Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időre ki az (570 db)

Egyénileg változik ez is, de kb 150 nap egy szempilla életciklusa.

Most akkor vajon ki kell jelentkeznem a tb-bõl? Megyek ki Ausztriába dolgozni, pontosat még nem tudok, hogy mennyi idõre, az majd csak idõközben derül ki, max 4 hónap, de lehet, hogy kevesebb.

Legjobb válasz: Igen,be kell jelentened, hogy külföldre távozol - mégpedig a saját érdekedben!!! Ha ugyanis ez nem történik meg és nem fizeti senki az eü. szolgáltatásra jogosító járulékot, az APEH azt visszamenõlegesen is követelni fogja!

Igen, be kell jelentened, hogy külföldre távozol - mégpedig a saját érdekedben!!! Ha ugyanis ez nem történik meg és nem fizeti senki az eü. szolgáltatásra jogosító járulékot, az APEH azt visszamenõlegesen is követelni fogja!
én azt mondom neked, ha olyan rövid idõre mész, felesleges kijelentkezned. osztrák papírok nélkül meg ki sem tudsz. kint bejelentenek, megjön E-Card-od, E104(OEPhoz megy) - E106-os(NAVnak kell) igazolást kell kikérned kint a krankenkasse-nál, mire azok megjönnek, mire bejutsz itthon a NAVhoz, mire azok lelevelezik a dolgot veled, mire a határozat érvényt szerez röhögve eltelik 2-3 hónap. ha tényleg ennyi idõrõl van szó, egyszerûen itthon fizesd tovább a 6600 forint/hó egészségügyi hozzájárulási illetéket(vagy hogy hívják most, jó pár éve nem érint a magyar... ). a kinti fizetésedbõl röhögve kifizeted.

Mennyi ideig tart a szex? Úgy értem, hogy ha beleélvezel a barátnődbe, akkor mennyi ideig jön az ondó? Ki tud fogyni?

Legjobb válasz: 19:09 XDXDXDXD Azért jó tudni, hogy anyámnak nincs igaza, van Tõlem sokkal nagyobb idióta is a földön:D

Bakker de szemetek vagytok, most mért kell minden baromsággal összezavarni szegény gyereket?! Pff... A 11:33-as válaszadónak van igaza!
19:09 XDXDXDXD Azért jó tudni, hogy anyámnak nincs igaza, van Tõlem sokkal nagyobb idióta is a földön:D
Berakod és azonnal jön az ondó, kb 15-20 percig folyamatosan jön belõle.Ezért van az, hogy a nõknek szex után kidudorodik a hasuk, mert megtelt.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mennyi ideig jön az ondó, hogyha NEM a barátnõdbe élvezel...
"Úgy értettem a kifogyást, hogy pl: 5-10 percig csináljátok és utána elfogy és másnapra vagy 2 nap múlva újra töltve van." Biztos nem is 10 éves vagy amugy. Szex közben nem folyamatosan ömlik az ondó te hülyegyerek. XD Ki-be mozgatod a brét és aztán elélvezel. nah ilyenkor van az hogy 5-10 másodpercig maximum spriccel 2-3at a farkad. akkor jön belöle ondó. és utána kb 10 perccel akár megint nyomhatod... De 18+ os ez a része az oldalnak ...
1 hetet minimum várni kell.Egy aktus alatt kb 5 liter ondó jön ki.Az kb 5 kiló.Újra is kell, hogy töltõdj, meg ha minden nap 5 kilót fogynál meg is halnál, tehát óvatosan szabad csak adagolni.
Nem, nem tud kifogyni! Ha egyszer elélvezel, benne kell maradnod a csajban, mert onnantól kezdve egész életedben ömleni fog belõled a g*ci. Aztán a csaj megtelik és szétrobban, neked meg a cafatos hullájára kell tovább folyatnod, majd szép lassan megtelik a szoba is, és te a saját spermádba fulladva fogsz kínhalált halni! Anyád meg rádnyit, és egy szobányi g*ci ömlik a képébe!! El ne élvezz, barátom, soha!!!!
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem a kifogyást, hogy pl: 5-10 percig csináljátok és utána elfogy és másnapra vagy 2 nap múlva újra töltve van.
:D hogy tudna már kifogyni??? szerinted hogy csinálnak késõbb gyereket az emberek?elmennek a spermabankba és befecskendezik, vagy mi?:D
19:09 :D:D
ma 19:09 - wááá ezen besírtam :D
Utsó :D xD
A sex nem addig tart amig az ondó kiürül hanem amig el nem élvezel és ez lehet 5 perc vagy akár 2-3 óra is! az ondó kb 5-10 mpig jön! és nem fogy el mert mindig ujra termelõdik!
Igen, ki tud. :D


Ha megáll a fogyás, az általában mennyi idöre? Kinek mennyi ideig stagnált a súlya?

Legjobb válasz: Én kb fél éve fogyózok.Nekem elég lassan megy a dolog...Volt már egy 2 hónapos stagnálás,de kb 3 hete megindult megint.

Én kb fél éve fogyózok.Nekem elég lassan megy a dolog...Volt már egy 2 hónapos stagnálás, de kb 3 hete megindult megint.
A kérdező hozzászólása: És mennyit fogytál fél év alatt?

Hogyan számolják ki a táppénzt a netto vagy a brutto bérből? Tényleg két hetenként fizetik ki éa ha elmegyek táppénzre mennyi idő még az elsőt kifizetik? Mikor szoljak a terheségről a munkahelyen?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem kéthetente fizetnek, legalábbis nekem nem így fizették. A táppénzt a jelentést követõ második hónapban kaptam meg. Nekem szerencsém volt, félidõs terhesen szóltam, de elõtte szabin voltam. Nem akartam túl korán szólni, mivel az elõtte való magzatomat elvesztettem, szükségem volt arra, hogy "biztosabb" legyen a dolog.

Biztos, hogy nem kéthetente fizetnek, legalábbis nekem nem így fizették. A táppénzt a jelentést követõ második hónapban kaptam meg. Nekem szerencsém volt, félidõs terhesen szóltam, de elõtte szabin voltam. Nem akartam túl korán szólni, mivel az elõtte való magzatomat elvesztettem, szükségem volt arra, hogy "biztosabb" legyen a dolog.
Bruttó bérbõl és nem kéthetente fizetik. Az lehet a félreértés oka, hogy az elsõ 15 napot a munkáltató fizeti, az az úgynevezett betegszabadság, a többit a tb, az a táppénz. De senki nem fizet kéthetente. Minél hamarabb szólsz a terhességrõl annál korábban leszel "védett", tehát nem rúghatnak ki.
Havonta fizetik. Szerintem a félreértésre az ad okot, hogy a legtöbb esetben (nem tudom, hogy mindig így van-e) két hetente kell leadni a táppénzes papírt. Tehát az orvos egyszerre csak két hétre ír ki, és kéthetente kell menni megint papírért.

Csajok! Kinek mennyi ideig tartott az első alaklom?

(volt egy órás,vagy több? vagy éppenséggel kevesebb?)

Legjobb válasz: Én szerencsés helyzetben voltam abból a szempontból, h a pasi már tapasztalt volt, és nekem egyáltalán nem fájt, már nem volt addigra szûzhártyám sem.. Több, mint egy óráig tartott, bár én az elsõt még nem élveztem, csak a másodiktól kezdve.

Én szerencsés helyzetben voltam abból a szempontból, h a pasi már tapasztalt volt, és nekem egyáltalán nem fájt, már nem volt addigra szûzhártyám sem.. Több, mint egy óráig tartott, bár én az elsõt még nem élveztem, csak a másodiktól kezdve.
Én is hasonlóan voltam, mint az elsõ, leszámítva, hogy élveztem az elsõ alkalmat is. Egyébként a mai napig nem hiszem el hogyan, de volt, hogy 7!!!! órán át szeretkeztünk. Elképzelésem sincs, hogy csináltuk. Aztán többször volt, hogy 3-4 órán át... Komolyan nem értem..nem is bírnám..nem is tudom, hogy bírtam. Azért mostmár a heti 3-4 30perces alkalom a jellemzõ...azért ez elég messze van a 3-4 meg 7 óráktól. :)
A kérdező hozzászólása: haha az szép eredmény a 7 óra:D nem volt már egy idõ utána unalmas?:D
Szerinted emlékszem én arra már?
1, 5 vagy 2 volt az elsõ alkalom a második is hasonló, de mi azért hagytuk abba, mert tudtuk, hogy lassan hazajönnek a szüleim.. szóval :D nekünk is ment volna tovább. (Amíg bírod, csináld alapon és mind2-en sportolunk :D, volt hogy közben szünetképp ittunk picit meg ilyenek, de a 1, 5-2 óra sima volt)

Az elektrolizis során, amikor is az elektrolit az ezüst-nitrát volt a katodon 25 g ezüst vált ki. MEnnyi ideig tartott az elektrolizis ha az áramerősség állandó 0, 5A volt?

ezüst 1,12mg/C na ezt oldjátok meg a végeredmény 12h 34 perc

Legjobb válasz: bocs 12h 24 perc kérlek segitsetek holnapra ez kell és nem tudom

A kérdező hozzászólása: bocs 12h 24 perc kérlek segitsetek holnapra ez kell és nem tudom
Na ezt oldjátok meg... Nagyon nagy arcod van srác a társaiddal együtt. m=MIt/(zF) t=mzF/(MI)=25*1*96500/(108*0, 5)=44676 s. Ezt kell átváltani órára és percre, ami 12h 25s.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: mindent értek de mi az a z meg az F honnan vetted?
Az "F" a Faraday-állandó, értéke minden esetben 96500 C/mol. A "z" az ezüst oxidációs száma.

Hogyan zajlik a Lyme-szerológiai teszt? Hol lehet kérni, kik csinálják és mennyi idő mire az eredmény megjön?

Legjobb válasz: Nálunk a fertõzõosztályon lehet kérni, de a háziorvos is adhat beutalót. Vérvételbõl áll, ezt küldik tovább olyan központba, ahol elvégzik a szerológiai vizsgálatot. Nem rutin vizsgálat így nincs rá lehetõség minden laboratóriumban. 5-10 nap között jön meg az eredmény, de amennyiben a tünetek alapján fertõzésre van gyanú a kezelés megkezdhetõ.

Nálunk a fertõzõosztályon lehet kérni, de a háziorvos is adhat beutalót. Vérvételbõl áll, ezt küldik tovább olyan központba, ahol elvégzik a szerológiai vizsgálatot. Nem rutin vizsgálat így nincs rá lehetõség minden laboratóriumban. 5-10 nap között jön meg az eredmény, de amennyiben a tünetek alapján fertõzésre van gyanú a kezelés megkezdhetõ.
Több teszt van, a TB az ELISA-t támogatja, aminek a megbízhatósága kevesebb, mint 50%. Az Istenhegyi Géndiagnosztikán van egy fokkal jobb, Western Blot a neve. Ha fennállnak a tünetek, de negatív a teszt, érdemes másikat végeztetni máshol. Nézz utána a http://www.lymebeteg.hu oldalon.

Kinek mennyi ideig tartott az összecsiszolódás a kapcsolatában?

Legjobb válasz: 3 hónap, ha arra gondolsz, hogy fingunk egymás elõtt

3 hónap, ha arra gondolsz, hogy fingunk egymás elõtt
Nehezen, úgy is mondhatnám most van a legmélyebb mélyponton. Egyszerûen nem tudom hogyan kell egy hosszú kapcsolatot ápolni.
A kérdező hozzászólása: És hogy megy?
Hát nálunk az elején nem kellett csiszolódni, minden magától értetõdõ volt. Az összecsiszolódás része csak most kezdõdött 3 év után, mikor már nem annyira magától értetõdõ minden...
Ez inkább úgy megy hogy az elején még az ember minden hibáját elnézi a másiknak, talán még aranyosnak/viccesnek is találja. Aztán idõvel már idegesítõvé és zavaróvá válik ugyanez a hiba.
Ez folyamatosan tart. Biztos vagyok benne, hogy 4 év után is mi még csiszolódunk. De persze 1-2 év alatt nagyjából összeszokik egy pár és a legtöbb dolog már nem kínos egymás elõtt, de annyira összecsiszolódni, hogy fél szavakból vagy csak egy pillantásból megértse egymást két ember és ne bosszankodjanak egymás kis (vagy nagyobb) hüyeségein - ehhez azért nagyon sok idõ, sok éves együttélés kell. 23/l
hát 1 év kb. utána minden könnyebb volt!
Hát, ez függ attól is , hogy dörzspapírt, vagy dekopír-t használunk-e.
a különbözõségeinket mindketten fenntartjuk és így fogadjuk el egymást. legyen szó politikáról, világnézetrõl, vagy arról, hogy a férfi nem dobja ki a szennyest. de ha együtt vagytok. közösen szoktunk megegyezni és kész
A kérdező hozzászólása: *fakadnak.
A kérdező hozzászólása: Amikor már nincsenek összetûzések olyan dolgok miatt, amik a különbözõségeitekbõl fakad. Amiket az összecsiszolódás után elfogadsz és nem lázadsz miatta.
konkrétan mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Megértelek....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!