Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időre fel a fogamzásgátlót és (2 db)

Mennyi időre írják fel a fogamzásgátlót és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: nekem elsõre is három havit írt fel...de megkérdezte h mennyi lehet a max pénzösszeg...és 5525 forintba került(Lindynette) cupcup

nekem elsõre is három havit írt fel...de megkérdezte h mennyi lehet a max pénzösszeg...és 5525 forintba került(Lindynette) cupcup
Elõször általában egy havi adagot ír fel a doki, mert ha valami baj van vele, akkor váltani kell. Mikor elfogy, akkor kell visszamenni és újból íratni, ekkor már 3 havi adagot írnak fel. Tehát utána már csak 3 havonta kell receptért menni a dokihoz. Az árak pedig változóak, 3 havi adag átlagosan 5-6ezer forintba kerül.
Orvostól függ, hogy elõszõr hány havit ír fel. Nekem elsõre felírt 3 havit.
Ha fogamzásgátlóról akarsz bármit tudni, csak orvost kérdezz meg, lehet Neked ciki, de õ napi 100 ilyen esettel találkozik, nagyon nem érdekli. Mondjuk ez pont egy olyan kérdés, amire nem kockázatos nem 100%-ban jó választ adni. De a gyereknél már nincs hopsz, bocsi.
Általába 3 illetve 1 hónapra írja fel az orvos.De késõbb kérheted pénztárcád szerint is.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak azért kérdeztem, mert nem akartam hoppon maradni a gyógyszertárban, hogy túl kevés pénzt viszek.

2 hete szedek Cypromyxet, és eddig még nem mertem gumi nélkül szeretkezni a barátommal, mert félek, még nem hat. Mennyi idő után hat a fogamzásgátló?

Úgy értem,h.a tájékoztatóban az áll,h. a menstruáció els? napjától kell szedni és onnan hat.Nem tom,de én félek még mindig nem hat és nehogy teherbe essek.

Legjobb válasz: Ha a tájékoztató azt mondja, hogy hat az elsõtõl, akkor hat. Ha nem bizol benne, minek szedsz tablettát???

Ha a tájékoztató azt mondja, hogy hat az elsõtõl, akkor hat. Ha nem bizol benne, minek szedsz tablettát???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!