Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időnek eltelnie (227 db)

Férfiak! Mennyi időnek kell eltelnie, hogy érezzétek a párotokban, hogy Õ a nagy Õ?

Illetve az is érdekelne, hogy mennyi idő után gondolkoztok így lánykérésen?

Legjobb válasz: Én már jó fél év után éreztem, hogy a párom az a nõ akit feleségül akarok venni, aki remélhetõleg életem végéig a társam lesz. De csak olyan másfél év után kértem meg a kezét. Szerintem relatív, hogy kinek mennyi idõnek kell eltelnie, az ember érzi ha megtalálta a társát. Egy régebbi kapcsolatomban nem éreztem ezt 2 év után sem, hogy elakarok mellette kötelezõdni, a feleségem iránt már fél év után.Szóval ennyi. 30/F

Én már jó fél év után éreztem, hogy a párom az a nõ akit feleségül akarok venni, aki remélhetõleg életem végéig a társam lesz. De csak olyan másfél év után kértem meg a kezét. Szerintem relatív, hogy kinek mennyi idõnek kell eltelnie, az ember érzi ha megtalálta a társát. Egy régebbi kapcsolatomban nem éreztem ezt 2 év után sem, hogy elakarok mellette kötelezõdni, a feleségem iránt már fél év után.Szóval ennyi. 30/F
Nálam nincs olyan hogy nagy õ, van aki jobban passzol hozzám és van aki nem. Teszem azt van barátnõm, de szinte biztosra veszem hogy a nagyvilágban lenne olyan nõ akivel még jobban megértenénk egymást:) Ha lánykérést szeretnéd számszerûsíteni, akkor talán olyan 3 évre saccolnám. De ez csak egy szám, nyilván a lánykérés ezer meg egy dolgon múlik:)
A kedvesem azt mondta, hogy már az elsõ pillanatban és tudta, hogy "igen, Õ az a lány". Fél évre rá pedig tudta, hogy feleségül akar venni és gyerekeket szeretne tõlem. :)
Már pár hét alatt éreztem a különbséget a többihez képest, pár hónap múlva kértem meg a kezét. 2 éve vagyunk házasok. 38F
Nagyon változó. Én még nem vagyok nõs, de a baráti körömben többen azok. Volt, aki 2 hét(!) után megkérte lány kezét és a mai napi együtt vannak, gyerekük is van, van olyan, aki 10 év után kérte meg a lányzó kezét.Õk is még együtt vannak. 33/F

Szakítás után mennyi időnek kell eltelnie hogy barátság legyen? Egyáltalán lehetséges az hogy barátság maradjon fennt egy szakítás után, és ha igen mennyi időnek kell eltelnie?

Sziasztok az van hogy szeretnék a barátn?mmel barát lenni..

Legjobb válasz: Hát nem is kell már csak a kapcsolat,csak az hogy azzal a másik személlyel tartsam a kapcsolatot....

A kérdező hozzászólása: Hát nem is kell már csak a kapcsolat, csak az hogy azzal a másik személlyel tartsam a kapcsolatot....
A szakítás utáni barátságot mindig a lányok erõltetik, mert szeretnék még azután is kihasználni a srácot, hogy már nem viszonozzák ezt semmivel.
Ez attól függ, hogy miért szakítottatok, hogyan szakítottatok.
A kérdező hozzászólása: Hát csak arra lenék kíváncsi hogyan maradhat meg a barátság szakitas utan...6 honapos kapcsolat volt.azelõtt nem ismertük egymást... de ez idõ alatt fontos lett nekem ez a lány..
Szerintem a szakítás utáni barátság lehetetlen. (lehet hogy csak én gondolom így mert gyenge vagyok)
Attól függ milyen idõsek vagytok, a 60 év körüli férfiak már nem gondolnak olyan gyakran a szexre, ha 20 év körüliek vagytok akkor már csak 40 év :)

Abortuszom volt 2 es fel hete. A terhessegi teszt meg mindig azt mutatja ki, hogy terhes vagyok. Normalis ez? Mennyi idonek kell eltelnie, hogy ismet negativat mutasson?

Legjobb válasz: Szia!Mindenkinél más.Van akinél 2-3hétnek kell eltelnie,van akinek hónapok múlva áll vissza.Ne aggódj!

Szia!Mindenkinél más.Van akinél 2-3hétnek kell eltelnie, van akinek hónapok múlva áll vissza.Ne aggódj!
Nekem nem abortuszom volt, sajnos vetéltem. A történtek után 1, 5 héttel még nekem is pozitív volt a tesztem, olyannyira, hogy egy pillanat alatt erõsen megjelent a 2. csík (sokkal erõsebben, mint a vetélés elõtt 2 héttel). A dokim mondta, hogy kell egy kis idõ, hogy kiürüljenek a hormonok.
jesszusom te nem vagy normális, mi közöd van hozzá?? van 2 gyereke minden energiát rájuk fordít.. és 1 évesnek hogy magyarázod el? Hm? Kitudja milyen okból történt.. de még egyszer mondom MAGÁNÜGY. Ehhez neked semmi közöd sincs. és hogy pont te felül bíráljad az Õ döntését..
Te jó isten.. Egy kicsit felháborító az elõttem író! Tényleg az õ magán ügye, lehet anyagi gondokkal küzd és nem fért vna már bele egy 3ik.. ez miatt nem kell elitélni mást!!!! Lehet teljesen más oka van, neke meg itt habzik a szád! Az ilyennek miért kell beirnia? Sztem tudta nagyon jol hogy mit tesz.. nem kell kioktatni, sajnálom azokat is akiknek nem sikerül de akkor is, álljon meg a menet! Ha esetleg össze jönnek a gyerek neked, már elõre sajnálom a picit...
az elõzõ voltam és a 17:43nak szólt, és az hogy a többi 2 gyerek nem tud róla sztem teljesen normális.. Miért kell nekik tudnia róla??? Majd esetleg ha felnõtt emberek lesznek.. akkor talán megértik és lehet hogy õk is fognak iylen helyzetbe kerülni...
Normális, hormonok miatt.. Szerintem mindenkinek a magánügye az abortusz nem kell belekötni senkibe, a gyerekeknek meg nem kell tudniuk róla.
Nem akartad megtartani vagy más okból kellett elvenni?
Nahát..:( Más él hal azért, hogy legyen gyereke, te meg elveteted, azért, mert van 2! Elfért volna õ is!! Majd mit mondasz a gyerekeidnek?: Lett volna egy kistesótok, de megölettem:'( Komolyan sírni tudnék...:S Nem bántani akarlak ezzel, csak nagyon fáj... Mi próbálkozunk, de még nem jött össze a baba. Te meg csak úgy eldobod?:S Lett volna más megoldás is sztem.. Na mind1.. Te dolgod, te életed..
Mi az h nem kell tudniuk róla? Azt hiszitek h ezzel el van intézve..:O Egy emberi életete kioltott! Nem adta meg a lehetõséget h megszülethessen...! Meg se érdemli h a 2 gyereke szeresse! Ki fogom deríteni h ki ez és elmondom a gyerekeinek!!! Hagy tudják csak milyen "anyjuk" van..
ez a fanatikus válaszoló a példája annak hogy igen könnyû elveszteni a józan észt sikertelen babaprojekt közben, ezért támad másokra
Legalább egy hónapig még + lesz a teszt. 17:24 kritizálónak! Jó lenne ha a kérdésre válaszolnál, nem pedig arra amire senki sem kíváncsi!!! Mi az, h megkeresed a gyermekeit és elmondod nekik, h mi történt?? Nagyon-nagy a szád, a saját házad táján söprögess!!! Adtál már örökbe gyereket?? Gondolom nem, akkor meg ne papolj és adj ötleteket olyan dolgokról amirõl lövésed sincs!! És igazad van, az Õ élete úgyhogy vegyél már vissza!!!
Mi 3an vagyunk testvérek és mikor már énis nagy voltam tehát olyan 18 anyukám elmondta, hogy elõttem 2 abortusza volt, akkor már megvolt a két tesóm de amikor a másik kettõ becsúszott nem volt meg az az anyagi lehetõség, hogy megtudják tartani. Amikor meg én jöttem akkor már jól éltek ezért tartottak meg. Én ezt megtudom érteni, hogy nem tudta megtartani a 3. babát a kérdezõ. Lehet ha késõbb jött volna õ sem így döntött volna. Szerintem nem kell elítélni..a rosszindulatú válaszolók, meg szerintem jobb ha saját magukkal foglalkoznak. Mindenkinek megvan a maga problémája és mindennek megvan a maga oka. Mindenesetre sok boldogságot a kérdezõnek a meglévõ 2 babájához.
Jobb lett vna ha egy dankóros gyerek jön a világra aki egész életében szenvedett volna a szüleivel együtt??? Annak szegénykének már meg lett vna pecsételõdve az egész élete! Vagy ha nincs keze vagy lába vagy hasolnóak, sztem egyik se jobb!
Igen és ha örökbe adja az jobb? megszakadna a szíve hogy kihordta stb.. és kitudja milyen szülökhöz kerül? Hát már én is azt kell mondjam hogy sajnálom a gyerekedet.. ilyen nõ mellett..
Ha én ne sajnáljam akkor te meg ne bírálj felül senkit, sztem!!! Az õ magán ügye!!! És amugy tisztába vagy vele, hogy ha meg is szüli az is mennyi pénzbe kerül? Mennyi "gond"??? Maradtál vna csöndbe... Sztem...
A kérdező hozzászólása: Nem vagunk olyan anyagi helyzetben, hogy felnevelhettunk volna meg egy pici babat. Tablettaval vedekeztunk, es eleg erossen fajt a hasam. Az orvosom mondta, hogy ha tablettaval vedekeztunk, es igy faj a hasam, lehetseges, hogy a baba nem lessz egeszseges. Nem vagyok buszke arra, hogy elvetettem, es fajt hogy megtettem.
Te ne sajnáld a leendõ gyerekemet! Minden szeretetet meg fog kapni! És nem azért ítélem el a kérdezõt, mert nem akarta megtartani a babát, hanem azért, hogy megölte! Örökbe is adhatta volna! Rengetegen várnak babára..és jó családba került volna!! Erre nincs mentség! 1 gyermeket semmilyen körülmények között nem lehet megölni!
A kérdező hozzászólása: 2 babam van, mind a ketten kicsik, a legkissebb most egy eves. Vedekeztem, de terhes lettem. Nagyon nehez volt, hogy elvetessem.
Szia! Igaz én nem tudok a kérdésedre válaszolni, de elvagyok szörnyülködve hogy némelyik válaszoló mit meg nem enged magának.Ha hiszed ha nem azért nyitottam meg a kérdésed mert szinte biztos voltam benne hogy támadtak téged ez miatt.Ilyen ötösöm lenne a lottón!!!!! Nem kellett volna megmondanod hogy miért voltál abon.Ez a te magánügyed amit szerintem így is nagyon nehezen fogsz elviselni az életedben és nem kell még az hogy más is lelkifurdit csináljon még pluszban. Én kívánom hogy ettõl függetlenül mihamarabb tudd magad túl tenni és egyik füleden be a másikon meg ki. Sok boldogságot a két babuciddal!!


Mennyi időnek kell eltelnie minimum ha bekenem Dentinox-al a baba ínyét? Ha bekentem és bukik 10perc múlva akkor még hat a gél? Mennyi ideig büfiztessem, hogy biztos ne bukja ki? Mennyi ideig hat a gél?

Ha például:a kislányom 18 óra körül fürdik és 10-15perc evés büfi és ha bekenem neki 19órakkor az jó?21 óra körül felkel szopizik és ha nyüszög akkor bekenhetem neki újra(az kb.21:40körülre jön ki)?

Legjobb válasz: köszi szépen a válaszokat :)

A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat :)
Napi 3* lehet kenni, a bukás nem befolyásolja a hatását, mivela nyálkahártyáról szinte azonnal felszívódik a benne lévõ lidocain.Ha sokat bukik ne vedd fel rögtön evés után, kicsit pihenjen a gyomra.Úgy tedd a vállara, hogy a karjai fel legyenek emelve és tejesen függõleges helyzetben legyen a teste.Büfi után ne maceráljátok sokat.Ha leteszed ne legyen teljesen vízszintesen, deréktól fölfelé legyen megemelve pár fokkal.
Én úgy tudom, hogy éjszakára nem tanácsos bekenni, mert zsibbasztó hatású és könnyen félrenyelhet.
Nálunk még soha nem volt gond tõle, már 7 foga van.

Szakítás után mennyi időnek kellett eltelnie, hogy azt mondjátok, túl vagytok rajta?

Légyszi a nemeteket és a kapcsolat hosszát is írjátok oda!

Legjobb válasz: Nekem kb 9 hónapba telt, mire a legrosszabb idõszakon túl lettem és képes lettem úgy is várni valamit a jövõtõl, hogy õ már nem fog szerepelni benne. A kapcsolat hossza szerintem nem számít, ez mindig attól függ, mennyire kötõdtél hozzá, mennyire volt a társad. 26 N

Nekem kb 9 hónapba telt, mire a legrosszabb idõszakon túl lettem és képes lettem úgy is várni valamit a jövõtõl, hogy õ már nem fog szerepelni benne. A kapcsolat hossza szerintem nem számít, ez mindig attól függ, mennyire kötõdtél hozzá, mennyire volt a társad. 26 N
Mi 2, 5 évet voltunk együtt, nagyjából ennyi is kellett, hogy kiheverjem, sok sebet okozott lelkileg. Az önbizalmam nulla lett. A 2 év után belementem egy szexkapcsolatba egy szinte kamaszkorom óta jó barátommal, mert hiányzott a testiség, de vele vagyok már 4 éve, szerelmesen. Jövõ nyáron házasodunk! :) A köztes 2 év különben maga volt a pokol, de szerintem is az a lényeg, mennyire kötõdtél. Meg kell járni a poklot, hogy utána felfelé vezessen az utad, akármekkora közhely. És néha észrevétlenül kezdõdik, mint esetemben is! 27/n
3, 5 éves kapcsolat után valamivel több mint fél év telt el mire túl tettem magamat a dolgon és higgadtan tudtam elõre fele nézni.
régebben az elsõ fiúmat ami 1 hónapig tartott 1 évig nem tettem magam túl rajta hogy szakított. utána belefutottam egy rossz kapcsolatba szintén 1 hónaposba amit fél-1 évig hevertem. most vége egy több mint 2 évesnek és nem tudom mennyi idõ kell. én szakítottam de mégis nagyon fáj.
én 1 hónapot és majdnem 3 hetet voltam együtt barátommal és szakítás óta eltelt 3 hónap és még mindig szeretem és hiányzik. 15/L
csak 3 hetet jártunk, de szakítanom kellet. okot nem mondok. 1 hónap telt el azóta, de még mindig nagyon szeretem

Sajnos 4 húznivaló fogam van minél előbb ki akarom vetetni őket mert munka mellett nem sok a szabim! Tehát 2 foghúzás között mennyi időnek kellene eltelnie? Ezt a fogpótlás miatt kérdezem! A gyógyulási időre lennék kíváncsi, hogy mennyit kell várni?

Legjobb válasz: Szia! Hát nekem fogszabályozó miatt kellett 4 fogat húzni, én azt választottam,hogy kettesével.Kihúztak 2t, rá 2 hétre a másik 2t. A gyógyulási idõ szerintem nagyon változó, és függ a fog méretétõl is. Nekem speciel egy hónap alatt gyógyul be teljesen a tetejéig.A barátomnak aza egyik 2 hónapig tartott. Gondolom pótlásnál mindenképpen meg kell várni a teljes begyógyulást. Viszont az implantátumnál nem kel annyit várni azt tudom.

Szia! Hát nekem fogszabályozó miatt kellett 4 fogat húzni, én azt választottam, hogy kettesével.Kihúztak 2t, rá 2 hétre a másik 2t. A gyógyulási idõ szerintem nagyon változó, és függ a fog méretétõl is. Nekem speciel egy hónap alatt gyógyul be teljesen a tetejéig.A barátomnak aza egyik 2 hónapig tartott. Gondolom pótlásnál mindenképpen meg kell várni a teljes begyógyulást. Viszont az implantátumnál nem kel annyit várni azt tudom.
Attól is függ hol vannak. Ha mind a 4 máshol (a 4 oldalon), akkor egyben sem lehetetlen, de az nem lehet egy leányálom. Arról nem is beszélve. hogy az 4 injekció, ezt nem hiszem, hogy bevállalják (meg neked sem ajánlom, az egész képedet nem fogod érezni). Szóval reálisan 2 kör.
Ez függ a testsúlyodtól is, illetve, hogy mit és mennyit ettél elõtte, utána.
Itt ki tudod számolni a véralkohol szintedet: http://www.globalrph.com/bac.cgi
Az ital mennyiségéböl és százalékából ki kell számolnod hogy hány ml tiszta alkohol van benned. A májad minden 10kg testsúlyonként 1ml alkoholt bont le óránként. Tehát pl 80kg vagy, akkor 8ml/óra.. Vörösbor kb 7% azaz 1000ml esetén az 70ml tiszta alkesz. 70/8-al az 8, 75 <- ennyi órának kell eltelnie.
ha dögbor akkor 3évnek XD

Csajok. Általában mennyi idő után szexeltek egy sráccal? Mennyi időnek kell normáls esetben eltelnie?

Legjobb válasz: Attól függ hogy hány évesek vagytok, és hgoy szüzek (legalábbis a lány) vagytok-e. mondjuk 14-17-ig mn 5hónap (gondolom én) aztán késõbb egyre kevesebb :)

Attól függ hogy hány évesek vagytok, és hgoy szüzek (legalábbis a lány) vagytok-e. mondjuk 14-17-ig mn 5hónap (gondolom én) aztán késõbb egyre kevesebb :)
Elsõ barátommal 1 évet vártunk, a mostani párommal úgy kezdõdött a kapcsolatunk, hogy egyéjszakásnak indult... Tehát vele, kb megismerkedés után 4 óra. Uramisten, de [email protected] néz ez ki így leírva... De a lényeg, hogy jól alakult, mert már 2 éve együtt vagyunk nagy boldogságban:D 22L
1. barátom 15 éves koromban fél év után 2. barátom 18 éves koromban 2 hónap után 3. barátom és most már a férjem 19 éves koromban 2 hét után 26 N
nekem az elso 15 évesen 2honap utan
szerintem ez nem kortól függ, hanem hogy mennyire szerted õt, és mennyire bízol meg benne:)

Mennyi idönek kell eltelnie szexig egy petefészek eltávolítò mütét után?

Mindkettönket èrdekli, hogy mennyi idönek kell eltelnie egy petefèszket eltàvolìtò mütèt utàn az eggyütlètig. Sok helyen azt olvastam hogy minimum 6 hèt, de orvostòl mègse akarjuk megkèrdezni.

Legjobb válasz: Mert miért nem? Inkább hallgattok egy fórumra? Mit kérdez meg az ember az orvosától, ha ezt nem bakker?????? Én azt megkérdeztem, mennyi idõ után moshatok hajat mandulamûtét után, nehogymár ezt ne kérdezzétek meg?!!

Mert miért nem? Inkább hallgattok egy fórumra? Mit kérdez meg az ember az orvosától, ha ezt nem bakker?????? Én azt megkérdeztem, mennyi idõ után moshatok hajat mandulamûtét után, nehogymár ezt ne kérdezzétek meg?!!
A kérdező hozzászólása: 1. Pesten van a doki, mi 320 km-rel arrèbb. :) 2. Hajmosàst elöbb kèrdezek meg mint hogy mikor [email protected] :D
Mintha nem az internet világában élnénk, hát felhívod telefonon! Ez egy fontos kérdés, az ember életéhez hozzátartozik a nemi élet, ez egy orvosnak is természetes, szerintem inkább az lesz majd neki furcsa, hogy eddig nem kérdezted meg.
Nem hinném, hogy egy ORVOST ezzel zavarba lehetne hozni...
A kérdező hozzászólása: Nem az orvos lenne zavarban hanem mi. :)
Kell visszamenni kontrolra?
Hát ne legyetek. "Doktor Úr! Mennyi idõ múlva élhetünk újra szexuális életet?" Nem olyan nehéz, pláne telefonban. Vagy ha már ettõl is zavarba vagytok, lehet még finomabban.
A kérdező hozzászólása: Igen, kell menni kontrollra, 2 hèt múlva. De mèg egy kèrdès, hogyha rosszindulatù a daganat amit kivettek petefèszekkel együtt, lenne làtszata? Gondolok itt hajhullàsra stb-re.
Kérdezd meg az orvost. Fõleg egy ilyen kérdésre csak orvostól fogadnék el választ.

Két személyi kölcsön igénylés között mennyi időnek kell eltelnie? Asszem van ilyen hogy 3 hónap vagy fél év de már nem emlékszem. Tudja ezt valaki? Főleg OTP érdekel.

Legjobb válasz: Ha a kérdésed az, hogy elutasítás után mennyi idõ múlva próbálkozhatsz ismét, akkor 3 hónap.

Ha a kérdésed az, hogy elutasítás után mennyi idõ múlva próbálkozhatsz ismét, akkor 3 hónap.
A kérdező hozzászólása: Igazából a sikeres utáni érdekelne.
Ha már van egy személyi kölcsönöd, akkor nem azon múlik a következõ kölcsön igényelhetõsége, hogy mikor kérted az elõzõt, hanem azon, hogy a jövedelmed megenged-e még több hitelt, azaz terhelhetõ-e tovább? Amennyiben a hitelképességed több hitelt nem tesz lehetõvé, akkor csak akkor kaphatsz újabb hitelt, ha az elõzõt visszafizetted, ha viszont még további hitelre is elég a bevételed, akkor nem kell a két igénylés között semennyi idõnek eltelni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!