Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időnek eltelnie az (57 db)

Szakítás után mennyi időnek kell eltelnie hogy barátság legyen? Egyáltalán lehetséges az hogy barátság maradjon fennt egy szakítás után, és ha igen mennyi időnek kell eltelnie?

Sziasztok az van hogy szeretnék a barátn?mmel barát lenni..

Legjobb válasz: Hát nem is kell már csak a kapcsolat,csak az hogy azzal a másik személlyel tartsam a kapcsolatot....

A kérdező hozzászólása: Hát nem is kell már csak a kapcsolat, csak az hogy azzal a másik személlyel tartsam a kapcsolatot....
A szakítás utáni barátságot mindig a lányok erõltetik, mert szeretnék még azután is kihasználni a srácot, hogy már nem viszonozzák ezt semmivel.
Ez attól függ, hogy miért szakítottatok, hogyan szakítottatok.
A kérdező hozzászólása: Hát csak arra lenék kíváncsi hogyan maradhat meg a barátság szakitas utan...6 honapos kapcsolat volt.azelõtt nem ismertük egymást... de ez idõ alatt fontos lett nekem ez a lány..
Szerintem a szakítás utáni barátság lehetetlen. (lehet hogy csak én gondolom így mert gyenge vagyok)
Attól függ milyen idõsek vagytok, a 60 év körüli férfiak már nem gondolnak olyan gyakran a szexre, ha 20 év körüliek vagytok akkor már csak 40 év :)

Abortuszom volt 2 es fel hete. A terhessegi teszt meg mindig azt mutatja ki, hogy terhes vagyok. Normalis ez? Mennyi idonek kell eltelnie, hogy ismet negativat mutasson?

Legjobb válasz: Szia!Mindenkinél más.Van akinél 2-3hétnek kell eltelnie,van akinek hónapok múlva áll vissza.Ne aggódj!

Szia!Mindenkinél más.Van akinél 2-3hétnek kell eltelnie, van akinek hónapok múlva áll vissza.Ne aggódj!
Nekem nem abortuszom volt, sajnos vetéltem. A történtek után 1, 5 héttel még nekem is pozitív volt a tesztem, olyannyira, hogy egy pillanat alatt erõsen megjelent a 2. csík (sokkal erõsebben, mint a vetélés elõtt 2 héttel). A dokim mondta, hogy kell egy kis idõ, hogy kiürüljenek a hormonok.
jesszusom te nem vagy normális, mi közöd van hozzá?? van 2 gyereke minden energiát rájuk fordít.. és 1 évesnek hogy magyarázod el? Hm? Kitudja milyen okból történt.. de még egyszer mondom MAGÁNÜGY. Ehhez neked semmi közöd sincs. és hogy pont te felül bíráljad az Õ döntését..
Te jó isten.. Egy kicsit felháborító az elõttem író! Tényleg az õ magán ügye, lehet anyagi gondokkal küzd és nem fért vna már bele egy 3ik.. ez miatt nem kell elitélni mást!!!! Lehet teljesen más oka van, neke meg itt habzik a szád! Az ilyennek miért kell beirnia? Sztem tudta nagyon jol hogy mit tesz.. nem kell kioktatni, sajnálom azokat is akiknek nem sikerül de akkor is, álljon meg a menet! Ha esetleg össze jönnek a gyerek neked, már elõre sajnálom a picit...
az elõzõ voltam és a 17:43nak szólt, és az hogy a többi 2 gyerek nem tud róla sztem teljesen normális.. Miért kell nekik tudnia róla??? Majd esetleg ha felnõtt emberek lesznek.. akkor talán megértik és lehet hogy õk is fognak iylen helyzetbe kerülni...
Normális, hormonok miatt.. Szerintem mindenkinek a magánügye az abortusz nem kell belekötni senkibe, a gyerekeknek meg nem kell tudniuk róla.
Nem akartad megtartani vagy más okból kellett elvenni?
Nahát..:( Más él hal azért, hogy legyen gyereke, te meg elveteted, azért, mert van 2! Elfért volna õ is!! Majd mit mondasz a gyerekeidnek?: Lett volna egy kistesótok, de megölettem:'( Komolyan sírni tudnék...:S Nem bántani akarlak ezzel, csak nagyon fáj... Mi próbálkozunk, de még nem jött össze a baba. Te meg csak úgy eldobod?:S Lett volna más megoldás is sztem.. Na mind1.. Te dolgod, te életed..
Mi az h nem kell tudniuk róla? Azt hiszitek h ezzel el van intézve..:O Egy emberi életete kioltott! Nem adta meg a lehetõséget h megszülethessen...! Meg se érdemli h a 2 gyereke szeresse! Ki fogom deríteni h ki ez és elmondom a gyerekeinek!!! Hagy tudják csak milyen "anyjuk" van..
ez a fanatikus válaszoló a példája annak hogy igen könnyû elveszteni a józan észt sikertelen babaprojekt közben, ezért támad másokra
Legalább egy hónapig még + lesz a teszt. 17:24 kritizálónak! Jó lenne ha a kérdésre válaszolnál, nem pedig arra amire senki sem kíváncsi!!! Mi az, h megkeresed a gyermekeit és elmondod nekik, h mi történt?? Nagyon-nagy a szád, a saját házad táján söprögess!!! Adtál már örökbe gyereket?? Gondolom nem, akkor meg ne papolj és adj ötleteket olyan dolgokról amirõl lövésed sincs!! És igazad van, az Õ élete úgyhogy vegyél már vissza!!!
Mi 3an vagyunk testvérek és mikor már énis nagy voltam tehát olyan 18 anyukám elmondta, hogy elõttem 2 abortusza volt, akkor már megvolt a két tesóm de amikor a másik kettõ becsúszott nem volt meg az az anyagi lehetõség, hogy megtudják tartani. Amikor meg én jöttem akkor már jól éltek ezért tartottak meg. Én ezt megtudom érteni, hogy nem tudta megtartani a 3. babát a kérdezõ. Lehet ha késõbb jött volna õ sem így döntött volna. Szerintem nem kell elítélni..a rosszindulatú válaszolók, meg szerintem jobb ha saját magukkal foglalkoznak. Mindenkinek megvan a maga problémája és mindennek megvan a maga oka. Mindenesetre sok boldogságot a kérdezõnek a meglévõ 2 babájához.
Jobb lett vna ha egy dankóros gyerek jön a világra aki egész életében szenvedett volna a szüleivel együtt??? Annak szegénykének már meg lett vna pecsételõdve az egész élete! Vagy ha nincs keze vagy lába vagy hasolnóak, sztem egyik se jobb!
Igen és ha örökbe adja az jobb? megszakadna a szíve hogy kihordta stb.. és kitudja milyen szülökhöz kerül? Hát már én is azt kell mondjam hogy sajnálom a gyerekedet.. ilyen nõ mellett..
Ha én ne sajnáljam akkor te meg ne bírálj felül senkit, sztem!!! Az õ magán ügye!!! És amugy tisztába vagy vele, hogy ha meg is szüli az is mennyi pénzbe kerül? Mennyi "gond"??? Maradtál vna csöndbe... Sztem...
A kérdező hozzászólása: Nem vagunk olyan anyagi helyzetben, hogy felnevelhettunk volna meg egy pici babat. Tablettaval vedekeztunk, es eleg erossen fajt a hasam. Az orvosom mondta, hogy ha tablettaval vedekeztunk, es igy faj a hasam, lehetseges, hogy a baba nem lessz egeszseges. Nem vagyok buszke arra, hogy elvetettem, es fajt hogy megtettem.
Te ne sajnáld a leendõ gyerekemet! Minden szeretetet meg fog kapni! És nem azért ítélem el a kérdezõt, mert nem akarta megtartani a babát, hanem azért, hogy megölte! Örökbe is adhatta volna! Rengetegen várnak babára..és jó családba került volna!! Erre nincs mentség! 1 gyermeket semmilyen körülmények között nem lehet megölni!
A kérdező hozzászólása: 2 babam van, mind a ketten kicsik, a legkissebb most egy eves. Vedekeztem, de terhes lettem. Nagyon nehez volt, hogy elvetessem.
Szia! Igaz én nem tudok a kérdésedre válaszolni, de elvagyok szörnyülködve hogy némelyik válaszoló mit meg nem enged magának.Ha hiszed ha nem azért nyitottam meg a kérdésed mert szinte biztos voltam benne hogy támadtak téged ez miatt.Ilyen ötösöm lenne a lottón!!!!! Nem kellett volna megmondanod hogy miért voltál abon.Ez a te magánügyed amit szerintem így is nagyon nehezen fogsz elviselni az életedben és nem kell még az hogy más is lelkifurdit csináljon még pluszban. Én kívánom hogy ettõl függetlenül mihamarabb tudd magad túl tenni és egyik füleden be a másikon meg ki. Sok boldogságot a két babuciddal!!

Szakítás után mennyi időnek kellett eltelnie, hogy azt mondjátok, túl vagytok rajta?

Légyszi a nemeteket és a kapcsolat hosszát is írjátok oda!

Legjobb válasz: Nekem kb 9 hónapba telt, mire a legrosszabb idõszakon túl lettem és képes lettem úgy is várni valamit a jövõtõl, hogy õ már nem fog szerepelni benne. A kapcsolat hossza szerintem nem számít, ez mindig attól függ, mennyire kötõdtél hozzá, mennyire volt a társad. 26 N

Nekem kb 9 hónapba telt, mire a legrosszabb idõszakon túl lettem és képes lettem úgy is várni valamit a jövõtõl, hogy õ már nem fog szerepelni benne. A kapcsolat hossza szerintem nem számít, ez mindig attól függ, mennyire kötõdtél hozzá, mennyire volt a társad. 26 N
Mi 2, 5 évet voltunk együtt, nagyjából ennyi is kellett, hogy kiheverjem, sok sebet okozott lelkileg. Az önbizalmam nulla lett. A 2 év után belementem egy szexkapcsolatba egy szinte kamaszkorom óta jó barátommal, mert hiányzott a testiség, de vele vagyok már 4 éve, szerelmesen. Jövõ nyáron házasodunk! :) A köztes 2 év különben maga volt a pokol, de szerintem is az a lényeg, mennyire kötõdtél. Meg kell járni a poklot, hogy utána felfelé vezessen az utad, akármekkora közhely. És néha észrevétlenül kezdõdik, mint esetemben is! 27/n
3, 5 éves kapcsolat után valamivel több mint fél év telt el mire túl tettem magamat a dolgon és higgadtan tudtam elõre fele nézni.
régebben az elsõ fiúmat ami 1 hónapig tartott 1 évig nem tettem magam túl rajta hogy szakított. utána belefutottam egy rossz kapcsolatba szintén 1 hónaposba amit fél-1 évig hevertem. most vége egy több mint 2 évesnek és nem tudom mennyi idõ kell. én szakítottam de mégis nagyon fáj.
én 1 hónapot és majdnem 3 hetet voltam együtt barátommal és szakítás óta eltelt 3 hónap és még mindig szeretem és hiányzik. 15/L
csak 3 hetet jártunk, de szakítanom kellet. okot nem mondok. 1 hónap telt el azóta, de még mindig nagyon szeretem


Korábban feladtam. Mennyi időnek kell eltelnie az újrakezdés előtt?

Legjobb válasz: Szerintem nem fontos,hogy mennyi idõ telik el,csak ha újrakezdõdik a diéta a sort úgy kell elkezdeni,ahogyan le van írva.

Szerintem nem fontos, hogy mennyi idõ telik el, csak ha újrakezdõdik a diéta a sort úgy kell elkezdeni, ahogyan le van írva.
Nem igy van!!!! 3 hónap után szabad csak újra elkezdeni!!!

Mennyi időnek kell eltelnie, az ESTA utazás után, hogy student visa-t igényelhessek?

Jelenleg az USA-ban vagyok rokonnál ESTA-val. Szeretnék még maradni angolt tanulni. Azt tudom, hogy itt nem módosíthatom a státuszom, de ha haza megyek, mennyi id?nek kell eltelnie, hogy beadhassak student visa kérvényt? azonnal intézkedhetek ahogy megérkezem (már meg van az iskola), vagy várnom kell 90 napot (mivel ennyit leszek kinn ESTA-val)?

Legjobb válasz: Amennyi idot az Egyesult Allamok teruleten toltottel, annyi idot kell mashol toltened, mielott ujra megprobalsz az USAba belepni; vagyis igen, ha ESTAval 90 napig maradsz, akkor 90napig nem johetsz vissza. Ami a papirok beadasat illeti, arrol kerdezz egy bevandorlasi ugyvedet.Ha valaki azt irja GYIKon hogy igen, es te beadod es elutasitjak, akkor szivas van, szoval inkabb ugyvedre hallgass mint rank!!!!

Amennyi idot az Egyesult Allamok teruleten toltottel, annyi idot kell mashol toltened, mielott ujra megprobalsz az USAba belepni; vagyis igen, ha ESTAval 90 napig maradsz, akkor 90napig nem johetsz vissza. Ami a papirok beadasat illeti, arrol kerdezz egy bevandorlasi ugyvedet.Ha valaki azt irja GYIKon hogy igen, es te beadod es elutasitjak, akkor szivas van, szoval inkabb ugyvedre hallgass mint rank!!!!
Ne haragudj elso valaszolo de roszsul tudod. Az esta engedely 2 evre szol! Ami azt jelenti, hogy ha te pl: 2010-ben megkapod az engedelyt es el is utazol akkor van 90 naõod maximum. De utanna elkell hagynod az allamokat es legkozelebb csak 2012-ben mehetsz vissza. Pontosabban arrol van szo hogy amerika ad neked egy engedelyt amivel a megadastol szamitva 2 evig elhetsz. Olyan nincsen hogy te elmesz oda mondjuk egy honapra haza jossz es par honap mulva ujra kiutazol! A 2 evre kaptal 3 honapot! Okosan hasznald ki. Szerintem a student visa-t is igy kapod meg. De ha te pont abban az evben jottel haza akkor nem fogsz studen-t visat kapni.

Tegnap váltam el az előző páromtól a mostani el szeretne venni hogy a baba az ö nevére kerüljön most 29+3 napos vagyok dec 21-23ra vagyok kiírva mennyi időnek kell eltelni mikor lehet újra házasodni? Ki jár így?

Legjobb válasz: Barátnõm így volt. Elvált. Másnap mentek a baba apukájaval idõpontot kérni.mivel terhes vagy ezért nem kell kivárni az 1 hónapot. Az elsõ szabad idõpontban összeházasodtak. 2 hét mulva szült.

Barátnõm így volt. Elvált. Másnap mentek a baba apukájaval idõpontot kérni.mivel terhes vagy ezért nem kell kivárni az 1 hónapot. Az elsõ szabad idõpontban összeházasodtak. 2 hét mulva szült.
Elsõ vagyok Barátnõméknek az anyakönyvvezetõ megírta a kérelmet és mailben elküldte a jegyzõnek. Délutánra meg is volt az engedély. Én 35 hetes terhesen házasodtam. mikor bementünk idõpontot kérni, akkor nekem is felajánlotta, hogy kérvényezi, hogy tekintsenek el a 30 naptól. de én enm éltem vele. De a magyarorszag.hu oldalon is az van, hogy terhesség esetén el lehet tekinteni a 30 naptól, csak igazolni kell a terhességet.
Én is így voltam(decemberben váltam, akkor voltam 17 hetes, és januárban házasodtunk).NEM KELL kivárni a 30 napot, amennyiben 2000 ft-os(legalább is akkor ennyi volt) illeték megfizetése mellett írsz egy kérvényt, hogy ezért és ezért kéred, hogy tekintsenek el a 30 napos várakozási idõtõl.Mi hétfõn voltunk bent-nagyon segítõkész anyakönyvvezetõ volt, õ ajánlotta ezt a megoldást-ott megírtam a papírt(Bp.IV.ker Polgármesteri Hiv.), amit egybõl el is fogadott(vidd a kis könyvedet is), és pénteken délben már össze is adott bennünket.Amint a határozat a kezedben van(a válásról)már mehettek is(azt is vidd)
Mi is most estünk át ezen de a 180 napot kitolták 300-ra!!! Én is babát várok mégis ki kellett várni a 30 napot, csak utána házasodhattunk össze.És valóban csak így kerülhet az apja nevére a leggyorsabban a gyerek.Van még egy megoldás amikor a volt férj lemondó nyilatkozatot tesz az apa pedig apaságit de kell egy dns. vizsgálat és ez elég hosszú idõ.Ráadásul elég megalázó...szerintem
Nem számít! A Bochkoréknál az volt a gond, hogy a válás és a Baba születése közt kevesebb, mint 180 nap telt el. Ilyenkor automatikusan a volt férj nevére kerül. De ez kiküszöbölhetõ azzal, hogy egybõl férjhez meg, mert a gyermek a férj nevére kerül. Barátnõmnek az ügyvédje javasolta, hogy háázasodjanak össze, mert csak akkor kerül az apa nevére a gyerek. Hiába lett volna apasági nyilatkozat, semmit nem ért volna, mert a válás és a születés közt kevesebb, mint 180 nap telt el. De a házasság felül írja az elõzõt. Így õk összeházasodtak és a Gyermek apja nevén lett a gyermek Elsõ voltam
ilyenkor nem számit az h a fogantatás idõpontjában még házas voltál?asszem a Bochkoréknál volt ebböl bonyodalom...
Elsõ vagyok. Nem a válás utàn màsnap, hanem mikor a válási határozatot megkapta az utáni nap.
elõbb elválni, aztán teherbe esni mástól:)
Ha már van papír hogy törvényesen el vagytok válva akkor anyakönyveztetõ >bejelentés>kérelem írás hogy ne kelljen kivárni a harminc napot^+ 2200Ft -os illetékbélyeget kiváltani>ezt leadni a anyakönyveztetõnél ezt a fõnöke elbírálja és akár már másnap összeházasodhatok.
Köszönöm elsõnek a pontosítást...nem tudtam h õk nem házasodtak össze utána hamar...

10-kor kentem be Dentinox-géllel az ínyét. Mikor szabad újra? Mennyi időnek kell eltelnie két kezelés között?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg idõkorlát nincs. Egy nap 3szor lehet vele bekenni az ínyét. Én a köztes idõben dologéllel szoktam kenni mert az bármikor használható.

Szia! Elvileg idõkorlát nincs. Egy nap 3szor lehet vele bekenni az ínyét. Én a köztes idõben dologéllel szoktam kenni mert az bármikor használható.

Mennyi időnek kell eltelni a kapcsolatban az első szex előtt ha a pasi szűz de a csaj már nem?

17 éves lány vagyok a barátom 16.

Legjobb válasz: mostanában a fiatalabb fiuk a menõk? :O egyre többször olvasom h idõsebb a lány... biztos jó lessz... :D

mostanában a fiatalabb fiuk a menõk? :O egyre többször olvasom h idõsebb a lány... biztos jó lessz... :D
egy jó idõnek de nem a pasi miatt
Rajtatok áll Kisanyám. :D
azért kell idõsebb csaj mert az idõsebb lányok már tudnak valamit, a nõk meg elhiszik hogy szerelem pfff
6, 5 órának.
hogy jöttél össze fiatalabb sráccal? neked hanyadik partner lenne?
Nincs megszabva, mennyi idõnek kell eltelnie. A másik meg, ha te vagy az idõsebb és a tapasztaltabb is, akkor nem baj, ha te kezdeményezel, és az elején te veszed kezedbe (vagy inkább szádba) az irányítást. ;)
Nekem a császár, és a teherbeesés közti idõpontra 2 évet mondott a doki.
Nekem is két évet mondtak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Akkor még jó sokat kell várnom :(
Császárom után 17 hónappal született meg a második természetes úton. 8 hónapos volt az elsõ gyerkõc mikor nekiláttunk a másodiknak, és elsõre összejött. A dokim mondta elõtte, hogy mehet, és örült is a hírnek. Ja, és természetes úton szültem a másodikat.
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem hogy miért volt elsõ a császár? köszi a választ egyébként
Utolsó vagyok. Az elsõ farfekvés miatt lett császár.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
Nekem 1 évet mondott a doki minimum.
A kérdező hozzászólása: Megint belefutottam az ahány doki/kórház, annyi szokás. Azért köszi neked is.

Mennyi idonek kell eltelnie hogy a terhessegi teszt kimutassa hogy ha valaki terhes? (az egyuttlettol szamitva)

Legjobb válasz: Kb. 14 nap, de inkább az elmaradó menzesz idõpontjában.

Kb. 14 nap, de inkább az elmaradó menzesz idõpontjában.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!