Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időm még A vizsgálat eredménye (12 db)

Mennyi időm van még? A vizsgálat eredménye 2111 lett.35 hetes vagyok a doki azt mondta még ki kéne birnom kéthetett.

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak pár óra, de lehet, hogy még 7 hét. Ezt nem lehet elõre tudni. A terhességet 37 héttõl tekintik érettnek, de ha 36 hétre születik, az sem baj. Pihenj sokat, próbálj feküdni, hogy ne tágulj tovább, és nem idegeskedj! nem lesz baj:-)

Lehet, hogy csak pár óra, de lehet, hogy még 7 hét. Ezt nem lehet elõre tudni. A terhességet 37 héttõl tekintik érettnek, de ha 36 hétre születik, az sem baj. Pihenj sokat, próbálj feküdni, hogy ne tágulj tovább, és nem idegeskedj! nem lesz baj:-)
Szia! Így van, ahogy az lõttem szóló írta. Az, hogy kicsit nyitva vagy semmit nem jelent. A lányommal a 42-ik hét végén indítottak, pedig nyitva voltam a 30-ik héttõl. Kitartás, üdv
Szia! Én 36. hétre szültem. Ez nem kívánságmûsor (a dokinak üzenem), a baba akkor jön, amikor megérett rá. Az én babómra végig azt mondták az ultrahangok során, hogy 2-3 héttel fejlettebb a koránál. Akkor meg minek várt volna még?:)
Max negyed óra- húsz perc. Fizikális vizsgálat, és ultrahang. Eredmény azonnal lesz.
Ha rák, azt azonnal nem tudja megmondani. Ahhoz kellenek további vizsgálatok. De hogy egyáltalán lehet-e rák, azt azért igen.

Mennyi idő telik el a nőgyógyászati vizsgálat és a rákszűrés eredménye, valamint ha kapok beutalót, akkor a vérvétel (vas szint ellenőrzés) eredménye között? A hormonszintet is a vérből állapítják meg? Annak az a vizsgálat mennyi idő alatt van meg?

Legjobb válasz: Rákszûrés után általában 2-3- hét mire van citológiai eredmény/Debrecenben/.A vasszint ellenõrzése megvan már másnapra,szerintem a hormonszint is megvan max.2-3 nap alatt./Vérbõl!/

Rákszûrés után általában 2-3- hét mire van citológiai eredmény/Debrecenben/.A vasszint ellenõrzése megvan már másnapra, szerintem a hormonszint is megvan max.2-3 nap alatt./Vérbõl!/

Mennyi idő alatt van meg az afp és a hepatitis B vizsgálat eredménye?

Nekem kell érte mennem majd?Vagy a dokim felhiv?

Legjobb válasz: Sziasztok, Én csak ámulok és bámulok, tulajdonképpen nem értem, mi köze a védõnõnek elsõ körben az AFP eredményhez? Az AFP véreredménye egy hét alatt megvan, amiért vagy be kell menni oda, ahol levették, vagy, ha a Dokid ott rendel ( nekem Szent Istvánba vették le, ott van a dokim is ) leadják neki. Ezzel az eredménnyel kell menni a 18 heti genetikai ultrahangra, ahol a vér és ultrahang közös eredményének függvényében derül ki, hogy van-e gond, és menni kell-e tovább, a hasi bökésre. Nem is értem, hogy kerül itt a képbe a védõnõ, nekem a dokim mindent sokkal elõbb elmond, és elmagyaráz, mikor mi történik, miért, és mit kell tennem. A védõnõ nálunk vérnyomás, testsúlyt mér, megnézi a már kész eredményeket, felvezeti magának, megkérdezi hogy van az ember, van-e valami kérdése, oszt jó napot. Nekem nem sok segítség :)

Sziasztok, Én csak ámulok és bámulok, tulajdonképpen nem értem, mi köze a védõnõnek elsõ körben az AFP eredményhez? Az AFP véreredménye egy hét alatt megvan, amiért vagy be kell menni oda, ahol levették, vagy, ha a Dokid ott rendel ( nekem Szent Istvánba vették le, ott van a dokim is ) leadják neki. Ezzel az eredménnyel kell menni a 18 heti genetikai ultrahangra, ahol a vér és ultrahang közös eredményének függvényében derül ki, hogy van-e gond, és menni kell-e tovább, a hasi bökésre. Nem is értem, hogy kerül itt a képbe a védõnõ, nekem a dokim mindent sokkal elõbb elmond, és elmagyaráz, mikor mi történik, miért, és mit kell tennem. A védõnõ nálunk vérnyomás, testsúlyt mér, megnézi a már kész eredményeket, felvezeti magának, megkérdezi hogy van az ember, van-e valami kérdése, oszt jó napot. Nekem nem sok segítség :)
Ezt a védõnõnek küldik ki és ált. 2 hét.
Nekem nem küldték a védõnõhöz, én mentem érte a laborba de mondták, h. mikorra lesz meg. Van ahol pár nap, valahol 1-2 hét. Nálunk 1 hét volt. (pest megyében lakom)
Nekem egy hét volt és menni kellett volna az eredményért a védõnõhöz, de mivel magas lett, õ hívott fel hogy menjek ismétlésre. Az is egy hét alatt lett meg.
1. Nálam így volt(BAZ megye) és ezért számtuk rá a 10e ft-ot 16 hetesen a 4d UH-ra, mert az AFP eredmény elõtt már tudtuk, láttuk nincs baja a babánknak.

Egy citológia eredménye mennyi idő múlva van meg? Vagy ez azonnal kész van a vizsgálat után?

Legjobb válasz: Nem azonnal készül el, kb 3-4 hetet kell várni az eredményre, ha nem magánorvosnál csináltatod a vizsgálatot.

Nem azonnal készül el, kb 3-4 hetet kell várni az eredményre, ha nem magánorvosnál csináltatod a vizsgálatot.
Én nem magándokihoz járok, de mindig azt mondja a doki, hogy két hét múlva lehet érdeklõdnöm az eredményrõl.

Mennyi idő alatt van meg a vércsoport és a toxoplazma vizsgálat eredménye?

Legjobb válasz: Nekem 2 hét volt mire meglett az eredmény. Nem rég csináltattam én is!

Nekem 2 hét volt mire meglett az eredmény. Nem rég csináltattam én is!
Vércsoport pár nap, toxoplazma 2 hét (Szegeden)
Vércsoport aznap, toxopl. 5 hét!!! :( Pest m.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor kb 2 hét múlva fogok csak érdeklõdni....
Nekem a toxoplazma 3 nap múlva meglett. A vércsoportra még várok 1.5 hete. (Sz.-Sz.-B. megye)

MR gerinc vizsgálat a székesfehérvári szent györgy kórházban hogyan történik? Nyitott? Mennyi ideig kell feküdni? Mikor kapom meg az eredményt? Aki volt már az írja már le mindenképp, minden részlet érdekelne!

Legjobb válasz: Én koponya MR-en voltam, Budapesten. Ott csak a fejem volt a gépben, talán 30 perc volt az egész. Nekem 1 héten belül meg volt az eredményem. A gépnek a hangja egy kissé hangos, de meglehet szokni. Elsõre szokatlan a hangja de utána fel se tûnik. Hát ha ez segített kicsit

Én koponya MR-en voltam, Budapesten. Ott csak a fejem volt a gépben, talán 30 perc volt az egész. Nekem 1 héten belül meg volt az eredményem. A gépnek a hangja egy kissé hangos, de meglehet szokni. Elsõre szokatlan a hangja de utána fel se tûnik. Hát ha ez segített kicsit
Szerintem nem nyitott gépen csinálják. Felfekszel a kis asztalra az becsusszan a kis "kapszulába". Klausztrofóbiások rémálma. Olyan jó fél órás lesz kábé a dolog és kur-va hangos a gép. Nekem 1, 5 T-s gépen csinálták, igaz csak hasi vizsgálat volt, de szerintem a gerinc sem lesz hosszabb idõ. Nem szabad mozogni. Más részlet nincs. Elképzelhetõ, hogy levélben kapod meg a leletet ez lehet, hogy egy-másfél hét.

P3-as lett a méhnyakrákszűrés eredménye. Szövettani vizsgálat van, vagyis kimetszés lesz. Ekkor csak szövetet vesznek, nem pedig eltávolítják a méhszájsebet, igaz? Mennyi idő után van meg az eredmény? Mik a tapasztalatok?

Aki ezeken át esett, hogyan zajlott nála a kezelés? Köszönöm

Legjobb válasz: Másodszor lett P3-as? Mert ilyenkor lehet gyulladás, és 3 hónap múlva kontroll, és ha akkor is p3, akkor jön a kimetszés.Elõször immunerõsítõt szoktak adni.

Másodszor lett P3-as? Mert ilyenkor lehet gyulladás, és 3 hónap múlva kontroll, és ha akkor is p3, akkor jön a kimetszés.Elõször immunerõsítõt szoktak adni.
A kérdező hozzászólása: Igen. Ezért lesz kimetszés. Ez ugye nem számít még mûtétnek?
Úgy tudom, hogy ez egy kb 20 perces mûtét, az orvos dönti el, hogy kimetszéskor eltávolítja-e azt a részt (méhszájseb), vagy leégeti, attól is függ talán, hogy mekkora.
De ne félj, ez nem jelenthet nagy problémát, ha nem p4-vagy 5, akkor ez még csak zavart sejtkép, és ez bármitõl lehet, ha P4 csak akkor vannak már olyan sejtek, amik nem jók. P3-nál inkább az a lényeg, hogy azt a részt kimetszi, amibõl a mintát vette.
4hete volt conisatiom 2xP3 eredmény után. Rendesen nagymûtõben csinálták, a szobatársaim elmondása szerint 1 órát voltam a mûtõbe, csináltak eü küretet is. Nekem már hamarabb kérték a kimetszést , de a dokim megcsinálta a HPV tesztet is ami szerencsére negatív lett. Kóros hámelváltozásom volt, de szerintem ha csinálják akkor a méhszájsebet is eltávolítják és azt küldik szövettanra. A szövettani eredmény 2 hétre lett kész. A kimetszéstõl ne félj semmit nem érzel a mûtét után sem. Nekem nem volt fájdalmam csak egy kis vérzés. Másnap kivették a gézcsikot és mehettem haza. 5 nap múlva visszamentem kivetetni a csövet ami azért kell, hogy a méhszáj ne nõjön össze. Most megyek vissza a 4 hetes controlra itt majd a doki gondolom elmondja a további teendõket.Úgy tudom mivel sikerült épp szélekkel eltávolítani így csak a rendszeres rákszûrésre lesz szükségem / 3 havonta/. Az elsõ P3 után immunerõsítõ gyógyszert kaptam, ittam az ezüstcolloidot, grapefruitcseppeket, de nem változott semmi.Az a lényeg, hogy nem szabad elkeseredni, mert az elején még minden gyógyítható.Vigyázz magadra és írd meg , hogy mi lett veled. Ha van valami amiben tudok segíteni akkor írj.
szia! én is átesem ezen olyan jó két évvel ezelõtt, nekem ún. "loop conisatio"-t csináltak, ami azt jelenti, hogy vmi elektromos hurokkal metszették ki a szöveti elváltozást (tehát nem késsel). az egész kb negyed óra volt, egy kis mûtõben csinálták, nem éreztem semmit, mert elõtte adtak érzéstelenítõt (meg arrafelé egyébként is kevés az ideg ha jól tudom). egyet ott kellett aludni a kórházban és másnap reggel már mehettem is haza (nekem nem kellett csõ a méhszájhoz). egy hónap múlva lett kész a szövettan (szerencsére negatív lett), azóta meg évente elég járnom szûrésre, mint mindenki másnak. így utólag nem volt nagy ügy, de persze akkor az ember izgul, mert nem tudja mi vár rá. szóval nem kell izgulni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nekem még nem lesz kimetszésem. Majd késõbb, elõbb végzünk még egy szûrést.
Nagyon hasznos volt, amiket eddig olvastam, de lenne még kérdésem nekem is ezzel kapcsolatban. Nekem most lesz majd az a hurkos szövetmintavétel, amirõl elõttem szóltak és állítólag altatásban végzik. Remélem minden jó lesz majd, akármikor is kapom meg az eredményt (2 hét vagy 1 hónap, úgy értem). A kérdésem az lenne, hogy utána még 6 hétig ugye regenerálódok és a Balatonba se mehetek be akkor? A nemi életet is meddig kell hanyagolni majd? Köszönöm a válaszokat.

Mennyi időbe telik még meg van a magzatvíz vizsgálat eredménye? Genetika miatt kell.

Legjobb válasz: 1 hónap, de nekem azt mondták, ha gond van, kb. két hét múlva szólnak.

1 hónap, de nekem azt mondták, ha gond van, kb. két hét múlva szólnak.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha minden rendben akkor menni kell az eredményéért és ennyi? Utána vissza kell még menni kontrolra?
Nekem a Bajcsyban csinálták, azt mondták, kb. 2 hét alatt megvan. Meg is volt.
3. vagyok. Igen, vissza kellett menni egy kontroll uh-ra. Akkor kaptam kézhez az eredményt is.
A kérdező hozzászólása: Nekem Pécsen fogják csinálni. Jövõ szerdán megyek tanácsadásra gondolom akkor kapok idõpontot a minta vételre. Köszönöm a válaszokat.

Herebiopsziás műtét előtt mindenképp kell csináltatni genetikai vizsgálatot? Miből áll ez a vizsgálat? És mennyi időn belűl van meg az eredmény?

Legjobb válasz: Egy vérvétel az egész. Ha van már saját gyereked korábbról totál fölösleges. Egyébként kell.

Egy vérvétel az egész. Ha van már saját gyereked korábbról totál fölösleges. Egyébként kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!