Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időnként a (110 db)

2 hetente 50 liter körül.
Attól függ menyi és milyen hal van benn, fõleg a beadott kaja menyisége fontos, milyen a szûrésed, és menyi növény van benn ami nitrátot fogyaszt, és menyit kell metszeni. Még befolyásoló a növénytáp mennyiség is. Nehéz így megmondani, érdemes venni egy nitrát tesztet, azzal mérsz egy nitrát szintet, ha nagyobb testû halak nem túl kényes halak vannak benn akkor 20mg/liter alatt kell tartani a nitrát szintet úgy cserélj, ha kényesebbek akkor 10mg/liter körül kell tartani. Persze ez növénytáp függõ is, ha sok tápot adsz akkor felesleges a varia, heti 30% kell, ha a gyári tápdózis fele mellett szépen nõnek a növények akkor van értelme nitrát szint alapján cserélni.
Szerintem 300 liter alatt erõsen ajánlott a heti vízcsere, 170 liternél pedig mindenképp. Szóval heti 30%.
Ha a tengeriben annyit cserélnék akkor már kifogytam volna a vagyonomból. Édesviziben persze könnyû. A brakkvizivel is van egy ilyen gondom, csak azért cserélek ritkán, mert kéne vennem sót hozzá, de lassan már fogok. Amikor sok sóm van itthon, akkor egész normálisan cserélem a vizet, de hát nem mindig van így. Pl most nem. A szûrést jól megcsináltam és nincs benne sok hal így nem félek hogy bajuk lesz. Eddig még nem volt semmi.
Ha még nem gyõztek meg a heti 30%-ról, én szintén azt javasolnám. Szerintem ez a minimum, én is ennyit cserélek!

El szeretnék kezdeni fútni reggelente.400 m a pálya.13 éves vagyok. Mennyi körrel kezdjem és mennyi időnként adagoljam?

Legjobb válasz: 2-vel kezdeném, aztán hetente 1-el adagolni felfelé! Ha jobb kondiba vagy, akkor 4 naponta 1 körrel!

2-vel kezdeném, aztán hetente 1-el adagolni felfelé! Ha jobb kondiba vagy, akkor 4 naponta 1 körrel!
400m az egy kör. Azért lemenni sem érdemes. Legalább 5 kör, ami már megérné. Az sem baj, ha sétálsz közben kicsit, de folyamatosan növeld a terhelést.

Mennyi időnként lehet inszeminációt csinálni és mennyi időt kell kihagyni a szervezetnek pihenésre?

Legjobb válasz: Én úgy tudom 2 hó stimuláció és utána 2 hó szünet és összesen max.:6 inszeminációt csinálnak.

Én úgy tudom 2 hó stimuláció és utána 2 hó szünet és összesen max.:6 inszeminációt csinálnak.

Bichon tulajonosok! Mennyi idősen lett szobatiszta a kutyátok? Mennyi időnként viszitek le pisilni?

Legjobb válasz: 5-6 hónaposan ,de az elején elrontottuk sajnos és azért ilyen idõsen.. most 8 hónapos és viszonylag szobatiszta néha vannak balesetek ,de ez elõfordul, bár nálunk éjszakánként van lerakva újság papír ahová mehet, amúgy naponta 3x van lent, amikor szoktattuk szobatisztaságra akkor 5x vittük le egy nap.. nálunk úgy van most hogy reggel 7 körül 10 perc délután fél 3kor 30 perc és 6 óra körül 40 perc

5-6 hónaposan , de az elején elrontottuk sajnos és azért ilyen idõsen.. most 8 hónapos és viszonylag szobatiszta néha vannak balesetek , de ez elõfordul, bár nálunk éjszakánként van lerakva újság papír ahová mehet, amúgy naponta 3x van lent, amikor szoktattuk szobatisztaságra akkor 5x vittük le egy nap.. nálunk úgy van most hogy reggel 7 körül 10 perc délután fél 3kor 30 perc és 6 óra körül 40 perc
A kérdező hozzászólása: Köszi! sajnos nekem még nem szobatiszta, pedig elmúlt 1 éves, ejszakánként bepisil mert mikor reggel kinyitjuk neki az ajtot ( be van zárva a konyhába) , nagy pisi és kakihegyek vannak bent :P. egy nap pedig 4szer visszük le, reggel , delutan, kora este, este

Mennyi időnként kell menni szülés után nőgygógyászati vizsgálatra ellenőrzésre? Mennyi idő alatt megy vissza a méh az eredeti állapitába?

Ugy értem voltam 6 hetes controllon és irt fel 3 havi fogamzásgátlót,és ennyi.A méhemre azt mondta szépen húzódik vissza!

Legjobb válasz: méh változó mindenkinél, nekem mikor kiengedtek kórházból már ugyanolyan volt mint elõtte...dokihoz ha nincs panasz v nem mondta akkor rendesen, éves ellenõrzésre ajánlott menni csak

méh változó mindenkinél, nekem mikor kiengedtek kórházból már ugyanolyan volt mint elõtte...dokihoz ha nincs panasz v nem mondta akkor rendesen, éves ellenõrzésre ajánlott menni csak
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors választ

Most akarok majd először menni szoliba, nagyon fehér a bőröm:/ Mennyi idő kell, hogy valami látszódjon is? Hány alkalom? Illetve mennyi időnként szoktatok, hány percre járni?

Sajnos narancsb?rös a hasam, eléggé látszik is, anyukám szerint a gyors növekedés miatt :S (De szerintem rá is kell majd dolgoznom a nyáron..) Azt hallottam, hogy a szolizás után nem annyira látható? Ez igaz? Mert azt tudom, hogy véglegesen eltüntetni nem lehet.. :/

Legjobb válasz: Rendben, köszönöm.:D De szép színe vaaaan! :) Akkor egy szép, átlagos barna bõrszínt, például ilyet: http://www.pink.hu/data/cikk/2/5/5/2/cikk_2050502/490.jpg mennyi idõ alatt lehet elérni? nagyon fontos lenne, mert nyaralni is megyünk... és amúgy is nagyon szeretnék valami hasonló szép színt! :) Remélem egyszer csak majd elérem.. :D

A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm.:D De szép színe vaaaan! :) Akkor egy szép, átlagos barna bõrszínt, például ilyet: http://www.pink.hu/data/cikk/2/5/5/2/cikk_2050502/490.jpg mennyi idõ alatt lehet elérni? nagyon fontos lenne, mert nyaralni is megyünk... és amúgy is nagyon szeretnék valami hasonló szép színt! :) Remélem egyszer csak majd elérem.. :D
sajnos csak megsaccolni tudom hogy mennyi idõ alatt.. talán ha hetente mész 12 percre akkor 2 hónap alatt simán lehet ilyen szined, viszont az a baj h 12 percnél meg lefogsz égni ha nagyon fehér a bõröd... én mikor nyáron nagyon lebarnultam utána elkezdtem õsszel szoliba járni hogy ne vesszen el a barnaság , szóval én is csak most kezdtem szoliba járni , mármint mikor még barna voltam. nemtudom hogy fehérrõl mennyi idõ alatt barnulsz be :) bár mikor én még nagyon régen 6 percekre mentem 10 alkalommal...akkor semmi nem látszódott:/ semmi...
A kérdező hozzászólása: ójajaajaaj. :/ én meg közbe haza is értem! :) meglátott a szolis csajszi... azt mondta 6 perc is sok lenne így elsõre, szóval 3 percet voltam, szerdán megyek legközelebb, akkor talán már lehetek bennt 6 percet... és így szép lassan... kb 2-3 naponta beugrok :) nem tudom mi lesz belõle, de nagyon kíváncsi vagyok. :D csak a legjobbakat merem remélni... :D köszönöm a válaszod. :) !
Szia, Nem szabad egybõl 12 percre menni, nagyon le lehet égni! Akkor nem szép barna leszel, hanem rákvörös sõt még ártasz is a bõrödnek vele…Fõ a mértékletesség! Csak lassan! Heti 2x szolizz csak szerintem, próbáld ki az eu-s csöveket is! Nagyon jó és ott még a leégés veszélye is csekély! Mindenképp szeretném a figyelmedbe ajánlani a szolárium kozmetikumokat! A barnulást gyorsabbá, tartósabbá és akár 30-40%-kal megnövelheti! Szerintem ha nem vagy vaéamibe biztos akkor az alkalmazottaktól mindig kérhetsz segítséget és tanácsot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) és szoli után, (illetve egyéb napokon is, este) önbarnító krémet érdemes használni? egyrészt, hogy ne száradjon ki a bõröm, más részt pedig, hogy jobban hasson? Vagy az úgy már nem jó? :)
Szerintem ne használj önbarnítót, mert attól csak foltos leszel! Inkább használj szolikrémet, elõsegíti a barnulásodat.Esetleg ha van rá lehetõséged szolizás utáni testápolót használj, mert megõrzi a megszerzett barnaságod és maximálisan hidratálja a bõrödet :) Én is eléggé világos bõrû vagyok, Eu-s csokicsöves szoliba járok és már az elsõ alkalom után látványos volt a barnulás.2 hét alatt pedig el is értem a várt eredményt :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm! :)

A menek.hu oldal mennyire aktuális, mennyi időnként frissül?

Legjobb válasz: Kb. Annyira hogy fel eve vettem fel veluk a kapcsolatot es meg azota sem irtak vissza.

Kb. Annyira hogy fel eve vettem fel veluk a kapcsolatot es meg azota sem irtak vissza.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert olyan mének is vannak fent pl.telivéreknél, akik az aktuálisan engedélyezett telivér mének között nem szerepelnek már.
Nem mostanaban neztek a honlapjukra az biztos... Biztos jopar fedezomen akik regisztralva vannak nem szerepelnek az adatbazisban... Kar azert az oldalert

Mennyibe kerül a keratinos hajvasalás, és mennyi időnként kell újra vasaltatni?

Legjobb válasz: pl. http://www.bonuszbrigad.hu/30-000-Ft-helyett-9-890-Ft-Nincs-..

nekem 7500Ft-oért szokta csinálni a fodrász, de gondolom fodrásztól függ. Általában 3-4 hónapig bírja, de az meg hajfüggõ. nem tudom mennyire göndör/hullámos a hajad, de nekem a legerõsebb sem egyenesíti ki teljesen, szóval néha azért kell vasalni, ezt a fodrászom is mondta, hogy az egy tévhit, hogy teljesen kiegyenesíti, csak nem lesz tõle olyan göndör, és könnyebb lesz vasalni :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) nekem nem olyan össze-vissza áll, se nem egyenes, se nem hullámos, és nagyon utálom.
a biztosítási csalásért le is sittelhetnek
Gratulálok a kedves kérdezõnek.
Nincs idõkorlát. Viszed a javíttatási számlát az elõzõrõl, és jöhet a következõ.
Miért baj az, ha a biztosító ügynöke kimegy a kárt felmérni?! Ha valóban betört az az ablak, akkor ez nem lehet probléma!
A kérdező hozzászólása: Ha valóban... És ha nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
A kérdező hozzászólása: Nem példabeszédet kértem hanem kérdeztem valamit kedves talpig becsületes.....
Az egy dolog. De az én díjamat azért emelik az egekbe, mert egyesek csalnak (elviszik a pénzt + drágán ellenõröket kell foglalkoztatni). Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: 5000ft-ért nem sittelnek le....

Mennyi időnként kell a betétet cserélni?

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet megmondani, attól is függ milyen vastag a betét és milyen erõs a vérzésed. Eleinte inkább nézd meg óránként, amíg kitapasztalod mennyi idõ kell neked.

Ezt így nem lehet megmondani, attól is függ milyen vastag a betét és milyen erõs a vérzésed. Eleinte inkább nézd meg óránként, amíg kitapasztalod mennyi idõ kell neked.
Ezt Neked kell kitapasztalni. Ha erõs a vérzésed akkor természetesen gyakrabban, de hogy mennyi idõ alatt telik meg, azt Te érzed.
Hát attól függ, hogy milyen a vérzésed. Ha erõs, akkor 2-3óránként. De ha nem akkor fél naponta elég. Éjszakára mindig tisztát tegyél be. Ha van még kérdésed, akkor írj nyugodtan. Szívesen válaszolok!:)
Azért fél napra bennhagyni a betétet nem túl higiénikus...
Ezt tényleg neked kell kitapasztalnod, mert mindenkinek más a vérzése. A félnap az inkább tisztaságinál oké, egészségügyit 6-7 óránként azért cseréld. Amúgy sokkal jobb, ha mindig a vérzésednek megfelelõt használod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!