Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időnként a babák fülét tisztitani mélyebben (1 db)

Mennyi időnként kell a babák fülét tisztitani mélyebben?

Látom hogy zsirosodik neki, de azt hallottam, hogy csak a küls? járatokat lehet ott ahol ez a dolog van nem lehet benyúlni.

Legjobb válasz: Cseppencs langyos olivaolajat (ha fáj a baba füle arra is ajánlom) Az olivaolaj segít kitisztulni és kijön magától!

Cseppencs langyos olivaolajat (ha fáj a baba füle arra is ajánlom) Az olivaolaj segít kitisztulni és kijön magától!
nem nyúlhatsz oda be! Akkor valószínû csak beljebb tuszkolnád és a végén megsüketülhet a sok zsír ugyanis nyomást gyakorol a dobhártyára , ha bántod, de ha hagyod, szépen ki fog jönni, esetleg, ha nagyon durva akkor gyermekorvos, vagy védõnõ segítségét kérd.Esetleg vizzel próbálhatod kimosni, de csak ameddig nem kellemetlen.
Az én lányom 5 hónapos és még nem nyúltam be a hallójáratba. Csak a fülkagylót tisztítom, szépen kijön magától és a fülkagyló aljában összegyûlik ma fülzsír. 1 éves kora után lehet bent is tisztítani, de akkor is inkább fülsprayt javasolnak, én így tudom.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért csinálja ezt a 4 hetes babám?

Legtöbbször este 7 és hajnali 4 közötti időszakban furán viselkedik, olyan kis ideges, mohón kapdossa a cicit, rugdos, nyögdécsel.

5

Anyatejet és pótlásként tápszert is kapó 5 hetes babámnál normális, hogy minden evésnél bekakil? Miért evés közben kakilnak a babák?

Először szopizik mindkét mellből, sajnos egy nem elég és utána kapja a tápszert. Nem mohó, szépen eszi az üvegből a tápit, aztán néhány korty után abbahagyja az evést és jön a kaki, van amikor sír is közben, aztán ahogy kijön a kaki abbahagyja a sírást eszik tovább. A kakija sárgászöld, gondolom ez az anyatej-tápszer keveredés miatt van. Tapasztaltatok ti is ilyet a babátoknál?

5

Milyen anyagból vegyek télire-kint altatáshoz-hiper meleg bundazsákot?

vagy inkább rétegesen?órákig kint alszik a baba-a legmelegebbet venném

6

Infravörös hőmérőt, lázmérőt használhatok pici babánál is?

Most látom az újságban hogy ez a legújabb verzió a lázmérőknél,de nekem nem olyan barátságos az infravörös fény.Vagy nincs benne semmi káros?

3

Tényleg minden nap ki kell szívni a babák orrát porszívóval?

1 hetes a babám. Tegnap mondta a védőnő, hogy minden nap szívjuk ki az orrát. Én eddig azt hittem csak akkor kell használni, ha kicsit taknyos lesz.

11

1 éves kislányom 8500 g és 73 cm. Tényleg olyan picike?

3 kilóval és 50 cm-el született. Sokan mondják, hogy pici. Egyébként én is alacsony termetű vagyok (160 cm), de az apja magas. Lehet, hogy rám ütött?

12

Mikor érte el babád a születési súlyát?

Mikorra "kell" nekik elérni? Ti babátok mennyit hízott naponta? Kislányom 3160 grammal született, szombaton hoztunk haza 3050 grammal. Ma, csütörtökön 3100 gramm. Jól haladunk?

9

Van, akinek a 4 hónapos vagy annál idősebb babája még 7-szer, vagy annál többször eszik? Anyatejes vagy tápszert kap? Mennyi időnként eszik ilyen gyakran?

3

Összecserélt gyermekek, te mit lépnél, ha veled történne?

A minap láttam a tv-ben hogy összecseréltek 2 csecsemőt, ez ihlette a kérdésemet.

24

2013 februar 27-28 an szuletett babasok vagytok itt? (En az Istvanban szultem)?

Hogy vagytok? Miket csinal mar a babatok? Szopizik meg? Es miket eszik? Mennyit alszik egy nap?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!