Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időnek eltelnie a (127 db)

Ez függ a testsúlyodtól is, illetve, hogy mit és mennyit ettél elõtte, utána.
Itt ki tudod számolni a véralkohol szintedet: http://www.globalrph.com/bac.cgi
Az ital mennyiségéböl és százalékából ki kell számolnod hogy hány ml tiszta alkohol van benned. A májad minden 10kg testsúlyonként 1ml alkoholt bont le óránként. Tehát pl 80kg vagy, akkor 8ml/óra.. Vörösbor kb 7% azaz 1000ml esetén az 70ml tiszta alkesz. 70/8-al az 8, 75 <- ennyi órának kell eltelnie.
ha dögbor akkor 3évnek XD

Mennyi időnek kell eltelnie minimum ha bekenem Dentinox-al a baba ínyét? Ha bekentem és bukik 10perc múlva akkor még hat a gél? Mennyi ideig büfiztessem, hogy biztos ne bukja ki? Mennyi ideig hat a gél?

Ha például:a kislányom 18 óra körül fürdik és 10-15perc evés büfi és ha bekenem neki 19órakkor az jó?21 óra körül felkel szopizik és ha nyüszög akkor bekenhetem neki újra(az kb.21:40körülre jön ki)?

Legjobb válasz: köszi szépen a válaszokat :)

A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat :)
Napi 3* lehet kenni, a bukás nem befolyásolja a hatását, mivela nyálkahártyáról szinte azonnal felszívódik a benne lévõ lidocain.Ha sokat bukik ne vedd fel rögtön evés után, kicsit pihenjen a gyomra.Úgy tedd a vállara, hogy a karjai fel legyenek emelve és tejesen függõleges helyzetben legyen a teste.Büfi után ne maceráljátok sokat.Ha leteszed ne legyen teljesen vízszintesen, deréktól fölfelé legyen megemelve pár fokkal.
Én úgy tudom, hogy éjszakára nem tanácsos bekenni, mert zsibbasztó hatású és könnyen félrenyelhet.
Nálunk még soha nem volt gond tõle, már 7 foga van.

Ha valaki börtönre ítélnek, akkor mennyi idő szokott a tárgyalás és a tényleges elzárás között eltelni? Ha mondjuk bevonulásról van szó, és erről adhatnak e hozzátartozónak vagy bárkinek felvilágosítást a személyről, hogy hol van, ha az nem akarja.

Legjobb válasz: Ez kiszámíthatatlan. a bíróüsági ítélet után ártkerül a BVOP-hez, aztán azok a telítettségtõl függõen majd kijelölik a helyet és idõpontot és kapod a behívódat, ha addig el nem szöksz :-) Rosszabb esetben persze azonnal az ítélethirdetés után õrizetbe vesznek. Másik kérdésed: ha külön nem nyilvánítják zárt tárgyalássá, akkor tudnod kell, hogy a büntetõperek nyilvánosak (ez amolyan áldemokratikus népetetés tudod).

Ez kiszámíthatatlan. a bíróüsági ítélet után ártkerül a BVOP-hez, aztán azok a telítettségtõl függõen majd kijelölik a helyet és idõpontot és kapod a behívódat, ha addig el nem szöksz :-) Rosszabb esetben persze azonnal az ítélethirdetés után õrizetbe vesznek. Másik kérdésed: ha külön nem nyilvánítják zárt tárgyalássá, akkor tudnod kell, hogy a büntetõperek nyilvánosak (ez amolyan áldemokratikus népetetés tudod).

Férfiak! Mennyi időnek kell eltelnie, hogy érezzétek a párotokban, hogy Õ a nagy Õ?

Illetve az is érdekelne, hogy mennyi idő után gondolkoztok így lánykérésen?

Legjobb válasz: Én már jó fél év után éreztem, hogy a párom az a nõ akit feleségül akarok venni, aki remélhetõleg életem végéig a társam lesz. De csak olyan másfél év után kértem meg a kezét. Szerintem relatív, hogy kinek mennyi idõnek kell eltelnie, az ember érzi ha megtalálta a társát. Egy régebbi kapcsolatomban nem éreztem ezt 2 év után sem, hogy elakarok mellette kötelezõdni, a feleségem iránt már fél év után.Szóval ennyi. 30/F

Én már jó fél év után éreztem, hogy a párom az a nõ akit feleségül akarok venni, aki remélhetõleg életem végéig a társam lesz. De csak olyan másfél év után kértem meg a kezét. Szerintem relatív, hogy kinek mennyi idõnek kell eltelnie, az ember érzi ha megtalálta a társát. Egy régebbi kapcsolatomban nem éreztem ezt 2 év után sem, hogy elakarok mellette kötelezõdni, a feleségem iránt már fél év után.Szóval ennyi. 30/F
Nálam nincs olyan hogy nagy õ, van aki jobban passzol hozzám és van aki nem. Teszem azt van barátnõm, de szinte biztosra veszem hogy a nagyvilágban lenne olyan nõ akivel még jobban megértenénk egymást:) Ha lánykérést szeretnéd számszerûsíteni, akkor talán olyan 3 évre saccolnám. De ez csak egy szám, nyilván a lánykérés ezer meg egy dolgon múlik:)
A kedvesem azt mondta, hogy már az elsõ pillanatban és tudta, hogy "igen, Õ az a lány". Fél évre rá pedig tudta, hogy feleségül akar venni és gyerekeket szeretne tõlem. :)
Már pár hét alatt éreztem a különbséget a többihez képest, pár hónap múlva kértem meg a kezét. 2 éve vagyunk házasok. 38F
Nagyon változó. Én még nem vagyok nõs, de a baráti körömben többen azok. Volt, aki 2 hét(!) után megkérte lány kezét és a mai napi együtt vannak, gyerekük is van, van olyan, aki 10 év után kérte meg a lányzó kezét.Õk is még együtt vannak. 33/F

Abortuszom volt 2 es fel hete. A terhessegi teszt meg mindig azt mutatja ki, hogy terhes vagyok. Normalis ez? Mennyi idonek kell eltelnie, hogy ismet negativat mutasson?

Legjobb válasz: Szia!Mindenkinél más.Van akinél 2-3hétnek kell eltelnie,van akinek hónapok múlva áll vissza.Ne aggódj!

Szia!Mindenkinél más.Van akinél 2-3hétnek kell eltelnie, van akinek hónapok múlva áll vissza.Ne aggódj!
Nekem nem abortuszom volt, sajnos vetéltem. A történtek után 1, 5 héttel még nekem is pozitív volt a tesztem, olyannyira, hogy egy pillanat alatt erõsen megjelent a 2. csík (sokkal erõsebben, mint a vetélés elõtt 2 héttel). A dokim mondta, hogy kell egy kis idõ, hogy kiürüljenek a hormonok.
jesszusom te nem vagy normális, mi közöd van hozzá?? van 2 gyereke minden energiát rájuk fordít.. és 1 évesnek hogy magyarázod el? Hm? Kitudja milyen okból történt.. de még egyszer mondom MAGÁNÜGY. Ehhez neked semmi közöd sincs. és hogy pont te felül bíráljad az Õ döntését..
Te jó isten.. Egy kicsit felháborító az elõttem író! Tényleg az õ magán ügye, lehet anyagi gondokkal küzd és nem fért vna már bele egy 3ik.. ez miatt nem kell elitélni mást!!!! Lehet teljesen más oka van, neke meg itt habzik a szád! Az ilyennek miért kell beirnia? Sztem tudta nagyon jol hogy mit tesz.. nem kell kioktatni, sajnálom azokat is akiknek nem sikerül de akkor is, álljon meg a menet! Ha esetleg össze jönnek a gyerek neked, már elõre sajnálom a picit...
az elõzõ voltam és a 17:43nak szólt, és az hogy a többi 2 gyerek nem tud róla sztem teljesen normális.. Miért kell nekik tudnia róla??? Majd esetleg ha felnõtt emberek lesznek.. akkor talán megértik és lehet hogy õk is fognak iylen helyzetbe kerülni...
Normális, hormonok miatt.. Szerintem mindenkinek a magánügye az abortusz nem kell belekötni senkibe, a gyerekeknek meg nem kell tudniuk róla.
Nem akartad megtartani vagy más okból kellett elvenni?
Nahát..:( Más él hal azért, hogy legyen gyereke, te meg elveteted, azért, mert van 2! Elfért volna õ is!! Majd mit mondasz a gyerekeidnek?: Lett volna egy kistesótok, de megölettem:'( Komolyan sírni tudnék...:S Nem bántani akarlak ezzel, csak nagyon fáj... Mi próbálkozunk, de még nem jött össze a baba. Te meg csak úgy eldobod?:S Lett volna más megoldás is sztem.. Na mind1.. Te dolgod, te életed..
Mi az h nem kell tudniuk róla? Azt hiszitek h ezzel el van intézve..:O Egy emberi életete kioltott! Nem adta meg a lehetõséget h megszülethessen...! Meg se érdemli h a 2 gyereke szeresse! Ki fogom deríteni h ki ez és elmondom a gyerekeinek!!! Hagy tudják csak milyen "anyjuk" van..
ez a fanatikus válaszoló a példája annak hogy igen könnyû elveszteni a józan észt sikertelen babaprojekt közben, ezért támad másokra
Legalább egy hónapig még + lesz a teszt. 17:24 kritizálónak! Jó lenne ha a kérdésre válaszolnál, nem pedig arra amire senki sem kíváncsi!!! Mi az, h megkeresed a gyermekeit és elmondod nekik, h mi történt?? Nagyon-nagy a szád, a saját házad táján söprögess!!! Adtál már örökbe gyereket?? Gondolom nem, akkor meg ne papolj és adj ötleteket olyan dolgokról amirõl lövésed sincs!! És igazad van, az Õ élete úgyhogy vegyél már vissza!!!
Mi 3an vagyunk testvérek és mikor már énis nagy voltam tehát olyan 18 anyukám elmondta, hogy elõttem 2 abortusza volt, akkor már megvolt a két tesóm de amikor a másik kettõ becsúszott nem volt meg az az anyagi lehetõség, hogy megtudják tartani. Amikor meg én jöttem akkor már jól éltek ezért tartottak meg. Én ezt megtudom érteni, hogy nem tudta megtartani a 3. babát a kérdezõ. Lehet ha késõbb jött volna õ sem így döntött volna. Szerintem nem kell elítélni..a rosszindulatú válaszolók, meg szerintem jobb ha saját magukkal foglalkoznak. Mindenkinek megvan a maga problémája és mindennek megvan a maga oka. Mindenesetre sok boldogságot a kérdezõnek a meglévõ 2 babájához.
Jobb lett vna ha egy dankóros gyerek jön a világra aki egész életében szenvedett volna a szüleivel együtt??? Annak szegénykének már meg lett vna pecsételõdve az egész élete! Vagy ha nincs keze vagy lába vagy hasolnóak, sztem egyik se jobb!
Igen és ha örökbe adja az jobb? megszakadna a szíve hogy kihordta stb.. és kitudja milyen szülökhöz kerül? Hát már én is azt kell mondjam hogy sajnálom a gyerekedet.. ilyen nõ mellett..
Ha én ne sajnáljam akkor te meg ne bírálj felül senkit, sztem!!! Az õ magán ügye!!! És amugy tisztába vagy vele, hogy ha meg is szüli az is mennyi pénzbe kerül? Mennyi "gond"??? Maradtál vna csöndbe... Sztem...
A kérdező hozzászólása: Nem vagunk olyan anyagi helyzetben, hogy felnevelhettunk volna meg egy pici babat. Tablettaval vedekeztunk, es eleg erossen fajt a hasam. Az orvosom mondta, hogy ha tablettaval vedekeztunk, es igy faj a hasam, lehetseges, hogy a baba nem lessz egeszseges. Nem vagyok buszke arra, hogy elvetettem, es fajt hogy megtettem.
Te ne sajnáld a leendõ gyerekemet! Minden szeretetet meg fog kapni! És nem azért ítélem el a kérdezõt, mert nem akarta megtartani a babát, hanem azért, hogy megölte! Örökbe is adhatta volna! Rengetegen várnak babára..és jó családba került volna!! Erre nincs mentség! 1 gyermeket semmilyen körülmények között nem lehet megölni!
A kérdező hozzászólása: 2 babam van, mind a ketten kicsik, a legkissebb most egy eves. Vedekeztem, de terhes lettem. Nagyon nehez volt, hogy elvetessem.
Szia! Igaz én nem tudok a kérdésedre válaszolni, de elvagyok szörnyülködve hogy némelyik válaszoló mit meg nem enged magának.Ha hiszed ha nem azért nyitottam meg a kérdésed mert szinte biztos voltam benne hogy támadtak téged ez miatt.Ilyen ötösöm lenne a lottón!!!!! Nem kellett volna megmondanod hogy miért voltál abon.Ez a te magánügyed amit szerintem így is nagyon nehezen fogsz elviselni az életedben és nem kell még az hogy más is lelkifurdit csináljon még pluszban. Én kívánom hogy ettõl függetlenül mihamarabb tudd magad túl tenni és egyik füleden be a másikon meg ki. Sok boldogságot a két babuciddal!!

Sajnos 4 húznivaló fogam van minél előbb ki akarom vetetni őket mert munka mellett nem sok a szabim! Tehát 2 foghúzás között mennyi időnek kellene eltelnie? Ezt a fogpótlás miatt kérdezem! A gyógyulási időre lennék kíváncsi, hogy mennyit kell várni?

Legjobb válasz: Szia! Hát nekem fogszabályozó miatt kellett 4 fogat húzni, én azt választottam,hogy kettesével.Kihúztak 2t, rá 2 hétre a másik 2t. A gyógyulási idõ szerintem nagyon változó, és függ a fog méretétõl is. Nekem speciel egy hónap alatt gyógyul be teljesen a tetejéig.A barátomnak aza egyik 2 hónapig tartott. Gondolom pótlásnál mindenképpen meg kell várni a teljes begyógyulást. Viszont az implantátumnál nem kel annyit várni azt tudom.

Szia! Hát nekem fogszabályozó miatt kellett 4 fogat húzni, én azt választottam, hogy kettesével.Kihúztak 2t, rá 2 hétre a másik 2t. A gyógyulási idõ szerintem nagyon változó, és függ a fog méretétõl is. Nekem speciel egy hónap alatt gyógyul be teljesen a tetejéig.A barátomnak aza egyik 2 hónapig tartott. Gondolom pótlásnál mindenképpen meg kell várni a teljes begyógyulást. Viszont az implantátumnál nem kel annyit várni azt tudom.
Attól is függ hol vannak. Ha mind a 4 máshol (a 4 oldalon), akkor egyben sem lehetetlen, de az nem lehet egy leányálom. Arról nem is beszélve. hogy az 4 injekció, ezt nem hiszem, hogy bevállalják (meg neked sem ajánlom, az egész képedet nem fogod érezni). Szóval reálisan 2 kör.

Fiúk, lányok. Nektek mennyi idő kellett egy kapcsolatot kiheverni? Mármint mennyi időnek kellett eltelni a szakítás után, hogy ha a volt barátnőd vagy barátod már mással flörtöl, összejön, csókolózik buliban, kibírd, és ne érezd rosszul magad?

Mintha 180 kiló a mellkasodat egyenletesen egyre jobban nyomná össze.Nem tudom elmondani mennyire rossz érzés.

Legjobb válasz: Ez nagyon változó minden embernél más,de sok mindentõl is függ.Ha otthon vagy és emészted magad sokkal tovább fog tartani.Ha elmész a barátaiddal,megismersz új embereket nem feltétlenül mindig azzal leszel elfoglalva hogy sajnáld magad.18/L

Ez nagyon változó minden embernél más, de sok mindentõl is függ.Ha otthon vagy és emészted magad sokkal tovább fog tartani.Ha elmész a barátaiddal, megismersz új embereket nem feltétlenül mindig azzal leszel elfoglalva hogy sajnáld magad.18/L
részvétem! nekem 3 -4 hónap kellet hozzá
Ugyanez van velem, a pasim is ugyanezt csinálta, viszont itt a tetejében még õ szakított velem 1hete.Be vagyok fordulva, nincs kedvem semmihez.Meg is õrülnék ha meglátnám mással, bár most sehova nem megyek, ezen kellene valahogy változtatnom.Annyiból vagyok nyugodt, hogy tudom hogy nem én voltam a hülye, más hülyeségén meg nem kellene emésztenem magam.Nekem most sok idõre lesz szükségem úgy érzem, ha belegondolok, már ettõl rosszul vagyok.
Igaza van az elsõ válaszolónak. Ez attól függ, hogy milyen környezetben vagy. Legyél barátokkal, fuss, olvass, stb. Az segít. Azt hiszem nekem kellett kb fél év, a nyarat alig bírtam ki, de sokat voltam a haverokkal. Aztán szeptemberben hirtelen szerelmes lettem:) aztán már miatta bánkódtam, hogy nem kellek neki. Nos tévedtem:) azóta is együtt vagyunk.:) ennek másfél éve:)

Mennyi idő alatt szívódik fel a tápszer? Mennyi időnek kell eltelnie két etetés között?

3 hónapos a baba

Legjobb válasz: Szia! Ilyen "nagy" baba esetében, kb. 3-4 óránkénti etetés a megfelelõ. Éjszaka pedig 5-7 órát is végig kell aludnia egyhuzamban. (Nálam bevált a fürcsi utáni nagy etetés )

Szia! Ilyen "nagy" baba esetében, kb. 3-4 óránkénti etetés a megfelelõ. Éjszaka pedig 5-7 órát is végig kell aludnia egyhuzamban. (Nálam bevált a fürcsi utáni nagy etetés )
Nálunk volt hogy a kisfiam 2 és fél óra után éhes volt megint. Én adtam neki és semmi baja nem volt tõle. Mindig akkor etettem amikor õ éhes volt és nem akkor amikor letelt a 3 vagy 4 óra. De azért arra figyelj hogy minimum másfél-két óra teljen el a két etetés között.

Mennyi idő után "hat" a fogamzásgátló tabletta? Szóval mennyi időnek kell eltelni attól amikor elkezdtem szedni, hogy biztonságos legyen a szex?

Legjobb válasz: Amit én szedtem elsõnek (Tri-Regol), annál két hét volt. Mi azért egy hónapig alkalmaztunk más védekezést is. (De nézz körül nyugodtan a Fogamzásgátlás témakörben, rengeteg ilyen kérdést találsz, szerintem még az elsõ oldalon is 2-3-t.)

Amit én szedtem elsõnek (Tri-Regol), annál két hét volt. Mi azért egy hónapig alkalmaztunk más védekezést is. (De nézz körül nyugodtan a Fogamzásgátlás témakörben, rengeteg ilyen kérdést találsz, szerintem még az elsõ oldalon is 2-3-t.)
A legtöbb bogyónál 2 hét, de mi is 1 hónapot vártunk, amíg gumi nélkül szeretkeztünk, hogy biztosra menjünk és nehogy vmi baj legyen! :)
Az enyém az elsõ szemtõl véd, ha a mensim elsõ napjától szedem. Nem is vártunk és terhes sem lettem, szóval nem hiába van ráírva a betegtájkoztatójára! Te milyet szedsz? A tájékoztatója nem írja?

CSászármetszés után mennyi az az idõ, aminek ajánlott eltelnie a következõ terhességig?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó, minden orvos mást mond, kb.6hónaptól 2évig szokták mondani. Azt ajánlom, kérdezd meg az orvosodat, az enyém pl. 6 hetes kontrollon mondta, hogy szerinte x idõt kéne várni.

Ez nagyon változó, minden orvos mást mond, kb.6hónaptól 2évig szokták mondani. Azt ajánlom, kérdezd meg az orvosodat, az enyém pl. 6 hetes kontrollon mondta, hogy szerinte x idõt kéne várni.
2-3év
A szomszédomnak 6 hónapot mondott az orvos, ami nekem kicsit furcsa, mert a fia 2, 5 éves, a lánya 6 hónapos, és most 5 hetes terhes, az orvosa szerint semmi probléma, 29 éves, állítólag 30 alatt gyorsabban regenerálódik a méh, de hogy ennyire..azt kétlem. Mindkét gyerek császárral született. Az én orvosom 2 évet javasolt.
Nekem az orvos 1-1, 5 evet javasolt.
az én orvosom is két év türelmi idõ javasolt.
nekem 9hót mondtak. végülis 20 hó van a két nagy között és 3 év a középsõ és a kicsi között. mind császár. ha simán akarod szülni a 2.-at akkor várd meg a 2 évet a következõ terhességgel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!