Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időm még ha 40 (5 db)

Mennyi időm lehet még ha 40 hetes és 3 napos vagyok?

2 napja benyúlt a dokim akkor már 1.5cm-re kivoltam tágulva, utána fél napig vérezgettem, az abbamaradt. Tegnap este elment a nyákdugóm.Utána tompa fájásaim voltak, de abbamaradt egy óra múlva. Azóta semmi!!! Rugdos mint aki nagyon jól elvan idebent.Valaki volt már hasonló helyzetben? Mikor szülök már meg???

Legjobb válasz: Mág akár 2 hetet is kihúzhatsz, de lehet, este megindul. Ezt abszolut nem lehet tudno Türelem, a baba tüdejének érettsége indítja be a szülést, az õ érdekében legyél még kicsit nyugodt.-)

Mág akár 2 hetet is kihúzhatsz, de lehet, este megindul. Ezt abszolut nem lehet tudno Türelem, a baba tüdejének érettsége indítja be a szülést, az õ érdekében legyél még kicsit nyugodt.-)
Két hetet nem fognak várni a dokik, ha nem indul be magától, akkor a 41. héten, de legkésõbb betöltött 42. héten megindítják a szülést.Amúgy tényleg bármikor beindulhat, és szerintem az sem igaz, hogy szülés elõtt elnyugodnak a babák.A macskámból tudok kiindulni, még szülés elõtt este is mutogatta nekem, hogy milyen jól érzik magukat a cicák, és milyen aranyosan rugdosnak.
Szia! Nálam megvárták a 42hét végét, és nem indult meg akkor sem magától.Nekem elõtte 2 héttel szivárgott a vizem, elment a nyákdugóm, vérezgettem...stb...de semmit nem csináltak. Aztán mikor végre megindították már elég rosszak voltak a szívhangok, sûrû zöld volt a magzatvíz, szóval császár lett belõle.Nagyon aggódtam a babámért, nem ok nélkül. Nálad csináltak valamilyen vizsgálatot?Mert nálam nem, akkor észrevették volna a bajt.Uh-t, hogy jó-e még a baba ellátottsága, keringése, a lepény állapota, magzatvízvizsgálat...stb... Ha úgy érzed, keresd fel a dokid. Vigyázz magatokra, könnyû szülést, jó egészséget.
A kérdező hozzászólása: Holnap délután megultrahangoz a dokim!!!De én szólók neki, hogy szeretném ha beinditaná! Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!De még 2 hét???Akkor már 42 hetes 3 napos lennék...

Mennyi a legtöbb idő ameddig terhesnek lehet lenni a 40. hét után. Vagyis mikor indítják meg ha már több mint 40 hete nem született meg?

Legjobb válasz: Kórháza válogatja. Persze napi szinten van olyankor már NST, a 40. hét után, meg heti 1-szer védõnõ, szóval ha a méhlepény és a baba állapota engedi, akkor van olyan kórház, ahol bent engedik maradni a 42. hétig. Ahol én lakom, ott csak a 41. hétig maradhat bent, utána megindítják a szülést. Nálad esélyes, hogy nem bújik ki idõben? 35 hetes km

Kórháza válogatja. Persze napi szinten van olyankor már NST, a 40. hét után, meg heti 1-szer védõnõ, szóval ha a méhlepény és a baba állapota engedi, akkor van olyan kórház, ahol bent engedik maradni a 42. hétig. Ahol én lakom, ott csak a 41. hétig maradhat bent, utána megindítják a szülést. Nálad esélyes, hogy nem bújik ki idõben? 35 hetes km
én a Szent Imre Kh-ban szültem (Bp.), a 41+1. napon. (ekkor magától ki akart bújni).azt mondták leghamarabb ahhoz képest 4 nap múlva indították volna el tehát a 41+5. napon. Ez a kórház nagyon nem híve az indításnak. Megpróbálják kihúzni.
Én 40+4-re szültem, másnap kellett volna befeküdnöm, de a kisfiam megkönyörült rajtam:) Azt sajna nem tudom bent meddig vártak volna még vele.
Én a 13. napon szültem császárral. Túl jól érezte bent magát a babám. Azt hiszem ennyi a max. amit engednek. Sok helyen ennyit sem. 2 naponta nst, és valahol be is fektetenek. Biztos, ami biztos alapon.
A kérdező hozzászólása: Hát az orvosok azt mondták :( Sok boldgoságot! :)
kórháza válogatja.nálunk ez úgy mûködik ha nem szülsz meg idõre akkor másnap befektetenek , és 2-3 nap múlva indítják.

Ha letelt a 60 nap, utána mennyi időm van még befizetni a gázszámlát? Ma jár le 40 ezerről a 60 nap.

Van még egy 13 ezres is de annak az eredeti határideje még 1 hónapja se járt le.60 napon túl csak a 40 van.10-én tudnám a 40-et befizetni addig kikapcsolják?

Legjobb válasz: Pesten, ha lejárt, kapsz felszólító levelet. Abban van határidõ. Ha beleférsz 10-éig, csak késedelmi kamatot számítanak majd fel.

Pesten, ha lejárt, kapsz felszólító levelet. Abban van határidõ. Ha beleférsz 10-éig, csak késedelmi kamatot számítanak majd fel.
A szolgáltató a kikapcsolást megelõzõen kikapcsolási felszólítót küld, amelyben a kikapcsolás tervezett 1 hetét (kezdõ- és záródátum) közlik. Ha ilyet még nem kaptál, illetve ha kaptál, de a 10-e még nincs benne, akkor nem fognak kikapcsolni. Csak a kikapcsolási értesítõ alapján tud számlatartozás miatt kikapcsolni. E-On-nál viszont "idõben" küldi a kikapcsolási felszólítót, vagyis már a 35. késett napon kiküldi, hogy a 61. naptól kikapcsol. Kérdés, hogy már kaptál-e ilyet. Amúgy általában csütörtökön hajtják végre a kikapcsolást.


40 hetes kismama vagyok. Ma a doki azt mondta, h 2 cm-re nyitva van a méhszájam, cx 2220. Szombaton mintha a nyákdugó ment volna el, de nem biztos. Ha nyitott a méhszájam akkor az a nyákdugó volt? Mennyi időm van még a szülésig?

Legjobb válasz: Szia! Eza 2220 érték a következõt jelenti a méhnyak meg van rövidülve 2 cmre, a külsõ és a középsõ pedig 2 centire nyitva. DE a belsõ méhszáj még zárt! Nekem a 35.héttõl volt totálisan kinyílva a méhszájam, mégis túlhordtam, és indítani kellett a szülést:)

Szia! Eza 2220 érték a következõt jelenti a méhnyak meg van rövidülve 2 cmre, a külsõ és a középsõ pedig 2 centire nyitva. DE a belsõ méhszáj még zárt! Nekem a 35.héttõl volt totálisan kinyílva a méhszájam, mégis túlhordtam, és indítani kellett a szülést:)
Szió! Igazából bármikor szülhetsz most már:) Mivel 40 hetes is vagy... Örülj neki, hogy így ki vagy nyílva, mivel én 1 cm-es méhszájjal mentem be szülni, és 9 óra alatt tágultam 2 cm-re! Ennyivel már elõrébb vagy, és fájások nélkül:) Kívánom, hogy minél hamarabb kibújjon a Picúrod, és minden a legnagyobb rendben történjen! Jó egészséget, sok boldogságot! 4, 5 hós kislány anyukája
én is igy voltam 2 napot tulhordtam a kislányom, éjjel 11:50 kor elfojt a magzatviz, éjjfélkor kezdödött a fájás rögtön 5 percesek 12:15-re a korházban voltunk, 3 perces fájások voltak és hajnal 2:48-ra meglett a kislányom, tehát a magzatviz elfolyásától 3 óra mulva kezemben volt természetes uton szültem meg, elõtte semmi jele nem volt, még joslo sem. szerintem számits rá hogy hirtelen megérkezik a kicsikéd, gyors szüláést neked is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, és remélem tényleg könnyû szülésem lesz! És minél hamarabb. Ugyanis 24.-re, tehát vasárnapra voltam kiírva, de a doki az uh leletek alapján 2.-ra átírt. Igaz, nem tudom hogy h jött ki neki ez a dátum, mivel én is utána számoltam. Mivel nyitott a méhszájam, hétvégén akkor a nyákdugóm ment el, vagy az még meg lehet úgy is ha nyitva vagyok? És szexelni lehet még ilyenkor?
Ha az étkezésedre is odafigyelsz 4-5 kilót.
Ígyvan! Ha lecsökkented a szénhidrátbevitelt minimálisra és minden nap futópadozol, akkor simán meg lesz az a -4-5 kg ;)
A mozgás jó, szükséges, de nem fogyaszt. Étrend kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!