Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időnek eltelnie ahhoz, hogy valakinek (6 db)

Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie ahhoz hogy valaki készen álljon egy új kapcsolatra?

4 évig voltunk együtt a barátommal.pár honapja szakitottunk,és állítolag nagyon szeretett.igy pár honap elteltével már új barátnője van.szerintetek ez nem korai egy kicsit?vagy csak felejteni akar?mert pár napja még azt mondta hogy nem lépett túl rajtam

Legjobb válasz: Nem pontozlak le, sõt kaptál 1 + -t. A szerelem kémia. A szeretet, az érzelmi kötõdés, amig a hormonok tombolnak, az már agyi cucc... Ha elmúlik a hormon hatása, akármikor bele tud szeretni akárkibe..

Nem pontozlak le, sõt kaptál 1 + -t. A szerelem kémia. A szeretet, az érzelmi kötõdés, amig a hormonok tombolnak, az már agyi cucc... Ha elmúlik a hormon hatása, akármikor bele tud szeretni akárkibe..
Hiába pontoz le mindenki, akkor is leírom: A szerelem a hormonok játéka, tehát amikor ezek a hormonok már nem 'hiteteik el veled', hogy a másik közelében a mennyországban vagy, akkor állsz készen egy új kapcsolatra. (aki nem hiszi:GOOGLE)
én is pont 4 évig voltam egyûtt a pasimmal 1 éve lett vége, õ 2 hónap után talált valakit én szinte rögtön de csak felejteni akartam és azóta sincs normális kapcsolatom :/ még neki mindig az az 1 lány van de sokszor szakítottak, szóval se én se õ nem tettûk túl magunkat ezzen, sajnos én még mindig szeretem õt :'(
kb 10 perc
Szerintem fölösleges ezen agyalnod. Õ már nem hozzád tartozik, nem a te dolgod, hogy kivel van és mit csinál. Elhiszem és megértem, hogy marhára bánt, de mivel õ már NINCS, itt kizárólag te vagy a fontos és a te boldogságod, úgyhogy arra koncentrálj. Egyébként teljesen változó, ki mikor érzi magát felkészültnek egy új kapcsolatra. Az elsõ komoly kapcsolatom után kb 1 évig voltam egyedül, a legutóbbi óta pedig fél éve. Ezt nagyon nehezen hevertem ki, mostanában kezdem újra érezni, hogy felcsigáz 1-1 pasi, vonzalmat érzek, kellemes bizsergést, de hogy szerelmes is legyek valakibe újra és párkapcsolatot akarjak, ahhoz még kell idõ:)
5 évig voltam a barátommal. Miután szakítottunk, rá 3 hónapra megismertem valakit, akivel imádtam beszélgetni, és elkezdtem érezni azt a bizonyos bizsergést. 3 heti ismeretség után összejöttünk, azóta eltelt egy év és még mindig hihetetlenül szerelmes vagyok belé. Szörnyû, hogy z elõzõ barátommal igaziból már nem is szerettük egymást, csak a kötõdés miatt volt nehéz elválni. Szerintem azt nehéz nagyon elfelejteni, akibe még szerelmes vagy, ebbe kell több idõ. Ha már nem volt igazán jó, akár 2-3 hónap múlva is jöhet más, hiszen már úgysem voltál szerelmes. Ez a nem léptem túl rajtad dolog meg olyan, hogy nehéz felejteni azt, akivel rengeteg évet töltöttél együtt, sok közös percetek volt, és sok titkotok, aki eddig a legjobban ismert. Ezt nehéz feldolgozni. Szerintem ilyenkor az a legjobb, ha egy ideig nem beszéltek egymással, a hétköznapjai majd telnek, és te szépen kiesel belõle. Késõbb persze maradhattok barátok, de eleinte mindenképp jó szerintem a távolságtartás - hogy ne bukkanjanak elõ mindig az emlékek.
Ha már nem szerelmes beléd, csak szeret, kötõdik, hiányzol stb... viszont valaki másba szerelmes, na akkor már szerintem készen is áll. ez meg hogy korai-e, azt csak õ tudhatja, mindenkinél más ez az idõ, amíg túllép. hát figyelj, amúgy biztos gondol még rád, azért 4 év sok idõ, lehet, hogy nem lépett túl rajtad teljesen, de attól, hogy még érez némi kötõdést, ne nagyon gondold túl... nem hiszem, hogy újra akarná veled kezdeni (bocs, ha félreértem, de kicsit azt érzem, mintha ezt szeretnéd)
18:39-es vagyok mint már leírtam a mai napig nem tudtam rajta túllépni, egy másik kapcsolatba belemeni pedig elég rossz attól nem teszed magad túl rajta én megpróbáltam nem ment :/
Függ a kapcsolattól. Egyik exemet kb 1 hét volt "elfelejteni", bár megfelelõt, akivel újra kapcsolatba léptem "csak" egy hónap múlva találtam. Míg egy másik exem után kellett másfél év.. Szerethetett nagyon, de könnyedén megeshet, hogy már nem. De amúgy is, nem mindegy? Szakítottatok, dolgozd fel, és lépj tovább, ne a múltban élj.
A kérdező hozzászólása: és gondolod hogy az vezethet valami jóra ha felejtés céljábol összejön valaki valakivel?
A kérdező hozzászólása: es gondolod még ö is szeret?vagy veled már nem akar lenni, ezért mással probálkozik, csak nem sikerül?
Én se pontozlak le. Mert ez tényleg így van :) A hosszú párkapcsolatokban sem szerelmesek egymásba az emberek, csupán a szerelem idõvel átalakul szeretetté, a közös emlékek és célok tartják össze a párokat. Az, hogy a volt barátodnak új barátnõje van, arra annyit tudok csak mondani: Nõre nõ a gyógyír! az hogy mennyi ideig tart míg elfelejted? ez mindenkinél más. Én 3 éves kapcsolat után 6 hónapig tébláboltam, mostanra érzem úgy, hogy készen állok.
1 századmásodperc
És igaza van az elõttem szólónak, akibe szerelmes voltál és úgy dobtak, azon pokoli nehéz túllépni, na akkor sok idõ kell, hogy újra nyiss mások felé.

Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valakire, akinek meghalt a párja, újra rátaláljon a szerelem?

Aki átélte ezt a tragikus helyzetet, kérem ossza meg velem a tapasztalatait. Egy barátommal is ez történt és szörny? látni, ahogy szenved.

Legjobb válasz: Az én ismerõsöm férje halála után új életet kezdett teljesen.Egy másik városba ment dolgozni,hogy tudjon felejteni.Eladta a lakását,ahol eddig éltek.Majd kb.10 hónapra rá,hogy özvegy lett megtalálta a szerelem!Most már újra boldog!

Az én ismerõsöm férje halála után új életet kezdett teljesen.Egy másik városba ment dolgozni, hogy tudjon felejteni.Eladta a lakását, ahol eddig éltek.Majd kb.10 hónapra rá, hogy özvegy lett megtalálta a szerelem!Most már újra boldog!
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de ez nem egy ilyen pontosan kiszámolható dolog. Van akinek 2 hónap a gyász van, akinek 5 év. Ne siettesd. Fura ezt mondani, de hagyd egy kicsit szenvedni. Hagyd, hogy egy kicsit még az elhunyt párjával foglalkozzon, hagy búcsozzon el az emlékétõl. ha készen áll rá, magától fog elkezdeni párt keresni, addig nagyon nagy tapintatlanság ilyesmivel zargatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Egyáltalán nem szeretném kényszeríteni õt. Már fél éve történt az eset, lassan javulgat, csak nagyon sajnálom õt. Kíváncsi vagyok olyanok véleményére, akik már átestek ilyenen, vagy esetleg ismernek olyat, akivel megtörtént.
Az is lehet, hogy soha nem köt újabb tartós kapcsolatot.Az én ismerõsi körömben, és családomban vannak ilyenek 3 is.Csinos 30-as éves nõk, mégsem tudnak. Különben a mély gyász ideje 1 év.Ezután kezd lassan felépülni, és már nem fogja "megcsalásnak" gondolni, ha mással ismerkedik. Nem kell siettetni, hagy gyászoljon még.
Én nem tudnám elképzelni az életet a férjem nélkül.Valószínûleg utánahalnék
anyámmal ez volt, meghalt apám.... apám halála után 1évvel és 1nappal talált rá valami hapi anyámra a love.hu-n asszem. jártak kb 1hónapot. a csávó ki akarta használni. azután eltelt asszem egy év és azóta talált magának egy másik hapit. már majdnem egy éve együtt vannak.
ja és mégvalami a rokonomnak meghalt a barátnõje akivel nem tudom mennyi ideig azt hiszem 2 évig voltak együtt és azóta sincs neki barátnõje.. :S nekem meg a pasim halt meg, 3éve gázt szivott..:S Pf.. rá pár hónapra lett valakim akivel már nem egyszer voltam együtt. ez az egész embertõl is függ.ezért mondtam ennyi pl-t szerintem ha még friss ez a halál dolog akkor még hagyd. inkább barátokra van most szüksége. 18/L

Már próbálkozunk egy ideje a babával és egyenlőre semmi. A beültetéshez mikor "folyamodnak" az orvosok? Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valakin végrehajtsák?

Legjobb válasz: Min. egy év sikertelen próbálkozás után kezdõdnek a kivizsgálások.A beültetés az utolsó lépés,elõtte sok minden segithet-pl.gyógyszerek,stb.Sok sikert!

Min. egy év sikertelen próbálkozás után kezdõdnek a kivizsgálások.A beültetés az utolsó lépés, elõtte sok minden segithet-pl.gyógyszerek, stb.Sok sikert!


Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valakinek a halálából viccet lehessen csinálni?

Legjobb válasz: szerintem halalbol nem szabad viccet csinalni, amugy meg nagy south park fan vagyok es ott ha jol emlekszem volt egy ilyen resz, hogy a tragediakon utan 21 ev mulva lehet nevetni. De ebben telleg nem vagyok biztos.

szerintem halalbol nem szabad viccet csinalni, amugy meg nagy south park fan vagyok es ott ha jol emlekszem volt egy ilyen resz, hogy a tragediakon utan 21 ev mulva lehet nevetni. De ebben telleg nem vagyok biztos.
jah azt a részt én is láttam, amikor röhögnek az édzen, de én 22-re emlékszem:D
ehh milyen hulyen fogalmaztam. :D:D:D am telleg 22.
ez nem southpark XD
semennyinek, nem kell senkinek se melletted ülnie...
a jogosítványt azért kapod, hogy vezethess. ennélfogva értelmetlen a kérdés. semennyi idõnek
Nem, nem kell melletted ülnie senkinek. Külföldre is mehetsz, ha már nagykorú vagy, de pótkocsit még egy ideig (míg 2 éves nem lesz a jogsid) nem vihetsz.
Miért egyébként nem egyedül vezetsz? -.-
09:21, annyi alapja van, hogy Németországban van ilyen, de nálunk nincs, nem volt, nem lesz.
Hótziher, hogy nemkell mellette ülnie senkinek se, de ha már itt tartunk nincs kedve valakinek átvolasni a kreszt?
Lehet valami alapja ennek a dolognak, vagy mindenki ugyanazt a legendát fújja. De ismerõsömet is ezért vegzálta a rendõr, mert friss jogsija volt, és nem ült mellette senki... Meg nem bûntette érte, de elõadta neki, hogy ez kötelezõ meg hogy most milyen jó fej mert nem bûnteti meg ezért...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Valaki mondta nekem, hogy el kell telnie valamennyi idõnek miután megkaptam a jogsit és csak azután vezethetek egyedül úgy hogy nem ül mellettem olyan személy akinek van jogsija. Amúgy elmúltam 18 és 3 hónapja van jogsim.
Külföldre mehet ha elmúlt 18 éves, úgy tudom hogy németországban van ilyen szabályozás
Friss jogsinál ilyen megkötés nincs semennyi idõre, hogy valakinek is melletted kell ülnie. Talán csak külföldre nem lehet egyedül menni két évig? Meg utánfutót nem szállíthatsz a kocsiddal szintén két évig. Más kikötésrõl nem hallottam. De ezek se biztosak, utána kell nézni.
Németországban sem pontosan ilyen szabály van. Ott az van, hogy 18 év alatt kell ott ülnie egy legalább x éves jogsis embernek. De ha már elmúlt 18, akkor ott is vezethet egyedül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!