Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időm még (3408 db)

Mennyi idő még valaki felépül miután felébredt a kómából?

Legjobb válasz: Nyilván attól függ mennyi ideig volt kómában és mennyire vette ez igénybe a szervezetét.

Nyilván attól függ mennyi ideig volt kómában és mennyire vette ez igénybe a szervezetét.
A kérdező hozzászólása: 7 évig.

Mennyi idő alatt bújik ki a második fog? Kisfiam 8 hónapos hosszú szenvedés után 2 napja bújt ki az első foga. Még mindig nagyon kínlódik, mennyi idő még kibújik a második? Ennek is még csak a recéit lehet érezni.

Legjobb válasz: Az én kislányomnak 6 hónaposan kibújt az elsõ fog negyedéig és itt megállt. Most õ is a 8. hónapot tapossa, de még mindig itt tartunk.:)

Az én kislányomnak 6 hónaposan kibújt az elsõ fog negyedéig és itt megállt. Most õ is a 8. hónapot tapossa, de még mindig itt tartunk.:)
8, 5 hósan jött az elsõ, most rá másfél hetére tört át a 2.foga alul.

Mennyi idonte edzek sulyzoval mindennap? és mennyi időt? Milyen gyakorlatokat csináljak? Mennyi idő meg kiizmosodok?

Legjobb válasz: 432 nap, 2 hónap, 1 hét, 4 nap, 14 óra, 32 perc és 13 másodperc múlva leszel izmos.

432 nap, 2 hónap, 1 hét, 4 nap, 14 óra, 32 perc és 13 másodperc múlva leszel izmos.


A szervezetből mennyi idő még kiürül a gyógyszer (pl kataflan)?

Legjobb válasz: Minden gyógyszer kiürülése attól függ hogy mennyit és mennyi ideig szedted. Minnél többet és tovább szedsz egy gyógyszert annál telitetebb a szervezetedben és annál nehezebben ürül.

Minden gyógyszer kiürülése attól függ hogy mennyit és mennyi ideig szedted. Minnél többet és tovább szedsz egy gyógyszert annál telitetebb a szervezetedben és annál nehezebben ürül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Neten rendeltem valamit kedden adták fel postán várhatón mennyi idő még ide ér Siófok ról Lentibe?

Legjobb válasz: Változó. Mostanában rengeteget postázok a rukkola miatt. Van amikor másnapra ott van az ország túlsó végében, máskor meg egy hétig is eltart, amíg Budapestig (80 km innen) eljut. Gondolom, attól függ, épp mennyire leterhelt a posta.

Változó. Mostanában rengeteget postázok a rukkola miatt. Van amikor másnapra ott van az ország túlsó végében, máskor meg egy hétig is eltart, amíg Budapestig (80 km innen) eljut. Gondolom, attól függ, épp mennyire leterhelt a posta.
A kérdező hozzászólása: ja nekemis igy volt 2 nap még ide ért de reméllem nem tart ezse sokáig

Ha elkezd leereszkedni a pocak, onnantól kezdve mennyi idő még a szülés?

Nektek hány nappal a szülés napja előtt kezdett leereszkedni? Köszönöm.

Legjobb válasz: Remélem, hogy nem napok kérdése, mert az enyém már nagyon nagyon lent van. De azt olvastam, hogy az, hogy leszállt egy dolog, nem feltétlen jelzi, hogy napokon belül megindul a szülés. Mennyi idõs terhes vagy?

Remélem, hogy nem napok kérdése, mert az enyém már nagyon nagyon lent van. De azt olvastam, hogy az, hogy leszállt egy dolog, nem feltétlen jelzi, hogy napokon belül megindul a szülés. Mennyi idõs terhes vagy?
Jah, és nálam már bent van a buksija teljesen ahol a szüléskor kell lennie... Elsõ voltam. 33+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Nekem szombaton kezdett leereszkedni. Ma 38+2 hetes vagyok.
Én 38 hetesen szültem, nem volt leereszkedve egyáltalán. :/
Sosem lehet tudni, max. utólag. Azt mondják, nekem is lent van, pedig még illenék kibírnia a hölgyikének minimum 3 hetet, de 5-tel is igazán kiegyeznék. Sógornõmnek például a 38. hét végétõl szállt le a hasa, de a 41. hét elején császárosan jött a baba, mert nem lehetett sehogy sem kiimádkozni. Barátnõmnek szülés elõtt kb. 1-1, 5 héttel ereszkedett le a pocija, és utána indult be. Egy másik ismerõsnek állítólag pár napra rá indult be a szülés. Ezt tényleg csak utólag lehet megsaccolni, de a ti korotokban már tényleg mindenórásak vagytok és bármikor jön a pici, lényegében kb. pontos. 35 hkm

Kislányom 1éves. Idáig úgy ment, ha mindkét kezét fogtam. Ma már elég az egyik is. Elég stabilnak érzem, de nem magabiztos. Mennyi idő még elindulhat? 1-2hét?

Legjobb válasz: Kb igen, pár hét, talán 2. Az én kisfiam is 1 éves, és már megy magától, de még szívesebben fogja az egyik kezem. De amikor magától megy, annyira aranyos, feltartja az arca elé mindkét kezét, úgy egyensúlyoz :) De hiába megy már magától, nagyon bizonytalan még, pl küszöbön nem tud átmenni, ezért még fogom legtöbbször én is.

Kb igen, pár hét, talán 2. Az én kisfiam is 1 éves, és már megy magától, de még szívesebben fogja az egyik kezem. De amikor magától megy, annyira aranyos, feltartja az arca elé mindkét kezét, úgy egyensúlyoz :) De hiába megy már magától, nagyon bizonytalan még, pl küszöbön nem tud átmenni, ezért még fogom legtöbbször én is.
Nálunk is ugyanígy volt. Éreztem hogy már tudna járni, de soha nem engedtem el a kezét. Kb. 3 hétig tartott majd egy nap rámnézett, kacagott egyet és végigment a szobán :-), majd az egész házon :-). Mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy ilyen okosan vigyázott magára :-). Küszöbnél és kint még mindig fogja a kezem, de nem is baj

Kanadába mennyi idő még ki megy egy csomag? és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy hajón (kb. 1 hónap) vagy repülõn (kb. 1 hét)küldöd, mennyi a súlya, terjedelme. az ár ezeknek függvénye. A postán talán bõvebb felvilágosítást tudnak adni.

Attól függ, hogy hajón (kb. 1 hónap) vagy repülõn (kb. 1 hét)küldöd, mennyi a súlya, terjedelme. az ár ezeknek függvénye. A postán talán bõvebb felvilágosítást tudnak adni.

S. O. S. Mennyi idő még két kutya összeszokik?

Szombaton hoztunk 2éves Cane Corso mellé egy 3hónapos Shar-peit és a nagy nem igazán fogadja el. Nem bántja,de pl.nem engedi az ólba feküdni...Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. Adj nekik idõt és ne nagyon szólj bele. Persze azt ne hagyd h bántsa, de a kicsi a nagytól tanulja meg h hol a helye, mit engedhet meg vele szemben és mit nem. Ezeket nem ti fogjátok megmondani nekik. A lényeg h figyeljetek oda a nagyra is ugyanúgy ahogy eddig, ne hanyagoljátok a kicsi miatt. A kajáltatásnál õ kapjon elõször enni mindig. Nálunk kb 1-1,5 hónap volt mire a kosarába engedte és el kezdett a kicsivel játszani a nagy. Addig kerülte, morgolódott rá ha túl közel ment hozzá vagy átnézett rajta ha játékra hívta. Ez természetes dolog. De nem kell félni mert egészséges, jó idegrendszerû, jól szocializált kutya nem bánt kölyköt.

Semmit. Adj nekik idõt és ne nagyon szólj bele. Persze azt ne hagyd h bántsa, de a kicsi a nagytól tanulja meg h hol a helye, mit engedhet meg vele szemben és mit nem. Ezeket nem ti fogjátok megmondani nekik. A lényeg h figyeljetek oda a nagyra is ugyanúgy ahogy eddig, ne hanyagoljátok a kicsi miatt. A kajáltatásnál õ kapjon elõször enni mindig. Nálunk kb 1-1, 5 hónap volt mire a kosarába engedte és el kezdett a kicsivel játszani a nagy. Addig kerülte, morgolódott rá ha túl közel ment hozzá vagy átnézett rajta ha játékra hívta. Ez természetes dolog. De nem kell félni mert egészséges, jó idegrendszerû, jól szocializált kutya nem bánt kölyköt.
Lehet, hogy soha nem fognak összeszokni. Ha szoktad nézni a NatGeo tv-n Ceasar Millan mûsorát, ott is sokszor a gazdájának meg kell válnia (jobbik esetben összeszoktatja õket Ceasar) valamelyik kutyájától. Szóval ez kutyafüggõ...
Kell nekik szerintem legalább egy hét.Mind kettõ elég harcias fajta de idõvel megszokják egymást.Kitartás csak nehogy komoly sérülések legyenek arra figyelj!
Milyen nemûek? Két kant elég melós együtt tartani. Egyelõre még ne szólj bele semmibe, csak éreztesd velük, hogy a fõnök te vagy, õk az egymás közötti sorrendet kell, hogy eldöntsék. Valójában ez is csak késõbb jön el, mivel a pici még nincs olyan helyzetben, hogy dominancia harcot vívhasson egy kifejlett corso-val. Ha nem akarja bántani, akkor hagyd rájuk. Megmutatja hol vannak a határok, amit nem szabad átlépnie.

Az ínyfék betud gyulladni vagy bedagadni? Ha igen mit kell vele tenni? Mennyi idő még rendesen begyógyul?

Legjobb válasz: Nekem kiskoromban elszakadt.nagyon rossz volt, és sok idõ alatt gyógyult meg.alig tudtam adig beszélni, és minden csípte.

Nekem kiskoromban elszakadt.nagyon rossz volt, és sok idõ alatt gyógyult meg.alig tudtam adig beszélni, és minden csípte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!