Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idős alakul ki a (5 db)

Mennyi idősen alakul ki a baba valódi szemszíne?

A fiam 3 hónapos és még mindig kék a szeme.

Legjobb válasz: Általában féléves korára.

Általában féléves korára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
1 éves korára alakul ki a végleges szemszín.
En is inkabb 1 eveset mondanek. A kislanyomnak 10-11 honapos koraig gyonyoru kek szeme volt, aztan lassan valtozni kezdett, es most gyonyoru zoldes-barna. :-)
A kisfiam 9 hónapos és még mindig nagyon szép kék szeme van, a szomszéd kisfiúnak már elsõ hónapokban bebarnult.
Nagyon sokáig változik. A nagyobbik lányom
Na folytatom, véletlenül küldtem el :) Szóval sokáig változhat, a nagyobbik lányom kék szemmel született, egy évesen is még sötét szürke volt. És utána kezdett el barnulni. Most világos-barna szeme van, kb 2 éves korra tenném, hogy azóta nem változott már. A kicsi egy éves, még kék, de mind ha kezdene szürkülni. A végén még lehet, hogy neki is barna szeme lesz :) Apjuk szeme egyébként sötétbarna, az enyém pedig kék.

A területvédés mennyi idősen alakul ki egy rottweilerben?

Van egy 7 hónapos rottweilerem. Elég keveset ugat azt is inkább este/éjjel vagy a furcsa hangokat amit nem ismer. Mindenkit simán beenged senkire nem ugat mindenkivel játszik, vagy csak szimatol. Tudom hogy még fiatal de azért nem kellene már néha idegeneket ugatnia (vagy aki a kapuhoz jön) v kicsit bizalmatlannak lennie velük?

Legjobb válasz: 1,5 éves korától kezdi védeni a területet a legtöbb kutyában ekkor alakul ki a területvédõ ösztön!

1, 5 éves korától kezdi védeni a területet a legtöbb kutyában ekkor alakul ki a területvédõ ösztön!
8-10 hónapos kora körül kezdõdik a kamaszodás, ilyenkor - akárcsak az embernél is - beindul a hormongyár, próbálkozni kezd olyan dolgokkal, amik egyébként a felnõtt kutyákra jellemzõk. Ekkor indul be a területvédés is, próbálgatja a féllábas pisilést, jelölget ahol tud.:) Ezzel egyidõben szélsõségessé is válhat néha, ha örül, akkor tombol örömében, ha kikap, akkor órákra elvonul duzzogni, lakásban tartott állatok pedig, ha egyedül maradnak, lebontják a fél házat.:) Ez az idõszak kb. 1, 5-2 évesen zárul le teljesen. A lényeg, hogy 7 hónaposan még idõben vagytok, hamarosan látni fogod a változást.:)
Ja, és ilyenkor próbálgatja "feszegetni a határokat" is, szemtelenebbé válhat, akár dominánsan is felléphet veled szemben (pl. megmorog, ha az ételéhez közeledsz). Ezek természetesek ebben az idõszakban, de komolyan el kell fojtani minden ilyen próbálkozását.
az ösztön vele születik. a képzését 6 hónaposan lehet elkezdeni. A nevelését az elsõ perctõl.

Mennyi idős korban alakul ki a baba szeme színe?

Legjobb válasz: Fél éves kor után, de van akinek csak 1 év körül.

Fél éves kor után, de van akinek csak 1 év körül.
Szia! Az én fiam szemszíne még ovis korában is változott.


A rex törpenyuszinak mennyi idős korára alakul ki a végleges szőre? Az enyém most 12 hetes.

Legjobb válasz: Valószínû õ is szokott vedleni, tavasszal és õsszel, nekünk holland törpénk van és egy évig egyáltalán nem vedlett, talán 1éves korában. Van róla képed?, nagyon cuki lehet!

Valószínû õ is szokott vedleni, tavasszal és õsszel, nekünk holland törpénk van és egy évig egyáltalán nem vedlett, talán 1éves korában. Van róla képed?, nagyon cuki lehet!
Off: Mennyiért vettltek? :D Én is szeretnék törpéenyuszit , de nem tudom még melyik lenne a legjobb.(Vagyis a hely meg iylesmik miatt)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igyekszem képet linkelni majd róla :) amúgy 5000ért vettem

6 hónapos kislányom folyton előre gyűri a fülét. Mit tegyek, hogy ne legyen elálló a füle? Mennyi idős korára alakul ki a fül végleges formája?

Van hogy alvás közben teljesen az arcára van simulva, vagy játék közben "igazítja" előre. Félek, hogy később el fognak állni a fülei.

Legjobb válasz: Az enyém is folyton elfekszi a fülét, most a haja csiklandozza, azért piszkálja. Ha téged zavar, adj rá textil hajpántot és húzd rá a fülére.

Az enyém is folyton elfekszi a fülét, most a haja csiklandozza, azért piszkálja. Ha téged zavar, adj rá textil hajpántot és húzd rá a fülére.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!