingbe megyünk a tenger mellett lesz majd medence is, verseny, és baba medence is, +ugrótorony. :) Mamát is visszük magunkkal, így majd apával talán kicsit ki is kapcsolódhatunk.
törökországba megyünk(alanya), 2éves lesz a fiam.
Tavaly volt 7 hónapos, amikor Horvátországban voltunk vele, Vir szigeten! Semmi gond nem volt vele, sem az úton, sem pedig nyaralás alatt! Élvezte! Egy hetet voltunk! Voltunk még repülõs utazáson is, ami ugyan nem tengerpart, de nyaralás! Akkor volt 10 hónapos! Belföldön is voltunk többször már, wellness, kirándulás, stb.! Most nyáron is megyünk Horvátországba, és Korfura is tervezzük! SOha nem féltem a kicsivel neki indulni, és soha nem is volt semmi gond! Valahogy én kis korától ahhoz szoktattam, vagyis szoktattuk, hogy visszük mindenhova! És én nem bánom! Örülök, hogy bárhova el lehet vele menni!
Tavaly voltunk a kisfiammal Horvátországba. Akkor volt 9 hónapos. Éjszaka utaztunk, így nagyrészt aludt. Semmi gond nem volt, sem az út alatt, sem a nyaralás alatt. A napirendjét tartottunk, még ha néha az alvás babakocsiban, vagy a tengerparton a pléden volt is. :) Nagyon élvezte a vizet is. Idén apával kettesben tervezzük a tengerparti nyaralást, nászút formájában. :) Addigra már két éves lesz a kisfiunk, így a mama gondjaira bízzuk majd. Ha összejön... Közös nyaralás pedig a Balatonon lesz idén!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, mi Olaszországba mennénk szívesen két hétre valami csendesebb faluba a tenger mellé, de nem nagyon találunk még helyet.
Szia! 4. vagyok, mi ide megyünk: http://www.villaggioalbatros.com/html/albatros/ungherese/acc.. Nagyon jó a kemping, igazi kis "falu", és elég jó ára van, kedvezményt is adnak, csak hely nem biztos hogy van még. Mi februárban foglaltuk, de már akkor nem tudtunk válogatni annyira. Pl amikor menni akartunk akkor már pont nem volt hely. Csendes kis falu, és közel van minden.
Igen lakókocsi, sztem egész jó, árban is, meg amúgy is.

Az orvos milyen idős terhességet lát? Mennyi idősnek kell lennie? Ha akkor megyek amikor beágyazódik azt is látja?

Legjobb válasz: 5 hetes kortól lehet menni, akkor érdemes, de sokan mennek 6-7-8 hetes korban is, mert akkor már tuti, hogy van a babónak szívhangja is! Az elmaradt mensit követõ 2 hét után ajánlatos.

5 hetes kortól lehet menni, akkor érdemes, de sokan mennek 6-7-8 hetes korban is, mert akkor már tuti, hogy van a babónak szívhangja is! Az elmaradt mensit követõ 2 hét után ajánlatos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Minden esetre én kedden elmegyek, hogy adjon tanácsot, még ha nem is lát semmit se (sajna).
szia én 4 hetes 2 napos voltam mior elõször mentem és " megvastagodott méhnyálkahártyát látott és egy petezsák kezdeményt " az is valami!? amúgy én sem bírtam heteket várni , pedig mára harmadik babánk, menjél csak nyugodtan, majd két hét múlva visszarendel
Sajnos a beagyazodast nem latja, akkor meg nincs jele a terhessegnek szamara. Mikor elmarad a mensi, lathatja a vastag nyalkahartyat, csak azzal meg az a baj, h mensi elott is vastag. :( Tehat petezsakkezdemenyt lathat mensi utan par nappal, petezsakot 5 hetesen, ha jo a gep, es nem bujik meg a zsakocska :) Malam 5+2-nel volt petezsak.
En is 5 hetesen es 3 naposan rohantam a dokihoz...:-)Latszott a petezsak es 1 kis pont , most vagyok 8 hetes + 1 napos , mar dobog a szive :-))
Szia En is 5 hetesen voltam, es petezsakot mar latott az orvos. Te mennyi idos lehetsz most az utolso mensid alapjan? 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek a babákhoz. Kb kevesebb mint két hetes lehetek. Nagyon szeretnénk babát. Elõzõ hónapban nem sikerült , remélem most igen. Tesztre még várok kicsit, nem akarom elkapkodni. Köszönöm a válaszaitokat, nagyon sok hasznát veszem.:)

Mennyi idős volt a gyermeketek amikor elkezdtétek és mennyi idő múlva lett teljesen szobatiszta? Hogy kezdtétek el és mennyi idő múlva szólt, ha kakálni és pisilnie kell napközben?

El?re is köszönöm, a lányom 1,5 éves.

Legjobb válasz: Volt bili a fürdõszobában 1 éves kora óta, de nem használtuk, csak mondtuk, hogy mire jó, ha utánunk jött a WC-re. Végül a WC-t próbálta ki kíváncsiságból 16 hónaposan. Mivel onnantól kezdve mindig szólt, ha kakilnia kellett, alkalmanként próbáltam rábírni, hogy pisiljen is bele, de nem akart:) Én innentõl számítom a szoktatás kezdetét, mert én ekkor kezdtem próbálkozni vele. Végül 3 évesen lett teljesen szobatiszta éjjelre és nappalra is. Egyébként kisfiú.

Volt bili a fürdõszobában 1 éves kora óta, de nem használtuk, csak mondtuk, hogy mire jó, ha utánunk jött a WC-re. Végül a WC-t próbálta ki kíváncsiságból 16 hónaposan. Mivel onnantól kezdve mindig szólt, ha kakilnia kellett, alkalmanként próbáltam rábírni, hogy pisiljen is bele, de nem akart:) Én innentõl számítom a szoktatás kezdetét, mert én ekkor kezdtem próbálkozni vele. Végül 3 évesen lett teljesen szobatiszta éjjelre és nappalra is. Egyébként kisfiú.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!