Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időm még ha 40 hetes (2 db)

Mennyi időm lehet még ha 40 hetes és 3 napos vagyok?

2 napja benyúlt a dokim akkor már 1.5cm-re kivoltam tágulva, utána fél napig vérezgettem, az abbamaradt. Tegnap este elment a nyákdugóm.Utána tompa fájásaim voltak, de abbamaradt egy óra múlva. Azóta semmi!!! Rugdos mint aki nagyon jól elvan idebent.Valaki volt már hasonló helyzetben? Mikor szülök már meg???

Legjobb válasz: Mág akár 2 hetet is kihúzhatsz, de lehet, este megindul. Ezt abszolut nem lehet tudno Türelem, a baba tüdejének érettsége indítja be a szülést, az õ érdekében legyél még kicsit nyugodt.-)

Mág akár 2 hetet is kihúzhatsz, de lehet, este megindul. Ezt abszolut nem lehet tudno Türelem, a baba tüdejének érettsége indítja be a szülést, az õ érdekében legyél még kicsit nyugodt.-)
Két hetet nem fognak várni a dokik, ha nem indul be magától, akkor a 41. héten, de legkésõbb betöltött 42. héten megindítják a szülést.Amúgy tényleg bármikor beindulhat, és szerintem az sem igaz, hogy szülés elõtt elnyugodnak a babák.A macskámból tudok kiindulni, még szülés elõtt este is mutogatta nekem, hogy milyen jól érzik magukat a cicák, és milyen aranyosan rugdosnak.
Szia! Nálam megvárták a 42hét végét, és nem indult meg akkor sem magától.Nekem elõtte 2 héttel szivárgott a vizem, elment a nyákdugóm, vérezgettem...stb...de semmit nem csináltak. Aztán mikor végre megindították már elég rosszak voltak a szívhangok, sûrû zöld volt a magzatvíz, szóval császár lett belõle.Nagyon aggódtam a babámért, nem ok nélkül. Nálad csináltak valamilyen vizsgálatot?Mert nálam nem, akkor észrevették volna a bajt.Uh-t, hogy jó-e még a baba ellátottsága, keringése, a lepény állapota, magzatvízvizsgálat...stb... Ha úgy érzed, keresd fel a dokid. Vigyázz magatokra, könnyû szülést, jó egészséget.
A kérdező hozzászólása: Holnap délután megultrahangoz a dokim!!!De én szólók neki, hogy szeretném ha beinditaná! Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!De még 2 hét???Akkor már 42 hetes 3 napos lennék...

40 hetes kismama vagyok. Ma a doki azt mondta, h 2 cm-re nyitva van a méhszájam, cx 2220. Szombaton mintha a nyákdugó ment volna el, de nem biztos. Ha nyitott a méhszájam akkor az a nyákdugó volt? Mennyi időm van még a szülésig?

Legjobb válasz: Szia! Eza 2220 érték a következõt jelenti a méhnyak meg van rövidülve 2 cmre, a külsõ és a középsõ pedig 2 centire nyitva. DE a belsõ méhszáj még zárt! Nekem a 35.héttõl volt totálisan kinyílva a méhszájam, mégis túlhordtam, és indítani kellett a szülést:)

Szia! Eza 2220 érték a következõt jelenti a méhnyak meg van rövidülve 2 cmre, a külsõ és a középsõ pedig 2 centire nyitva. DE a belsõ méhszáj még zárt! Nekem a 35.héttõl volt totálisan kinyílva a méhszájam, mégis túlhordtam, és indítani kellett a szülést:)
Szió! Igazából bármikor szülhetsz most már:) Mivel 40 hetes is vagy... Örülj neki, hogy így ki vagy nyílva, mivel én 1 cm-es méhszájjal mentem be szülni, és 9 óra alatt tágultam 2 cm-re! Ennyivel már elõrébb vagy, és fájások nélkül:) Kívánom, hogy minél hamarabb kibújjon a Picúrod, és minden a legnagyobb rendben történjen! Jó egészséget, sok boldogságot! 4, 5 hós kislány anyukája
én is igy voltam 2 napot tulhordtam a kislányom, éjjel 11:50 kor elfojt a magzatviz, éjjfélkor kezdödött a fájás rögtön 5 percesek 12:15-re a korházban voltunk, 3 perces fájások voltak és hajnal 2:48-ra meglett a kislányom, tehát a magzatviz elfolyásától 3 óra mulva kezemben volt természetes uton szültem meg, elõtte semmi jele nem volt, még joslo sem. szerintem számits rá hogy hirtelen megérkezik a kicsikéd, gyors szüláést neked is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, és remélem tényleg könnyû szülésem lesz! És minél hamarabb. Ugyanis 24.-re, tehát vasárnapra voltam kiírva, de a doki az uh leletek alapján 2.-ra átírt. Igaz, nem tudom hogy h jött ki neki ez a dátum, mivel én is utána számoltam. Mivel nyitott a méhszájam, hétvégén akkor a nyákdugóm ment el, vagy az még meg lehet úgy is ha nyitva vagyok? És szexelni lehet még ilyenkor?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!