Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időm még A (2357 db)

Ha elkezd leereszkedni a pocak, onnantól kezdve mennyi idő még a szülés?

Nektek hány nappal a szülés napja előtt kezdett leereszkedni? Köszönöm.

Legjobb válasz: Remélem, hogy nem napok kérdése, mert az enyém már nagyon nagyon lent van. De azt olvastam, hogy az, hogy leszállt egy dolog, nem feltétlen jelzi, hogy napokon belül megindul a szülés. Mennyi idõs terhes vagy?

Remélem, hogy nem napok kérdése, mert az enyém már nagyon nagyon lent van. De azt olvastam, hogy az, hogy leszállt egy dolog, nem feltétlen jelzi, hogy napokon belül megindul a szülés. Mennyi idõs terhes vagy?
Jah, és nálam már bent van a buksija teljesen ahol a szüléskor kell lennie... Elsõ voltam. 33+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Nekem szombaton kezdett leereszkedni. Ma 38+2 hetes vagyok.
Én 38 hetesen szültem, nem volt leereszkedve egyáltalán. :/
Sosem lehet tudni, max. utólag. Azt mondják, nekem is lent van, pedig még illenék kibírnia a hölgyikének minimum 3 hetet, de 5-tel is igazán kiegyeznék. Sógornõmnek például a 38. hét végétõl szállt le a hasa, de a 41. hét elején császárosan jött a baba, mert nem lehetett sehogy sem kiimádkozni. Barátnõmnek szülés elõtt kb. 1-1, 5 héttel ereszkedett le a pocija, és utána indult be. Egy másik ismerõsnek állítólag pár napra rá indult be a szülés. Ezt tényleg csak utólag lehet megsaccolni, de a ti korotokban már tényleg mindenórásak vagytok és bármikor jön a pici, lényegében kb. pontos. 35 hkm

Mennyi idő még a biztosító fizet? Kb. mennyit ad ha a fürdőszobában csőtörés van?

Házunk fala kívülr?l vizesedik és ha a kádbol kiengedjük a vizet akkor el kezd bugyborékolni.Állítolag meg kell bontani a csempét a kádnál.

Legjobb válasz: Fényképezzétek le! Ez fontos! Ha meg kell bontani azt is. Valószínû, hogy kijön a biztosítós emberke is. Nálunk a lépcsõházba "eláztatás" volt a nyáron (szerencsére minket nem érintett), de a szomszéd aki a legjobban beázott, kb. egy héten belül megkapta a pénzt.

Fényképezzétek le! Ez fontos! Ha meg kell bontani azt is. Valószínû, hogy kijön a biztosítós emberke is. Nálunk a lépcsõházba "eláztatás" volt a nyáron (szerencsére minket nem érintett), de a szomszéd aki a legjobban beázott, kb. egy héten belül megkapta a pénzt.


Mennyi idõ még a ló kiheveri a bántalmazást?

Legjobb válasz: erre nincs normális válasz, mert attól függ milyen bántalmazást és attól, hogy mit jelent, hogy "kiheveri". nekem van kupectõl vásárolt lovam, amit korábban vertek, lapáttól még most is fél, pedig 6 éve megvan. kb 1 év volt, mire megnyugodott és megértette, hogy mindig kap enni és senki nem bántja, 1 évig azért ha mögötte mászkáltak összerezzent, hirtelen mozdulattól hátra hõkölt, stb.

erre nincs normális válasz, mert attól függ milyen bántalmazást és attól, hogy mit jelent, hogy "kiheveri". nekem van kupectõl vásárolt lovam, amit korábban vertek, lapáttól még most is fél, pedig 6 éve megvan. kb 1 év volt, mire megnyugodott és megértette, hogy mindig kap enni és senki nem bántja, 1 évig azért ha mögötte mászkáltak összerezzent, hirtelen mozdulattól hátra hõkölt, stb.
Mi kecskénket is verték, mai napig fél mindenkitõl kivéve a családfõtõl, Õ az egyedüli akire hallgat odamegy hozzá, ha hívja. Többiekkel nem foglalkozik, vagy elszalad. Pedig mi se bántottuk soha! Állatok sose felejtik el ezeket, legyen ló, kutya, kecske, vagy akármi.
2-es vagyok, 3 éve van nálunk a kecske. A kis kecskéi szelídek nagyon.
Ez rengeteg mindentõl függ, emellett minden lónál más. Az is számít, hogy ki, hogyan és mennyit bántotta, meg persze az is, hogy az új gazdája hogy bánik vele. De teljesen szinte sosem felejti el ha valaki bántja, mert a memóriája nagyon jó. Kicsit mindig tartani fog bizonyos dolgoktól. Az én lovam 10 éve van nálam, de még mindig megismeri a régi gazdáit (2 helyen is volt), egyikõjüket szívesen fogadja, a másiktól igyekszik távolabb kerülni. Utólag megtudtam, hogy a fickónak elég érdekes elképzelései vannak a lovak nevelésérõl, már ami az erõszak mennyiségét illeti... A lényeg az, hogy meg kell értetni a lóval, hogy most már más lesz, hogy az új helyén senki nem fogja bántani. Sok kedvességgel és odafigyeléssel helyre lehet hozni.

Mennyi idő, még a Trenkwalder tájékoztat?

Beküldtem hozzájuk az önéletrajzomat,ugyanis van az egyik céghez felvétel,amihez Õk közvetítik az embereket.Ez egy multinacionális cég,szeretnék oda bekerülni.Mennyi id? még elolvassák az önéletrajzomat,és értesítenek?Nem szeretnék kifutni az id?b?l...

Legjobb válasz: A trenkwalder komolytalan cég. Néhányszor jelentkeztem hozzájuk állásra. Még azt is írtam nekik, hogy ha az adott állás éppen nem aktuális, azért szeretnék velük személyesen beszélni más lehetõségekrõl. Kizárólag olyan hirdetésre jelentkeztem, amire megfelelnék. És se kép, se hang, nem jeleztek vissza semmit. Gondolom csak reklámozzák magukat, és az álláshirdetéseik nagy része nem valós. Nagy reményeket ne fûzz hozzájuk.

A trenkwalder komolytalan cég. Néhányszor jelentkeztem hozzájuk állásra. Még azt is írtam nekik, hogy ha az adott állás éppen nem aktuális, azért szeretnék velük személyesen beszélni más lehetõségekrõl. Kizárólag olyan hirdetésre jelentkeztem, amire megfelelnék. És se kép, se hang, nem jeleztek vissza semmit. Gondolom csak reklámozzák magukat, és az álláshirdetéseik nagy része nem valós. Nagy reményeket ne fûzz hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Nem õk hirdették, hanem a multi cég hirdette az állás(okat).Nekik küldtem egy önéletrajzot, aztán visszaírtak, hogy csak a Trenkwalderen keresztül tudnak felvenni egyenlõre mindenkit, ezért küldjek nekik egyet.Megadták a címet.Ezért gondolom...A környékünkrõl több százan dolgoznak Trenkwalderen kerezstül annál a cégnél.
Én jelentkeztem náluk egy Boschnál meghirdetett állásra, ha jól emlékszem még aznap, de legkésõbb másnap hívtak telefonon egyeztetni. Kedden megyek hozzájuk valami tesztre.

Egész napos fájások, mennyi idő még a szülésig? Menjek el dokihoz?

Tegnap délelőtt tíz órától, este hét óráig, folyamatosan fájásaim voltak. Viszonylag rendszertelen 2-7 percenként jött és szinte fixen 40 másodpercig tartott. A napközbeni meleg fürdő erősítette, de az esti elmulasztotta. Éjszaka még 3-4 szer ébredtem a fájdalomra, ami a combomból eredt, jött fel a derekamig, majd előre a hasamhoz. A napközbeni fájások a hasamnál kezdődtek és a derekam felé haladtak. Második baba, de ilyen fájások nekem csak a szülésnél voltak. Március 7-én kéne mennem dokihoz nst-re, ez amióta nem találkoztam a dokimmal a második ilyen jóslós napom. A baba mozog rendesen, azért érdemes esetleg elmenni a dokihoz, vagy majd 7-én ráérek?

Legjobb válasz: Március 7 még nem most lesz. Hány hetes vagy? Én elmennék a biztonság kedvéért.

Március 7 még nem most lesz. Hány hetes vagy? Én elmennék a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: 35 hetes vagyok a menszi alapján, de az nem mérvadó igazán. A méretei és az én számításaim alapján 37 hetes vagyok. A dokim ragaszkodik a menszi szerinti vizsgálatok idejéhez, de így lehet, hogy a 7-ei nst-re se fogok eljutni....
A kérdező hozzászólása: Ja és az elsõ babámmal a 38. héten szültem. Aki kisebb volt, mint a mostani baba.
Én mindenképpen elmennék dokihoz.Inkább feleslegesen egy kör mint hogy baj legyen.
elsõ vagyok. Nekem a mensi alapján számolt idõ és az UH alapján 1 hét különbség volt végig az UH javára. Február 19-re voltam kiírva, és 14.-én született. Tehát az UH szerin.
Szerintem menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam dokinál. Szerencsére nem nyílt ki a méhszáj. Azt mondta minden rendben van, csak sokat pihenjek, mert õ szerinte még két hetet bent kéne töltenie a pocaklakónak. 2900 grammnak és 48-49 cm-nek mondta. Sok magnéziumot szedjek még annyit mondott.

Fitymaplasztika után mennyi idő még a makk hozzá szokik hogy szabadon van?

Tegnap volt műtétem és a járás nagyon kellemetlen, elvielg majd hozzászokik az ember. de ez mennyi idő szokott lenni?

Legjobb válasz: Ne ordibáljatok már a szerencsétlen kérdezõvel...

Ne ordibáljatok már a szerencsétlen kérdezõvel...
Néhány hét alatt meg fogod szokni és nem lesz kellemetlen!
Plasztikázásnál kevésbé marad szabadon a makk. Körül metélésnél , igen . Most mirõl beszélünk ?
Ha a makk annak alsó pereméig fedetlen, az a TELJES KÖRÜLMETÉLÉS, te! Az tökmindegy, hogy egy kis bõr alapból fellóg-e a makkra, mert az lényegtelen! Nem vagy tisztában a fogalmakkal, az pedig amirõl írsz, az NEM FITYMAPLASZTIKA! Rosszul írtad ki a kérdést! Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Jelenleg a Makkom aljánál van bõr és a varratok. szoval nem teljes körülmetélés

Mennyi idő még a szobatisztaság?

Szól, ha pisi, kaki lesz, néha csak, ha volt. Ismeri a bilit, de még nem tolja le önállóan a nadrágot. Naponta 5-ször van produktum a biliben, de elmegy így is 4-5 pelus. Ha kérem, belepisil "parancsszóra" a bilibe. Olykor az utcán is szól, hogy pisilnie kell.

Legjobb válasz: Szia.Nekem 2 lányom van mindekettõ még 2 éves kora elõtt leszokott a pelusról! Én kb,1.5 éves koruktól "eggyütt biliztünk"" Mentem wc-re és ott volt a bili is,nagyon tetszett nekik hogy még én wc-zek õk biliznek! Mindig megdicsértem õket,ha sikerült ha nem!Pl a kisebbik a mai napig ha ül a wc-én,kopog neki " Csúnya kaka gyere ki" Lehet hogy ez igy gyerekes,hisz gyerekek! És játszva lehet hamarabb leszokni! Ez kb 2-3 hónap volt hogy napközben nem kellett egyáltalán pelus! Éjszaka volt alattuk még kb 1 hónapig! Azt viszont ugy csináltam hogy hajnal 2 óra felé levetem a pelust és félálomba pisiltek a bilibe és nem nyilt ki a szemük anyira hogy 5 perc mulva ne aludtak volna vissza!Most várom a harmadik babámat és biztosan õt is igy szoktatom le! Remélem tudtam segiteni. Üdv: Anita

Szia.Nekem 2 lányom van mindekettõ még 2 éves kora elõtt leszokott a pelusról! Én kb, 1.5 éves koruktól "eggyütt biliztünk"" Mentem wc-re és ott volt a bili is, nagyon tetszett nekik hogy még én wc-zek õk biliznek! Mindig megdicsértem õket, ha sikerült ha nem!Pl a kisebbik a mai napig ha ül a wc-én, kopog neki " Csúnya kaka gyere ki" Lehet hogy ez igy gyerekes, hisz gyerekek! És játszva lehet hamarabb leszokni! Ez kb 2-3 hónap volt hogy napközben nem kellett egyáltalán pelus! Éjszaka volt alattuk még kb 1 hónapig! Azt viszont ugy csináltam hogy hajnal 2 óra felé levetem a pelust és félálomba pisiltek a bilibe és nem nyilt ki a szemük anyira hogy 5 perc mulva ne aludtak volna vissza!Most várom a harmadik babámat és biztosan õt is igy szoktatom le! Remélem tudtam segiteni. Üdv: Anita
Mennyi isõs a gyerkõc?Az enyém 2, 5éves és így állunk mi is, ahogy ti.
A kérdező hozzászólása: Hogyan segíthetem, hogy hamarabb szobatiszta legyen? Két és fél éves már elmúlt.
A kérdező hozzászólása: 32 hós.
*idõs
Szerintem jól csinálod.Nem kell siettetni, majd átáll szép lassan.Jön a jóidõ, és pelus nélkük lehet egész nap.Én itthonra nem adok rá már pelust, csak ha megyünk valahová.Így kellemetlen érzés neki, ha a kisgatyába megy a pisi, vagy kaki.Igaz, így a ruháját mosom sokat, de szerintem ez segít.Elsõ voltam:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha van még tanács, szívesen veszem.
Én hasonló paraméterekkel (kérésre bilire ült és belepisilt) januárban levettem róla a pelust és bugyit kapott a lányom. Az elsõ két nap sûrûbben voltak balesetek (naponta 2-3) aztán ez rendkívül ritkult. Most csak ha nagyon belemerül a játékba (két-három hetente) fordul elõ baleset. Szerintem megér egy próbát a tiédnél is, hogy kipróbáljátok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! Tegnap már csak alváshoz volt pelus, igaz egy ruhacsere is kellett. Szóval bátran mellõzni fogjuk a pelust.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!