Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időre fel a (622 db)

Kb mennyi idő, mire a katonácska odaért a petesejthez? Fél óra, fél nap?

Legjobb válasz: A fél óra kevés:) A 2 idõintervallum közti idõ:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, és hogy szorítasz!
2. vagyok Az, hogy mikor fogan, egy dolog. A teszt nem a fogantatás utáni x. napon mutat bármit is, hanem a beágyazódás utáni x. napon. A beágyazódás idejét pedig csak a jóisten tudja pontosan:) A nemvárt idejében tesztelj, elõtte felesleges. Szorítok:)
Egy-másfél óra alatt érnek oda. 3mm/perc
A fél óra biztosan nem igaz!!! Inkább 12 óra. MIntha azt olvastam volna, hogy óránként 3 cm-es sebességgel közlekednek, de erre nem esküszöm meg. Azért a legideálisabb a peteérés elõtti nap, mert idõ kell nekik odaérni.
Szerintem valahol a fél nap és a 24 óra között.
A fél óra kevés:) A 2 idõintervallum közti idõ:)
:DDD katonácska. Amúgy fél óra alatt!
A kérdező hozzászólása: Remélem, eldõl még ma:D Köszönöm Neked is a választ! Boldog Karácsonyt!
A kérdező hozzászólása: Eléggé megoszlanak az idõintervallumok! AMúgy azért kérdeztem, hogy tudjam, ha összejött a baba, akkor pontosan tudjam, mikor fogant, melyik naptól számoljam, mikor csinálhatom a tesztet leghamarabb. Köszönöm Mindenki válaszát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Boldog Karácsonyt!

Mennyi idő alatt szívódik fel (és fejti ki hatását) az éhgyomorra bevett kapszula, és mennyi idő alatt a "hagyományos" tabletta?

Legjobb válasz: Az nagyban függ attól, hogy milyen gyógyszerröl van szó, igy általánosságban nem lehet megmondani!

Az nagyban függ attól, hogy milyen gyógyszerröl van szó, igy általánosságban nem lehet megmondani!
a tablettára mondta a doki, h.fél órával evés elõtt, akkor biztosan felszívódik.a kapszula, valószinü, elõbb!

13-30 éves koromig rendszeres marihuána fogyasztó voltam. Most fél éve tiszta vagyok. Mennyi idő mire a teszt nem mutatja ki? Szóval mennyi időre van szüksége a szervezetnek hogy teljesen kitisztuljon.

Azt hiszi a párom hogy még mindíg csinállom pedig tényleg tiszta vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.

Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.
Hajból ki lehet mutatni több mint egy hónapig . Vizeletbõl ha jól tudom 3-4 napig . A második kérdésedre nem tudok értelmes választ adni azon kívül , hogy bizonyítsd be neki , hogy tiszta vagy .
THC vervetellel 4-8 ora THC mellektermek vervetellel 2-3 het Vizelet 3 honap
Azért ezekben a pár hónapokban 17 év után nem lennék annyira biztos, mindenestre fél év valóban elég kell hogy legyen, ha tutira akarsz menni sportolj sokat, szedj C-vitamint, fogyassz zöld teát és sok déli gyümölcsöt még egy fél évig.

Lányok hogy hőmérőztök? Nyelv alatt, vagy hüvelyben? Mennyi ideig kell ott tartani a hőmérőt? Mennyit ugrik fel a hőmérséklet és mikor van pontosan peteérés?

Már nagyon szeretnék babát, de már volt egy missed ab-om, eléggé izgulok... 24/N

Legjobb válasz: Szia!Én nyelv alatt mérem minden reggel ugyan abban az idõben,higanyossal 10 percig.(Úgy tudom digitálissal elég 5 perc.)De tudod az hogy kinek mennyit ugrik a hõje az teljesen változó,mint az is hogy kinek mikor van peteérése.Ajánlom figyelmedbe a baba tervezõk otthona.hu oldalt.Ott nagyon sok példa görbe van:)

Szia!Én nyelv alatt mérem minden reggel ugyan abban az idõben, higanyossal 10 percig.(Úgy tudom digitálissal elég 5 perc.)De tudod az hogy kinek mennyit ugrik a hõje az teljesen változó, mint az is hogy kinek mikor van peteérése.Ajánlom figyelmedbe a baba tervezõk otthona.hu oldalt.Ott nagyon sok példa görbe van:)
Szia! Én reggel, rögtön ébredés után (ágyban fekve)mindig azonos idõpontban, szájban, 5 percig mérem analóg hõmérõvel. Egész tûrhetõ lett a görbém, úgyhogy így megbízható.
Én digitálissal 5 percig, próbálom mindig egy idõben, de sajnos nem mindig sikerül (néha lusta vagyok hamarabb kellni ).
Én 3 hete töltöttem fel, ma dolgozták fel.
Jó sokáig tart
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! de azért 24-ig csak feldolgozzák??! :)

Azt hallottam a Lyndinette20 tabi az egyik amelyikben a legkevesebb a hormon. Igaz ez? Mennyi ideig tartanak a mellékhatásai és mennyi idő alatt szívódik fel egy tabletta a szervezetben?

Legjobb válasz: én szedtem egy ideig. semmi bajom nem volt vele. a mostaniakban már nagyon kevés a hormon. általában 1 hét után hatnak, de én ki szoktam várni az egy hónapot. mellékhatásnak nem törvényszerû hogy kell lennie. nekem nem volt.

én szedtem egy ideig. semmi bajom nem volt vele. a mostaniakban már nagyon kevés a hormon. általában 1 hét után hatnak, de én ki szoktam várni az egy hónapot. mellékhatásnak nem törvényszerû hogy kell lennie. nekem nem volt.
én is ezt szedem már 1, 5éve.Nekem nem volt semmi mellékhatása, meg igen ebben van a legkevesebb hormontartalom, de én mégis híztam tõle :S , nah jó mellre is , az meg ugye nem gond :D
Szió! Én a lyndinette 20 tabit már lassan 2 és fél éve szedem! Semmi bajom, nem híztam meg, tény jó étvgyat csinál! Ha olvastad a mellékhatásait a papíron, akkor ha valamid bevizesedeik, eresedik, bedagad, akkor érdemes orvoshoz menni, mert õ elküld rákszûrésre, vagy ha megmutatod neki vagy elmondod neki mi a problémád, pl.: amióta szeded ez és ez van, akkor õ kisegít! Nálam semmi nincs, a legjobb fogamzásgátló, igaz nekem ez vált be. Orvos szerint 3 - 4 évig szedheted folyamatosan, utána 1 évet jó kihagyni, mert a világ még nem fejlõdött fel, és ha hajlamos a meddõség nálatok akkor a tabi is lehet fõ oka annak, ha meddõ leszel! az az egy év tisztítókúra néven fut! kb. ennyit tudok mondani! Üdvözletem!
Sziasztok! Én 4 évig szedtem a Lyndinette20-at.Teljesen jó volt, nemrég hagytam abba, mert babázni szeretnénk. Az elsõ hónaptól kezdve beállt a menstruációm, és semmi mellékhatása sem volt.A bõrnek nagyon jót tesz, nagyon jó hatással van a pattanások eltüntetésére, szép lett az arcom tõle.Nekem nagyon bevált!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én még csak most kezdtem szedni, de egy kicsit nehéznek érzem azóta a kezem, vastagon, sötéten eresedik. Persze lehet h nem a tabitól van, de feltûnõ h akkor kezdõdött
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszotokat!

Munkanélküli segély, ha a munkavállaló mond fel! 2013! Mennyi ideig jár a segély idén, ha 1 éve dolgozik az illető, és ő mond fel?

Legjobb válasz: Ha 1 éved van (365 napod), akkor 36 vagy 37 napra jár a segély. Mindig tízzel kell osztani. Pl ha 500 napod van 50 napra jár. De maximum 90 napra járhat!

Ha 1 éved van (365 napod), akkor 36 vagy 37 napra jár a segély. Mindig tízzel kell osztani. Pl ha 500 napod van 50 napra jár. De maximum 90 napra járhat!
Utolsó te hülye. Az 405 köbcenti akar lenni.
Ezek azok a kérdések, amiket az ORVOSODNAK kellett volna feltenned, kivéve az utolsót, azt magadnak, de még a mütét ELÖTT. (Egyébként ott szerintem elirtál valamit...)
LOL jó nagy csöcsöd lehet ha 4 méter körbe! :D
A kérdező hozzászólása: Az orvos el mondta.de csak többet tud olyan mondani akit már mûtöttek és vannak tapasztalatai.A méret meg csak kíváncsiságból érdekel.Mert magam miatt csináltattam meg nem más miatt
SZIA én is most akarom megcsináltatni a mellem, nagyon fájdalmas?mennyibe kerül összesen az implantátummal együtt?nekem gyakorlatilag nincs is mellem ezért csak egy kisebb implantátomot szeretnék, mert gondolom minél nagyobb annál drágább, vagy ez nem igy van? esetleg valaki tudna ajánlani egy jó, de nem tul drága sebészt nyiregyhazan.köszönöm elõre is.
utolsó :D:::D:D:D:D:D: az implantátumoknak nem méretfüggõ az áruk... teljesen mindegy mekkorát kérsz, nem ennek függvényében történik a díjszabás.. dokit meg 700 alatt nem igazán fogsz találni:)

Medence törésből teljesen fel lehet épülni mindenféle maradandó sérülés (fájdalom) nélkül? Ha igen mennyi idő kb a TELJES gyógyulásig?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen típusú medencetörés (nem mindegy, hogy egy peremtörtésrõl, vagy egy instabil medencetörésrõl van szó), milyen társsérülésekkel járt, mennyi idõs vagy, milyen az általános állapotod stb. Egyébként erre a kérdésre a kezelõorvosod tudná a legpontosabb választ adni.

Attól függ, milyen típusú medencetörés (nem mindegy, hogy egy peremtörtésrõl, vagy egy instabil medencetörésrõl van szó), milyen társsérülésekkel járt, mennyi idõs vagy, milyen az általános állapotod stb. Egyébként erre a kérdésre a kezelõorvosod tudná a legpontosabb választ adni.
A kérdező hozzászólása: nem nekem, hanem volt egy lány aki eltûnt alovas edzésekrõl és 1 évig nem jelent meg és aztmondta medencetörése volt, de nem kellett mûteni de teljesen felépült csak 1 év kellet hozzá és atöbbiek meg nem nagyon hiszik ezt el(hogy miért nem szavahihetõ azt nem firtatom és h miért állt vna ez ahazugság érdekében)
Ha hazudik, lehet, hogy oka van rá. Mondjuk valami olyan családi dolog, ami nem tartozik rátok. Ne foglalkozzatok vele, tapintat is van a világon. De az is lehet, hogy igazat mond. Nem kell nektek ebben bíráskodnotok, csak segítsétek visszailleszkedni, talán éppen arra van a legnagyobb szüksége.
A kérdező hozzászólása: nem ez volt a kérdés én nem is bántom, távol álljon tõlem csak tudni akartam h lehet-e, mert én hiszek am. neki de ha nem is igaz sem érdekel amúgy...de akkor bizton állithatnám a többieknek hogy ez lehetséges, hogy tényleg felépült
Szerintem lehetséges. Medencét nem nagyon lehet gipszelni, és ha mûtét sem volt, akkor lehet, hogy nagyon sokat kellett egy helyben feküdnie. Ezalatt elsorvadtak az izmai, plusz megsérültek, megváltoztak dolgok, és emiatt esetleg újra kellett tanulnia járni. Simán rámehet egy év!

Ha az orvos három szem tablettát ír fel, melyből fél óránként kell egyet beszedni, mennyi ideig tart a gyógyszer?

Legjobb válasz: Látom figyeltél.:)Sokam kapásból másfél órát mondanak.(3X fél óra)

A kérdező hozzászólása: Látom figyeltél.:) Sokam kapásból másfél órát mondanak.(3X fél óra)
1 óráig. Felírja, beszeded maradt 2, eltelik 30 perc beszeded a másodikat - maradt 1-, 30 perc mulva beszeded az utolsót. Szerintem legalábbis.
A kérdező hozzászólása: "Sokan" akart lenni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!